Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 31, 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ μΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΦ

Εικόνα
Με το νέο Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας κ. Κωνσταντίνο Σιάκο και το Γενικό Γραμματέα κ. Χρήστο Δεληγιώργη συναντήθηκε την Παρασκευή 05 Σεπτεμβρίου 2014 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Εικόνα
Κοινή σύσκεψη όλων των δασικων συνεταιρισμων και των ξυλεμπορων της Π.Ε Φλώρινας πραγματοποιήθηκε απο την  νέα περιφερειακή αρχή Φλώρινας, σε συνεργασία με τον αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Δασών κ. Παπαϊωάννου Παναγιώτη.

ΤΟ RUN GREECE ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε μια προσπάθεια ανάπτυξης του δρομικού κινήματος στη χώρα μας με την παράλληλη προβολή και ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού της περιοχής μας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς και τον ΣΕΓΑΣ-ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου στην Καστοριάστον εσωτερικό γύρο της λίμνης περίπου 21χλμ., την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 52ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Εικόνα
Συνελήφθη στην Κοζάνη 52χρονη ημεδαπή, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, γιατί όφειλε προς το Δημόσιο χρέη ύψους 169.380,46. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Την έναρξη της νέας χρονιάς εκμάθηση παραδοσιακών χορών ανακοινώνει το Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης». 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

Εικόνα
Απάντηση ενημέρωση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με την Ερώτηση της Βουλής των Ελλήνων που αναφέρεται σε «Μόλυνση της λίμνης Βεγορίτιδας δίνει με έγγραφο του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος.

ΥΨΗΛΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΥΣΗ ΛΙΓΝΙΤΗ ΚΑΙ ΞΥΛΙΤΗ

Εικόνα
Την προσοχή των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας για την ατμοσφαιρική ρύπανση από την καύση ξΗ ξυλίτη και λιγνίτη εφιστά η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας τονίζοντας ότι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου χειμώνα, παρατηρήθηκε αύξηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης (αιθαλομίχλη, μειωμένη ορατότητα, έντονη οσμή στον αέρα και δυσφορία κατά την αναπνοή) κυρίως στους οικισμούς που δεν υπάρχει τηλεθέρμανση.

ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ. ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Εικόνα
Την προσοχη και την αποφυγη των διερχομενων οδηγων στον καθετο αξονα Κοζανης-Φλωρινας συνιστα η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας θα συνεχίσει την διανομή ροδάκινων το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου από τα ψυγεία της Ένωσης, τις ώρες 9:00 εώς 13:30.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ

Εικόνα
Στην 6η διοργανωση του Πανελληνιου Αγωνα δρομου υπο τον διακριτικο τιτλο "Μνημες Λιγνιτη" καλει τους πολιτες το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 59χρονου ιατρού, Διευθυντή κλινικής Δημόσιου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, για δωροληψία υπαλλήλου και ψευδή βεβαίωση σχηματίστηκε από την  Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

ΣΥΛΛΗΨΗ 20ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Έναν 20χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, συνέλαβαν στην Καστοριά αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου Καστοριάς, για κλοπή.

ΜΑΖΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Εικόνα
Μαζική ήταν η συμμετοχή των κατοίκων και των φορέων της Φλώρινας και της Δυτικής Μακεδονίας στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο με κύριο αίτημα την ενίσχυση του νοσοκομείου Φλώρινας με την πρόσληψη Ιατρικού Προσωπικού, την επαρκή ποιοτική πρωτοβάθμια περίθαλψη και την επαρκή χρηματοδότηση για το δημόσιο αγαθό που είναι η υγεία.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εικόνα
Ποδόσφαιρο  Η Θύελλα Φιλώτα συνέχισε νικηφόρα τις φιλικές αναμετρήσεις προσδίδοντας ελπιδοφόρα μηνύματα εν΄ όψει της έναρξης της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Στις 30 Αυγούστου επικράτησε με 2-0 στην Νεοκαισάρεια του τοπικού Αχιλλέα.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας- Θράκης.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ

Εικόνα
Ξεκίνησε η διαδικασία της ηλεκτρονικής καταχωρήσης αιτησεων  υποψηφίων καταρτιζομενων στα Δημοσια ΙΕΚ όλης της Ελλάδας μεταξύ των οποίων και της Φλώρινας και Αμυνταίου.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εικόνα
Στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Φλώρινας θα συμμετέχει ο Δήμος Αμυνταίου.

