Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 10, 2019

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΙΝΑΛ -ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ -ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Εικόνα
2ο Συνέδριο Κινήματος Αλλαγής στις 30 & 31 Μαρτίου Ανοίγουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες στη βάση! Πάρε και εσύ μέρος! Την Κυριακή 3 Μαρτίου, τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής εκλέγουμε τους αντιπροσώπους μας για το Συνέδριο από τις Τοπικές μας Οργανώσεις.Μπες στο members.kinimaallagis.gr και: Δες αν είσαι μέλος & μάθε που ψηφίζεις Γίνε μέλος τώρα ή επικαιροποίησε τα στοιχεία σου αν είσαι ήδη μέλος, μέχρι τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΡΧΙΜ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗ

Εικόνα
Αποτελεί ιδιαίτερη για εμάς τιμή να παρευρεθείτε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αρχιμ. Ειρηναίου Χατζηεφραιμίδη, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, υπό τον τίτλο: ΙΕΡΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ, DE DOCTRINA CHRISTIANA - Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ Πρόκειται για μετάφραση εκ του λατινικού, με σχόλια και ευρετήρια, ενός περισπούδαστου έργου του αγίου Αυγουστίνου, αυτού του γίγαντος του πνεύματος... και κορυφαίου Χριστιανού διανοητή.

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Στην κορύφωσή του φτάνει το Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι τρεις αγωνιστικές θα διεξαχθούν σε Φλώρινα και Καβάλα και θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και τον τίτλο, αλλά και την παραμονή στην κατηγορία. Στο ΔΑΚ Φλώρινας οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα δώσουν τρεις αγώνες: Το Σάββατο το πρωί (11.00) θα αντιμετωπίσουν τον ΓΑΟ Πειραιά, ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο, καθώς και οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή.  

ΣΥΛΛΗΨΗ 34ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ -ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Εικόνα
34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής,  διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΣΥΛΛΗΨΗ 29ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Εικόνα
29χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Φλώρινας και Θεσσαλονίκης, αντίστοιχα, με συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 3 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών απογευματινές ώρες στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής.

ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΙΤ

Εικόνα
Ομιλία του βουλευτή Φλώρινας κ. Γιάννη Αντωνιάδη, ως εισηγητή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κατά τη συζήτηση στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής (12/2/2019), της κύρωσης διακρατικής εμπορικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Κουβέιτ για την ανάπτυξη και διευκόλυνση των μεταξύ τους επενδύσεων και τη νομική προστασία των επενδυτών.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Φλώρινα με τα χρυσά παιδιά της πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά στον αθλητισμό της χώρας μας, ανεβάζοντας ακόμα ψηλότερα την πόλη μας στην αθλητική οικογένεια της χώρας. Οι αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος και ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας επιλέχθηκαν να στελεχώσουν τη 12μελή Εθνική ομάδα, μετά τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Κυπέλλου 2018, στο οποίο κατέλαβαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.

ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στην παραγωγή αποξηραμένου ροδάκινου προχώρησε μια ομάδα νέων αγροτών από το Μανιάκι και το Φαράγγι του Δήμου Αμυνταίου με τη δημιουργία συνεταιρισμού με την επωνυμία ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551 Ορεινά φρούτα.  Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο υπεύθυνος του συνεταιρισμού κ. Σάββας Κουρτπαρασίδης η ιδέα ξεκίνησε πριν τρία χρόνια από τρεις νέους ανθρώπους που θέλανε να παραμείνουν στην περιοχή τους να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα και να προωθήσουν το ροδάκινο της περιοχής που τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί τόσο από το εμπάργκο όσο και από τη χαμηλή τιμή που το αγοράζουν οι έμποροι.

Ε.Κ.Φ.: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΟ) ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα της Αρ. Πρωτ. 3670/21-9-2018 προκήρυξης στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση – PHILOS».

ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με δύο ταινίες   "Ράλφ Εναντίον Ίντερνετ" για τους μικρούς  φίλους και την περιπέτεια δράσης "Ψυχρή Καταδίωξη" συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών από τη Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα οι αγρότες του Νομού Φλώρινας και ειδικότερα της περιοχής Αμυνταίου βρίσκονται στον κόμβο Αντιγόνου με τα τρακτέρ τους, συντονισμένοι με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, διεκδικώντας μια σειρά αιτημάτων για την οικονομική ανακούφιση του πρωτογενή τομέα, τόσο στη ζωική όσο και στη φυτική παραγωγή. Ως βουλευτής του Νομού Φλώρινας αισθάνομαι την ανάγκη να καταγγείλω την αδιαφορία της κυβέρνησης και το γεγονός ότι αποφεύγει ακόμα και τον διάλογο, περιμένοντας για μια φορά ακόμα οι αγρότες να κουραστούν και να φύγουν. Είναι άδικο σε μια περιοχή όπως ο Νομός Φλώρινας, που το επάγγελμα του αγρότη και του κτηνοτρόφου είναι πάρα πολύ δύσκολο, λόγω και των καιρικών συνθηκών, η πολιτεία να αδιαφορεί και να μην δίνει λύση σε μια σειρά δίκαιων αιτημάτων των παραγωγών.

ΒΟΛΕΙ: ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΑ ΦΙΛΩΤΑ-ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ, ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΑΙ-ΜΠΡΕΙΚ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ

Εικόνα
Μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με Πάνθηρες Κοζάνης και Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών(όπως και στον Α΄ γύρο), η ομάδα Κορασίδων του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου επέστρεψε στις νίκες, καθώς το Σάββατο 09/02, επικράτησε στην Νάουσα του τοπικού Ζαφειράκη με 3-2 σετ, για την 12η αγωνιστική του Β Ομίλου του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ. Ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα 2,5 ωρών, που είχε εναλλαγές στο προβάδισμα, πάθος και ένταση, οι παίκτριες της Νόπης Κούση, που επέστρεψε στα τεχνικά της καθήκοντα, μετά την ίωση που την ταλαιπώρησε, έδειξαν χαρακτήρα και έφτασαν δικαίως στη νίκη.

ΓΩΓΟΣ ΠΕΤΡΟΣ: ΣΦΑΓΕΙΑ...

Εικόνα
Θυμάμαι τα χρόνια, που ο συγχωρεμένος ο Πατέρας μου (πάνε τρία χρόνια τώρα που μας άφησε) είχε το κρεοπωλείο στην δημοτική αγορά Φλώρινας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη είχε σφαγείο, δηλαδή όποια ζωντανά αγόραζε από τους αγρότες της περιοχής, τα κουβαλούσε με το αγροτικό στα δημοτικά σφαγεία της Φλώρινας για να σφαχτούν .Ήτανε μακάβριο και φριχτό θέαμα για τα παιδικά μου μάτια, μα και αργότερα ως έφηβος μα ακόμα και μεγαλύτερος, η όλη διαδικασία μου έφερνε δυσθυμία και μία δυσφορία. Στο σφαγείο εργάζονταν οικογενειάρχες άνθρωποι, γνωστοί στην κοινωνία της Φλώρινας, άλλοι τραχείς και ζόρικοι, άλλοι με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά όλοι τους ήξεραν ένα πράγμα: να κάνουν πάρα πολύ καλά «το γδάρσιμο» των ζώων. Για να γίνει σωστός διαχωρισμός του δέρματος με το υπόλοιπο σώμα, «φούσκωναν» το σφάγιο με αέρα και έπειτα ξεκινούσαν να τραβούν το δέρμα αποκολλώντας το από το σώμα και με την βοήθεια καλών μαχαιριών, διαχώριζαν το δέρμα από το σώμα.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Σας ανακοινώνουμε ότι την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα.

ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ-ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Σε μία ζεστή και συνάμα εορταστική ατμόσφαιρα, τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου, υπο τις ευλογίες του πατρός Γεωργίου, ο καθιερωμένος Αγιασμός επί τη ενάρξεως του νέου έτους και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, του αθλητικού συλλόγου «ΑΡΙΣΤΕΑΣ» Φιλώτα-Αμυνταίου, ο οποίος συμπλήρωσε 8 χρόνια ζωής στο χώρο του βόλεϊ. 

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ν.Δ. ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Εικόνα
Ερώτηση προς την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Έφη Αχτσιόγλου, σχετικά με τις χιλιάδες εκκρεμείς αιτήσεις συντάξεων συνυπέγραψε ο  βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, μαζί με συνολικά 56 συναδέλφους του βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης: Προς: την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Έφη Αχτσιόγλου Θέμα: «Εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης». Αγανάκτηση και σύγχυση επικρατεί μεταξύ των δικαιούχων σε σύνταξη σχετικά με το χρόνο που θα λάβουν τη σύνταξή τους, καθώς αισθάνονται ότι η κυβέρνηση τους εξαπατά κατ εξακολούθηση, καθώς λέει ψέματα και έχει αποτύχει σε όλα τα χρονοδιαγράμματα που η ίδια έθεσε.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Εικόνα
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης σας προσκαλεί στην τελετή βράβευσης των διακριθέντων αθλητών της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας «Αίθουσα Θόδωρος Αγγελόπουλος».

