Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 14, 2018

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Εικόνα
Διήμερο εκδηλώσεων με θέμα «Οι παραδοσιακές φορεσιές του τόπου μας» διοργανώνει το Σάββατο 20 και τη Κυριακή 21 Οκτωβρίου το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας. Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε το Σάββατο  στις 6:30 το απόγευμα στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης με τα εγκαίνια της έκθεσης για τις παραδοσιακές φορεσιές, όπου οι παρευρισκόμενοι θα δουν από κοντά όλες τις παραδοσιακές φορεσιές καθώς και παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Λυκείου. Τη Κυριακή 21 Οκτωβρίου οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με ημερίδα στο Ξενοδοχείο ΛΥΓΚΟΣ στις 11:00 το πρωί με θέμα τις παραδοσιακές φορεσιές της Φλώρινας.

32η ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στη Φλώρινα σήμερα στις 18 Οκτωβρίου 2018, συνήλθε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Φλώρινας που προήλθε μετά τις αρχαιρεσίες στις 12 Οκτωβρίου 2018, έπειτα από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου κ. Σιάκου Κωνσταντίνου και αφού βρέθηκε σε απαρτία, προέβη στη λήψη αποφάσεων για το μοναδικό θέμα: «ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ». Μετά από μυστική ψηφοφορία εκλέχθηκε ομόφωνα η παρακάτω σύνθεση του ΔΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΟΥΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΑΜΙΑΣ Α΄ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΜΙΑΣ Β΄ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

12η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
12η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα 20 Οκτωβρίου 2018 30 πόλεις Πανελλαδικά αναλαμβάνουν δράση 31 νυχτερινά κέντρα διασκέδασης συμμετέχουν Με κεντρικό μήνυμα «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί», το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2017 τη 12η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε 30 πόλεις της Ελλάδας. Η ενέργεια πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, ταυτόχρονα με τη μεγάλη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κοινού και οδηγών για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Περισσότεροι από 2.500 νέοι οδηγοί παίρνουν κάθε χρόνο μέρος στην «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», μία βραδιά-θεσμό, όπου πολίτες και φορείς σε όλη την Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Ι.Ο.ΑΣ. και αναλαμβάνουν δράση για την προστασία της ζωής και των νέων ανθρώπων στους δρόμους της χώρας.

Ε.Κ.Φ.: ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2017

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι το ΑΣΕΠ επισημάνει σχετικά με τα πρόσφατα έντυπα και ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, τα οποία αφορούν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 10/3-5-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας), επισημαίνονται τα ακόλουθα: Κατά τον έλεγχο των οριστικών αποτελεσμάτων της εν λόγω Προκήρυξης, τα αρμόδια τρία (3) Τμήματα του ΑΣΕΠ, ομόφωνα αποφάνθηκαν, αυτεπαγγέλτως και κατ’ ένσταση, μεταξύ άλλων, επί των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών τίτλων σπουδών των υποψηφίων και ειδικότερα, ως προς το εάν αυτοί εμπίπτουν ή όχι στο γνωστικό αντικείμενο των προκηρυχθεισών θέσεων της ειδικότητας “ΠΕ Γραμματέων”.

Ε.Κ.Φ. : ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11Κ/2017

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 11Κ/2017 του ΑΣΕΠ ( ΦΕΚ 26/4-8-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, είκοσι επτά (27) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος.Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

ΣΗΜΑΝΣΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ "ΚΑΝΩΝ"

