Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 2, 2017

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Εικόνα
Αρχίζουν την Δευτέρα 10 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 31 Αυγούστου οι θερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα , ενώ υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το νόμο, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017.Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική προβολή ποσοστού έκπτωσης.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: "ΤΑΠΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΘΙΣΜΟ -ΑΣΙΣΤ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ"

Εικόνα
Ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΔΥΜ και τον ΑΙΑΝΤΑ Αμυνταίου διοργανώνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού για την πόλη μας, με στόχο την προώθηση του αθλητισμού ενάντια στον διαδικτυακό εθισμό. Το ‘’Τάπα στον διαδικτυακό εθισμό Ασίστ στην άθληση’’ είναι ένας αγώνας μπάσκετ όπου οι κορυφαίοι αθλητές του τόπου μαζί με παλιούς και νέους αθλητές μπάσκετ, δίνουν βροντερό παρών σε μια ξεχωριστή μπασκετική φιέστα σκοράροντας κόντρα στις διαδικτυακές εξαρτήσεις. Τετάρτη 12 Ιουλίου, προαύλιος χώρος παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου Αθλητισμός και διασκέδαση, ένας εκρηκτικός συνδυασμός. Να είσαι κι εσύ εκεί!!!! Ώρα έναρξης 18:00 Θα σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους!

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 4 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας τη Δευτέρα 10 Ιουλίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00 μ.μ. στο Πέρασμα .

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με Θέμα: Μεγάλη αναμονή των αποφοίτων δημοσίων ΙΕΚ για τις εξετάσεις πιστοποίησης στην ειδικότητα «Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών», κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Στην τελετή των εγκαινίων της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων παρευρέθηκεο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, Δήμαρχος Φλώρινας και πρώην Πρόεδρος της ΔΙΑΔΥΜΑ, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, την Τετάρτη 05 Ιουλίου 2017.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Σωκράτης Φάμελλος και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠ. ΕΣ., κ. Ευάγγελος Καπετάνιος, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Μιχελάκης, ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ κ. Νικόλαος Μαντζούφας και ο Πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκης Εμμανουήλ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με το Προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, την Τρίτη 04 Ιουλίου 2017.Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο παρόντες ήταν η πρόεδρος του συλλόγου κ. Αγνή Σιδηροπούλου , η γραμματέας κ. Σουμελίδου Ιορδάνα, η ταμίας κ. Μωυσιάδου Αναστασία και ο οργανωτικός γραμματέας κ. Ιγνατίου Βασίλειος.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΠέτρουΣερίδηκαι παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 04Ιουλίου 2017, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με δεκατέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη και δύο εκτός αυτής. Τα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα είναι: - «Διαπίστωση της λύσης των Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου, σε συνέχεια και σύμφωνα με τα Πρακτικά της 9ης Γενικής Συνεδρίασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, της 10ης Μαΐου 2017 (Θέμα Β’), η οποία έκρινε ομόφωνα ότι οι παρατάσεις των Συμβάσεων (άρθρο 16 του νόμου 4429/2016) είναι αντίθετες στις διατάξεις του άρθρου 103 του Συντάγματος & στην Οδηγία 1999/70/ΕΚ του Συμβουλίου της 28.6.1999, όπως ενσωματώθηκε στο εθνικό δίκαιο με το ΠΔ 164/2004», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Λουκά, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

Ε.Κ.Φ.: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 133/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, ο Δήμος Αμυνταίου θα προβεί στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών για τις ανάγκες της πυρασφάλειας του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 παρ.4 του Ν.2738/99 και του άρθρου 206 του Ν.3584/2007 καθώς και του άρθρου 41 παρ. 2 του Ν. 4325/2015 ως εξής: 1. Τρεις (3) ΥΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων 2. Έναν (1) ΔΕ Χειριστή Μηχανημάτων έργων 3. Έναν (1) ΔΕ Οδηγό Οχημάτων

