Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ- ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ 34ΧΡΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εργατικό ατύχημα προκλήθηκε στο ορυχείο Καρδιάς της Δ.Ε.Η. με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 34χρονου ημεδαπού.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕ.ΦΕ.Δ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τον επιταφιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου συνοδευσαν στην περιφορά του μεταφέροντας στους ώμους τους μέχρι την κεντρική πλατεία της Φλώρινας, όπου έγινε η συνάντηση των επιταφιων των Ιερών Ναών της Φλώρινας, τα μέλη της ΛΕ.ΦΕ.Δ Φλώρινας.

ΠΕΝΤΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Μάρτιο του 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας δημοσιεύει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 35 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ- ΕΒΑΖΕ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

35χρονο ημεδαπό για εμπρησμό συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες στην Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας .

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ LiveFlorinaNews

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΣΕ ΚΛΊΜΑ ΚΑΤΑΝΥΞΗΣ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΜΉΝΥΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΎΠΝΙΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΙΟΥΣΤΙΝΟ (Φωτο -video )

Με τη συγκέντρωση πλήθους πιστών στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας πραγματοποιηθηκε η περιφορά των επιταφιων.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ

Με την περιφορά του Επιταφιου κορυφωνεται σε λίγη ώρα το Θείο Δράμα. Αυτή την ώρα τελείται η «Ακολουθία των Παθών» και θυμόμαστε και βιώνουμε τα Σωτήρια και φρικτά Πάθη του Κυρίου και Θεού μας. Στην πόλη της Φλώρινας η κορύφωση του Θείου Δράματος θα τελεστει με την περιφορά των επιταφιων των Ιερών Ναών της περιοχής και τη συγκέντρωση τους στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας στις 9:30μ.μ  παρουσία του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητου, φορέων της περιοχής και πλήθους πιστών.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ(video)

Τις καθιερωμένες επισκέψεις ενόψει των εορτών του Πάσχα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΟ 2014

Κατόπιν αποφάσεως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Ι. Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κοινοποιεί κατάσταση στην οποία εμφαίνεται η φιλανθρωπική δραστηριότητα της για το έτος 2014.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Από το τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάςυπενθυμίζεται προς τις επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής του νομού μας, η υποχρέωση τήρησης των όρων και προϋποθέσεων εκείνων που συνιστούν τη σύννομη λειτουργίας τους.

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και την ικανοποίηση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας για εκκαθάριση περιοχών από υπολείμματα πολεμικών συγκρούσεων, κάνει γνωστό ότι: Το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς έχει συμπεριλάβει στον προγραμματισμό εργασιών του, για το έτος 2015, την εκκαθάριση των κάτωθι περιοχών του νομού Καστοριάς: Γράμμου-Φούσια, Γράμμου, Μόρφη, Κρυσταλοπηγή, Κούκο, Λεπτοκαρυές-Χιονάτο, Τουχούλι, Μπίκοβικ και Πύργο.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων εξιχνιάστηκαν στην Κοζάνη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονου ημεδαπού.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΑΤΗΛΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ iCloud ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΛΙΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου, ότι έχει εντοπιστεί προσπάθεια αλίευσης και υποκλοπής στοιχείων εισόδου, μέσω μηνυμάτων SMS , για την διαδικτυακή υπηρεσία iCloud .

ΤΟ Ε.Κ.Θ. ΜΟΙΡΑΣΕ ΑΡΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ COCA COLA

Στο πλευρό των απεργών της Coca Cola που για 18 μήνες αγωνίζονται να επιστρέψουν στις εργασίες τους βρέθηκε για ακόμα μια φορά η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.Με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών μοίρασε στους απεργούς της εταιρίας δεκάδες αρνιά και κατσίκια, σε μια ένδειξη συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα που κάνουν για να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Η Π.Δ.Μ. ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ

Σε μια πολύ σημαντική τουριστική εκδήλωση συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με εκπροσώπους της τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας - Πολιτισμού - Τουρισμού Παύλο Τσότσo και τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Φώτη Κεχαγιά, στην προσπάθεια εισχώρησης της Δυτικής Μακεδονίας στην τουριστική αγορά ως νέου και ιδιαίτερου τουριστικού τόπου.

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Μεγάλη Εβδομάδα ετούτη που διανύουμε, εβδομάδα κατάνυξης και ηρεμίας, αλλά δύσκολο να «Αγιάσεις» σε έναν χώρο όπου ο κίνδυνος καραδοκεί κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Δυστυχώς ένα ακόμα εργατικό ατύχημα, αυτή τη φορά στο Ορυχείο Καρδιάς με θύμα έναν νέο σε ηλικία εργαζόμενο στο συνεργείο συντήρησης μηχανημάτων (λιπαντής) που τραυματίστηκε σοβαρά, προκαλεί εκ νέου αναστάτωση και εγείρει ζητήματα που άπτονται της υγείας και ασφάλειας των εργαζόμενων.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ(φωτο- video)

 Στο πλαίσιο των πασχαλινών εορτών, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος πραγματοποίησε επισκέψεις στα ΚΑΠΗ Αετού, Φιλώτα, Αγ. Παντελεήμονα, Αμυνταίου και Φλώρινας, στο ΚΗΦΗ Φλώρινας, στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Φλώρινας, στο Γηροκομείο Φλώρινας, στα ΚΕΚΥΚ.Αμέα Φλώρινας, στην αγορά της Φλώρινας καθώς και στο φυλάκιο και το τελωνείο Νίκης.