Εικόνα
Η σύνδεση των τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων με τις ορθόδοξες κοινότητες και τα οφέλη από την σύνδεση αυτή παρουσιάστηκαν σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΒΕ Φλώρινας σε συνεργασία με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και το Κέντρο Απονομής Σήματος Μοναστηριακών Προϊόντων & Προϊόντων Μικρών Παραγωγών ‘’ΚΑΝΩΝ’.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Εικόνα
Ένα και μοναδικό θέμα έχουμε σήμερα, είναι αφιερωμένο στον αγροτικό κόσμο της Φλώρινας. Θέλω να ευχαριστήσω εκ δεξιών μου, εκ μέρος της ΕΑΣ Φλώρινας τον κ. Δημήτρη Αλαβάκη , τον γενικό γραμματέα εκ μέρος της ΕΑΣ Αμυνταίου, την πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Κρητικού Διαμάντω και τον κύριο Κυριακίδη Ιάκωβο, και βεβαίως να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο του γεωπονικού συλλόγου τον κύριο Άμπα Βασίλη, ο οποίος έχει κάνει παρέμβαση για το συγκεκριμένο θέμα.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Από την Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας και τον Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής Πισοδερίου και ώρα 20,30 μμ - 00,30 πμ, θα τελεσθεί Αγρυπνία και Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Εθνομάρτυρα Παύλου Μελά, σε ανάμνηση της ταφής της τιμίας κεφαλής του στο παρεκκλήσιο του Ναού κατά τη νύχτα της 18ης προς 19η Οκτωβρίου 1904. Καλούμαστε όλοι οι Φλωρινιώτες να τιμήσουμε τη μνήμη του με την παρουσία μας,ενώνοντας τις προσευχές μας υπέρ της φιλτάτης μας Μακεδονίας, που, για μια ακόμη φορά, βρίσκεται στο στόχαστρο σκοτεινών, ανθελληνικών συμφερόντων.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τo 20 Σάββατο Οκτωβρίου 2018, στα πλαίσια του εορτασμού της Μνήμης του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, προστάτη Αγίου του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Ø Ώρα 08:30΄π.μ.- Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ VENOM ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με τη ταινία VENOM συνεχίζονται οι προβολές ταινιών από τη Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Η προβολή της ταινίας θα γίνει: ΚΥΡΙΑΚΗ 21/10: 17.30 & 20.30 ΔΕΥΤΕΡΑ 22/10: 19.00 & 22.00 ΤΡΙΤΗ 23/10: 21.00 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ΕΥΡΩ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ! Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλαϊσερ Ηθοποιοί: Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς, Γούντι Χάρελσον, Τζένι Σλέιτ, Ριζ Άχμεντ, Σκοτ Χέιζ, Ριντ Σκοτ Διάρκεια: 112 λεπτά Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας σε συνεργασία με την Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και το Κέντρο Απονομής Σήματος Μοναστηριακών Προϊόντων & Προϊόντων Μικρών Παραγωγών ‘’ΚΑΝΩΝ’’ διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα την: ‘’Δικτύωση των τοπικών επιχειρήσεων με τις ορθόδοξες κοινότητες & τα προβλήματα που προκαλεί το παραεμπόριο στην επιχειρηματικότητα’’ .Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/10/2018 και ώρα 7.00 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Φλώρινας (2οςόροφος- Μεγαρόβου 15- Φλώρινα). Την επόμενη ημέρα 18/10/2018 θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε επιχειρήσεις της ΠΕ Φλώρινας. Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς Γεώργιος και ο Γραμματέας Οικονομικών του ‘’ΚΑΝΩΝ’’ κ. Παπαργύρης Ιωάννης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε το πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου των πρωταθλημάτων της Α’ & Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Φλώρινας για το Σαββατοκύριακο 20 & 21/10/2018: ΣΑΒΒΑΤΟ 20/10/2018 ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ Δ.Γ. ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 4:00μμ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ.ΠΑΝΤ/ΝΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 4:00μμ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΙΤΑΡΙΑΣ Δ.Γ. ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ 4:00μμ Α.Σ. ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕΤΟΥ ΔΑΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 4:00μμ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ – ΙΤΕΑ ΙΤΕΑΣ Δ.Γ. ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟΥ 4:00μμ ΑΚΡΙΤΑΣ ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΟΛΧΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/10/2018

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 3:00μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στο Πέρασμα. Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης: «Ορισμός εκπροσώπου της Δημοτικής Αρχής για τη συμμετοχή στην επιτροπή του άρθρου 36 του Ν. 4508/2017» Εισηγητής κος Χρήστος Μπαρδάκας, Αντιδήμαρχος Φώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του κου Αθανάσιου Κάτη, Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας – Πολιτισμού & Τουρισμού Δήμου Φλώρινας».

