Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 6, 2015

ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΥΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ 45.000ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνέντευξη Τύπου με θέμα την παρουσίαση των χαρακτηριστικών στοιχείων του φράγματος Τριανταφυλλιάς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας με αφορμή την έναρξη της πλήρωσης του φράγματος.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

Εικόνα
Το Δ.Σ. της Ένωσης μας με την παρούσα επιστολή εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα παιδιά των Αστυνομικών, αλλά και σε όλους τους μαθητές της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, πού πέτυχαν μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

Εικόνα
Αθάνατοι! Φόρο τιμής στους ανθρώπους εκείνους που διαχρονικά και καθημερινά αποδεικνύεται πως ήταν και είναι ΗΡΩΕΣ και υπάρχουν αιώνια στη μνήμη και στην ψυχή μας, απότισε το σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τελώντας το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας στον χώρο των Ορυχείων.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Εικόνα
Ανακοινώνεται ότι μέχρι και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 θα υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2015.Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 για τα επίπεδα: α) Β (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική. β) Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική. γ) Γ1 «Πολύ καλή γνώση» στην Τουρκική γλώσσα.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ "ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 5"

Εικόνα
«Στόχος μας είναι, εάν είναι δυνατόν και μέσα στο Σεπτέμβρη να ανοίξει το εργοτάξιο» τόνισε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στην έναρξη κατασκευής της μονάδας «Πτολεμαΐδα 5», σε συνέντευξη τύπου, στην Πτολεμαΐδα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μ. Παναγιωτάκης. «Περιμένουμε από μέρα σε μέρα να μας φέρει ο ανάδοχος την εγγυητική επιστολή, ώστε αμέσως να καταβάλλουμε τα χρήματα και να ανοίξει το εργοτάξιο, όσο δυνατόν πιο γρήγορα, πριν πιάσει η βαρυχειμωνιά, γιατί είναι και δύσκολο το σημείο που θα γίνει ο σταθμός και επηρεάζεται άμεσα από τις καιρικές συνθήκες» είπε ο κ. Παναγιωτάκης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ Ε.Κ.Φ.

Εικόνα
"Το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Φλώρινας επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ, κινήσεις πολιτών) Στέλιος Μαυρίδης, Κατερίνα Μέλφου, Χρήστος Γκώγκος και Νίκος Μαυρόπουλος, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα προβλήματα των εργαζομένων της περιοχής Φλώρινας, να πληροφορηθούν τις θέσεις του κέντρου και να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις, σε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση με τη διοίκηση του κέντρου."

Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Φλώρινης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητου για την έναρξη του νέου σχολικού έτους

Εικόνα
Πρὸς τοὺς μαθητὰς καὶ μαθητρίας τῶν Δημοσίων Ἐκπαιδευτηρίων τῆς Μητροπολιτικῆς μας Περιφερείας Ἀγαπητά μου παιδιά, Μὲ τὴν βοήθεια τοῦ Θεοῦ ἀξιωθήκαμε νὰ τελέσουμε καὶ ἐφέτος τὸν καθιερωμένο Ἁγιασμό, ποὺ κάθε χρόνο σηματοδοτεῖ τὴν ἀφετηρία, τὸ ξεκίνημα μιᾶς νέας σχολικῆς χρονιᾶς καὶ τὴν ἀρχὴ ἑνὸς πράγματι ἑλκυστικοῦ ταξιδιοῦ στὸν κόσμο τῆς γνώσης, τῆς μάθησης καὶ τῆς ὁλόπλευρης ψυχοσωματικῆς σας καλλιέργειας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 49 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
49χρονο ημεδαπό για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης συνέλαβαν σε περιοχή της Κοζάνης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του προαναφερόμενου στην Ποντοκώμη Κοζάνης, όπου στον χώρο της αυλής βρέθηκαν δύο (2) δενδρύλλια ύψους 1,35 μέτρα και 1,25 μέτρα, που όπως προέκυψε καλλιεργούσε ο ίδιος.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ VOLLEY-BEACH VOLLEY ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το τμήμα volley - beach volley του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τη σεζόν 2015-2016.Οι εγγραφές των τμημάτων baby volley - mini volley και προαγωνιστικών πραγματοποιούνται καθημερινά κατόπιν συνεννοήσεως με τον κ. Συμεών Γαβριήλ στο κινητό 6972861900.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Από το Σύλλογο Κρητών και Φίλων Κρήτης Δήμου Αμυνταίου σας ενημερώνουμε πως και φέτος θα λειτουργήσουν τα τμήματα εκμάθησης κρητικών χορών στο χώρο του Γυμνασίου Αμυνταίου. Ημερομηνία έναρξης Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015.

