Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 8, 2020

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Π. ΠΕΡΚΑ ΓΙΑ ΤΟ MASTER PLAN

Εικόνα
Ερώτηση της Π. Πέρκα προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: «Είναι συμβατό το master plan της μετάβασης των λιγνιτικών περιοχών με τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής; H περίπτωση των εδαφικών σχεδίων δίκαιης μετάβασης» H Βουλευτής Φλώρινας και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την οποία συνυπογράφουν και άλλοι 37 Βουλευτές, σε ότι αφορά στα εδαφικά σχέδια δίκαιης μετάβασης. Ειδικότερα επισημαίνει ότι: Η έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η χρηματοδότηση από τον μηχανισμό δίκαιης μετάβασης θα γίνει βάσει των εδαφικών σχεδίων δίκαιης μετάβασης και όχι βάσει του master plan της μετάβασης των λιγνιτικών περιοχών.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Ζ.ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ : ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΟΥΣ

Εικόνα
Μπήκαν στους λογαριασμούς πάμπολλων επιχειχηρηματιών που ασχολούνται με τη γούνα από δεκάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙΙ, μετά και την ένταξη όλων των ΚΑΔ της γουνοποιΐας, όπως αναφέρει ο Βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ. Ζήσης Τζηκαλάγιας. Επισημαίνει δε ότι είναι μία τεράστια ένεση ρευστότητας στην χειμαζόμενη τοπική αγορά. Σημειώνει τέλος ότι "ταυτόχρονα μεγάλη επιτυχία αποτελεί η απενοχοποίηση από τον στιγματισμό των εχόντων οφειλές και αντιμετωπιζομένων έως τώρα ως οικονομικών < εγκληματιών>".

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ- ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ

Εικόνα
Με αφορμή την πανελλαδική ημέρα δράσης της ΠΟΕΔΗΝ για την Δημόσια Υγεία πραγματοποιήθηκε από το ΔΣ του Συλλόγου μας, συμβολική κινητοποίηση στην είσοδο της αυλής του Νοσοκομείου Φλώρινας. Συμμετείχαν το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Φλώρινας και ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας. Τονίζουμε πως: Βρισκόμαστε στο επιθετικό δεύτερο κύμα της Πανδημίας, αριθμοί ρεκόρ σε κρούσματα ανακοινώνονται καθημερινά και κανείς δεν ξέρει την κατάληξη.

ΔΩΡΕΆ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΥΓΕΊΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ Π. Ε. ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σε δωρεά εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου προχώρησε ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές, συνεχίζοντας τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την ανάσχεση της πανδημίας.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ Δ. Σ. ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Δ. Σ. της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, μετά και την εκλογοαπολογιστική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΏΝ ΓΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΖΆΝΗ

Εικόνα
Το υπομέτρο  «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» αποκλειστικά για υποψηφίους με μόνιμη κατοικία στις Περιφερειακές Ενότητες Φλώρινας και Κοζάνης, ανακοίνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων / Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των συνεπειών της απολιγνιτοποίησης. 

ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΈΡΓΟΥ ΕΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Τ. Κ. ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
Υπεγράφη η σύμβαση έργου με τίτλο: Η σύμβαση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Δ.Ε. ΦΙΛΩΤΑ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη και του αναδόχου με την επωνυμία ‘’Κοινοπραξία Εγνατία ΑΤΕΒΕ- Πανηπειρωτική ΑΤΕ’’, έργο προϋπολογισμού 9.717.637,58 ευρώ. Το έργο θα συμβάλει στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Αμυνταίου, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Άνθιμος Μπιτακης, ενώ λύνει ένα χρόνιο περιβαλλοντικό πρόβλημα των λυμάτων του Φιλώτα τα οποία κατέληγαν στη λίμνη Βεγορίτιδα. Το αντικείμενο του έργου αφορά στην κατασκευή των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης οικισμών της Δ.Ε. Φιλώτα και συμβάλλει στην προστασία του ποταμού Σουλού και κατ΄ επέκταση της λίμνης Βεγορίτιδας. Τα λύματα που θα διοχετεύονται σε ευαίσθητους αποδέκτες θα έχουν υποστεί τριτοβάθμια επεξεργασία για λόγους προστασίας των αποδεκτών και κατ’ επέκταση του περιβάλλοντος. Το έργο συνολικά περιλαμ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ανοιχτό και στη διάθεσή των εργαζομένων θα παραμένει το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, όπως αναφέρει με ανακοίνωση του, προκειμένου να θέσουν τα ερωτήματα και τις καταγγελίες τους που αφορούν τους χώρους εργασίας τους. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να επισκεπτονταο μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο της γραμματείας 2385046903, ακολουθώντας στη συνέχεια όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19. Εναλλακτικά μπορούν να πληροφορούνται αλλά και να υποβάλουν τις καταγγελίες τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ANTI-COVID-19 Ομάδα Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων της ΓΣΕΕ και μέσα από την ειδική σελίδα ( https://gsee.gr/?page_id=36762 )

Ε.Κ.Φ. : 39 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΛΚΔΜ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας ενημερώνει ότι η ΔΛΚΔΜ της ΔΕΗ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη 39 (τριάντα εννέα) εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ορυχείων & Κλάδων.

ΜΕ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ Η ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Εικόνα
Με την συμμετοχή του 50% των δραστηριοποιούμενων πωλητών, που προέκυψαν μετά από κλήρωση οι οποίοι θα δραστηριοποιηθούν στην υφιστάμενη λαϊκή αγορά των οδών Λ. Μόδη Κ.Κώτα_Ταγμ. Σωτηρίου_Αμύντα καθώς και με την συμμετοχή του 50% των δραστηριοποιούμενων πωλητών, που προέκυψαν μετά από κλήρωση οι οποίοι θα δραστηριοποιηθούν στην παράλληλη λαϊκή αγορά των οδών Ελένης Δημητρίου-Αναλήψεως-Λεωφόρου Μακεδονομάχων εκ των δεξιών πλευρών περιμετρικά του Στρατοπέδου Σκιαδοπούλου – Τάγαρη, πλην της επαρχιακής οδού Φλώρινας Πρώτης  θα πραγματοποιηθεί η λαική αγορά στην πόλη της Φλώρινας αύριο Τετάρτη 11 Νοεμβρίου.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Εικόνα
Με το μήνυμα «Δεν φοβόμαστε, δεν πανικοβαλλόμαστε, δεν εφησυχάζουμε, τηρούμε με ευλάβεια τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της πολιτείας.Με μεθοδική δουλειά, αλληλεγγύη και ενότητα θα ανταπεξέλθουμε στις νέες δυσκολίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και θα βγούμε νικητές», ο Δήμαρχος Φλώρινας ενημερώνει τους πολίτες για τους τρόπους επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των πολιτών του Δήμου Φλώρινας. Συμπληρώνει μεταξύ άλλων «Όλοι εμείς, οι άνθρωποι του δήμου, παρακολουθώντας τις εξελίξεις βρισκόμαστε σε εγρήγορση, είμαστε δίπλα στους συνδημότες μας δίνοντας καθημερινά λύσεις στις ανάγκες τους, προσαρμόζοντας δυναμικά τις δράσεις μας και λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και εξυπηρέτησης τους.

65 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
65 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Π.Ε. Φλώρινας απο την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου έως τη Κυριακή 8 Νοεμβρίου από τα οποία τα 33 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στον Δήμο Φλώρινας και τα 32 στον Δήμο Αμυνταίου.Οι φορείς της Φλώρινας για άλλη μια φορά κάνουν έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα στις εξόδους τους τόσο στους χώρους εργασίας όσο και στα καταστήματα τροφίμων και στις λαικές αγορές για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του κορονοιού στην Π.Ε. Φλώρινας.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με την εντολή της Ελληνικής Κυβέρνησης για γενικό κλείσιμο και απαγόρευση της κυκλοφορίας, σύμφωνα με την εκδοθείσα ΚΥΑ, στην οποία δίνονται σχετικές οδηγίες για την λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Φλώρινας ότι το Υποθηκοφυλακείο Φλώρινας θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ ως τις 30 Νοεμβρίου 2020. Ο Αναπληρωτής Υποθηκοφύλακας Φλώρινας Προϊστάμενος του Κτηματολογικού Γραφείου Φλώρινας Αναστάσιος Χατζηχρήστος

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΘΕΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΦ

Εικόνα
Τα τρέχοντα θέματα σχετικά με το μέλλον των εργαζομένων στο πλαίσιο της επερχόμενης απολιγνιτοποίησης της περιοχής, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που πραγματοποίηθηκε σήμερα μεταξύ του  Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Κωνσταντίνου Σιάκου, του Γενικού Γραμματέα Παύλου Μωυσιάδη και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ.

ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Φλώρινας ανακοινώνει τα εξής στους συμπολίτες μας: Στο δεύτερο αυτό lockdown οι οδοντίατροι θα είμαστε και πάλι στα ιατρεία μας. Δυστυχώς οι δομές για οδοντιατρική περίθαλψη στο δημόσιο σύστημα υγείας είναι ανύπαρκτες στην περιοχή μας. Έτσι όλη η ευθύνη πέφτει στους ώμους των ιδιωτών οδοντιάτρων. Επειδή ανησυχούμε για την υγεία την δική μας και των ασθενών μας, ζητάμε υπευθυνότητα από όλους και να περιορίσουμε την έκθεση μας σε φορείς, που μπορεί να είναι και ασυμπτωματικοί. Δεν παίζουμε με την υγεία κανενός. Οι οδοντίατροι είναι στην πρώτη γραμμή επαφής με τον ιό και λαμβάνουμε με δικό μας κόστος, όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας. Στην περίοδο αυτή, τα οδοντιατρεία θα δέχονται μόνο τα επείγοντα περιστατικά και μόνον κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με τον οδοντίατρο, σε ώρα που θα καθοριστεί από κοινού.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Μετά το ολοκληρωτικό lockdown και απαγόρευση της κυκλοφορίας, σύμφωνα με την εκδοθείσα ΚΥΑ, με την οποία δίδονται σχετικές οδηγίες για την λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών, με την ελαχιστοποίηση της φυσικής παρουσίας των ενδιαφερομένων προς εξυπηρέτησή των ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ τα μέλη του Συλλόγου μας, ότι το Γραφείο του Συλλόγου θα λειτουργεί με ραντεβού στις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09/11/2020 έως 30/11/2020,και από 9:00 π.μ. 13:00μμ ως εξής: Διά την θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων θα κλείνετε ραντεβού στο τηλ. 2385024624 για να εξυπηρετηθείτε από τις 9:00 π.μ έως στις 11:00 π.μ.

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΙΟΣΕ ΓΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η φετινή 108η επέτειος των Ελευθερίων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται για τον περιορισμό της μετάδοσης της πανδημίας (covid-19), είχε διαφορετικό εορταστικό τόνο στη Κέλλη (3 Νοεμβρίου) και το Αμύνταιο (6 Νοεμβρίου). Ενώ η επιβολή καθολικού lockdown σ΄ όλη τη χώρα από το Σάββατο 07 Νοεμβρίου 2020, οδήγησε στην ακύρωση αντίστοιχων εκδηλώσεων σε Βεύη (7 Νοεμβρίου), Φλώρινα (8 Νοεμβρίου) και Πρέσπες (15 Νοεμβρίου). Η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για την απελευθέρωση από τον Τουρκικό ζυγό, έχει σκοπό να υπενθυμίζει στον Ελληνικό Λαό τα ιδανικά της Δημοκρατίας και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενδυνάμωση της Εθνικής Μνήμης και Εθνικής Ταυτότητας, σε μια εποχή που η παγκοσμιοποίηση επιδιώκει την ιστορική λήθη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΓΑ

Εικόνα
Ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, είχε συνάντηση στα κεντρικά γραφεία Διοίκησης του ΕΛΓΑ στην Αθήνα, με τον αντιπρόεδρο κ. Νίκο Δούκα. Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η επεξεργασία προτάσεων για τον αγροτικό τομέα στο υπό διαβούλευση σχέδιο για τη μεταλιγνιτική περίοδο και τη δίκαιη μετάβαση στο νομό Φλώρινας. Ειδικότερα, εξετάστηκε η δυνατότητα ένταξης προτάσεων για αγορά όλου του σχετικού αγροτικού εξοπλισμού για νέους και παλιούς αγρότες για την εισαγωγή νέων δυναμικών καλλιεργειών.

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Μία πολυαναμενόμενη απόφαση για την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και την ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς της Φλώρινας ανακοινώθηκε εχθές, 5 Νοεμβρίου 2020, από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΚΣΜΝ). Μετά από κοπιώδεις και πολύχρονες προσπάθειες επετεύχθη η έγκριση της αλλαγής χρήσης του χαρακτηρισμένου ως μνημείου, κτηρίου της πρώην Οικοκυρικής Σχολής «Αγίας Όλγας Φλώρινας» καθώς και η μελέτη αποκατάστασής του. Με την απόφαση αυτή, ανοίγει ο δρόμος για την οριστικοποίηση του συνόλου των μελετών αποκατάστασης του διατηρητέου κτηρίου για τη στέγαση λειτουργιών του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Φλωρινιώτισσες, Φλωρινιώτες, Συμπληρώνονται φέτος 108 χρόνια από την ιστορική στιγμή που η Φλώρινα μετά από 527 χρόνια υπό τον οθωμανικό ζυγό πέρασε και πάλι σε ελληνικά χέρια. Ήταν 7 Νοεμβρίου του 1912 όταν ο επίλαρχος Ιωάννης Άρτης παραλάμβανε την πόλη από τις τότε τοπικές αρχές και ύψωνε την ελληνική σημαία στο κτίριο της Μητρόπολης, ανοίγοντας με τον τρόπο αυτό το κεφάλαιο της νεότερης ιστορίας του τόπου μας, που κρατά μέχρι σήμερα.

ΜΕ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ Η ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Εικόνα
Ενημέρωση στους πολίτες και τους εκθέτες για τη λαϊκή αγορά του Αμυνταίου την ερχόμενη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, πραγματοποιεί με ανακοίνωση του ο Δήμος Αμυνταίου. Όπως αναφέρει στην λαϊκή αγορά από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες πρωτογενών διατροφικών προϊόντων ) και με αναστολή της δραστηριότητας των ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ( εκτός των ειδών ατομικής καθαριότητας και οικιακής φροντίδας ). ΟΙ δραστηριοποιούμενοι πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) στην λαϊκή αγορά του Δήμου Αμυνταίου θα προσέρχονται σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες καταστάσεις οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσης και στο εξής.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ο Ιατρικός Σύλλογος Φλώρινας θα ήθελε να ενημερώσει τους συμπολίτες πως, όπως και στην πρώτη περίοδο της καραντίνας, τα ιδιωτικά ιατρεία παραμένουν σε πλήρη λειτουργία και πάντα δίπλα στις ανάγκες των ασθενών τους. Πριν επισκεφτείτε το γιατρό σας( Τηλεφωνήστε και κλείστε ραντεβού Φροντίστε να είστε στην ώρα σας για να αποφύγουμε το συνωστισμό και το συγχρονισμό μεταξύ ασθενών Προσέρχεστε πάντα με τη μάσκα ατομικής προστασίας τόσο εσείς όσο και ο σύνοδο σας όταν αυτός κρίνεται απαραίτητος (π.χ .παιδιά, ηλικιωμένοι, άτομα με ειδικές ανάγκες) Απολυμάνετε τα χέρια σας με αντισηπτικό μόλις εισέλθετε στο χώρο αναμονής Διατηρήστε απόσταση σταθερή και ασφαλή από άλλους ασθενείς στο χώρο αναμονής.