ΡΙΨΗ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Φλώρινας ενημερώνει ότι: Από 16/10/2018 έως και 26/10/2018, θα πραγματοποιηθούν εναέριες ρίψεις εμβολίων-δολωμάτων κατά λύσσας για τον εμβολιασμό της άγριας πανίδας (κυρίως των κόκκινων αλεπούδων), στις παρακάτω αγροτικές και δασώδεις περιοχές της ΠΕ Φλώρινας: Αγ. Παντελεήμων, Φαράγγι, Μανιάκι, Αντίγονο, Πελαργός, Φιλώτας, Λεβαία, Βεγόρα, Σωτήρας, Αμύνταιο, Ξινό Νερό, Ανάργυροι, Φανός, Πεδινό, Αετός, Ροδώνας, Λιμνοχώρι, Βαλτόνερα, Αγραπιδιές, Νυμφαίο, Σκλήθρο, Ασπρόγεια, Λέχοβο, Βαρυκό, Άνω Υδρούσα, Υδρούσα, Φλάμπουρο, Τροπαιούχος, Κολχική, Πέρασμα, Λεπτοκαριές, Σκοπιά, Φλώρινα, Μεσονήσι, Αρμενοχώρι, Αμμοχώρι, Αγ. Βαρθολομαίος, Παλαίστρα, Σιταριά, Παπαγιάννης, Τριπόταμος, Αγ. Αθανάσιος, Ιτέα, Νεοχωράκι, Α. Καλλινίκη, Κ. Καλλινίκη, Μαρίνα, Πολυπλάτανος, Ν. Καύκασος, Μεσόκαμπος, Μεσοχώρι, Νίκη, Αγ. Παρασκευή, Παρόρειο, Α. Κλεινές, Κ. Κλεινές, Κλαδοράχη, Πρώτη, Μελίτη, Αχλάδα, Σκοπός, Λόφοι, Σ.Σ. Βεύης, Βεύη, Κλειδί, Πέτρες, Κέλλη, Γιουρούκι.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ

Εικόνα
Η «Μάχη της Ηλεκτρικής» του χθες και η «Μάχη για την Ηλεκτρική» του σήμερα Η Μάχη της Ηλεκτρικής. Κορυφαία αντιστασιακή πράξη του λαού μας στα πλαίσια της απελευθέρωσης της πατρίδας μας από τους Γερμανούς. Βαρυσήμαντη στιγμή της Εθνικής Αντίστασης. Ιστορική στιγμή, ιστορικό γεγονός που αντιπροσωπεύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το αγωνιστικό φρόνιμα και τον ηρωισμό.

ΟΚΛΗΡΩΣΗ ΓΕΦΩΡΩΝ Τ.Κ. ΜΕΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ

Εικόνα
Τις εργασίες κατασκευής των γεφυρών στις Τοπικές Κοινότητες Μελίτης και Νεοχωρακίου επισκέφτηκε, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Κων/νο Γέρου και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μελίτης κ. Γιώργο Γιαβράμη. Πρόκειται για δύο σημαντικά έργα που αποτελούν πάγιο αίτημα των κατοίκων των δύο Τοπικών Κοινοτήτων εδώ και χρόνια και θα διευκολύνουν την πρόσβασή τους στις καλλιεργούμενες εκτάσεις τους αλλά και στις γειτονικές Τοπικές Κοινότητες.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Εικόνα
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση των εταίρων του έργου “LESSWASTE-DevelopmentofanActionPlanfortheManagementofBio-wastesattheCross-BorderRegion” που διοργάνωσε η εταιρεία Διαχείρισης Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας, στα πλαίσια του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας InterregIPACross-borderCooperationProgramme “Greece-TheformerYugoslavRepublicofMacedonia 2014-2020», την Τετάρτη10 Οκτωβρίου, στα γραφεία της εταιρείας, στην Κοζάνη. Στην εναρκτήρια συνάντηση μετείχαν οι εταίροι του έργου και συγκεκριμένα εκπρόσωποι του Δήμου Πρεσπών, του Δήμου Αμυνταίου, του Δήμου Φλώρινας, της ΔΙΑΔΥΜΑ καθώς και οι εταίροι της γείτονας χώρας με εκπροσώπους από το Δήμο Resen και την Δημοτική Επιχείρηση “Proleter”, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο ΔήμαρχοςResen, ο κύριος Zivko Gosharevski.