Ε.Κ.Φ.: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΤΕΛΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΣΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας και το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην ημερίδα που διοργανώνουν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας με θέμα την ενημέρωση για την παροχή εντελώς δωρεάν όλων των παραπάνω υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής καθώς επίσης και τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης.

ΈΦΗΒΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Εικόνα
Στις 18-25 Αυγούστου ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας συμμετείχε σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής νέων στην Ιρλανδία. Ήταν μία σπουδαία εμπειρία για παιδιά 15-18 ετών. Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο από άκρως ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και ξεναγήσεις, η φιλοξενία των Ιρλανδών ήταν απερίγραπτη και οι δεσμοί που αναπτύχθηκαν ανάμεσα στα παιδιά των δύο χωρών πιστεύουμε ότι θα κρατήσουν για πολύ καιρό. Η Ελληνική αποστολή αποτελούνταν από συνολικά 17 άτομα και συνοδοί τους ήταν ο Φιλιππίδης Κώστας(πρόεδρος του ΟΕΝΕΦ) και ο Μογλενίδης Χρήστος(μέλος του ΟΕΝΕΦ), και οι δύο με μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους προγράμματα.

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Δύο ανηλικους ημεδαπούς 15 και 14 χρονών για κλοπή συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης. Επίσης, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος άλλων τριών ανήλικων ημεδαπών (δύο 14χρονων και ενός 15χρονου) για κλοπή.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ. ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Εικόνα
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, αύριο (11.09.2015), θα διανεμηθούν από ένστολο προσωπικό της Τροχαίας, σε Δημοτικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΡΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Εικόνα
Ξεκίνησαν και φέτος, οι αιτήσεις για το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών για το έτος 2015 που φτάνει έως και τα 600 ευρώ. Το επίδομα για τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών (δίνεται στους κατοίκους 40 ορεινών τοπικών κοινοτήτων του Νομού μας και 49 μειονεκτικών, η πόλη της Φλώρινας εξαιρείται) στο πλαίσιο των μέτρων κοινωνικής προστασίας ευπαθών ομάδων προκειμένου να στηριχθούν οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα και να αποτραπεί ο κίνδυνος να ερημωθούν ολόκληρα χωριά που βρίσκονται σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:Τι σημαίνει το 3o Μνημόνιο για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Εικόνα
Αυξάνεται ο συντελεστής φορολόγησης από το 26% στο 29%. Αυξάνεται η προκαταβολή φόρου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες από το 55% που ίσχυε στο 75% για το 2015 και στο 100% από το 2016. Επιπλέον η εισφορά αλληλεγγύης ενσωματώνεται στις κλίμακες φορολογίας

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ υπ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Σήμερα το σχολικό κουδούνι ηχεί και πάλι, υπενθυμίζοντας σε διδάσκοντες, μαθητές και γονείς την έναρξη μιας ακόμη σχολικής χρονιάς. Για κάποιους, η χρονιά αυτή σημαίνει τη συνέχιση της προσπάθειάς τους. Για κάποιους άλλους -για τα πρωτάκια- είναι η πρώτη τους μέρα στο σχολείο, η απαρχή της μαθητικής τους ζωής και της διαδικασίας σταδιακής απαγκίστρωσης από το στενό οικογενειακό περιβάλλον.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Εικόνα
Η Αντιπεριφέρεια Υγείας - Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει πως εκδόθηκαν σήμερα Πέμπτη 10-09-2015 από το Υπουργείο Υγείας τα προσωρινά αποτελέσματα της αριθμ.Α2γ/ΓΠ οικ.55879/23-05-2015 προκήρυξης κενών και κενούμενων θέσεων Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ – Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ- Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ.Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αναλογούν συνολικά δύο Γενικοί Ιατροί και 27 Ιατροί Υποχρεωτικής Θητείας Υπαίθρου.

ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 46 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
46χρονο ημεδαπό για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης συνέλαβαν στην  Καστοριά, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς . Από τις συνεχιζόμενες και επισταμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, συνελήφθη ο 46χρονος γιατί κατελήφθη να καλλιεργεί σε δασική περιοχή του Βιτσίου Καστοριάς, τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,50 εκατοστά έως 1,30 μέτρα.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ -ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2015-16 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:00 π.μ.Σας ευχόμαστε μια καλή χρονιά με πρόοδο και υγεία για όλες και όλους. Ο Διευθυντής Λάζου Αργύριος 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ο αγιασμός στο 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας θα γίνει τηνΠαρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 9.30 π.μ. Στη συνέχεια οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία για τη νέα χρονιά. Καλή σχολική χρονιά! 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ο αγιασμός στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας θα γίνει τηνΠαρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 09:00 π.μ. Οι μαθητές των τάξεων Β΄ και Γ΄ θα πρέπει να έχουν μια τσάντα/σακούλα για να παραλάβουν βιβλία. Οι μαθητές της Α' τάξης θα πρέπει να έχουν στυλό για να συμμετάσχουν στην γραπτή διαδικασία κατάταξης επιπέδου στα αγγλικά, οι οποίοι θα πάρουν τα βιβλία τους τη Δευτέρα 14/09/2015.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤOΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ (BINTEO)

