Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 20, 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΦΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Εικόνα
Στην Φλώρινα βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου της Κύπρου και επιχειρηματίας στο τομέα του Τουρισμού Θέμης Φιλιππίδης. Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη συζήτησαν για την προώθηση της τουριστικής επιχειρηματικότητας και συνεργασίας μεταξύ των δύο περιοχών αλλά και τη διάθεση του ίδιου να προχωρήσει στη τουριστική δικτύωση των δικών του επιχειρήσεων με αυτών της περιοχής της Φλώρινας.

Ε.Κ.Φ:ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΘΥΠΟΠΥΡΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η πυροσβεστική προκηρύσσει Διαγωνισμό για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με τις πανελλήνιες 2018, το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019, ως ακολούθως:ακολούθως: ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ Ο αριθμός θέσεων των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη Σχολή Ανθυποπυραγών (Αξιωματικών) και στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας θα καθοριστεί με τις προβλεπόμενες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κατ’ άρθρο 4 παράγραφος 2 του ν. 2226/1994 όπως ισχύει, κατ’ άρθρο 69 παράγραφος 12δ του ν. 4249/2014 και κατ’ άρθρο 20 του ν.4270/2014 όπως ισχύει και μετά τη δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, θα ακολουθήσει συμπλήρωση της παρούσας προκήρυξης με τον καθορισμένο αριθμό των θέσεων ανά κατηγορία.

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Εικόνα
Σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Μαΐου, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, με στόχο τη συζήτηση σχετικά με το επίπεδο ετοιμότητας και τον συντονισμό των δράσεων όλων των εμπλεκόμενων φορέων εν όψει της επερχόμενης θερινής περιόδου.  Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Π.Δ.Μ. κ. Μαρία Καρυπίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Αντωνιάδης, εκπρόσωποι των Δήμων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, οι διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Φλώρινας και Πτολεμαΐδας, εκπρόσωποι του 1ου Συντάγματος Πεζικού, της Δ/νσης Αστυνομίας Φλώρινας, της Δ/νσης Τροχαίας Φλώρινας, του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, της 3ης ΜΣΕΠ, της Α' βάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας, της ΔΕΔΔΗΕ, του ΣΕΟΦ και της Ραδιολέσχης Φλώρινας καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Φλώρινας.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ

Εικόνα

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση μερικής εκκένωσης του Νοσοκομείου Φλώρινας στο πλαίσιο στο πλαίσιο της εφαρμογής των Επιχειρησιακών Σχεδίων Εκτάκτων Αναγκών «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ» και «ΠΕΡΣΕΑΣ».Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε ζημιές στο κτίριο του Νοσοκομείου από σεισμό, τραυματισμούς ασθενών που μεταφέρθηκαν σε πρόχειρα ιατρεία στο προαύλιο του Νοσοκομείου, πυρκαγιά στον 1ο οροφο του νοσοκομείου με εγκλωβισμό ατόμων σε δωμάτια και ασανσέρ. Σε δηλώσεις του ο Διοικητής του  Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας Νικόλαος Παπαευστρατίου ανέφερε πως η άσκηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία καθώς το προσωπικό αντεπεξήλθε στις ανάγκες ετοιμότητας και αντιμετώπισης των έκτακτων περιστατικών. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Εικόνα
Το Σάββατο στις 26 Μαΐου 2018 στις 7:30 μ.μ., στην αίθουσα εκθέσεων της Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του Αριστοτέλη, τα μέλη της Ακαδημίας Οίνου Αριστοτέλη συνεχίζουν τα μαγικά τους ταξίδια με ένα αφιέρωμα στην μπύρα. Υποδέχονται μία από τις καλύτερες ζυθοποιίες στην Ευρώπη την Septem και τον Σοφοκλή Παναγιώτου και δοκιμάζουν μοναδικές μπύρες! Συνδυάζουν ιδιαίτερα εδέσματα με βάση την πατάτα της Φλωρινιώτικης εταιρείας Α. ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΑΕΒΕ. Τα παρουσιάζει για την Ακαδημία ο Γιάννης Γιαλαμάς. Ο Φλωρινιώτης Δημήτρης Αλεξιάδης – από τους μεγαλύτερους συλλέκτες ποτηριών μπύρας στην Ελλάδα – παρουσιάζει την μοναδική συλλογή του!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Θέμα: Τραγικές ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στο χώρο της Παιδείας, παρά τις συνεχείς υποσχέσεις για προσλήψεις μόνιμων διδασκόντων, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Εικόνα
Η επιτυχημένη παρουσία της τοπικής επιχειρηματικότητας με είκοσι και πλέον επιχειρηματίες μας στην Πάφο δεν ήρθε ως μάνα εξ ουρανού. Προηγήθηκαν τρία χρόνια επίπονης προσπάθειας, δύο συναντήσεις με το Επιμελητήριο της Πάφου και ενός συμφώνου συνεργασίας. Τα αποτελέσματα της παρουσίας μας στην Πάφο είναι θετικά και μετρήσιμα.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 11ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Εικόνα
Με επιτυχία ξεκίνησε χθες το απόγευμα το 11ο τουρνουά ποδοσφαίρου 8Χ8 που διοργανώνει και φέτος η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Φλώρινας. Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε με τις δυο τελευταίες ομάδες που διαγωνίστηκαν πέρσι στο τελικό κυπέλλου το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών.Ο αγώνας έληξε με το σκόρ να διαμορφώνεται 3-3. Σήμερα Τετάρτη 23 Μαίου οι αγώνες συνεχίζονται στις 6:00 με τις ομάδες Κλιμάκιο Αετού- Α.Τ. Νίκης και στις 8:00 Τ.Σ.Φ. Πρεσπών με μικτή Δ.Α. Φλώρινας. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΜΕ ΦΟΛΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ 6 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Νεκρά  τα 6 αδέσποτα σκυλιά που τάιζε έξω από το σπίτι του  βρήκε κάτοικος της περιοχής του Φιλώτα Φλώρινας στα οποία είχαν ρίξει φόλες. Μεταξύ των δηλητηριασμένων ζώων ήταν και δύο που εγκυμονούσαν. Ο κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε το Δήμο Αμυνταίου για το περιστατικό έτσι ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ενώ καταδίκασε το γεγονός της θανάτωσης των αδέσποτων ζώων με τέτοιο τρόπο. Το γεγονός καταδικάζει και ο Πανελλήνιος Φιλοζωικός σύλλογος λέγοντας πως οι φόλες δεν είναι λύση στην αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων αλλά η αρμονική συνύπαρξη τους με τους ανθρώπους. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε στη μαγευτική φύση του Γράμμου, στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης για ένα ταξίδι στην πρόσφατη ελληνική ιστορία.Ξεναγήσεις θα γίνονται κάθε Κυριακή (δηλαδή στις 27 Μαΐου και στις 3, 10, 17, 24 Ιουνίου) καθώς και τη Δευτέρα 28 Μαΐου (Αγίου Πνεύματος) και το Σάββατο 9 Ιουνίου.Οι ξεναγήσεις ξεκινούν στις 12 ακριβώς.

ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Ο ΟΞΙΦ

Εικόνα
Με το βλέμμα καρφωμένο στο τελευταίο, χρονικά, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -13 χρονών τον επόμενο μήνα στην Αθήνα, οι «μικρές» ομάδες του ΟΞΙΦ ετοιμάζονται εντατικά. Στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, λοιπόν, ο Δημήτρης Σαχινίδης κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο -13 στο ξίφος ασκήσεως το περασμένο σαββατοκύριακο στο Χαϊδάρι ενώ η Γεωργία Κετσετζή το Χάλκινο Μετάλλιο σε μια εξαιρετική διοργάνωση την ευθύνη της οποίας είχε η Ακαδημία Ξιφασκίας Χαϊδαρίου (Α.ΞΙ.Α.).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την Κυριακή 20 Μαίου 2018 στην περιοχή του Αεροδρομίου Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ScrambleΔυτικής Μακεδονίας& Ηπείρου μοτοσυκλετών, από το αθλητικό σωματείο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας.

ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Εικόνα
Ολοκληρώθηκε από τα Στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Φλώρινας η δράση ενημέρωσης στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο Φλώρινας, στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας «Σώμα και Ταυτότητα».

ΑΣΚΗΣΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο της εφαρμογής των Επιχειρησιακών Σχεδίων Εκτάκτων Αναγκών «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ» και «ΠΕΡΣΕΑΣ», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. άσκηση μερικής εκκένωσης του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας.Την άσκηση θα εποπτεύσει ο Διοικητής του Ε.Κ.ΕΠ.Υ. κ. Παπαευσταθίου Νικόλαος και θα την παρακολουθήσει κλιμάκιο του Ε.Κ.ΕΠ.Υ. Θα παραστεί εκπρόσωπος της 3ης Υ.ΠΕ., επιτελείο του Αρχηγείου Π.Σ. και θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των καθορισμένων αρμόδιων Φορέων και Υπηρεσιών.

ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Γ.Γ. ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Εικόνα
Με στόχο την ενημέρωση των μελών και των συνδικαλιστών όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων , συλλόγων της Φλώρινας σχετικά με την απεργία της 30ης Μαΐου 2018 επισκέπτεται σήμερα την Φλώρινα ο Γενικός Γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ ο κ. Κουτσιουμπέλης Σταύρος εκπρόσωπος της ΠΟΕΔΗΝ. Ο κ. Κουτσιουμπέλης αυτή την ώρα μέχρι και τις 12  θα πραγματοποιήσει ενημέρωση σε σχολεία της περιοχής και σε Δημοτικούς Υπαλλήλους του Δήμου Φλώρινας, κατόπιν θα έχει  Ομιλία στην Π.Ε. Φλώρινας ( ημιώροφος ) και αργότερα θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ν.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Εικόνα
Ερώτηση προς: Τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργο Σταθάκη με Θέμα: «Άδικη οικονομική επιβάρυνση για τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από την αναστολή εφαρμογής του ειδικού τέλους ταφής απορριμμάτων» κατέθεσαν οι τρεις βουλευτές της Ν.Δ. της Δυτικής Μακεδονίας μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ

Εικόνα
Συνάντηση με στόχο την ενημέρωση των δασικών συνεταιρισμών της Π.Ε. Φλώρινας από κλιμάκιο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες σχετικά με την προβλεπόμενη εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού βιομάζας στον Δήμο Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Π.Δ.Μ. κ. Κων/νος Γέρου, ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Κων/νος Σέλτσας, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κων/νος Θεοδωρίδης και εκπρόσωποι των δασικών συνεταιρισμών της ευρύτερης περιοχής της Π.Ε. Φλώρινας ενώ τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες εκπροσώπησε κλιμάκιο με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο κ. Στέλλα Κοβλακά.

ΕΜΕ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΕΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΤΕΧΝΗ

Εικόνα
Το έτος 2018 ορίστηκε με υπουργική απόφαση ως έτος Μαθηματικών. Παραλληλα η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της. Το παράρτημα Φλώρινας της Ε.Μ.Ε. στα πλαίσια των δράσεών του για αυτούς τους σκοπούς διοργανώνει εκδήλωση με θέμα " Τα Μαθηματικά διεμβολίζουν την τέχνη" την Τετάρτη 23 Μαϊου 2018στις 7μμ στο ξενοδοχείο Φαίδων. Μέλη του παραρτήματος Φλώρινας θα μιλήσουν για την σύνδεση των μαθηματικών με την λογοτεχνία, την μουσική και την ζωγραφική.

48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση των συμβασιούχων καθαριστριών της χώρας συμμετέχει το Σωματείο Συμβασιούχων Καθαριστών Καθαριστριών Φλώρινας. Όπως είπε η πρόεδρος του Σωματείου κα. Αλεξάνδρα Κερτσάνη σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ Φλώρινας με τη κινητοποίηση μας αυτή διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας και εξασφάλιση της δουλειάς μας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Εικόνα
Συνέντευξη τύπου σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Φλώρινας, αλλά και του παραρτήματος αυτού στον Δήμο Πρεσπών, παραχώρησαν από κοινού οι Δήμαρχοι Φλώρινας και Πρεσπών, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος και κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, την Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018, στο Δημαρχείο, μαζί με τις εργαζόμενες του Κέντρου, κ. Μαρία Μίσιου, κ. Ειρήνη Ράπου, κ. Μαργαρίτα Σουλίδου και κ. Αγγελική Ταλιοπούλου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 32 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Τρίτη 22 Μαίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00μ.μ. στο Πέρασμα. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι: 1. «Έγκριση της υπ. αριθμ. 45/2018 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σχετικά με την Γ΄ Τροποποίηση προϋπολογισμού ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ οικονομικού έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας» Εισηγήτρια κα Παναγιώτα Γαϊγάνη-Τίτα, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Ελένη Γκορτσίλα, Προϊσταμένης Διεύθυνσης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας.

Ε.Κ.Φ.: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκινάει την 21/05/2018 και ώρα 10η πρωινή μέχρι και την 31/05/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 5.066 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ 11ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των μελών της, σε μια προσπάθεια για ψυχαγωγία αυτών (μελών) και με δεδομένο την επιτυχία που έχουν γνωρίσει τα ΤΟΥΡΝΟΥΑ (8Χ8) που διοργανώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και έχουν καθιερωθεί πλέον ως θεσμός, αποφάσισε την διεξαγωγή του 11ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (8Χ8) μεταξύ ομάδων, οι οποίες συγκροτήθηκαν από κάθε Υπηρεσία της Δ.Α. Φλώρινας στο συγκρότημα ΄΄BALLΑ D΄ ORO΄΄ των αδελφών ΜΑΝΟΥ Γεωργίου και Παντελή.