Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 8, 2015

ΑΜΥΝΤΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στην Ουκρανία οι Γυναίκες...Έτοιμοι για το Τοπικό Ντέρμπι οι Άνδρες

Εικόνα
Μια καλή εμφάνιση αναζητά στην Ουκρανία ο Αμύντας Αμυνταίου σήμερα στις 19:00 κόντρα στην Γκαλιτσάνκα για τους «16» του Τσάλεντζ Καπ Γυναικών.

ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ:ΔΕΚΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
«...Γιατί, κι αυτό που είναι κοντά, μακρινό ’ναι για τους ανθρώπους. Τούτο ας μη μας ταράζει, μ’ ας δυναμώνει εντός μας τη διαφύλαξη της ακόμα άγνωρης μορφής... » R.M.Rilke

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Τη μελέτη για την υλοποίηση σημαντικών έργων, που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης υπέγραψε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ "Η ΕΛΠΙΣ" ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ,ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ κ.κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟ

Εικόνα
Ο Σύνδεσμος Μοναστηριωτών και Πέριξ «Η Ελπίς» πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλώρινας και είχε την τιμή να τον προσκαλέσει τόσο στην κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου, η οποία θα γίνει το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015, όσο και στην Αρτοκλασία που θα τελεσθεί από τον Σύνδεσμο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής την 1η Μαρτίου, ημέρα εορτασμού της Κυριακής της Ορθοδοξίας.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΤΑΡ

Εικόνα
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου καλεί τους ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων που επηρεάζονται από τη διέλευση του αγωγού TAP, όπως επίσης και κάθε ενδιαφερόμενο, σήμερα Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015.

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Το ΣΠ <<XV ΜΠ>> το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και ώρα 10:55 θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Καστοριάς για τους νεκρούς που έπεσαν υπέρ ελευθερίας και ανεξαρτησίας της πατρίδος μας, στους αγώνες του Έθνους.

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΥΠΕΡ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς, αποτίνοντας φόρο τιμής στους συναδέρφους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος πραγματοποιεί επιμνημόσυνη δέηση το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου.

ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εικόνα
Μέλη συμμορίας, η οποία είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις γερμανικές Αρχές και ενέχεται στην εξαγωγή από την ελληνική επικράτεια, στη μεταφορά και στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης, ταυτοποιήθηκαν έπειτα από πολύμηνη και επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες καθώς και τις εταιρίες και επιχειρήσεις για δύο κακόβουλες συμπεριφορές, που διαπράττονται με μεγάλη συχνότητα μέσω του διαδικτύου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριαζει τη Δευτέρα  16 Φεβρουαρίου 2015 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 41 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 17/02/2015.

ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εικόνα
Με τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή καθώς και την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, συναντήθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δ. Μακεδονίας Κώστας Καναβός.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με την ταινία Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ (THE THEORY OF EVERYTHING) συνεχίζονται οι προβολές απο την Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.  

ΣΤΙΣ 9:00 ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Εικόνα
Στις 9:00 θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον Δήμο Φλώρινας αύριο Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας Ι.Βοσκοπουλου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. 

ΜΙΑ ΏΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Εικόνα
Με απόφαση του Δημάρχου Παναγιώτη Πασχαλίδη, στα σχολεία πρωτοβάθμιας και Δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Πρεσπών τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα την Παρασκευή 13.2.2015, λόγω ισχυρού παγετού.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Εικόνα
Η Τράπεζα Αίματος του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ¨ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία. 

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΑΝΑΣΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ"

Εικόνα
 Ανάσα Αξιοπρέπειας και στην Φλώρινα όπου την Τετάρτη 11/2/2015 στις 18:00, όλοι οι Φλωρινιώτες δώσαμε βροντερό παρών στο ποτάμι της Φλώρινας, από τη Μητρόπολη μέχρι τον Αριστοτέλη και βαδίζοντας φτάσαμε στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώνοντας μαζί με όλες τις υπόλοιπες πόλεις την φωνή μας, ζητώντας για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή μας στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης υψώνοντας το ανάστημά μας και στέλνοντας ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια και υπέρ της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της προκοπής.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 91 ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΟ Λ.Κ.Δ.Μ. ΤΗΣ ΔΕΗ