Εικόνα
Τα προβλήματα των εργαζομένων στις αρχαιολογικές ανασκαφές της Π.Ε. Φλώρινας βρέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου.Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Φλώρινας κ.κ. Γιάννης Αντωνιάδης και Κώστας Σέλτσας, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κώστας Θεοδωρίδης, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Μιχάλης Καρακόλης, η προΪσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων κ. Χριστίνα Ζιώτα, ο Υπεύθυνος έργων ανασκαφής κ. Παναγιώτης Χρυσοστόμου, εκ μέρους της ΔΕΗ ο τομεάρχης εκμετάλλευσης του ορυχείου Αμυνταίου κ. Οδυσσέας Σούλης και η υποτομεάρχης εκμετάλλευσης κ. Αναστασία Τρύφων, ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στις αρχαιολογικές ανασκαφές κ. Πέτρος Βασιλειάδης, ο Αντιπρόεδρος του Ε.Κ.Φ. κ. Βασίλειος Δούιτσης και μέλη του Σωματείου εργαζομένων στις αρχαιολογικές ανασκαφές.

ΚΚΕ: ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη 2015, στις 8:00΄μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο νομό. Θα μιλήσουν οι Κώστας Σταμπολίδης, στέλεχος του ΚΚΕ και οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στην Εκλογική Περιφέρεια Φλώρινας. Τους δοκίμασες… Τώρα με το ΚΚΕ υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής!

: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΈΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ ΣΤΑ ΣΎΝΟΡΑ

Εικόνα
Η Αντιπεριφέρεια Υγείας - Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει την παράταση του χρόνου για τη συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες των εγκλωβισμένων μεταναστών στα σύνορα,Με τη συνδρομή του Φιλοζωικού Σωματείου Κοζάνης ΑγγίΖωο, συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης μακράς διαρκείας για τα οποία δεν απαιτείται συντήρηση (ψυγείο) ή επεξεργασία (μαγείρεμα), όπως: νερά εμφιαλωμένα, μπισκότα, φρυγανιές, κριτσίνια, κρουασάν, χυμοί, γάλα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής για γυναίκες και παιδιά (βρεφικές πάνες, σερβιέτες), μωρομάντιλα, χαρτομάντιλα, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας.

«ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015/2016»

Εικόνα
Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. 3437/92871/27-08-2015 έγγραφο του Υ.Π.Α.Π.ΕΝ, οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική παραγωγή τους προορίζεται για οινοποίηση υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας του τρυγητού να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής. Για το έτος 2015 οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της επίσημης ιστοσελίδας του Υ.Π.Α.Π.ΕΝ www.minagric.gr .

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ… ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ ΔΡΟΜΟ!

Εικόνα
Με προεκλογικούς καβγάδες και αποπροσανατολιστικές αντιπαραθέσεις, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσπαθούν να διαμορφώσουν τεχνητό κλίμα πόλωσης, συσκοτίζοντας την ταύτισή τους στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η όποια επόμενη κυβέρνηση προκύψει, με όποια σύνθεση και αν αυτή έχει, δηλαδή στην εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων του τρίτου μνημονίου.

Δ/ΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Εικόνα
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 09/09/2015 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις απογευματινές .Στη Δυτική Μακεδονία αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.Τα παραπάνω φαινόμενα θα διατηρηθούν και την Πέμπτη 10-09-2015.