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΕΥΧΕΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ Γ.Γ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Την Τετάρτη 8 Απριλίου 2015,  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Φλώρινας  Κώστας Σέλτσας, συναντήθηκε με την γενική γραμματέα του υπουργείου πολιτισμού κ. Μαρία Βλαζάκη.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΗ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ"

Η ΖΩΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ!Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ...ΣΗΜΙΤΗ

Αναρωτιέστε γιατί το μαύρο μέτωπο επιτίθεται με λύσσα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή την επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους;
Αναρωτιέστε γιατί τρία σκουλήκια – εκβιαστές της δημοσιογραφίας υβρίζουν σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την παρουσία του στην επιτροπή;

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΛΑΙΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ QUANTUM SPIN-OFF

Επισκέψεις του Γυμνασίου - Λ.Τ. Λαιμού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Σχολικής Καινοτομίας και προετοιμασίας για τον διαγωνισμό Quantum Spin-off.Μαθητές του Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων Λαιμού Πρεσπών μαζί με συνοδούς εκπαιδευτικούς μπροστά στο Τμήμα Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (13 Μαρτίου 2015).

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Επισκέψεις του βουλευτή Ν.Δ. Φλωρινας κ.Αντωνιάδη Γιάννη ενόψει εορτών.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Έπρεπε να περάσουν έξι μνημονιακά χρόνια!
Έξι χρόνια κάτω από τη μπότα των » εταίρων» και » φίλων» της Ελλάδας για αν αισθανθούμε ξανά κυρίαρχη χώρα.
Μια χώρα που αυτοδιατίθεται, που έχει ρόλο, που έχει εθνική υπερηφάνεια και μπορεί να ομιλεί ευθέως ίση προς ίσους μεδιεθνείς παράγοντες.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 ομάδες Μπάσκετ των τμημάτων υποδομής  του Φ.Σ.Φ. ¨ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ¨ έλαβαν μέρος  στο τουρνουά που οργάνωσε η Α.Ε. Κοζάνης.

ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ ΑΕ. 3-3 ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ – 3-3 ΠΑΡΑΤΑΣΗ – 3-1 ΠΕΝΑΛΤΙ

Στο γήπεδο του Αμυνταίου έγινε το παιχνίδι κυπέλλου Ερασιτεχνών ομάδων Ελλάδος όπου η γηπεδούχος ομάδα πήρε την πρόκριση  στα πέναλτι με σκορ 3-1 ενώ το κανονικό παιχνίδι και η παράταση έληξαν με σκορ 3-3.

ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 άρχισε το Πρωτάθλημα Παμπαίδων της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας (Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.) .

ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ - ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΙΡΟΠΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΕΛΙ

Τρεις ημεδαπούς, μία 41χρονη, έναν 57χρονο και έναν 52χρονο, για απάτη και άσκηση παράνομου υπαίθριου εμπορίου συνέλαβαν στο Αμύνταιο Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου.

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ ΘΕΜΑ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΠΕΛΛΑΣ

Την Δευτέρα 06 Απριλίου 2015 και ώρα 13:00 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη λόγω της ανόδου της στάθμης της Βεγορίτιδας στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε Πέλλας έπειτα από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και σε συνέχεια προηγούμενης σύσκεψης που είχε λάβει χώρα στο Αμύνταιο μετά από κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΑ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ SOS ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του αγώνα φιλίας, ανάμεσα στο Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Νομού Θεσσαλονίκης,  για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Nick Galis Hall, την Τετάρτη 8 Απριλίου στις 19.00 και το Mediterranean College, ως ο αποκλειστικός χορηγός εκπαίδευσης, θα δώσει γι' ακόμη μια φορά  το δυναμικό παρών. Ένας αγώνας μπάσκετ για να θυμηθούν οι μεγάλοι και να μαθαίνουν οι μικρότεροι!

ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τα κίνητρα που προσφέρει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στους γιατρούς που θα στελεχώσουν τις κλινικές των νοσοκομείων ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 3ης Απριλίου 2015, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Σταύρου Γιαννακίδη.

ΕΥΧΕΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Κ. ΣΕΛΤΣΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΜΠΙΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Έχοντας υπόψη :
1. Το Ν.Δ 420/1970 άρθρο 10 «Αλιευτικός Κώδικας» όπως τροποποιήθηκε με το
Ν.1740/1987 περί «αξιοποίησης και προστασίας κοραλλιογενών σχηματισμών
ιχθυοτρόφων υδάτων, υδατοκαλλιεργειών και άλλων διατάξεων» όπως τροποποιήθηκε
με το Ν. 2040/1992 περί «ρύθμισης θεμάτων αρμοδιοτήτων Υπ. Γεωργίας και Νομικών
Προσώπων εποπτείας του και άλλες διατάξεις»

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΡΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Επισκέψεις του βουλευτή Ν.Δ. Φλωρινας κ.Αντωνιάδη Γιάννη ενόψει εορτών.

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ: ΤΟ ΣΤΕ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Αντισυνταγματικό κρίθηκε το νέο νομοθετικό πλαίσιο, που εφαρμόστηκε από το περασμένο έτος. «Στον αέρα» είναι σχεδόν όλες οι μετεγγραφές των φοιτητών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που έγιναν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2104, καθώς κρίθηκε αντισυνταγματικό, από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, το νέο νομοθετικό πλαίσιο που εφαρμόστηκε από το περασμένο έτος.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

 Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε. Φλώρινας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συγχαρητήρια στον Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Γεώργιο Καραΐτση για την επάξια ανάληψη των καθηκόντων του ως Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου.

ΕΥΧΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ(video)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου ανοιχτή συγκέντρωση στο παλιό Δημαρχείο Λαιμού σχετικά με την αγροτική ανάπτυξη στον Δήμο Πρεσπών με πρωτοβουλία της Π.Ε. Φλώρινας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, περιφερειακοί σύμβουλοι και συνεργάτες της Π.Ε. Φλώρινας, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πρεσπών καθώς και πλήθος κόσμου.

ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΤΟ 11Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΡΑΜΠΛ Η κορυφαία μάχη των λέξεων υπό τη σκιά της Ακρόπολης!

Στρατηγική, μνήμη, γνώση λέξεων και τύχη, όλα “παίζουν” στην κορυφαία ετήσια διοργάνωση του πιο αγαπημένου παιχνιδιού λέξεων στον κόσμο και στην Ελλάδα.Η Πανελλήνια Ένωση Σκραμπλ σας προσκαλεί από τις 17 έως τις 19 Απριλίου 2015, στο 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις αίθουσες του Divani Palace Acropolis.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ: "ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"

Έντονη αντιπαράθεση είχε ο Γ.Γ. της ΚΟ και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο, κατά την διάρκεια της χτεσινής συζήτησης στην Βουλή για την σύσταση εξεταστικής για τα μνημόνια.

ΕΥΧΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών του Πάσχα θέλω να ευχηθώ στους απανταχού Φλωρινιώτες, το Αναστάσιμο φως να φωτίζει τις ζωές όλων μας και να χαρίζει ειρήνη, αγάπη και αισιοδοξία για το αύριο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ- ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η 7η Απριλίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) ως Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και αφιερώνεται κάθε χρόνο σε κάποιο θέμα σχετικό με την υγεία.
Για το έτος 2015, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, θέτει ως θέμα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, την "Ασφάλεια Τροφίμων" (food safety).

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015

Ολοκληρώθηκε η επιλογή των προτεινόμενων υποψηφιοτήτων
για τα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015. Οι επιτροπές επιλογής των προτεινόμενων υποψηφιοτήτων για τα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 ολοκλήρωσαν το έργο τους μετά από έρευνα διάρκειας τριών και πλέον μηνών και οι οκτώ επιτροπές, ανά τομέα και κατηγορίες βραβείων, κατέθεσαν ήδη τις προτάσεις τους.

ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Σοβαρό πρόβλημα δημιουργείται πλέον με τη μετεγκατάσταση των Αναργύρων, Τοπική Κοινότητα του Δήμου Αμυνταίου στην κτηματική περιοχή της Ολυμπιάδας, Τοπική Κοινότητα του Δήμου Εορδαίας, καθώς αρνητικό στη μετεγκατάσταση είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ολυμπιάδα.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Ο.Ε.Ε. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της βράβευσης των επιτυχόντων σε οικονομικές σχολές της Χώρας, από την Διοίκηση του 5ουΠεριφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ‘’ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ’’. 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ- ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Κ.Π. ΔΕΜΕΡΤΖΗ - ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟ

Συγχαίρουμε θερμά την κ. Σόνια Ευθυμιάδου-Παπασταύρου, δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Μαυροχωρίου, γιατί στο διαγωνισμό που προκήρυξε για το έτος 2015 ο Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, απέσπασε το Βραβείο «Κ.Π. Δεμερτζή – στον Έλληνα Δάσκαλο». Η απονομή έγινε στην ετήσια γιορτή για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, που διοργανώνεται από  τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, την Πέμπτη 2 Απριλίου στην Αθήνα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ν. 4321/2015 όσοι δημότες επιθυμούν να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς το Δήμο Φλώρινας, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 26 Μαΐου 2015.

ΕΣΕΕ:ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ 5,23% ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Ακριβότερο κατά 5,23% αναμένεται να είναι εφέτος το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα Τρίτη στη δημοσιότητα η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).