3.847.700 ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΡΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Την απόφαση κατανομής των ποσών του τοπικού πόρου στους δικαιούχους δήμους των ΠΕ Κοζάνης και Φλώρινας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2012 – 2016 (4ο ΕΑΠ) και μετά την κατάθεση από την ΔΕΗ Α.Ε. του ποσού των 16.152,300 € στον ειδικό λογαριασμό για την Π.Ε. Κοζάνης και του ποσού των 3.847.700,00 € στον ειδικό λογαριασμό για την Π.Ε. Φλώρινας, η κατανομή έχει ως εξής:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Εικόνα
Σε συνάντηση με θέμα: «Ενημέρωση για το σχεδιασμό δημιουργίας δικτύων αξιοποίησης του φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία» καλεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου και ώρα 10 το πρωί στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκτέλεσης του έργου καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, που ξεκίνησε τον Απρίλιο και διήρκησε μέχρι το τέλος του Ιουνίου, αντιμετωπίζοντας τις επιπτώσεις των σημαντικών βροχοπτώσεων της περιόδου αυτής. Η ακολουθούμενη μέθοδος της προνυμφοκτονίας περιλαμβάνει δράσεις δειγματοληψιών προνυμφών στις καταγεγραμμένες εστίες αναπαραγωγής κουνουπιών, και ψεκαστικές παρεμβάσεις με ήπια σκευάσματα στα νερά, με στόχο τις προνύμφες των κουνουπιών πριν αυτές μεταμορφωθούν σε ακμαία έντομα και πετάξουν.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ

Εικόνα
Ολοκληρώθηκαν οι ανοιχτές συναντήσεις ενημέρωσης-διαβούλευσης για τα ολοκληρωμένα σχέδια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στους τομείς της βιοποικιλότητας, του τουρισμού και της αξιοποίησης των λιμνών. Τα σχέδια εκπονούνται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 10 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  19:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβούλιο Αμυνταίου.

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Εικόνα
Η κατάσταση στο Νοσοκομείο Φλώρινας αναφορικά με την ιατρική στελέχωσή του, χειροτερεύει χρόνο με τον χρόνο. Ως Σύλλογος Εργαζομένων, έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής (ελέω της προσδοκώμενης ενίσχυσης σε ιατρικό προσωπικό από τις προκηρυσσόμενες θέσεις μονίμων), οφείλουμε να χτυπήσουμε όσο γίνεται δυνατότερα πλέον το καμπανάκι κινδύνου για την ίδια την ύπαρξη του Νοσοκομείου μας, μιας και απέτυχε (σε μεγάλο βαθμό) η κάλυψη των κενών. Οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό καθιστούν απαγορευτική την αξιοπρεπή και αποδοτική παροχή υπηρεσιών, παρεχομένων με αυτοθυσία από το ιατρονοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Εικόνα
Με αφορμή τις εργασίες για το αναπτυξιακό συνέδριο στις 12 Ιουλίου στην Κοζάνη παρουσία του Πρωθυπουργού το Επιμελητήριο μας μετά από διαβούλευση με τα μέλη του θα καταθέσει τις εξής προτάσεις: · Η γεωστρατηγική θέση της περιοχής με τη διασυνοριακότητα της αποτελεί όχι μόνο την πύλη για τα δυτικά Βαλκάνια αλλά και για την Ευρώπη. Οι συνεργασίες και η δικτύωση με τις βαλκανικές χώρες με γνώμονα την εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων , το χαμηλότερο κόστος, την ανταγωνιστικότητα των τιμών, την μεταποίηση, δίνοντας τη προστιθέμενη αξία στο προϊόν, συμβάλλοντας έτσι σε θέσεις εργασίας των επιχειρήσεων μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ

Εικόνα
Ο Βουλευτής Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων του , επισκέφτηκε τον ΑΗΣ Μελίτης και συναντήθηκε με το Διευθυντή κ. Παπαβραμίδη Δημήτριο. Ο κ. Παπαβραμίδης παρουσίασε μια πλήρη εικόνα της λειτουργίας του ΑΗΣ Μελίτης, ο οποίος αποτελεί τη ναυαρχίδα της ΔΕΗ στην περιοχή. Πρόκειται για ένα σταθμό με σύγχρονες εγκαταστάσεις , ιδιαίτερα φιλικός προς το περιβάλλον που πληροί όλες τις προϋποθέσεις λειτουργίας που επιτάσσει η νομοθεσία.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Εικόνα
Δύο  υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 19 και 21 χρόνων, μη νόμιμους μετανάστες, για κλοπή συνέλαβαν σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς. Οι δύο αλλοδαποί κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς να επιβαίνουν σε δύο (2) ποδήλατα, τα οποία είχαν αφαιρέσει προηγουμένως από αύλειο χώρο οικίας σε περιοχή της Καστοριάς, ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού.