Ο Ρώσος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου: Θα παρέχουμε στη Συρία πυραύλους ακριβείας, έτσι ώστε να μπορούν να εστιάσουν την κρεβατοκάμαρα του Τούρκου Προέδρου

Εικόνα
Moscow Times - Ο επιθετικός Ρώσος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, στρατηγός Valery Gerasimov, χτύπησε τις δόλιες πολιτικές των ΗΠΑ στην τρέχουσα κρίση στη Μέση Ανατολή, κατηγορώντας την Τουρκία –κράτος μέλος του ΝΑΤΟ- για τη διευκόλυνση επιθέσεων από τρομοκράτες κατά της Συρίας, παραδοσιακού αραβικού σύμμαχου της Μόσχας.«Από το 2011, ο Ομπάμα προσπαθεί να ανατρέψει τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο της Συρίας, για περισσότερα από τέσσερα χρόνια κατασκευάζουν ψεύτικες ιστορίες για να αμαυρώσουν τη συριακή κυβέρνηση, όλα αυτά τα χρόνια, ο Ομπάμα και οι μπράβοι του -δηλαδή ο Ερντογάν της Τουρκίας- προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή, γεγονός που άφησε εκατοντάδες χιλιάδες αθώους Σύρους νεκρούς ή εκτοπισμένους», ανέφερε η RIA Novosti ότι δήλωσε ο στρατηγός Gerasimov.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Εικόνα
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα καλή και παραγωγική σχολική χρονιά στους αγαπητούς μαθητές όλων των βαθμίδων.Ξεκινάει για σας ένα νέο, συναρπαστικό, μα ταυτόχρονα δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, κατά τη διάρκεια του οποίου θα διαμορφώσετε την προσωπικότητά σας, θα αποκτήσετε αρχές και αξίες και θα οπλιστείτε με τα κατάλληλα εφόδια που θα σας βοηθήσουν να πορευθείτε και να ανταποκριθείτε στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΌ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Εικόνα
Με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους 2015-2016, πραγματοποιήθηκε Επιμορφωτική Συνάντηση των Διευθυντών και των Εκπαιδευτικών της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας με τίτλο «Προγραμματισμός Εκπαιδευτικού Έργου Σχολικών Μονάδων και Στόχοι της νέας σχολικής χρονιάς», την Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015, και ώρα 09.00 πμ. ως 13.00 μμ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ».

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 11&14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Φλώρινας την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 θα συνεχίσει τη διανομή ροδάκινων και νεκταρινιών μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Φλώρινας που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ.Ο χώρος διανομής είναι τα Ψυγεία Αγροτικού Συνεταιρισμού Φλώρινας από τις 09:00 μέχρι τις 13:00.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Στήριξη στο κόμμα που διαπραγματεύτηκε σκληρά με τους εταίρους ζήτησαν στις επερχόμενες εκλογές οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣυΡιζΑ Φλώρινας στις τοποθετησεις τους κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτιου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου .  Όπως είπαν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο λαός καλείται να δώσει τη ψήφο του σε αυτόν που θέλει να τον εκπροσωπήσει τα επομενα χρονια και σε αυτόν που θέλει να διαπραγματευθει σκληρά για  τη τύχη  και το μελλον της χώρας.

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΣΤΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΘ

Εικόνα
Με το ενδιαφέρον και την ουσιαστική συμμετοχή των εργαζόμενων να αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό του απόηχου των ενημερωτικών συναντήσεων που πραγματοποίησαν το Προεδρείο και στελέχη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ κατά την περιοδεία τους στη Θεσσαλία, την Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύεται ότι ο στόχος των ενημερώσεων επετεύχθη, καθιστώντας την περιοδεία απόλυτα επιτυχή.

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Εικόνα
Τι σημαίνει το 3o Μνημόνιο για την αγροτιά · Ο φόρος εισοδήματος προκαταβάλλεται σε ποσοστό 55% έναντι του προϊσχύοντος 27,5% (φορολογικό έτος 2014) και από 1/1/2017 σε 100% επειδή εξομοιώνονται φορολογικά με τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας (πρώην αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου - ημιώροφος) συνάντηση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών στοιχείων του φράγματος Τριανταφυλλιάς από την ΕΥΔΕ του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων και του αναδόχου. Θα προηγηθεί συνέντευξη τύπου στις 10:30 και θα ακολουθήσει μετά τη συνάντηση μετάβαση στο έργο όπου θα ξεκινήσει η διαδικασία της πλήρωσης του φράγματος.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα υποδομής αγοριών και κοριτσιών για την περίοδο 2015-2016.

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Από τη Ραδιολέσχη Φλώρινας ανακοινώνεται ότι τα μαθήματα για τις Εξετάσεις Ραδιοερασιτεχνών περιόδου Νοεμβρίου 2015 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Hotel «Φαίδων» στη Φλώρινα.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Αντιπεριφέρειας Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προγραμματίζουν συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης μακράς διαρκείας για τους μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στα σύνορα.

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
εικόνα αρχείου Δύο ημεδαποί, 21 και 18 χρονών, για κλοπή βενζίνης συνελήφθησαν στην Φλώρινα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.Συγκεκριμένα, ο 21χρονος από κοινού με τον 18χρονο αφαίρεσαν από Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 35χρονου ημεδαπού, -30- λίτρα βενζίνης που διοχέτευσαν σε μπιτόνι, ενώ στη συνέχεια αφού έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο πολίτη τράπηκαν σε φυγή.

ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

Εικόνα
Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) ή από τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄& Β΄), για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, θα γίνουν από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι και 17 Σεπτεμβρίου 2015.Φέτος πρώτη φορά, για τις εγγραφές των επιτυχόντων τίθεται σε λειτουργία το σύστημα της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής προεγγραφής και της αποστολής των δικαιολογητικών εγγραφής, χωρίς να απαιτείται η μετάβαση των επιτυχόντων στα Τμήματα επιτυχίας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΑΣ" ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
Με αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς προς στους σκληρά δοκιμαζόμενους πρόσφυγες και μετανάστες, που φιλοξενούνται προσωρινά στην Ελλάδα, ο σύλλογος πετοσφαίρισης του Αριστέα Φιλώτα, ανέλαβε πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας, αναλώσιμων ειδών ατομικής υγιεινής και διαφόρων ειδών διαβίωσης, με σκοπό να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες των συνανθρώπων μας και να διευκολυνθεί η μετάβαση τους στις χώρες του ευρωπαϊκού βορρά.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 ξεκινούν οι εγγραφές και οι πρόβες στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: Τετάρτη 6:30 μ.μ. (τμήμα ενηλίκων) και 8:00 μ.μ. (τμήμα νέων)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕ.

Εικόνα
Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας κ. Βασίλη Κίλια πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου.Κατά τη συνάντηση η κ. Παναγιωτίδου ενημερώθηκε για τις δράσεις που υλοποιεί το ΚΑΠΕ ως εποπτευόμενο κέντρο από το Υπουργείο Ενέργειας και εξέθεσε τις θέσεις για την ενέργεια και τους βασικούς άξονες του ενεργειακού σχεδιασμού της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, ενώ παράλληλα έγινε εκτενής συζήτηση για τις δυνατότητες ανάπτυξης των ανανεώσιμων πηγών στην περιοχή μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την κα Φανή Βογιατζή, για τη δωρεά μιας αυθεντικής παραδοσιακής γυναικείας φορεσιάς και παραδοσιακού λαογραφικού υλικού προς το Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Συλλόγου μας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνεται σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 7μμ στο ξενοδοχείο Λύγκος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Πρόγραμμα επισκέψεων υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας, ενόψει εκλογών. Tετάρτη 9 Σεπτεμβρίου: πρωί Λαϊκή και ΚΑΠΗ Φλώρινας 7:00 μ.μ στην Κολχική 7:30 μ.μ στο Πέρασμα 8:00 μ.μ στο Φλάμπουρο 8:30 μ.μ στον Αγ. Βαρθολομαίο 9:00 μ.μ στο Αμμοχώρι

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΗ Μ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ:"ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 2ης ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΒΕΥΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΙΟΥ"- (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Στην αναγκαιότητα λειτουργίας των ορυχείων της Βευης γισ την τροφοδοσία του ΑΗΣ Μελίτης και στην προτεραιότητα που έχει θέσει η ΔΕΗ για τη κατασκευή και της 2ης μονάδας στην Μελιτη αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Μανωλης Παναγιωτακης κατά τη διάρκεια συνάντησης του με τον Δήμαρχο Φλώρινας κ.Ιωάννη Βοσκόπουλο.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΥΤΕΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ - 53 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Εντοπίστηκε σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε), του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από -53- δενδρύλλια κάνναβης.Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και έρευνα σε αγροτική περιοχή του Περδίκκα Πτολεμαΐδας.

ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Αύγουστο του 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝ. ΕΠΙΧ. ΚΑΙ ΕΜΠ. ΜΕ Γ.Γ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Εικόνα
Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή Αντώνη Παπαδεράκη είχε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Αμαλία Κούσκουρα, συνοδευόμενη από τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα λαϊκών αγορών Ματθαίο Καλαϊτζόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες, εκπροσωπώντας την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, που συμμετείχε στη συνάντηση μαζί με τις περιφέρειες Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗ Τ.Κ. ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Χθες το πρωί στην Νίκη Φλώρινας βρέθηκε και το 7ο νεκρό σκυλί από φόλα τους τελευταίους 4 μήνες. Όλα τα σκυλιά εντοπίζονται στην περιοχή μπροστά από την εκκλησία. Η αστυνομία είναι ενήμερη για τα περιστατικά χαρακτηρίζοντας κτήνος τον δράστη. Καλείται όποιος γνωρίζει να επικοινωνήσει με το κοντινότερο Α.Τ.