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην υπ’ αριθμ. 78/06-02-2019 συνεδρίαση, ενόψει της επικείμενης νομοθετικής ρύθμισης για τη συνέργεια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και λαμβάνοντας υπόψη:(α) τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, (β) το στρατηγικό σχεδιασμό των δύο Ιδρυμάτων, (γ) το διαμορφούμενο πλαίσιο δημιουργίας ενός Ενιαίου Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας, (δ) την αναγκαιότητα συμμετοχής και περαιτέρω υποστήριξης του ακαδημαϊκού χώρου της περιοχής στην ανάπτυξη και αναδιοργάνωση του επιστημονικού, τεχνολογικού, πολιτισμικού, κοινωνικού και οικονομικού ιστού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενέκρινε ομόφωνα τα εξής: Το νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας που θα προκύψει θέτει ως κεντρική στρατηγική του επιλογή να ολοκληρώσει την ακαδημαϊκή του συγκρότηση προσφέροντας στη νέα γενιά της Δυτικής Μακεδονίας την πρόσβαση σε σπουδές υψηλής ποιότητας σε ένα εύρος επιστημ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 65 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Τρίτη 12 Φεβρουαρίου η οικονομική επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), . Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης. Έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «Αποκατάσταση Ε.Ο. προς Νόστιμο», προϋπολογισμός 120.000,00 € (με Φ.Π.Α.). Έγκριση συγκρότησης επιτροπής δημοπρασίας του έργου: «Αποκατάσταση Ε.Ο. προς Νόστιμο».

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Τρίτη 12 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00 μ.μ. στο Περάσμα Φλώρινας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: «Έγκριση της υπ. αριθμ. 13/2019 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας σχετικά με τροποποίηση της υπ’ αριθ. απόφασης 125/2018 περί «Ψήφισης προϋπολογισμού ΕΣΟΔΩΝ_ΕΞΟΔΩΝ οικονομικού έτους 2019» και της υπ’ αριθ. απόφασης 137/2018 περί «Πίνακα Οικονομικής Στοχοθεσίας έτους 2019 Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το νοσοκομείο Φλώρινας επισκέφθηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης και συναντήθηκε με το νέο διοικητή κ. Χρήστο Παπούλκα . Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο Φλώρινας και τις υπόλοιπες δομές που ανήκουν σε αυτό. Αρχικά ο κ. Βουλευτής συνεχάρη τον κ. Παπούλκα για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και ζήτησε να ενημερωθεί για τη σημερινή κατάσταση του νοσοκομείου. Ο κ. Παπούλκας από την πλευρά του ανέφερε ότι υπάρχει σταθερή λειτουργία των βασικών κλινικών του νοσοκομείου ( Χειρουργική-Παθολογική – Καρδιολογική- Ορθοπεδική-Αιματολογική- Ακτινολογική- Μικροβιολογική ) με επάρκεια επιστημονικού προσωπικού ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για την ενίσχυση και την ομαλή λειτουργία και των άλλων κλινικών που είτε υπολειτουργούν ή δεν λειτουργούν καθόλου.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Εικόνα
Την έντονη δυσαρέσκειά του προς τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης με σχετική επιστολή για το θέμα της ανακατανομής οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας σε Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η επιστολή του Περιφερειάρχη: Αρχηγέ της Ελληνικής Αστυνομίας, Με την παρούσα επιστολή σας εκφράζω την έντονη δυσαρέσκειά μου σχετικά με το θέμα της ανακατανομής οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας σε Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από τα 24 υπηρεσιακα οχήματα που θα ανακατανεμηθούν σε όλη την Ελλάδα, τα 5 είναι από την Δυτική Μακεδονία. Συγκεκριμένα 1 όχημα από την Εορδαία, 1 από Γρεβενά, 1 από Καστοριά, 1 μοτοσυκλέτα από Φλώρινα και 1 από Γρεβενά.

Ε.Κ.Φ.: ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 8Κ/2017

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2017 ( ΦΕΚ 23/3-7-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, σαράντα δύο (42) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode). Δείτε εδώ τα οριστικά αποτελέσματα.