Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 7, 2014

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εικόνα
"Η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να κρατησει την χωρα ορθια σε αυτη τη δυσκολη περιοδο που βρισκεται η χωρα" δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο κοινοβουλευτικος εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας   Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιφερειακή ενότητα Φλώρινας στο πλαισιο της  εκδήλωσης  για τα 40 χρόνια συμπληρωσης  ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας.

ΓΙΑ "ΖΑΡΙΑ" ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 8 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση παράνομων παιγνίων, συνελήφθησαν στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Πτολεμαΐδας και Κοζάνης, οχτώ (8) ημεδαποί (από 42 έως 59 χρονών) για διενέργεια τυχερού παιγνίου.

ΣΥΛΛΗΨΗ 27ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 38ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ

Εικόνα
Εναν 27χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για παράνομη εργασια συνέλαβαν σε αγροτική περιοχή της Οξυάς Πρεσπών, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Εικόνα
Δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (18 και 23 χρονών)  συνέλαβαν για κλοπή χθες στη διασταύρωση Κορεστείων Καστοριάς αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Καστοριάς.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Συνέντευξη τύπου στις 17:30 το απόγευμα θα δώσει  ο κος Άδωνις Γεωργιάδης   στα γραφεία της Ν.Ο.Δ.Ε.  

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Εικόνα
Με δυο θέματα στην  ημερήσια διάταξη : Ενημέρωση για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και Τρέχουσες εξελίξεις συνεδριαζη τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου το Σωματείο παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

ΤΑ ΙΕΡΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΡΑΦΑΗΛ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Νικολάου, Ραφαήλ και Ειρήνης θα φιλοξενηθουν απο την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου εως και τις 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φλώρινας.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΔΙΟ"

Εικόνα
Με την ταινία "Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΔΙΟ(DUMB AND DUMBER TO)" συνεχίζονται οι προβολές της κινηματογραφικης Λέσχης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Π.Σ. ΖΥΜΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών για την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στη Μεσοποταμία σε καθημερινή βάση, τόνισε σε επιστολή που απέστειλε σήμερα ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεοφύλακτος Ζυμπίδης, προς τον πρόεδρο του Δ.Σ του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, κ. Μιχάλη Σάλλα.

Επιδοτήσεις για αγορά Η/Υ και φθηνό internet - Οι δικαιούχοι

Εικόνα
Με το συνολικό ποσό των 100 εκατομμυρίων Ευρώ θα χρηματοδοτηθεί δράση της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, η οποία αφορά στην επιδότηση 290.000 περίπου δικαιούχων, προκειμένου να αποκτήσουν φθηνό Η/Υ τύπου tablet ή φορητό Η/Υ τύπου netbook ή laptop και να διατηρήσουν ή να αποκτήσουν συνδρομή ευρυζωνικής σύνδεσης στο διαδίκτυο (σταθερή ή κινητή ή δορυφορική), μέχρι την 31.10.2015.

ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΩΔΕΙΟ

Εικόνα
Γιορτή Αγάπης διοργανώνει την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου η Ένωση Φιλολογων Φλώρινας σε συνεργασία με το Ωδείο Φλώρινας.

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΙΜΕΙΑ Ο ΑΙΑΣ

Εικόνα
Μετά την κακία εμφάνιση και την ήττα απέναντι στον Αριστοτέλη Φλώρινας, ο Αίας Αμυνταίου καλείται να δείξει χαρακτήρα και να πάρει τη νίκη, στο Σαββατιάτικο (13/12 στις 20:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Γ.Σ. Ελιμειας, με το οποίο κλείνει ο πρώτος γύρος των υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ. 

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΧΑΝΤΜΠΟΛ:  Δύσκολο έργο για τις Γυναίκες … Στο χέρι τους οι Άνδρες

Εικόνα
Τελευταία στροφή του πρώτου γύρου, στο πρωτάθλημα χάντμπολ της Α1 Γυναικών, με τον Αμύντα, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 18:00, να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Αναγέννησης Άρτας. 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΣΣΙΑ

Εικόνα
Με τη συμμετοχή εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου και των Επιμελητηρίων, της Τοπικής & Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, λοιπών δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, πραγματοποιείται το Αναπτυξιακό Συνέδριο Φλώρινας με τίτλο «Αειφόρος Ανάπτυξη – Τουρισμού – Επιχειρηματικότητας & Διαβαλκανικής Συνεργασίας στην Φλώρινα», στις 12-13 Δεκεμβρίου 2014 υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας – Δυτικής Μακεδονίας. 

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης, συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην Κοζάνη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, δύο ημεδαποί ένας 33χρονος και μια 24χρονη.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα
Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα πραγματοποιηθεί απο το ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου.

Π. Κουκουλόπουλος: «Η έξοδος στις αγορές είναι το τέλος του Μνημονίου- Μόνη σταθερά το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ».

