Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 1, 2018

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ"

Εικόνα
H "Πρέσβειρα του Queen Elizabeth Hospital" της Αδελαΐδας Aυστραλίας Αλεξάνδρα Βακιτσίδου διοργανώνει με ομάδα εθελοντών/ντριών και φέτος τη φιλανθρωπική εκδήλωση "Αγαπάμε και βοηθάμε τον παππού και τη γιαγιά" με την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, της Περιφερειακής Eνότητας Φλώρινας, του Δήμου Φλώρινας, των ΜΜΕ και των επιχειρήσεων - καταστημάτων της Φλώρινας, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 και ώρα 18:30 μμ στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής.Επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Τσίρης

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Εικόνα
Ο συντονισμός και η οργάνωση των υπηρεσιών και των φορέων που εμπλέκονται στο έργο της αντιμετώπισης κινδύνων από δασικές πυρκαγιές, βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειου Μιχελάκη, στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος», στο κτίριοτης Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Κοζάνη.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΗΜΑ , ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, Εταίρος-Περιφερειακή Μονάδα του Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. με χωρική και επιχειρησιακή ευθύνη στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Φλώρινας, διοργανώνουν ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων του ΕΠΑνΕΚ , ΕΣΠΑ 2014-2020, «ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΗΜΑ», «ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ» και «ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ».

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΛΕΠΙΔΟΠΤΕΡΩΝ "ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ"

Εικόνα
Από το Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», με ΑΔΑ: 7ΣΥΧ4653ΠΓ-ΜΙ9, το με αρ. πρωτ. 5636/3-7-2018 έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων περί της 3ης τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 2905/4-4-2018 εγκυκλίου (ΑΔΑ: 66ΙΗ4653ΠΓ-ΖΘΖ) σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης τροποποίησης πράξης (συμπεριλαμβανόμενης της μεταβίβασης πράξης) και αίτησης ανάκλησης ένταξης στο πλαίσιο της Δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 ».

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Φ..Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Τμήματος Καλαθοσφαίρισης αποτελείται από τα παρακάτω μέλη του Συλλόγου: Παλικρούσης Μιχαήλ Ελευθερίου Ιωάννης Αλευρίδης Παύλος Αριστείδου Ιωάννης Βίτκας Άγγελος Βίτκας Αντώνιος Δούκας Δημήτριος Ζέρβας Μιχαήλ Θεολόγου Αναστάσιος Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΡΟΣΟΠΗΓΙΩΤΩΝ

Εικόνα
Το Αντάμωμα των Απανταχού Δροσοπηγιωτών θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 6-7 και 8 Ιουλίου στη Δροσοπηγή Φλώρινας. Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε σήμερα στις 6:00 το απόγευμα με εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής & Αγιογραφίας των Δροσοπηγιωτών καλλιτεχνών στις αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου Δροσοπηγής, συνεχίζουν το Σάββατο 7 Ιουλίου στο παλιό χωριό (Μπελκαμένη), στις 6 το απόγευμα με εσπερινό και ομιλίες από νέους του χωριού ενώ το βράδυ στη πλατεία του νέου χωριού θα έχει λαϊκή βραδιά. Το τριήμερο αντάμωμα ολοκληρώνεται τη Κυριακή 8 Ιουλίου με Αρχιερατική θεία λειτουργία, Αποκάλυψη από δύο Μητροπολίτες της εικόνας στον Ι.Ν Αγίας Τριάδος προσφορά του Σύλλογου Δροσοπηγιωτών Rochester , Εκδηλώσεις στη πλατεία του χωριού με χαιρετισμούς και παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων από την Αετομηλίτσα, το Φλάμπουρο και την Δροσοπηγή και Γεύμα προσφορά προς όλους τους Δροσοπηγιώτες και τους φιλοξενούμενους – Παραδοσιακό Γλέντι.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΙΤΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Εικόνα
Με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα συναντήθηκαν στο υπουργείο στην Αθήνα, το απόγευμα της Πέμπτης 5 Ιουλίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ηλ. Κάτανας και εκπρόσωποι των ξενοδόχων του ορεινού όγκου Γρεβενών. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, τέθηκε το θέμα της έλευσης προσφύγων στη Δυτική Μακεδονία. Μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση, αλλά και την καταλυτική και τεκμηριωμένη παρέμβαση του Περιφερειάρχη, οριστικοποιήθηκε ότι δεν θα έρθει στο στρατόπεδο «Μιλτιάδη Πόρτη» στη Νεάπολη Βοΐου, κανένας πρόσφυγας.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΛΑΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΙΣ 12-13 ΚΑΙ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ

Εικόνα
Ένα Φεστιβάλ με πλούσιο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες διοργανώνει φέτος στις Πρέσπες ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πρεσπιωτών. Συναυλίες, αθλητικές δραστηριότητες, εξορμήσεις στη φύση και πολλές άλλες πολιτιστικές δράσεις περιμένουν τους επισκέπτες του τριημέρου 12, 13 και 14 Ιουλίου.Οι νέοι της περιοχής ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους τοπικούς φορείς και αξιοποιούν την παλιά πλαζ της Κούλας στην Μεγάλη Πρέσπα, για μια τριήμερη διοργάνωση, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός για την περιοχή και ετήσιο ραντεβού για τους επισκέπτες.

