Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 11, 2021

ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΊΖΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΑΜΎΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΦΛΏΡΙΝΑ

Εικόνα
Μεγάλο αριθμό προσεγγίσεων αρκούδας σε κατοικημένες περιοχές των Τοπικών Κοινοτήτων Κολχικής, Τροπαιούχου, Αμμοχωρίου, Κλεινών, Αλώνων, Δροσοπηγής και Σκοπού του Δήμου Φλώρινας καθώς και σε περιοχές των Τοπικών Κοινοτήτων Βαρικού, Αγραπιδιών, Φιλώτα και Αετού του Δήμου Αμυνταίου, καταγράφηκε το τελευταίο διάστημα από τη Διεύθυνση Δασών Φλώρινας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

ΔΩΡΕΑ ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΦΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Διοικητής και το Προσωπικό της Π.Υ. Φλώρινας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας «CRONOS SECURITY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» με έδρα την Φλώρινα, για την δωρεά προς την Π.Υ. Φλώρινας πέντε (5) επιχειρησιακών φακών led αντιεκρηκτικού τύπου, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών. Ο Διοικητής Ιωάννης Ε. Μιαούλης Αντιπύραρχος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΈΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΑΣ

Εικόνα
Θέματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, αιτήματα, θέσεις και προτάσεις, που αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας (επιχειρησιακών και οικονομικών) των Αστυνομικών, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγο  Μιχαήλ Καραμαλακη.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΕΒΑ ΣΤΗ ΦΛΏΡΙΝΑ

Εικόνα
Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, παρέλαβε προϊόντα βασικής υλικής συνδρομής στις 15-07-2021από το ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD), θα παραλάβει επίσης νωπά προϊόντα, στις 19, 20 & 21/07/2021και μαζί με τις προηγούμενες παραλαβές, θα προβείστην9ηδιανομήστα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α.μέσωτων κοινωνικών εταίρων της ήτοι, το Δήμο Φλώρινας, την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας , το Δήμο Πρεσπών και το Δήμο Αμυνταίου,με τα παρακάτω προϊόντα: ΑΛΕΥΡΙ (1000 GR) ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ (300GR) ΒΟΕΙΟ ΚΡΕΑΣ (1 KG) ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (1 LITRO) ΖΥΜΑΡΙΚΑ (500 GR) ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ(1 LITRO) ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ (ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 1KG) ΡΥΖΙ (500 GR) ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ (2 KG) ΦΑΚΕΣ (500 GR) ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ (1 KG) ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟΣΤ (340 GR)

Ερώτηση και ΑΚΕ της Π. Πέρκα για τις αρνήσεις έγκρισης φωτοβολταϊκών για ένταξη στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ

Εικόνα
Ερώτηση και αίτημα κατάθεσης εγγράφων προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας σχετικά με τις αρνήσεις ένταξης φωτοβολταϊκών στη Δυτ. Μακεδονία και συγκεκριμένα στη Φλώρινα, κατέθεσε η  Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π. Πέρκα μαζί με 23 ακόμα Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στην πρόκηρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Πολίτη και των επιχειρήσεων προχωράει ο Δήμος Φλώρινας.  Ως Συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης δεν μπορεί να επιλεγεί: Βουλευτής Αιρετός της Περιφέρειας. Επίσης: Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι: δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή εκπρόσωποι κοινότητα καθώς και Γενικοί Γραμματείς και υπάλληλοι των Δήμων με οποιαδήποτε σχέση και αν υπηρετούν, καθώς και δημοτικοί συμπαραστάτες στους δήμους όπου υπηρετούν.  Η διαδικασία των αιτήσεων έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί  με δια ζώσης ψηφοφορία στο Δημαρχείο Φλώρινας, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 και ώρα 15:00΄. Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται με γραπτή δήλωση των ενδιαφερομένων στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτοπροσώπως ή δια πληρεξουσίου δικηγόρου, μέχρι και την ημέρα και ώρα έναρξης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως περιγράφεται παραπάνω. 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΓΙΑ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Εικόνα
Tο πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με τους δασικούς χάρτες που έχουν αναρτηθεί και τον αναδασμό που πρόκειται να γίνει στην τοπική κοινότητα, συζητήθηκε κατά την διάρκεια συνάντησης του Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με την προισταμένη της Διεύθυνσης  Δασών  Σοφία Γλούφτση, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ασπρογείων  Βασίλης Σταυρίδης και τον Βαγγέλη Παναγιωτίδη ως εκπρόσωπος της επιτροπής αναδασμού της κοινότητας και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Δασών.

