Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 25, 2015

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΗ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Εικόνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Εικόνα
Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, στην οποία αναφέρεται, το τι θα ισχύσει στις εξετάσεις του Λυκείου, κατά το τρέχον σχολικό έτος, με αφορμή την «άκαιρη» - όπως το Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. χαρακτηρίζει - δημόσια συζήτηση, που ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες. 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ

Εικόνα
Δήλωση για την άρση της επιταξης των εργαζομένων στην ΔΕΗ έκανε ο Περιφερειαρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπιδης. Στην δήλωση του ο κ. Καρυπιδης αναφέρει "Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση για άρση της πολιτικής επιστράτευσης των εργαζομένων στις εταιρείες ΔΕΗ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ ΑΕ και ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ που υπέγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από εισήγηση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΣΤΗ ΕΝΑΝΤΙ ΚΟΜΙΣΤΡΟΥ

Εικόνα
Εναν 40χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, γιατί μετέφερε έναντι κομίστρου προς το εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ.Ε., έναν ομοεθνή του συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας , αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας. 

ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠ/ΔΕΗ) ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Εικόνα
Για την έγκριση της λειτουργίας παιδικού σταθμού για τα παιδιά των εργαζομένων στην ΔΕΗ στην Πτολεμαιδα αναφέρεται σε δελτίο του το Σωματείο εργαζομένων στην ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

ΓΙΑ "ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ" ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Τρεις ημεδαπούς, δύο άνδρες (25 και 41 χρονών) και μια 46χρονη γυναίκα για παράβαση του νόμου περί παιγνίων συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.  

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ

Εικόνα
Ακολουθώντας τις επιταγές της Δημοκρατίας αλλά και της ηθικής υποχρέωσης που έχει μία κυβέρνηση η οποία διατείνεται για τη δημοκρατικότητά της και που σαφώς δεν επιθυμεί να έχει επιταγμένους εργαζόμενους, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε την απόφαση για άρση της πολιτικής επιστράτευσης των εργαζομένων στις εταιρείες ΔΕΗ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ ΑΕ και ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, μετά από εισήγηση του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη. 

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Εναν 46χρονο και μία 49χρονη, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε ηρωίνη βάρους 4,9 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε συνέλαβαν στην Καστοριά, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (30-1-2015) εως και τις απογευματινές ωρες της Κυριακής (01-02-2015),με κύρια χαρακτηριστικά ισχυρούς Νότιους Ανέμους , βροχές , καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά .

Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις προσλήψεις στο δημόσιο με τον Ν. 2643/98

Εικόνα
Μετά την αναστολή λόγω των εκλογών, ξεκινά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 η νέα προθεσμία για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στις 14 αρμόδιες Επιτροπές Πανελλαδικά του Ν.2643/98, η οποία λήγει την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015.

ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΛΑΦΑΖΑΝΗ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Σ. ΜΠΙΡΟΣ

Εικόνα
Ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, απέστειλαν ο Αντιπεριφερειαρχης της Π.Ε. Φλώρινας, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, συγχαιρωντας τον για την απόφαση του για άμεση ακύρωση του νόμου περί της διαδικασίας της ιδιωτικοποίησης των μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της περιοχής μας, που αφορά ουσιαστικά το σύνολο των ενεργειακών δράσεων της ΔΕΗ στην Π.Ε. Φλώρινας. 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σας ενημερώνει ότι οι εξετάσεις Φαρμακοποιών για την Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος θα γίνουν απο τις 16 Φεβρουαριου εως της 20 Φεβρουαριου.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΒΟΗΘΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σας ενημερώνει ότι ορίστηκε ημερομηνία διενέργειας των εξετάσεων για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Βοηθών Φαρμακείου ως ακολούθως: Στην Αθήνα στις 27 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00 π.μ. στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών( Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου).

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ Η ΑΡΠΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με την ταινία Η ΑΡΠΑΓΗ 3 (TAKEN 3) συνεχίζονται οι προβολές ταινιών απο την Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριαζει σήμερα Παρασκευή 30 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβουλιο του Δήμου Πρεσπών Φλώρινας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΚΟΜΙΣΤΡΟΥ

Εικόνα
Δύο αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας 48 και 46χρονών, γιατί μετέφεραν έναντι κομίστρου προς το εσωτερικό της χώρας με τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους, συνολικά εφτά (7) ομοεθνείς τους συνέλαβαν σε διαφορετικές περιπτώσεις  στο 10ο χιλ. Κρυσταλλοπηγής –Φλώρινας , αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής. Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 47ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
47χρονος ημεδαπός για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθη  από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στα Γρεβενά Απέναντι Στον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου ο Αίας Αμυνταίου