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΟΙΝΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Εικόνα
Το Σάββατο στις 7 Ιουλίου 2018 στις 8:00 μ.μ., στο θεατράκι του Αριστοτέλη, γιορτάζουμε τη λήξη μιας γεμάτης οινικής χρονιάς!Απονέμουμε τα διπλώματα αποφοίτησης των μελών της Ακαδημίας.

ΜΕ ΦΥΤΟΠΛΑΚΤΟΝ ΓΕΜΙΣΕ Η ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ -ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ

Εικόνα
Να αποφεύγουν οι πολίτες την έκθεση στα νερά της λίμνης Βεγορίτιδας του Δήμου Αμυνταίου προτείνει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας καθώς έχει εμφανιστεί το φαινόμενο του δυσχρωματισμού ως συνέπεια της ύπαρξης μεγάλης ποσότητας φυτοπλαγκτόν. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Γέρου «τα αίτια του φαινομένου διερευνώνται με μετρήσεις που διεξάγουν η Ειδική Γραμματεία Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Ελληνικό Κέντρο Βιότοπων – Υγροτόπων και το Γενικό Χημείο του Κράτους». Επεσήμανε δε ότι ήδη το φαινόμενο έχει αρχίσει να υποχωρεί αλλά καλό θα είναι οι πολίτες να αποφεύγουν την έκθεση στα νερά της λίμνης μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα από τις τελευταίες μετρήσεις που έγιναν και από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ COAL PLATFORM ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΝ

Εικόνα
Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή Ευρωπαίων Αξιωματούχων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιουλίου, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τα θέματα του «Coal Regions in Transition Platform – Πλατφόρμα μετάβασης των Ανθρακοφόρων Περιοχών», παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Κάτανα, του Γ.Γ. του ΥΠΕΝ Μιχάλη Βερροιόπουλου, των Δημάρχων των Ενεργειακών Δήμων και της ομάδας του coal platform που συνέστησε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ MEDITERRANEAN COLLEGE & ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ανταποκρινόμενη στην πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων MEDITERRANEAN COLLEGE & ΙΕΚ ΑΛΦΑ οι οποίοι προσφέρουν 9 υποτροφίες με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια για το έτος 2018-19, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά από Τετάρτη 4.07.2018 έως Παρασκευή 20.07.2018.

Ε.Κ.Φ.: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ 46 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκδόθηκε η 9Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ ( ΦΕΚ 20/28.6.2018/τ. ΑΣΕΠ ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥΣ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ-ΣΙΤΑΡΙΑΣ

Εικόνα
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαγωνισμοί για τους αναδασμούς στις Τοπικές Κοινότητες Αμμοχωρίου και Σιταριάς, με ανάδοχο την εταιρεία ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ Α.Ε. η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τις σχετικές εργασίες. Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στις ανωτέρω Τοπικές Κοινότητες, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νου Γέρου, στελεχών της εταιρείας ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ Α.Ε. και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Φλώρινας, κατά τη διάρκεια των οποίων έγινε ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για τις διαδικασίες των αναδασμών, με τους κατοίκους να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη διαδικασία.

3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Μελιτέας Μελίτης διοργανώνει το Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής το τριήμερο 6-7-8 Ιουλίου 2018 στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου Μελίτης με την συνδρομή της ΑΜΣΤΕΛ!Την Παρασκευή 6 Ιουλίου θα εμφανιστεί το συγκρότημα Imam Baildi ,το Σάββατο 7 Ιουλίου ο μοναδικός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μαζί με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και τον Steve Teeser ενώ την Κυριακή 8 Ιουλίου η αυλαία πέφτει με τον Δημήτρη Μπάση!Στα πλαίσια της προετοιμασίας του Συλλόγου για την συμμετοχή της ομάδας μας στην Γ’Εθνική κατηγορία , ιστορικό γεγονός για τον Μελιτέα Μελίτης ,θα θέλαμε να ζητήσουμε την συνδρομή και κατανόηση όλων σας στην προσπάθεια αυτή ,καθώς οι απαιτήσεις θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και η στήριξη από όλον τον κόσμο θεωρείται απαραίτητη!