1η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στις 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 η πόλη του ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα αθλητικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο χώρο του Δ.Α.Κ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ! Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ με συνδιοργανωτή τον ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ και την υποστήριξη των Chatzihristos Rally Team Florina & POLYCHRONIDIS MOTORSPORT διοργανώνει την 1η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. Ο αγώνας έχει την έγκριση της ΕΠΑ-ΟΜΑΕ και είναι και ο 2ος κατά σειρά του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Από τη στιγμή που ο αγώνας θεωρείται αγώνισμα του μαζικού αθλητισμού, σε αυτόν μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε διαθέτει δίπλωμα οδήγησης σε ισχύ. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Δεξιοτεχνία, έναν αγώνα που έχει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως το πρωί της Κυριακής 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 στις 10:00.

ΣΥΛΛΗΨΗ 27ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Για παράβαση νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα, συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, στην Πτολεμαΐδα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου. Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ανωτέρω στην Πτολεμαΐδα, κατά την οποία βρέθηκαν -91- πακέτα τσιγάρων και -29- συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους -1- κιλού και -450- γραμμαρίων, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολογίας. Τα πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο Τελωνείο Πτολεμαΐδας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΦΑΣΟΛΙΩΝ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

Εικόνα
Τα προβλήματα που προέκυψαν στις καλλιέργειες των φασολιών, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών των τελευταίων ημερών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του  Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, με τον  Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Νικόλαο Δούκα.  Αποτέλεσμα των υψηλών θερμοκρασιών, όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης στον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Νικόλαο Δούκα είναι «να έχουμε το φαινόμενο της ακαρπίας των φυτών. Ο συνδυασμός υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλής σχετικής υγρασίας αέρα προκαλεί πτώση των ανθών».

ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Για πρώτη φορά, η πόλη της Φλώρινας θα φιλοξενήσει το τριήμερο 16-18 Ιουλίου τουρνουά μπιτς βόλεϊ, ενταγμένο στο επίσημο πρόγραμμα του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ. Το FLORINA OPEN είναι μία διοργάνωση του NORTH AREA BEACH VOLLEY CIRCUIT με συνδιοργανωτή τον Δήμο Φλώρινας και οι αγώνες θα διεξαχθούν στον αθλητικό πολυχώρο TSOTAKIS PLACE. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει ήδη ένα γήπεδο μπιτς βόλεϊ και θα δημιουργηθεί άλλο ένα για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Για τις ομάδες ανδρών-γυναικών που θα βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό θα υπάρχουν φιλοξενίες από τους διοργανωτές, ενώ με μεγάλη ανυπομονησία ο κόσμος της πόλης περιμένει να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου θέαμα.

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ : ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

Εικόνα
Ο Δήμος Φλώρινας στα πλαίσια του N. 4764/2020 (ΦΕΚ 256/23.12.2020 τεύχος Α') «Ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, την επιτάχυνση της απονομής των συντάξεων, τη ρύθμιση οφειλών προς τους Oργανισμούς Tοπικής Aυτοδιοίκησης και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις.», ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν από 15.2.2020 μέχρι 30.6.2021 και οφειλές που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες, συμπεριλαμβανομένων των απωλειών ρυθμίσεων, από 15.2.2020 έως 11.6.2021 (ημερ. δημοσ. Ν.4807/2021). Δικαιούχοι υπαγωγής στην ανωτέρω ρύθμιση είναι τα φυσικά πρόσωπα και όσα νομικά πρόσωπα έχουν υποστεί οικονομικές επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19.

Αισθητική αναβάθμιση του Γυμνασίου Αμυνταίου

Εικόνα
Αισθητικά αναβαθμισμένη εικόνα απέκτησε το Γυμνάσιο Αμυνταίου μετά από τις εργασίες που αφορούν στον ελαιοχρωματισμό των εξωτερικών προσόψεων και τοίχων.