ΣΥΛΛΗΨΗ 39 ΧΡΟΝΗΣ ΥΠΗΚΟΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ -ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Εικόνα
39χρονη υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Πρωτοδικείου Καστοριάς, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, πράξεις που έλαβαν χώρα το Μάρτιο του 2013 συνέλαβαν  στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Πλούσια αθλητική δραστηριότητα με πλήθος διακρίσεων είχαν τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα (24-25/06/2017 και 1-2/07/2017) οι αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας. Στις 24 και 25 Ιουνίου 2017 σε διασυλλογικό αγώνα L1 που έγινε στην Κοζάνηοι σκοπευτές της Λέσχης Παλιογιάννης και Μούτσιος κατέκτησαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία production, ενώ ο Παλιογιάννης στην υποκατηγορία juniorσταθερά ήταν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Την ίδια μέρα σε διασυλλογικό αγώνα L1 στο σκοπευτήριο Νάρρες της Θεσσαλονίκης οΜούλελης πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία standardκαι ο Χατζηλίας ήταν 2ος στην κατηγορία production.

« ΔΩΡΕΑ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ 12ΚΑΝΑΛΟΥ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥ CARDIOLINE ECG200+ ΑΞΙΑΣ 1.886,66€ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας, κατά την 12η συνεδρίασή του στις 29 Ιουνίου 2017, έκανε αποδεκτή τη δωρεά σας ενός ηλεκτρονικού 12κάναλου καρδιογράφου Cardioline ECG200+, αξίας 1.886,66€ για τις ανάγκες της καρδιολογικής κλινικής.

1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ 7ο ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗ ΣΙΤΑΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στις 14-15-16 Ιουλίου 2017 ο Π.Σ Σιταριάς Φλώρινας διοργανώνει το 7ο Παμμακεδονικό αντάμωμα στην Σιταριά Φλώρινας όπου αναμένεται να συμμετέχουν 70 Πολιτιστικοί Σύλλογοι το τριήμερο. Πανδαισία χρωμάτων, δεκάδες χορευτές με παραδοσιακές φορεσιές από κάθε γωνιά της χωράς μας και πλήθος κόσμου θα χρωματίσουν την κεντρική πλατεία του χωριού μας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 38ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Έναν 38χρονο υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά -4- μη νομίμων μεταναστών, ηλικίας από 16 έως 39 χρόνων συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος, οδηγός του οχήματος, μετέφερε έναντι χρηματικού αντιτίμου προς το εσωτερικό της χώρας τους προαναφερόμενους.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 8:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας στο Πέρασμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΦΙΑΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΛΙΤΕΑ ΜΕΛΙΤΗΣ

Εικόνα
Η Διοίκηση, το προσωπικό και οι εξυπηρετούμενοι του ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. Φλώρινας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο «ΜΕΛΙΤΕΑΣ» Μελίτης ο οποίος δείχνοντας την ευαισθησία τους στα ¨Ατομα με Αναπηρία πρόσφερε στο ΚΕΦΙΑΠ μια δωροεπιταγή αξίας 500 Ευρώ για την αγορά εξοπλισμού για το Κέντρο μας. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Τρεις Έλληνες, δύο άντρες, 31 και 35 χρόνων και μία 40χρονη γυναίκα, συνελήφθησαν στην Φλώρινα γιατί στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε -1- ναρκωτικό δισκίο. Το δισκίο αυτό ο 31χρονος το είχε προμηθευτεί από τον 35χρονο και τη 40χρονη, στην κατοχή των οποίων αλλά και σε έρευνες στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και χρηματικό ποσό -40- ευρώ.Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.