104 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΟΥΝ 2 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν 2 ημεδαποί, ένας 54χρονος και μία 24χρονη σε περιοχή της Κοζάνης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς. 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΚΟΖΑΝΗ - ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΦΕΚ"

Εικόνα
«Ήταν ένα λάθος που έγινε από τους Υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου η τοποθέτηση του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών με έδρα τη Κοζάνη στο ΦΕΚ με το οποίο καθορίζονται οι «Αντιστοιχίες Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, ακαδημαϊκού έτους 2018-2019», δήλωσε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας. Όπως τόνισε σύντομα θα διορθωθεί το λάθος αυτό και θα έχουμε την έκδοση νέου ΦΕΚ όπου θα έχει αποκατασταθεί το λάθος. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ/ΝΤΡΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ε.Ε.Σ.

Εικόνα
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαιδεύσεως Εθελοντών/ντριών Νοσηλευτικής ΕΕΣ που πραγματοποιήθηκε φέτος (Ιανουάριος-Ιούνιος 2018) στην πόλη του Αμυνταίου, το Τμήμα ΕΕΣ Φλωρίνης εκφράζει και δημοσίως θερμές ευχαριστίες, σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του εγχειρήματος ως εξής. - Δήμο Αμυνταίου και ειδικότερα τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Κων/νο Θεοδωρίδη, για την παροχή θερμαινόμενης αίθουσας στο Γενικό Λύκειο Αμυνταίου, όπου διεξήχθη το θεωρητικό μέρος της εκπαιδεύσεως. - Διευθύντρια Γενικού Λυκείου Αμυνταίου κ. Ευαγγελία Ζούλα, για την άψογη φιλοξενία καθώς και τη διάθεση εκπαιδευτικού εξοπλισμού-εποπτικών μέσων, που διευκόλυναν τη διδασκαλία. - Επιστάτη Γενικού Λυκείου Αμυνταίου κ. Δημήτριο Νάτη, για την τεχνική βοήθεια που χρειάστηκε σε διάφορες περιστάσεις.

Ε.Κ.Φ.: 23 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 8 ΜΗΝΩΝ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ο Δήμος Φλώρινας ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μηνών), συνολικά είκοσι τριών (23) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Φλώρινας και συγκεκριμένα: ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΩΝ (ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ) 2 ΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ (ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ) 5 ΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΣΑΡΩΘΡΟ) 2 ΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ) 1 ΘΕΣΗ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΦΟΡΤΩΤΗ) 1 ΘΕΣΗ ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 10 ΘΕΣΕΙΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον κ. Κώτσου Ευάγγελο για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξε προσφέροντας στο Νοσοκομείο μας ενός (1) κρεβατιού, ενός (1) στρώματος απλού, ενός (1) στρώματος αέρος καθώς και δύο (2) κάγκελων για την κάλυψη των αναγκών του. Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η ευγενική του αυτή προσφορά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Η κίνηση αυτή ευχόμαστε να βρεί μιμητές.

Ε.Κ.Φ.: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 158 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 7Κ/2018 του ΑΣΕΠ ( ΦΕΚ 18/14-6-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ ), που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν πενήντα οκτώ (158) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

Ε.Κ.Φ.: ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της διαδικασίας ένταξης υποψηφίων στους Πίνακες Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για πρόσληψη κατά το σχολικό έτος 2018-2019, καταρτίστηκαν, βάσει της οικείας πρόσκλησης (ΦΕΚ 1282/τ.Β΄/2018), οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) ανά κλάδο (Δασκάλων ΕΑΕ και Νηπιαγωγών ΕΑΕ) καθώς και πίνακας αποκλειομένων εκπαιδευτικών και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ( http://e-aitisi.sch.gr ), ως κατωτέρω: (α) Προσωρινοί Κύριοι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ (β) Προσωρινοί Επικουρικοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ και (γ) Πίνακας αποκλειομένων.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Εικόνα
Επιστολή διαμαρτυρίας στο Υπουργό Παιδείας έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπιρος για τη τοποθέτηση του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Φλώρινας με έδρα τη Κοζάνη στο ΦΕΚ με το οποίο καθορίζονται οι  «Αντιστοιχίες Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, ακαδημαϊκού έτους 2018-2019» .

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου στις 09 Ιουλίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 σε ειδική συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 217 του Ν.3463/2006 του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέμα ημερήσιας διάταξης : 1. Απολογισμός των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση, σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης. Με τιμή Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μωϋσιάδης Κων/νος