Εικόνα
Μπορεί το ξεκίνημα του Β γύρου στο Α τοπικό πρωτάθλημα να μην ήταν ιδανικό για τον Αίαντα Αμυνταίου, αφού ηττήθηκε με 60-69 στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Βελβεντό, ωστόσο η ομάδα του Λάζαρου Φωτιάδη παρά τις ελλείψεις βασικών παικτών, έδειξε ανακλαστικά και πάθος στην αναμέτρηση, την οποία και διεκδίκησε ως το τέλος.

Σε Θέση Μάχης Οι Ομάδες του Αμύντα, για τα Σαββατιάτικα Παιχνίδια Πρωταθλήματος, με ΠΑΟΚ και Καστοριά

Εικόνα
Δυο μεγάλα ντέρμπι χάντμπολ, διεξάγονται το Σάββατο 31/1 στο ΔΑΚ Αμυνταίου, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, τα κορίτσια του Αμύντα αντιμετωπίζουν στις 18:00 τον ΠΑΟΚ, ενώ η ανδρική ομάδα στις 20:00 τον ΑΟΑ Καστοριάς. 

ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Εικόνα
Πρός τους Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων Αγαπητοί μας Εκπαιδευτικοί, Ή εορτή των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου τοΰ Θεολόγου καί Ιωάννου τοΰ Χρυσοστόμου είναι έορτή της Έλληνορθο- δόξου Παιδείας. Είναι ευκαιρία γιά όλους νά αναλογισθούμε τίς ευθύνες μας απέναντι στους νέους καί στις νέες μας. Είναι καλή αφορμή γιά νά προβληματισθούμε ποιό πρέπει νά είναι τό περιεχόμενο της Παιδείας, ώστε νά μορφώνουμε Ανθρώπους, νά δια-μορφώνουμε χαρακτήρες, νά προσφέρουμε στήν κοινωνία πρόσωπα καί όχι άτομα, συνειδητούς πολί­τες καί όχι εγωπαθείς καί ύλιστές καταναλωτές.

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ

Εικόνα
Λύθηκε το θέμα των εφημεριών της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, μετά την άψογη συνεργασία που υπήρξε μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, διοίκησης του νοσοκομείου και Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΡΩΜΑΝΙΑ

Εικόνα
Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι καθώς και το προσωπικό της Π.Ε. Φλώρινας εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια στον Γεώργιο Ρωμανιά για την επάξια ανάληψη των καθηκόντων του στη θέση του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Την Παρασκευή 30Ιανουαρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και της εθελοντικής ομάδας δικηγόρων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΝΝΑ ΣΠΥΡΤΟΥ

Εικόνα
Εντολή λαού Από την καρδιά μου, στέλνω αγωνιστικό χαιρετισμό, στους 2099 ψηφοφόρους που με τίμησαν με τον πολιτικό τους σταυρό.  Ευχαριστούμε όλους και όλες, που εμπιστεύτηκαν το ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο τους.

ΣΥΛΛΗΨΗ 27ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ

Εικόνα
27χρονος ημεδαπός συνελήφθη  για παράνομη οπλοφορία στο Αμύνταιο Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 41ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Εικόνα
41χρονος ημεδαπός συνελήφθη  στο Αμύνταιο Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας,  για κλοπή. 

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Άνετος και Ωραίος ο Αμύντας

Εικόνα
Με συνοπτικές διαδικασίες ο Αμύντας Αμυνταίου καθάρισε στη Θεσ/νίκη το Πανόραμα με σκόρ 19-34, κάνοντας μια καλή πρόβα εν όψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που είναι κομβικής σημασίας για την είσοδο τoυ στα πλει-οφ.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΛΕΥΚΩΝΑ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Υπογράφτηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Δ. Μελά, η απόφαση ένταξης της πράξης: «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Λευκώνα», προϋπολογισμού 1.230.000,00€ στον Άξονα Προτεραιότητας 3 και συγκεκριμένα στο Μέτρο 322 του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013».

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΥΗΣ 1,035MW ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΑΜΟΡΙΤΣΑ

Εικόνα
Εγκρίθηκε την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η σύναψη Σύμβασης Πώλησης Ηλεκτρικής Ενέργειας για ΜΥΗΣ ισχύος 1,035 MW στη θέση του Φράγματος “Πραμόριτσα”, ικανοποιώντας έτσι ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ε. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εικόνα
Σέβομαι και τιμώ την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού. Επειδή το μέλλον της Ελλάδος βρίσκεται πάνω από κόμματα και προσωπικές διαδρομές, εύχομαι από καρδιάς η νέα κυβέρνηση να επιτύχει στο έργο της για το καλό της πατρίδας.