ΕΠΊΒΛΕΨΗ ΕΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Εικόνα
Για την πορεία του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΦΙΛΩΤΑ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης κατά την διάρκεια επίβλεψης των εργασιών.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Π. ΠΕΡΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Συζητήθηκε χθες η επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτή Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Π. Πέρκα, με θέμα τη χρηματοδότηση μετάβασης στις λιγνιτικές περιοχές και την κατανομή των πόρων. Η κ. Πέρκα ανέφερε: «Κύριε Υπουργέ, όπως αναφέρεται στο Υπόμνημα Κατανόησης Βασικών Αρχών (conceptpaper) του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΠΔΑΜ) 2021-2027, ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε €1.617.716.955. Ο προϋπολογισμός αυτός αποτελείται από το μερίδιο των 755 εκατομμυρίων ευρώ της Ελλάδας που προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης (ΕΤΔΜ), συμπληρωματικούς πόρους από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ+) και ένα προκαθορισμένο ποσοστό 15% εθνικής συγχρηματοδότησης.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΕΛΙΤΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΟΥΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το περήφανο Καϊμακτσαλάν ή Βόρας, από την κορφή του μέχρι τους πρόποδές του είναι όλο μια περιοχή Natura. Για την δυτική και νοτιοδυτική πλευρά (του Ν. Φλώρινας), τα όρια αυτής της περιοχής φτάνουν μέχρι τα χωριά Μελίτη, Λόφοι, Βεύη, Κέλλη και συνεχίζουν νότια στην περιοχή των λιμνών Βεγορίτιδας και Πετρών. Η νοτιοδυτική του πλευρά “φιλοξενεί” λιγνιτωρυχεία, τεχνητό φράγμα (Παπαδιά), ατμοηλεκτρικό εργοστάσιο για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας (ΑΗΣ Μελίτης), εκτάσεις για εναπόθεση στάχτης, λατομεία. Μια περιοχή που έχει συμβάλει στην παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος πολλά χρόνια τώρα πληρώνοντας γερό κοινωνικό και περιβαλλοντικό τίμημα, με αντίκτυπο στην υγεία των κατοίκων. Οι εξαγγελίες για βίαιη απολιγνιτοποίηση μέχρι το 2023 οδηγούν ήδη σε παύση λειτουργίας αυτών των δραστηριοτήτων με επακόλουθο την αύξηση της ανεργίας. Και αντί να έρθουν εξαγγελίες για επενδύσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για αυτές που χάθηκαν και θα χαθούν, οι σχεδιασμοί για αυτή την περιοχή επιφυλάσσουν ανάπ

ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ 19230 ΜΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Εικόνα
Μια από τις καλύτερες βαθμολογίες στη Δυτική Μακεδονία συγκέντρωση η 41χρονη Δέσποινα Χατζηκωνσταντίνου από την Φλώρινα, μητέρα δύο παιδιών.  Παρά τις δυσκολίες της χρονιάς λόγω πανδημίας, τις ώρες εργασίας της αλλά και τις υποχρεωσεις της ως μητερας δύο έφηβων παιδιών η Δέσποινα κατόρθωσε όχι μόνο να γράψει καλά στις εξετάσεις αλλά και να συγκεντρώσει 19.230 μόρια. Όπως είπε η Δέσποινα στην ΕΡΤ Φλώρινας "οι δυσκολίες πολλές λόγω  του ωραρίου εργασίας και των οικογενειακών υποχρεώσεων όμως όταν κάποιος θέλει πολύ κάτι μπορεί,  με θέληση, να το πετύχει".

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στην προσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού για το νέο εκπαιδευτικό έτος 2021-2022, προχωράει το Ωδείο Φλώρινας. Παράλληλα προκηρύχθηκε και η θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή. Η προκήρυξη αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ωδείου http://www.odeioflorinas.gr και στη σελίδα του ωδείου στο Facebook https://www.facebook.com/odeioflorinas.gr όπου και μπορεί να δει περισσότερες πληροφορίες. Ενημερώνουμε κάθε τυχόν ενδιαφερόμενο ότι η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προσλήψεις και η προκήρυξη θέσης έχουν αναρτηθεί Ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας Βασίλης Κίτσος Ο Διευθυντής του Παραρτήματος Αμυνταίου Γιάννης Παυλίδης

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 ΓΙΑ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Εικόνα
Με τα πρόστιμα να φτάνουν και τα 5.000 ευρώ σε άτομο για μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά την είσοδο του στην χώρα, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι από τις Αστυνομικές διευθύνσεις της Δυτικής Μακεδονίας, για τη τήρηση των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού.

Συγχαρητήριο μήνυμα του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας για τις επιτυχίες των μαθητών του σχολείου στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Εικόνα
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Τάξης, αλλά και τους απόφοιτους για την προσπάθεια που κατέβαλλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.