Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 1, 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Εικόνα
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη Δυτική Μακεδονία από το απόγευμα της Κυριακής (08-02-2015) με κύρια χαρακτηριστικά, χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο , τους θυελλώδεις βοριάδες 4-6 μποφόρ και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας .Τα προαναφερθέντα φαινόμενα Θα διατηρηθούν και τις επόμενες ήμερες κυρίως οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και θα σημειωθεί παγετός.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Εικόνα
"ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ" Η ανάγκη του ανθρώπου από τα αρχαία χρόνια να ενταχθεί στο κοινωνικό σύνολο ως ισότιμο μέλος του, τον οδήγησε στη δημιουργία μηχανισμών (θεσμών, οργάνων, φορέων κλπ) για την επίτευξη των στόχων του. Κάπως έτσι φτάσαμε στις σύγχρονες κοινωνίες - πολιτείες με την πλειάδα ανάλογων εφαρμογών: (κεντρικές Κυβερνήσεις των Κρατών, Φορείς Αυτοδιοίκησης κλπ).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ,

Εικόνα
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι, έπειτα από σχετικό αίτημα προς το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, την 06-02-2015,εκδόθηκε απόφαση από τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδη Μπαλτά, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, στο γήπεδο της Τούμπας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου, στις 08-02-2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 19.30 μ.μ., μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ, αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, καθώς και η με οποιονδήποτε τρόπο διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ,ΘΥΣΙΑΣΘΕΝΤΩΝ, ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ,ΔΩΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ

Εικόνα
Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, ο ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης», θα τελέσει Αρχιερατικό Μνημόσυνο στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης (9.00 π.μ.), υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ιδρυτών, θυσιασθέντων, δωρητών, ευεργετών και μελών του Συλλόγου

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Εικόνα
Εναν 35χρονο ημεδαπό και έναν 39 αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για κλοπή συνέλαβαν σε περιοχή των Γρεβενών αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στη Φλώρινα την Κυριακή ο Αμύντας για το Τοπικό Ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο

Εικόνα
Η ανδρική ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου, μετά την ηχηρή σφαλιάρα που δέχτηκε στο γήπεδο της από την Καστοριά (24-32), θα επιδιώξει τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο, το απόγευμα (18:00) της Κυριακής στο ΔΑΚ Φλώρινας, αναμέτρηση με την οποία θα ολοκληρωθεί το πάζλ της 10η αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Β Εθνικής.

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Φ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Εικόνα
Με νέα αναβαθμισμένη εμφάνιση και απλοποιημένο menu πλοήγησης, η νέα ιστοσελίδα του Ε.Κ.Φ, πέρα από σύγχρονη αισθητικά, προσφέρει σε κάθε επισκέπτη τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα νέα του εργατικού κέντρου, να αξιολογήσει τα άρθρα και να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες για τα δικαιώματα του, ακόμα και να υποβάλει οποιοδήποτε ερώτημα για εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Εικόνα
Η ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών θα βρεθεί στο επίκεντρο της σύσκεψης που καλεί ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Κάτανας, τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα "Μέγας Αλέξανδρος" του 2ου ορόφου του κτιρίου της Περιφέρειας στη ΖΕΠ.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο του «Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (TEBA / FEAD) και του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014 – 2020» για την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας, σύσκεψη με στόχο τη διαβούλευση φορέων για τη διαμόρφωση «Κοινωνικής Σύμπραξης» στην Π.Ε. Φλώρινας. 

Handball Challenge Cup: Ολοταχώς για το Δεύτερο Sold Out o Αμύντας Αμυνταίου

Εικόνα
Η έντονη κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στις τάξεις των φιλάθλων του Αμύντα, προμηνύει ότι το ΔΑΚ Αμυνταίου θα είναι κατάμεστο στο παιχνίδι με την Ουκρανική Γκαλιτσάνκα το Σάββατο (7/2 στις 18:00), για τη φάση των ‘’16’’ του Τσάλεντς Κάπ. 

ΟΕΝΕΦ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS +

Εικόνα
Συνέντευξη τύπου θα δωσουν αύριο Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου τα μέλη του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας σχετικά με το πρόγραμμα   Erasmus που διοργανώνεται απο τον ΟΕΝΕΦ.

216 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
216 άτομα συνελήφθησαν, συνολικά κατά το μήνα Ιανουάριο του έτους 2015, απο τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Φλώρινας  Γρεβενών, Καστοριάς και Κοζάνης.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 62ΧΡΟΝΗ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Εικόνα
62χρονη ημεδαπή, συνελαβαν στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, γιατί όφειλε προς το δημόσιο χρέη ύψους 136.800,14 ευρώ, ως ιδιοκτήτρια Εταιρίας Δημοσίων & Ιδιωτικών Έργων.

ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΊ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΊΑ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΒΕΡΟΙΑΣ

Εικόνα
Φώτο αρχείου  Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο στην Εγνατία Οδό, που σημειώθηκε γύρω στις 4.30 μ.μ. της Πέμπτης (5/2), στο τμήμα Πολύμυλος – Βέροια (Σ 13).

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΙΣΧΥΟΣ 1,035MW ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ "ΠΡΑΜΟΡΙΤΣΑ"

Εικόνα
Υπογράφηκε σήμερα Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, η σύμβαση πώλησης της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας του Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού ισχύος 1,035 MW, του φράγματος «Πραμόριτσα», στον Λειτουργό Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ Α.Ε.).

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΤΟΙΧΟΙ ΑΠΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Εικόνα
Επικίνδυνα έχουν καταστεί τα εγκαταλελειμμενα σπίτια στη Τοπική Κοινότητα Πολυπλατανου του Δήμου Φλώρινας  γεγονός που έγινε πιο έντονο με τις τελευταίες βροχοπτώσεις καθώς σε κάποια απο αυτά κατερρευσαν τοίχοι τα συντρίμμια των οποίων βρέθηκαν στον δρόμο όπου κυκλοφορούν κάτοικοι της περιοχής.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Εθιμοτυπική συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου πραγματοποίησε η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός του Αντιπεριφερειάρχη, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, ο πρόεδρος του ΕΚΦ κ. Κώστας Σιάκος, ο αντιπρόεδρος του ΕΚΦ κ. Δούϊτσης Βασίλης και ο γενικός γραμματέας του ΕΚΦ κ. Δεληγιώργης Χρήστος.

ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΙΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

Εικόνα
Ενημέρωση για την εποχικη γρίπη τους τρόπους αντιμετώπισης και προληψης πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Η Γενική  Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Ιανουάριο του 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με την ταινια ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣΗΣ (THE IMITATION GAME) συνεχιζονται οι προβολές της κινηματογραφικης Λέσχης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Αναπηρία Ν. Φλώρινας προσκαλεί τα μέλη του στην κοπή της Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Φαίδων» στη Φλώρινα, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 6μμ.

ΠΡΕΣΠΕΣ: Η ΕΛΛΆΔΑ ΟΥΡΑΓΟΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εικόνα
Στις 2 Φεβρουαρίου 2015, Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων, συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τη μέρα που τα τρία κράτη που μοιράζονται τη διασυνοριακή λεκάνη των Πρεσπών και η Ευρωπαϊκή Ένωση υπέγραψαν τη Διεθνή Συμφωνία για την Προστασία και Αειφόρο Ανάπτυξη του Πάρκου Πρεσπών.

ΓΙΑ ΚΑΚΌΒΟΥΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Την προσοχή των πολιτών για κακόβουλο λογισμικό που εξαπλώνεται μέσω του Facebook, συνιστά η Αστυνομία. 

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ

Εικόνα
Εναν 21χρονο για κλοπή και έναν 26χρονο για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή συνέλαβαν στη Φλώρινα χθες το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΕ Σ.ΛΑΔΑ ΚΑΙ Κ. ΠΑΤΣΙΝΑΚΙΔΟΥ

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» συγχαίρει θερμά τους Στέλιο Λαδά και Κατερίνα Πατσινακίδου για την κατάκτηση της 3ης θέσης στον διεθνή διαγωνισμό χορού «Vergina Οpen 2015 (Thessaloniki Latin Competition)» στην Κλάση Α, International style, κατηγορία ενηλίκων σε χορούς Cha Cha, Rumba, Samba.

ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ένα ρεσιτάλ κιθάρας πολύ υψηλού επιπέδου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι λάτρεις του ήχου το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Θ. Αγγελόπουλος” του πολιτιστικού κέντρου Φλώρινας.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PEACE4US ΑΠΟ ΤΟΝ ΌΜΙΛΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΝΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Erasmus+ και του Ιδρύματος Νεολαίας και δια βίου μάθησης, υλοποιείται από τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας Διεθνές Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Φλώρινας έως και 8 Φεβρουαρίου 2015. 

ΣΎΣΚΕΨΗ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου ευρεία σύσκεψη με στόχο την ενημέρωση και τη συζήτηση σχετικά με το ζήτημα της επιστροφής μέρους των αποζημιώσεων που καταβλήθηκαν σε κατοίκους των Τ.Κ. του Δήμου Αμυνταίου λόγω της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης από τη ΔΕΗ εκτάσεων για τις ανάγκες εκμετάλλευσης του ορυχείου Αμυνταίου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κώστας Θεοδωρίδης, ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νικόλαος Σέλτσας, εκπρόσωποι της εθελοντικής ομάδας δικηγόρων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας καθώς και κάτοικοι του Δήμου Αμυνταίου παρουσία δικών τους δικηγόρων.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: To Promo του Αμύντα Αμυνταίου για το Ευρωπαϊκό Παιχνίδι με την Galytchanka

Εικόνα
Την Ουκρανική Galytchanka φιλοξενεί αυτό το Σάββατο (7/2) στις 18:00 ο Αμύντας Αμυνταίου, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τη φάση των ‘’16’’ του Τσάλεντς Καπ Γυναικών.

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ – ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Εικόνα
Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με τους Δήμους Αμυνταίου, Πρεσπών και την Περιφερειακή ενότητα Φλώρινας, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)» που θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΠ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)» για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020, προτίθενται να διαμορφώσουν «Κοινωνική σύμπραξη» με αντικείμενο τη σύνταξη και υλοποίηση εξειδικευμένου κοινωνικού προγράμματος που θα αφορά στην υλοποίηση δράσεων για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, τη μείωση του αριθμού των ατόμων που διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει τους οδηγούς η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ

Εικόνα
Σχετικά με εκπορευόμενα δημοσιεύματα από τους γνωστούς, περιθωριοποιημένους από την κοινωνία, κονδυλοφόρους του κίτρινου τύπου, που αναφέρονται σε δήθεν ευθύνες του Δήμου Φλώρινας, σε ό,τι έχει να κάνει με την καθυστέρηση καταβολής των προνοιακών επιδομάτων ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι η σχετική καθυστέρηση οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη δυσλειτουργία της υπηρεσίας επιτρόπου.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Σ.ΜΠΙΡΟΣ: ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ (video)

Εικόνα
Έργο ύψους 1.800.000 ευρώ για τον καθαρισμό των αποστραγγιστικων καναλιών στην περιοχή του Δήμου Αμυνταίου για την αντιμετώπιση των πλημμυρων τόσο απο τις βροχοπτώσεις οσο και απο την εξοδο των λιμνών Χειμαδιτιδας και Ζαζαρης θα υλοποιησει η Π.Ε. Φλωρινας όπως ανεφερε σε συνέντευξη του ο Αντιπεριφερειαρχης Φλώρινας Στέφανος Μπιρος αναφερομενος στα προβλήματα που προεκυψαν δε Τοπικές κοινότητες του Αμυνταίου κσι της Φλωρινας απο τα εντονα καιρικα φαινόμενα των τελευταιων ημερών.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΑΚΟΗΧ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και το προσωπικό της Π.Ε. Φλώρινας, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας, κ.κ. Σέλτσα Κωνσταντίνο και Αντωνιάδη Γιάννη, για την εκλογή τους στο βουλευτικό αξίωμα σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Χ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Άλλη μια μεταγραφή αθλητή από την Θύελλα Φιλώτα σε ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει την πολύ καλή και επαγγελματική δουλεία που γίνεται στα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας μας. 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στη διάθεση ακτινιδιων στα μέλη του προχωραει ο Σύλλογος Πολυτεκνων Ν.Φλώρινας.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Εικόνα
                                   Σε πολλά σημεία του νομού Καστοριάς βρέθηκε την Κυριακή 01 Φεβρουαρίου 2015, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος με κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων, προκειμένου να δουν από κοντά τα προβλήματα που έχουν προκύψει απ’ τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο. 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΕΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΕΣΤΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ

Εικόνα
Μετά από ενημέρωση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Καστοριάς σχετικά με την επικινδυνότητα διέλευσης των οχημάτων τους τόσο από τη θέση Χάνι Μπιρίκι λόγω των προβλημάτων που έχει υποστεί το οδικό δίκτυο από τις έντονες βροχοπτώσεις, όσο και από την παρακαμπτήρια οδό που έχει τεθεί σε κυκλοφορία, γνωστοποιείται ότι η μετακίνηση των μαθητών από τα Κορέστεια προς τα σχολεία του Ν. Καστοριάς δεν θα πραγματοποιηθεί στις 03 Φεβρουαρίου 2015 και 04 Φεβρουαρίου 2015, τουλάχιστον.

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΙΔΡΘΤΩΝ,ΘΥΣΙΑΣΕΝΤΩΝ, ΔΩΡΗΤΩΝ,ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Εικόνα
Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, ο ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης», θα τελέσει Αρχιερατικό Μνημόσυνο στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης (9.00 π.μ.), υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ιδρυτών, θυσιασθέντων, δωρητών, ευεργετών και μελών του Συλλόγου

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ. ΤΟΝ Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Εικόνα
Ο ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα όλων των τμημάτων του την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 12,00 το μεσημέρι στην Αίθουσα Θεάτρου του Συλλόγου. Από το Δ.Σ. του ΦΣΦΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Α.Δ.Δ.Μ.

Εικόνα
Ανακοίνωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εβγαλε η Γενικη Αστυνομικη Διευθυνση Δυτικης Μακεδονιας για την καλυτερη ενημερωση των οδηγων.

ΣΥΛΛΗΨΗ 44ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ

Εικόνα
Έναν 44χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής .

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς τρεις κλοπές στην Καστοριά , ενώ σ χηματίστηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες σε βάρος δύο 19χρονων ημεδαπών.

ΧΟΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας, η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Φλώρινας και ο Σύλλογος Συνταξιούχων Αστυνομικών και Πυροσβεστών, διοργανώνουν αποκριάτικο χορό την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20.30΄ στην αίθουσα δεξιώσεων ΄΄Ι. & Ν. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ΄΄ με την ΄΄ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ΄΄ των Αφων ΒΑΛΚΑΝΗ και στο ποντιακό πρόγραμμα με τον λυράρη ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ Χαράλαμπο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΦΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ

Εικόνα
Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας σχετικά με τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα.

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΒΙΤΣΙΟΥ

Εικόνα
Η Π.Ε. Φλώρινας / Διεύθυνση Τεχνικών Έργων σας ενημερώνει ότι η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου) έχει διακοπεί στο 18ο χιλιόμετρο λόγω κατολίσθησης και θα παραμείνει κλειστή μέχρι την αποκατάστασή της.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Εικόνα
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Βεύης Φλώρινας σε συνεργασία με το Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, τους Σχολικούς Συμβούλους, τους Υπευθύνους σχολικών δραστηριοτήτων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, το ΚΕ.ΣΥ.Π. και τον Σ.Σ.Ν. Φλώρινας προγραμματίζει διήμερο σεμινάριο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015, με θέμα: «Σχεδιάζω και υλοποιώ καινοτόμα προγράμματα»

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ε.Κ.Φ. ΣΤΟΝ Γ.Γ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Γ.ΡΩΜΑΝΙΑ

Εικόνα
Κύριε Γενικέ Μετά την άξια ανάληψη των καθηκόντων σας ως Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων παρακαλούμε να δεχτείτε τα ειλικρινά μας συγχαρητήρια και τις ευχές μας για καλή επιτυχία στο έργο σας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ε.Κ.Φ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ως διοίκηση του Ε.Κ.Φ. συγχαίρουμε τους νέους βουλευτές του Νομού μας, για την εκλογή τους στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Συγχαίρουμε τον καθένα ξεχωριστά για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσε, για τις θέσεις του, σε αυτή τη σύντομη προεκλογική περίοδο.