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ

Εικόνα
Ο Δήμος Πρεσπών ανακοινώνει ότι μετά από κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, και Περιβάλλοντος , Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής εγκρίθηκε η καταβολή του ειδικού τέλους στους οικιακούς πελάτες των Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου Πρεσπών όπου λειτουργούν σταθμοί ΑΠΕ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΝΩΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Συνάντηση με τους εκπροσώπους των φανών της Κοζάνης είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Ιανουαρίου 2015 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, παρουσία του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Παύλου Τσότσου.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΥΧΕΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εικόνα
Για τις συναντησεις που είχε στην Αθήνα με στελέχη της ΔΕΗ και του αρμοδιου Υπουργείου για τα ενεργειακα θέματα που απασχολουν την Π Ε. Φλώρινας αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο Αντιπεριφερειαρχης Φλώρινας Σ. Μπιρος.  

ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΆΚΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΉΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Εικόνα
Επιστολή προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης απέστειλε το Σωματείο εργαζομενων στη ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με θέμα την Άρση της κατάστασης πολιτικής κινητοποίησης του συνόλου των εργαζομένων της ΔΕΗ Α.Ε.

Ο.Ε.Ε.: ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε στo επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας 5ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Σ. ΒΟΣΔΟΥ

Εικόνα
Οφείλω, από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και να τους διαβεβαιώσω ότι, παρά το μη ευνοϊκό αποτέλεσμα, με εντιμότητα και συνέπεια, όπως πάντα, θα συνεχίσω να υπηρετώ την Φλώρινα.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΕΠΟΧΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Εικόνα
                                  Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου σχετικά με «Τον καθορισμό του όγκου εισδοχής πολιτών τρίτων χωρών και τη διαδικασία μετάκλησης για εξαρτημένη εργασία, εποχική απασχόληση», κατά τα επόμενα δύο έτη. 

ΣΥΛΛΗΨΗ 56ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΠΟΤΩΝ

Εικόνα
Ενας 56χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και πλαστογραφία συνελήφθη το απόγευμα στον Κρόκο Κοζάνης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Εικόνα
Δυο ανήλικες ημεδαπές, 17 χρονών, για κλοπή συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Β/ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Εικόνα
Ο Δήμος Πρεσπών, μαζί με την διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας, διοργανώνει ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης - διαβούλευσης με τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχετικά με το ενδεχόμενο μεταβολών στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών εν όψει της απόφασης που πρέπει να λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με μεταβολές σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2015 - 2016.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Εικόνα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 31-01-2015 ΩΡΑ 3.00 μ.μ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ. ΠΑΝΤ/ΝΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΒΕΥΗΣ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 1-02-2015 ΩΡΑ 3.00 μ.μ. ΔΙΚ. ΑΕΤΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ - ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΡΕΠΟ: ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την περασμένη Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2014 ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας πραγματοποίησε χορό, ύστερα από 16 και πλέον χρόνια, με μεγάλη επιτυχία θα λέγαμε από τη στιγμή που γέμισε η αίθουσα και οι παρευρισκόμενοι ήταν κυρίως νέοι.

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

Εικόνα
Ένας χρόνος πέρασε από την πρώτη παρέμβασή μας στον ΟΑΣΘ όπου διεκδικήσαμε και πετύχαμε τις πρώτες διαγραφές προστίμων ανέργων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Π.ΠΕΡΚΑ

Εικόνα
Η ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, σηματοδοτεί μια ελπιδοφόρα μέρα στην χώρα μας, αναπτερώνοντας το ηθικό των Ελλήνων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ 1999

Εικόνα
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Έχοντας υπόψη: Τις διατάξεις του Ν.2119/93,άρθρο 16 «Κύρωση Κώδικα Διατάξεων περί Μητρώων Αρρένων»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Εικόνα
Συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας σχετικά με τη διενέργεια των εκλογών και τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στην Αθήνα θα παραχωρήσει Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριαζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 13 θέματα στην ημερήσια διαταξη της συνεδριαζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» και το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Σάββατο στο Κέντρο «ΝΥΧΤΕΡΙ» στο Αμύνταιο.