Εικόνα
To ΛΚΔΜ της ΔΕΗ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη 91 (ενενήντα ενός) εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ορυχείων & Κλάδων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ Ε.Τ.Δ.Μ. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 15 29/1/2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της προβαίνει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την ανάθεση Θεματικής φωτογράφησης τεσσάρων εποχών στην ευρύτερη περιοχή Καστοριάς – Άργους Ορεστικού (περιοχή leader) με σκοπό την δημιουργία ηλεκτρονικού φωτογραφικού αρχείου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 15 29/1/2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της προβαίνει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την ανάθεση κατασκευής χάρτινης τσάντας με κορδόνι, διαστάσεων 23Χ34Χ9 cm(τετράχρωμη εκτύπωση και πλαστικοποίηση mat χαρτί velvet 170 gr), με το λογότυπο της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας και φωτογραφίες της περιοχής Leaderγια ποσότητα 10.000 τεμαχίων.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Εικόνα
Έναν 43χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας , αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 49ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Εικόνα
Έναν 49χρονο ημεδαπό, γιατί όφειλε προς το Δημόσιο χρέη ύψους 881.485,53 €, ως Διευθύνων σύμβουλος εταιρείας με αντικείμενο εργασιών Δημόσια τεχνικά έργα συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Τρεις ημεδαπούς (23, 29 και 32 χρονών) για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών συνέλαβαν στη διασταύρωση Λεύκης Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Αποκλείστηκε απο τον Τελικό Κυπέλλου ο Αμύντας Αμυνταίου

Εικόνα
Στο ίδιο έργο θεατές στο ΔΑΚ Αμυνταίου, αφού για μια ακόμα φορά ο ΠΑΟΚ αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Αμύντα Αμυνταίου. Το σύνολο του Νίκου Γιώσκου ηττήθηκε με 16-25 και αποκλείστηκε από τον τελικό του κυπέλλου, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να κυνηγήσει μια διάκριση.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εικόνα
Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παμποντιακης Ομοσπονδίας Ελλάδος πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εικόνα
Αψηφωντας το τσουχτερο κρύο και κρατώντας πανό, με συνθήματα υποστήριξης των ελληνικών αιτημάτων δεκάδες κάτοικοι της Φλώρινας συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Αλυσίδα Ανασας για την αξιοπρέπεια της Φλώρινας".

Η ΑΠΟΧΗ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ !!!

Εικόνα
Η εποχή μας χαρακτηρίζεται ως α-πολιτική. Φαινόμενο της είναι η αποχή των πολιτών από τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα καθώς και η εκλογή στα κοινά, ανθρώπων που είναι γνωστοί για τις καλλιτεχνικές, αθλητικές, τηλεοπτικές τους ενασχολήσεις καθώς και για τις ακραίες (όχι πολιτικές) απόψεις τους.

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εικόνα
Το διοικητικό συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος συνεδρίασε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 προκειμένου να αποδεχθεί την παραίτηση του Ιωάννη Αντωνιαδή, από την θέση του πρόεδρου (εξελέγη βουλευτής Ν.Φλώρινας) και να προχωρήσει στην εκλογή νέου προέδρου του Δ.Σ..

ΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ο περιφερειακός σύμβουλος Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος ορίζεται, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Εμπορίου και Λαϊκών Αγορών, μετά την αίτηση παραίτησης από τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου του περιφερειακού συμβούλου Χάρη Κάτανα, λόγω εκλογής του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

ΣΤΙΣ 9:00 ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατούν στην περιοχή.

ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη, την Πέμπτη 12/2/2015, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Πρεσπών θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους μία ώρα αργότερα λόγω ισχυρού παγετού.

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ "Η ΕΛΠΙΣ"

Εικόνα
Την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 στα γραφεία του συλλόγου Μοναστηριωτών και των Πέριξ " Η Ελπίς" συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ του συλλόγου που εκλέχτηκε στην πρόσφατη γενική συνέλευση με σκοπό την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα, Ταμία και των μελών του Δ.Σ.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Λύγισε στα Γρεβενά ο Αίας Αμυνταίου

Εικόνα
Σε μια συναρπαστική σε εξέλιξη αναμέτρηση, ο Αίας Αμυνταίου παρ’ ότι βρέθηκε στο πρώτο 10λεπτο να χάνει με 21 πόντους (28-7), κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά στα κρίσιμα λεπτά της τελευταίας περιόδου οι παίκτες του Κεραυνού εκμεταλλεύτηκαν την νευρικότητα των φιλοξενουμένων και με καλά ποσοστά στις βολές, πήραν τη νίκη με 70-64 και παράλληλα αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΝΑΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΑΚΟΥΛΕΒΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Αλυσίδα ανάσας για την αξιοπρέπεια της Φλώρινας φτιάχνουν σημερα Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 6:00 το απόγευμα κατοικοι της περιοχής στο ποτάμι της Φλώρινας, από τη Μητρόπολη μέχρι τον Αριστοτέλη.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελληνικής Αστυνομίας Φλώρινας, η τοπική Ένωση ΙΡΑ Φλώρινας και ο Σύλλογος Συνταξιούχων Αστυνομικών και Πυροσβεστών Φλώρινας, προσκαλούν όλους τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας στον αποκριάτικο χορό που  θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα έναρξης 20.30΄ στην αίθουσα δεξιώσεων ΄΄Ι. & Ν. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ΄΄ (4ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Φλώρινας - Θεσσαλονίκης) με τους ήχους της ΄΄ΜΠΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ΄΄ των Αφων ΒΑΛΚΑΝΗ και τον λυράρη ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ Χαράλαμπο.