Εικόνα
Ως «επανάληψη των Ζαππείων» χαρακτήρισε ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο απ΄ την κρίση, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα
Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 το απογευμα στο ξενοδοχείο Αλιάκμων Κοζάνης (αίθουσα συνεδριάσεων). 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Εικόνα
Στις τραγωδίες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Βόρεια Ελλάδα αναφέρεται σε  δήλωση της η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΔ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΟΥ ΑΞΟΝΑ

Εικόνα
Στις επαφές που πραγματοποίησε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, αναφέρθηκε   ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανος Μπίρος, κατα τη διαρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο γραφείο του στην Π.Ε. Φλώρινας.

ΜΕΙΩΣΗ ΚΛΟΠΩΝ-ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Κατά 43% μειώθηκαν  οι κλοπές – διαρρήξεις καθώς και κατά 55% οι κλοπές οχημάτων τον μηνα Νοεμβριο στη Δυτικη Μακεδονια σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας απο την δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας).

ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΑΝΦΛΩ ΜΕ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Εικόνα
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Φλώρινας αναφέρεται με δελτίο της η παράταξη Ενότητα Συνεργασία του Δήμου Φλώρινας.  

ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Τη "ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ" διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Φλώρινας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΩΤΙΩΝ".

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Μούσιου-Μυλωνά Όλγας και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλου Γιάννη συνεδρίασε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με είκοσι τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη και τρία εκτός αυτής.

ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Ενωση Φιλολόγων Φλώρινας διοργανώνει σειρά επιμορφωτικών ημερίδων για καθηγητές και μαθητές με θέμα: “Τα φιλολογικά μαθήματα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: Διδασκαλία και αξιολόγηση στο Νέο Σχολείο”. 

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Κοινωνικές Επιστήμες στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» διοργανωνει η Ενωση Φιλολόγων Φλώρινας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κοινωνιολόγων (παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας-­‐Κοζάνης).

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Δ.Μ.

Εικόνα
Η εορταστική περίοδος του 2014 είναι ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω της γενικότερης κυβερνητικής πολιτικής των τελευταίων ετών και της οικονομικής δυσπραγίας που αναπόφευκτα προκαλεί. Εν μέσω πολιτικών και οικονομικών αναταραχών, η Περιφερειακή αρχή της Δυτικής Μακεδονίας εξακολουθεί να οραματίζεται, αλλά και να υλοποιεί τον πολιτικό σχεδιασμό της για την τόνωση της τοπικής αγοράς.

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ

Εικόνα
H ομάδα του Νίκου Γιώσκου, παρά τις απουσίες των Μπάντη, Καλοιδή, Κόρρα και την αναγκαστική αποχώρηση της Γκάτσιου -λόγω τραυματισμού- στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, έπραξε το αυτονόητο απέναντι στο νεανικό σύνολο του Εθνικού Κοζάνης, επικράτησε στο ΔΑΚ Αμυνταίου με 24-16 και μείωσε την απόσταση από την τετράδα των πλει-οφ, στους 4βαθμούς .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Εικόνα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 13-12-2014 ΩΡΑ 3.00 μ.μ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ – ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΒΙΤΣΙ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 14-12-2014 ΩΡΑ 3.00 μ.μ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ. ΠΑΝΤ/ΝΑ - ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΒΕΥΗΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΡΕΠΟ: ΔΙΚ. ΑΕΤΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΣΤΟΛΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία της Π.Ε. Φλώρινας, εκδήλωση εν όψει των Χριστουγέννων με θέμα «Η παράδοση μας ενώνει», στους χώρους της Π.Ε. Φλώρινας.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Η ιδέα του υπερασπιστή των δικαιωμάτων του πολίτη γεννήθηκε εδώ και 200 χρόνια στον ευρωπαϊκό χώρο, για την ενίσχυση του Κράτους Δικαίου.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ..

Εικόνα
Ημερίδα με θέμα: «ΝΕΑ ΚΑΠ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ»διοργανώνει στην Κοζάνη την Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

ΚΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ"

Εικόνα
Εκδήλωση με θέμα "Δημιουργώντας Εκπαιδευτικά Ντοκιμαντερ για το Περιβάλλον" διοργανώνει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς.

ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Για απόπειρα κλοπής και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση συνεληφθησαν δύο άτομα (ένας 24χρονος ημεδαπός και ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας) στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, και από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας ένας 40χρονος ημεδαπός.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ

Εικόνα
Σημαντική μειωση των τροχαιων ατυχημάτων αλλα αυξηση των θανατηφορων, είχαμε στη Δυτική Μακεδονία τον Νοέμβριο του 2014 έναντι του Νοεμβρίου του 2013 σύμφωνα με τα στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Νοεμβρίου του 2014 , στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας τα οποια δημοσιευσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία .  

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 40ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

Εικόνα
Εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθει το Σάββατο13 Δεκεμβρίου 2014.