ΚΕΔΕ:"ΕΚΤΟΣ ΕΝ.Φ.Ι.Α. ΟΙ ΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ"

Εικόνα
Την ανάγκη να υπάρξει ενότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Χώρας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη νέα, δύσκολη πενταετία υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Κώστας Ασκούνης, ανοίγοντας σήμερα τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.

3Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΕΔΩ, ΚΑΠΟΤΕ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙΡΟ τ

Εικόνα
3η Σεπτέμβρη 2014. Το ΠΑΣΟΚ ήταν εδώ, κάποτε, κάποιον καιρό. του Θανάση Παπαδημητρίου Τουλάχιστον μειδίαμα προκαλεί το άκουσμα του, απαγορευμένου πλέον για το ΠΑΣΟΚ, τραγουδιού του Ανδριόπουλου. Άλλες εποχές, άλλοι άνθρωποι (αυτό παίζει), άλλες ανάγκες, άλλα κοινωνικά και πολιτικά ζητούμενα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. Π.Ε. ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ουσιαστικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων για την κοινή οργάνωση των αγορών, τη διαχείριση καταστάσεων κρίσης όπως για παράδειγμα την πρόσφατη με τα ροδάκινα, την έρευνα και καινοτομία, καθώς και τη δημιουργία ενός Ευρωμεσογειακού δικτύου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφερειακής Ένωσης Διακινητών Φρούτων και Λαχανικών (AREFEL) Ζαν Ντάσκ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Συνεδριάζει την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Εκλογής Εκπροσώπων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας.

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στις ίδιες θέσεις παραμένουν οι Αντιδήμαρχοι Θεοδόσιος Καραγκιοζίδης και Χρήστος Μπαρδάκας μέχρι και τις 31 Μαρτίου του 2017 μετά και από απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας Ιωάννη Βοσκόπουλου στις 1 Σεπτεμβρίου 2014.

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Εικόνα
O Γεωπονικός Σύλλογος Φλώρινας , καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:30 στην κεντρική πλατεία Φλώρινας. Όλοι μαζί διεκδικούμε τη δωρεάν δημόσια υγεία για όλους.

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Η ΠΑΤΟΥΣΑ:500 ΕΥΡΩ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ

Εικόνα
Με 500 ευρώ θα ανταμείψει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φλώρινας "Η ΠΑΤΟΥΣΑ" όποιον δώσει πληροφορία και γνωρίζει με στοιχεία τον δράστη ή τους δράστες της αποτρόπαιας πράξης δηλητηρίασης των αδέσποτων ζώων στην περιοχή της Φλώρινας το τελευταίο διάστημα.

ΕΒΕ:: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Εικόνα
Διατρανώνοντας την αντίθεση του στην υποβάθμιση και συρρίκνωση της Δημόσιας Υγείας το Επιμελητήριο Φλώρινας συμμετέχει και στηρίζει τις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων Νοσοκομείου Φλώρινας.

ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Εικόνα
Την ενεργή της συμμετοχή στο Πανφλωρινιώτικο συλλαλητήριο για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Φλώρινας δηλώνει με ανακοίνωση της η Ένωση Κρητών και φίλων Κρήτης Φλώρινας «Η Μεγαλόνησος».

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με το σύνθημα η υποβάθμιση του Νοσοκομείου Φλώρινας είναι υπόθεση όλων μας- η υγεία των πολιτών είναι πρωτεύον και κύριο αίτημα την ενίσχυση του Νοσοκομείου με ιατρικό προσωπικό και ποιοτική πρωτοβάθμια περίθαλψη, διοργανώνεται σήμερα το απόγευμα το Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας από τον Σύλλογο  Εργαζομένων του Γ.Ν. Φλώρινας σε συνεργασία με την Νοσοκομειακή Επιτροπή.

2 ΓΥΝΑΙΚΕ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΡΑΝΟ

Εικόνα
Δύο ημεδαπές. 48 και 47 χρονών, συνελήφθησαν στην Κοζάνη  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης για παράνομο έρανο.

ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ

Εικόνα
Χωρις νερο εμεινε το κεντρο της πολης λογω ζημιας που υπέστη ο κεντρικός αγωγος

ΕΚΦ:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Την συμμετοχη ολων των εργαζομενων και των ανεργων στο μεγαλο εργατικο και κοινωνικο συλλαλητηριο που θα πραγματοποιηθει το Σαββατο 6 Σεπτεμβριου στη Θεσσαλονικη ζητα με ανακοινωση του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνεχίζει και αύριο ο σύλλογος πολυτέκνων Φλωρινας την διανομή ροδάκινων στις πολύτεκνες οικογένειες της περιοχής της Φλώρινας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝΠ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙ

Εικόνα
Η τραγικη κατασταση στην οποια εχει περιελθει η Βορεια Ελλαδα αποτυπωθηκε στην σύσκεψη της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με τα Προεδρεία των Εργατικών Κέντρων των νομών της Βόρειας Ελλάδας, στην οποια συμμετειχε και ο προεδρος του ΕΚΦ Κωστας Σιακος, παρουσία των εκπροσώπων της ΓΣΕΕ που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Κ.Θ. λ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ:ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Εικόνα
Την επαναφορά του αγροτικού σχεδιάζει το υπουργείο υγείας για όλους τους νέους γιατρούς με στόχο οι περίπου 1.000, ετησίως, απόφοιτοι των Ιατρικών Σχολών να κατευθύνονται σε άγονες περιοχές, ώστε ναπάρξουν επαρκής στελέχωση απομακρυσμένων μονάδων και καλύτερη υγειονομική κάλυψη του πληθυσμού.

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ LIDL

Εικόνα
Πλημμυρισε ενα σημείο της οδου Φλώρινας - Θεσσαλονικης στο ύψος του σουπερ μαρκετ Lidl απο την σφοδρή βροχόπτωση που πλήττει την περιοχή απο νωρίς το πρωί, γεγονός που δυσκολεψε την κίνηση των οχηματων.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ

Εικόνα
Ενεργη η συμμετοχη του Σωματειου Παραγωγης Ηλεκτρικης Ενεργειας ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο συλλαλητηριο  των συνδικάτων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τους πολίτες της Φλώρινας που τον εμπιστεύτηκαν για τα επόμενα πέντε χρόνια ευχαριστεί με ανακοίνωση του ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίτος.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟ ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Φλώρινας και της Νοσοκομειακής Επιτροπής Ιατρών του Νοσοκομείου Φλώρινας για το Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου χαιρετίζει και στηρίζει το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Φλώρινας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Για την καλή συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια ευχαριστεί τον απερχόμενο Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Δακή, τους γεωγραφικούς Αντιπεριφερειάρχες, κ. Ι. Σόκουτη, Δ. Σαββόπουλο, και Γ. Δασταμάνη, τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, τον Πρόεδρο του Π.Σ., τον Αντιπρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, κ. Β. Πάτρα, καθώς και όλο το Περιφερειακό Συμβούλιο, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Φ.Σ.Φ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Εικόνα
Την έναρξη των εγγραφών για την νέα χρονιά ανακοινώνει το Τμήμα Φωτογραφίας του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης». 

Φ,Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Εικόνα
Την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα Καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) αγοριών και κοριτσιών ανακοινώνει ο Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης».  

Ο.Π.Ε.Π.Φ.: ΓΙΑ 25η ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εικόνα
Την βαθιά του ευγνωμοσύνη προς τους χιλιάδες κατοίκους της Φλώρινας και επισκέπτες που τίμησαν και φέτος τις εκδηλώσεις "ΠΡΕΣΠΕΣ 2014", οι οποίες ήταν αφιερωμένες στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών Φλώρινας.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ Ο ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Η ΠΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
"Πρέπει να κινηθούμε και να κινηθούμε άμεσα για να βρεθεί  ο υπεύθυνος της αποτρόπαιας πράξης της δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων με αποτέλεσμα το φρικτό θάνατο τους" τόνισε στην ομιλία ενημέρωση της η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Φλώρινας "Η ΠΑΤΟΥΣΑ" Έλλη Μωυσιαδου  στο  πλαίσιο της συνάντησης που είχαν τα μέλη και οι φίλοι του Φιλοζωικού Σωματείου με αφορμή τα τελευταία γεγονότα με την δηλητηρίαση δεκάδων αδέσποτων ζώων στην Φλώρινα.

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
  Σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελετή παράδοσης παραλαβής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Δακή στο νέο Περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ-ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΑΚΧΑΡΟΤΕΥΤΛΩΝ

Εικόνα
Οι οριστικές καταστάσεις Δικαιούχων- Απορριπτομένων της Δράσης 2.3 "Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων"  Π.Ε. Κοζάνης έχουν αποσταλεί στους Δήμους και σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριάζει την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις  11.30 πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης).