Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 14, 2014

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Εναν 30χρονο ημεδαπό και έναν 19χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Ουκρανίας συνελαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. 

ΣΥΛΛΗΨΗ 18ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ

Εικόνα
Εξιχνιάσθηκε χθες  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης Γρεβενών, απόπειρα κλοπής που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2013 σε οικία 84χρονης ημεδαπής στην Άνοιξη Γρεβενών και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού. 

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 48ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΙΣ Κ.ΚΛΕΙΝΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη στις Κάτω Κλεινές Φλώρινας, 48χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΓΟΥΝΟΠΟΙΟΥΣ- ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ. ΓΟΥΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Εικόνα
                                        Η προσπάθεια στήριξης του γουνοποϊιτικού κλάδου της περιοχής ήταν το επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, χθες Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Σωτήρη Αδαμόπουλου, με φορείς της γούνας. 

ΕΥΧΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα

ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Εικόνα
Για τη μη πραγματοποίηση δρομολογίων με τα υπεραστικά ΚΤΕΛ τα Χριστουγεννα και την Πρωτοχρονια ενημερωσε με ανακοινωση της η εταιρεία  των υπεραστικων ΚΤΕΛ του νομού Φλώρινας.

ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με την ταινία "από έρωτα" συνεχιζονται σήμερα οι προβολές της κινηματογραφικής λέσχης της λέσχης πολιτισμού Φλώρινας.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ VS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Εικόνα
Τον Εθνικό Αλεξανδρουπολης θα αντιμετωπισει την Κυριακή 21 Δεκεμβριου η Θυελλα Φιλώτα στο Δημοτικό Στάδιο Φιλώτα Φλώρινας.

Κουκουλοπουλος:«Ξεκινά τη Δευτέρα η πληρωμή του υπολοίπου της ενιαίας ενίσχυσης ύψους περίπου 1 δις ευρώ»

Εικόνα
«Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί δείχνει τη δύναμη της σοβαρότητας, της ευθύνης και της συνεργασίας.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Απο το Καζανι "ΠΑΝΤΟΥ" ξεκιναει σημερα η  "ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ" που διοργανώνει ο Δήμος Φλώρινας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΩΤΙΩΝ". 

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ

Εικόνα
Την στήριξη του στον Νικο Φωτοπουλο ο οποίος κλήθηκε απο την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για προκαταρκτικη εξέταση σχετικά τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΔΕΗ, δηλώνει το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής ενέργειας ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Π. Κουκουλόπουλος: «Να προχωρήσουμε σε ριζική αποκέντρωση στα προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης για να στηρίξουμε όλοι μαζί την αγροτιά και την πατρίδα»

Εικόνα
«Το 30% των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, πάει στις 13 Περιφέρειες, είναι γνωστό ότι είναι δέσμευση της χώρας. Πιστεύω πια έχοντας υπηρετήσει χρόνια το θεσμό της Αυτοδιοίκησης ότι πρέπει να γίνει μια ριζική αποκέντρωση.

ΕΥΧΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΟΡΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας εύχονται σε όλους τους πολίτες Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Σύλληψη 44χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου

Εικόνα
44χρονος ημεδαπός,συνελήφθη στην Κοζάνη,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης,  γιατί κατελήφθη να ασκεί δραστηριότητα υπαίθριου εμπορίου διαθέτοντας προς πώληση φρούτα, στερούμενος την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή. O συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΟΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
 Σύσκεψη με θέμα την πρόοδο της μελέτης του Αρδευτικού Δικτύου Παρορίου, την οποία έχει αναθέσει και επιβλέπει η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας/ Διεύθυνση Τεχνικών Έργων/ Τμήμα Δομών Περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 32 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριαζει την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου η Οικονομική Επιτροπη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΚΦ: ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Εικόνα
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας ενημερώνει τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα σχετικά με τη χορήγησης άδειας του τρέχοντος έτους 2014, ότι ολόκληρη η άδεια πρέπει να καταβάλλεται έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2014.

ΕΚΦ:ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΟ ΕΟΡΤΩΝ

Εικόνα
Για το δικαίωμα ληψης Δωρου Εορτών όλων των εργαζομένων ενημερώνει το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΓΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Εικόνα
Επιστρέφονται από σημερα οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μετά και απο  απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια. 

Χάντμπολ: Μονόδρομος η Νίκη για τους Άνδρες του Αμύντα Αμυνταίου

Εικόνα
Κομβικής σημασίας είναι η αυριανή (20/12) αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας του Αμύντα με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, που θα ξεκινήσει στις 18:00 στο ΔΑΚ Αμυνταίου, στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Χάντμπολ της Β Εθνικής. 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΔΟΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Εικόνα
Η Θεατρική Ομάδα των Παιδικών Δημιουργικών Εργαστηριών του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας παρουσιάζοντας τη Θεατρική Παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Δον Τσιγκούνη», την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο Νέο Πάρκο.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Εικόνα
Η Παιδική Χορωδία «Δημήτριος Λιώτσης» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» και η Φιλαρμονική του Δήμου Φλώρινας παρουσιάζουν την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 7.00 το απόγευμα την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στην αίθουσα θεάτρου του συλλόγου.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Π.Δ.Μ.

Εικόνα
Το πρώτο βήμα για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση έγινε στη Δυτική Μακεδονία με την έγκριση της σχετικής προγραμματικής σύμβασης απο το περιφερειακό συμβούλιο το βράδυ της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου και την πρώτη σύσκεψη της κοινής ομάδας εργασίας.

Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΥΧΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Νύχτες Χειμώνα» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο «Αριστοτέλης» με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Δήμου Φλώρινας, φέτος, στην αίθουσα θεάτρου του συλλόγου, οι φίλοι της παράδοσης – και όχι μόνον - θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα, παραδοσιακούς χορούς και δρώμενα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Εικόνα
Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο - Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας, σε συνεργασία με την «Ένωση Ελλήνων Φυσικών» και το «Ελληνικό Επιστημονικό Ινστιτούτο Οικονομικής της Εκπαίδευσης και της Διά Βίου Μάθησης», υλοποιεί επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων».

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνεχίζεται η διανομή πορτοκαλιών στις πολυτεκνες οικογενειες απο τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας.

Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ:ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 1ου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΓΟΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Εικόνα
Το 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Χαντ-μπολ Αγοριών στο οποίο θα συμμετέχουν μαθητές Δημοτικών Σχολείων ( Δ'-Ε'-ΣΤ' τάξεων), διοργανώνει ο Ε.Σ “ΑΜΥΝΤΑΣ” στις 21 Δεκεμβρίου 2014.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Π.Δ.Μ. ΑΝΟΙΧΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Εικόνα
Συνέντευξη τύπου για την έναρξη του προγράμματος «Επιστημονική και οργανωτική Υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Ανοιχτή Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση» θα δώσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας για την Τεχνολογική, Οικονομική και Στρατηγική Ανάλυση της ΚτΠ του ΕΜΠ Θεόδωρος Καρούνος.

ΕΡΤΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Εργαστήριο (workshop) Εκπαιδευτικής Ρομποτικής διοργανώνουν ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης WRO HELLAS και το Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕΚΑΠ).

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Δυο ημεδαπούς, 22 και 21χρονών, συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης,διότι σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. 

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
  Δυο ημεδαπούς, 27 και 32 χρονών, συνέλαβαν για κλοπή στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 37ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
37χρονος ημεδαπος συνεληφθη στην Μελίτη Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας,  διότι σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
Εναν 50χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
" Βγάζω τα πλυμένα μου στην φόρα" η εικαστική μπουγάδα που άλλαξε το πρόσωπο της οδού Γρηγορίου Παλαμά της Θεσσαλονίκης Σειρά φωτογραφιών Α

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΕΥΧΕΣ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ  2015 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Για την αποστολή και το έργο του νέου θεσμού του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης θα ενημερώσει σε συνέντευξη τύπου, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 11 π.μ., στην αίθουσα της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών “Πέτρος Σιούλης”, η Συμπαραστάτρια για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Τάσα Σιόμου με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκου. 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Δ.ΑΠ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Φιλανθρωπικό μπαζαρ με χειροποιητες δημιουργίες διοργανώνει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Φλαμπουρου.

Πρόσκληση Παρουσίασης στρατεύσιμων κλάσης 2018 ( γεννημένοι το έτος 1997) στις στρατολογικές υπηρεσίες για κατάθεση δελτίου απογραφής.

Εικόνα
Από το Δήμο Φλώρινας γνωστοποιείται ότι σύμφωνα με την ισχύουσα σήμερα στρατολογική νομοθεσία, οι στρατεύσιμοι γεννημένοι το έτος 1997 (κλάσεως 2018) που διαμένουν στο Δήμο μας και ανεξάρτητα από τον τόπο εγγραφής τους στα μητρώα αρρένων, υποχρεούνται να καταθέσουν στη Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας στην Δ/νση: Κ Δαβάκη 8 Κοζάνη ή και στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Δελτίο Απογραφής εντός των μηνών Ιανουαρίου έως και Μαρτίου 2015.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Χριστουγεννιατικη εκδήλωση για τα παιδιά των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Φλώρινας διοργανώνει την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, εκ μέρους όλων των συναδέλφων – μελών που υπηρετούν στην Δ.Α. Φλώρινας, ευχαριστεί θερμά την ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΄΄ΑΚΤΩΡ – ΤΕΡΝΑ΄΄ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ και ειδικότερα τον Διευθυντή κ. ΛΑΜΠΟ Βασίλειο για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που προσέφερε και διανεμήθηκε σε Αστυνομικές Υπηρεσίες, με σκοπό τη διευκόλυνση της εργασίας των Αστυνομικών, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από την πλευρά του αγροτικού κόσμου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15/12/2014 η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης και του τομέα αγροτικής ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ κ. Μακεδονίας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίνδου με θέμα: «Ελληνική Γεωργία: Νέα ΚΑΠ –Τρέχουσες εξελίξεις».

7 ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΚΟΡΕΑ , ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ & ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΝΟΛΟΓΟ ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΟΥΛΑΚΗ –ΡΟΥΦΑ !

Εικόνα
Η χρονιά του 2014 κλείνει, με ένα μοναδικό τρόπο για την βορειοελλαδίτισσα οινολόγο Άρτεμις Τουλάκη-Ρούφα. Ο κόπος , οι αναζητήσεις , η προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς , επιβραβεύτηκε με τα αποτελέσματα των τελευταίων οινικών διαγωνισμών. 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Εικόνα
«Πολιτιστικές Εκδηλώσεις- Φωτιές 2014» ονομάζονται οι φετινές εκδηλώσεις τις οποίες διοργανώνει ο Δήμος Φλώρινας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 18 Δεκεμβρίου 2014 και θα ολοκληρωθούν στις 06 Ιανουαρίου 2014.

ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ

Εικόνα
Γιορτή σοκολάτας διοργανωνει την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 ο Δήμος Φλώρινας.

ο φόβος φυλάει τα έρμα (;) έρ’με Σαμαρά του Θανάση Παπαδημητρίου

Εικόνα
ο φόβος φυλάει τα έρμα (;) έρ’με Σαμαρά του Θανάση Παπαδημητρίου «Εκστρατεία εκφοβισμού απ’ την κυβέρνηση». «Στο ίδιο έργο θεατές», «Το ξανάδαμε το έργο», και άλλα…

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εορτών, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανος Μπίρος, θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε κοινωνικούς φορείς της Π.Ε Φλώρινας και στο φυλάκιο Νικης.

ΕΡΑΝΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ,ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Εικόνα
Ἀγαπητά μου πνευματικά παιδιά, μέ πολλή συστολή καί μέ πλήρη ἐπίγνωση τῆς οἰκονομικῆς καταστάσεως πού βιώνουμε, τολμῶ νά ἀπευθυνθῶ καί ἐφέτος στά φιλάνθρωπα αἰσθήματά σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Καθηγητών και οι μαθητές του Λυκείου Φιλώτα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση των δράσεων και επισκέψεων, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα (8-10 Δεκεμβρίου 2014) :

75 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ Η Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΟΙ ΔΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

Εικόνα
180 τόνους ξύλων μοίρασε  σε 75 οικογένειες η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, σε συνεργασία με το Δασαρχείο και τους Δασικούς Συνεταιρισμούς καθώς και τους ιδιώτες που διαθέτουν μάντρες ξύλων.