Ε.Α.Υ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Εικόνα
Το Α΄ Ψυχοσσάβατο κάθε έτους έχει καθιερωθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) ως ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ υπέρ των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

ΣΤΙΣ 9:00 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Εικόνα
Στις 9:00 το πρωί θα ξεκινήσουν τα σχολεία αύριο Τεταρτη 11 Φεβρουαρίου στον Δήμο Αμυνταίου μετά και απο απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου λόγω παγετου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΕΩΝ 9ΧΩΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (video)

Εικόνα
Ομάδα νέων από εννέα χώρες επισκέφτηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 15ης ΚΑΙ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Εικόνα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 14-02-2015 ΩΡΑ 3.00 μ.μ. ΔΙΚ. ΑΕΤΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 15-02-2015 ΩΡΑ 3.00 μ.μ. ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΜΕΛΙΤΗΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΒΕΥΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΡΕΠΟ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤ/ΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ: ΣΧΟΛΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εικόνα
Σχολικό μπάσκετ Λύκειο Λαιμού Πρέσπας – 1ο ΓΕΛ Γρεβενών 41-36 Για το Σχολικό πρωτάθλημα Μπάσκετ οι μαθήτριες του Λυκείου Λαιμού Πρεσπών νίκησαν την αντίστοιχη ομάδα του 1ο ΓΕΛ Γρεβενών με σκορ 41-36. Η ομάδα του Λαιμού κατέβηκε να αγωνιστεί με 5 αθλήτριες και για 20 λεπτά έπαιζε με 4 παίκτριες λόγω αποβολής αθλήτριας με 5 φάουλ. Αυτό το γεγονός προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη των κοριτσιών της Πρέσπας.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΟΞΙΦ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Εικόνα
Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πίτας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές , αθλήτριες και γονείς των παιδιών. Την πίτα έκοψαν ταυτόχρονα ο τέως απερχόμενος πρόεδρος Χρήστος Παυλίδης, ο νυν πρόεδρος Βαγγέλης Τσέκαρης και οι δύο προπονητές του Ομίλου Λεωνίδας Καλυβιάνος και Πέτρος Τσώκας.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΌΛΕΪ. Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Εικόνα
Τα αθλητικά τμήματα Μπάσκετ και Βόλεϊ του Φ.Σ. Φ. «Ο Αριστοτέλης» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Την ευλογία και την κοπή της πίτας έκανε ο πατήρ Δημοσθένης.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Για την κατάσταση του οδικού δικτύου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς 34 και 35 χρονών για κατοχή κάνναβης συνέλαβαν χθες το μεσημέρι στο Αμύνταιο Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΎΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού.

ΜΙΑ ΏΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη, την Τετάρτη 11/2/2015, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Πρεσπών θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους μία ώρα αργότερα λόγω ισχυρού παγετού.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΤΑΞΙ

Εικόνα
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας καλείται κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να αποκτήσει νέα άδεια ΕΧ αυτοκινήτου, ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο, να υποβάλλει σχετική αίτηση μέχρι το τέλος του ωραρίου της Τρίτης 31 Μαρτίου 2015.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν σύλλογοι και προνοιακά ιδρύματα παραβρέθηκε το τριήμερο 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή του στις δραστηριότητες που αναπτύσσουν.

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Εικόνα
Η ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου 2015, μετά από πρόσκληση του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ηλία Κάτανα με τη συμμετοχή υπηρεσιακών φορέων και εθελοντικών διασωστικών ομάδων της Περιφέρειας. 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της υλοποίησης του προγράμματος ανοικτής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για την περίοδο 2015- 2019 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου επίσκεψη και ενημέρωση στην Π.Ε. Φλώρινας από την ομάδα ανοικτής διακυβέρνησης του ΕΠΙΣΕΥ (Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών & Υπολογιστών).