ERASMUS PLUS ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εικόνα
Για τις πολιτικές της ευρωπαΐκής ένωσης στο σχολείο και συγκεκριμένα για το πρόγραμμα Erasmus + Σχολική Εκπαίδευση από την ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας, μίλησε στην εισήγησή της στο Λαϊκό πανεπιστήμιο Κοζάνης η Dr Φωτεινη Καγιάογλου.

Σ.Ε.Ο.Φ.:ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Εικόνα
O Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας (ΣΕΟΦ) στηρίζει τη σημαντική δράση Αγάπης και Αλληλεγγύης της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας για συγκέντρωση αγαθών που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Φλώρινας.

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ- ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Π.Γ.Δ.Μ

Εικόνα
Με επιστολή του προς την Κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη, τον υφυπουργό υποδομών μεταφορών και δικτύων Μιχάλη Παπαδόπουλο και την ΕΕΤΤ ο δήμαρχος Πρεσπών, Παναγιώτης Πασχαλίδης, ζητά να μην προχωρήσουν στην υλοποίηση του switch-off του αναλογικού τηλεοπτικού σήματος στη Δ. Μακεδονία στις 19 Δεκεμβρίου. Στην επιστολή του ο κ. Πασχαλίδης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τους χάρτες κάλυψης που έχει δημοσιοποιήσει η εταιρείαDIGEA AE, από τις 19.12.2014 οι 11 από τους 18 οικισμούς του Δήμου Πρεσπών θα βλέπουν στους δέκτες τους τρία μόνο κανάλια, ένα από την Αλβανία και δύο από την πΓΔΜ πράγμα αδιανόητο για την Ελλάδα του 2014, έστω και σε περίοδο κρίσης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» εκφράζει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση των 2 αγώνων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπολ Γυναικών, που έγινε στις 21-23 Νοεμβρίου 2014 με την H.C.Holon Ισραήλ στο γήπεδο ΔΑΚ Αμυνταίου. 

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Πρύτανη και τους Καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε την περασμενη εβδομαδα η πρώτη επίσημη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ευάγγελου Σημανδράκου με τον Πρύτανη τον Αντιπρύτανη και τον Κοσμήτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην έδρα του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Βόλο.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνεχίζεται η διανομή πορτοκαλιών απο τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Μ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σεμινάριο (workshop) Μαθηματικού Λογισμικού (CABRI 3D, Sketchpad και Geogebra) με επιμορφωτή τον τ. σχολικό σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Δόρτσιο θα πραγματοποιησει το Παράρτημα Φλώρινας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας σε συνεργασία με την ΔΔΕ Φλώρινας .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Εικόνα
Για την παρέμβαση στην Βουλή σχετικά με την ύπαρξη φωτογραφιών του κ.Τσιπρα να βρίσκεται για δείπνο με μεγαλοεπιχειρηματιες της Χώρας, αναφέρθηκε σε δήλωση του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος.

REM BRAND NAME project – Η γνησιότητα του καλλιτέχνη στην Αθήνα από την αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος

Εικόνα
Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος μας καλεί να παίξουμε ένα επιτοίχιo art-παιχνίδι από τις 11 έως και τις 30 Δεκεμβρίου.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Κόντρα στον Εθνικό Κοζάνης την Τετάρτη ο Αμύντας

Εικόνα
Αύριο (10/12) στις 20:00, η γυναικεία ομάδα του Αμύντα υποδέχεται στο ΔΑΚ Αμυνταίου τον Εθνικό Κοζάνης, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1.

ΡΩΜΑΝΙΑΣ:Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας, με πρωτοβουλία της Π.Ε. Φλώρινας σε συνεργασία με το Ε.Κ.Φ., η ημερίδα με θέμα «Ενημέρωση για εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα», με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή εργατολόγο Γιώργο Ρωμανιά.

Κουκουλόπουλος: «Στο επίκεντρο η ενίσχυση της εξωστρέφειας των ποιοτικών ελληνικών αγροτικών προϊόντων»

Εικόνα
«Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει θέσει στο επίκεντρο των προσπαθειών του, τόσο στο πλαίσιο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, όσο και του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020 ταυτόχρονα με την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, την προώθηση των υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας ελληνικών αγροτικών προϊόντων στις μεγάλες διεθνείς αγορές.

ΣΑΒΒΑΣ ΡΟΜΠΟΛΗΣ: Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Εικόνα
Για όλα τα θέματα που αφορούν το ασφαλιστικο και το φορολογικό κομμάτι των Μικρομεσαιων επιχειρήσεων αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Διευθυντής του ΙΝΕ ΓΣΕΕ κ. Σάββας Ρομπολης στο πλαίσιο της ενημερωτικης ημεριδας που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας με στόχο την ενημέρωση των Μικρομεσαιων Επιχειρήσεων για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικο και την φορολογία των Μ.Μ.Ε.