Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 20, 2015

ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Τ.Ε.Ε.Τ.

Εικόνα
Με το θέμα «Βία και Ανεκτικότητα» συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2015,  η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας σε συνεργασία με το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.Αν και η άσκηση βίας είναι ένα φαινόμενο που εκδηλώνεται με ποικίλους τρόπους στο κοινωνικό γίγνεσθαι των ευρωπαϊκών χωρών, ένα από τα ζητούμενα των κοινωνιών, θεμελιώδες για την εδραίωση του δημοκρατικού τους χαρακτήρα, είναι η ανεκτικότητα και ο σεβασμός της διαφορετικότητας.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ημεριδα με θέμα: "ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" διοργανώνει το ΤΕΙ Φλώρινας.  Η ημεριδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 9:00 στην Σχολή Γεωπονιας Τεχνολογίας Φλώρινας.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ : ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Εικόνα
Απο  01/10/2015 έως  31/03/2016 θα ισχυσει το χειμερινό ωραριο λειτουργίας των καταστημάτων σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας.

ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ 28 ΧΡΟΝΟΣ

Εικόνα
Για απάτη μέσω διαδικτύου σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα σε βάρος 28χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.  18χρονος ημεδαπός κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε από τον 28χρονο, καθώς την 21-09-2015 κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί του πείστηκε να καταθέσει μέσω επιταγής στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Φλώρινας το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ευρώ (300€) προκειμένου να αγοράσει ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο όμως δεν του απεστάλη όπως είχαν συμφωνήσει.

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ:ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Εικόνα
Επιστολή προς τον Υπουργό Ενέργειας κ.Σκουρλετη έστειλε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ σχετικα με το μνημονιο 3 και την αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ελλάδα. Ολοκληρο το κείμενο της επιστολής:   Κύριε Υπουργέ, Ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θέλουμε να σας  εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας για την εκ νέου ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας και να σας ευχηθούμε καλή δύναμη και αποτελεσματικό έργο, καθώς τα θέματα της Ενεργειακής Πολιτικής της χώρας  βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας των θεμάτων διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

Οι αλλαγές του Ν. 4336/2015 στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης σε ασφαλισμένους ιδιωτικού τομέα

Εικόνα
Ο νόμος 4336/2015 (ΦΕΚ Α 94 της 14/08/2015) επιφέρει αλλαγές στα όρια ηλικίας πρόωρης και πλήρους συνταξιοδότησης σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Συγκεκριμένα, στον ιδιωτικό τομέα εντάσσονται τα ασφαλιστικά ταμεία αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, δηλαδή του ΙΚΑ και των πρώην ΔΕΚΟ. Εντάσσεται επίσης και το ασφαλιστικό ταμείο της Τράπεζας της Ελλάδος. Οι κατηγορίες συντάξεων που θίγονται είναι οι συντάξεις γήρατος όλων των κατηγοριών. Αξιοσημείωτο είναι πως από τη ρύθμιση δεν εξαιρούνται προς το παρόν δικαιούχοι συντάξεων αναπηρίας, όπως και δικαιούχοι σύνταξης λόγω θανάτου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Η Συγκέντρωση προσφοράς και ανθρωπιάς για τους Πρόσφυγες της Συρίας στην Ειδομένη, που ξεκίνησε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στις 1 Σεπτεμβρίου 2015 και τελείωσε στις 15 Σεπτεμβρίου 2015, έγινε έπειτα από επίσημη ενημέρωση προς όλους τους Δήμους, τους Φορείς, τα Σωματεία και τους Συλλόγους σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα από το Γραφείο Τύπου του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και στην συνέχεια του Αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Υγείας -  Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας.

Η Πρώτη Concept art Εκθεση σε Ελληνική Gallery     Εγκαίνια Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015,

Εικόνα
Μια καινοτόμα πρόταση και ιδέα για τα δεδομένα της τέχνης στον Ελληνικό χώρο έρχεται να εδραιώσει την ConceptArt ως πρωτοπόρα. Η Γκαλερί Λόλα Νικολάου σε συνεργασία με νέους καλλιτέχνες της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας αλλά και με την υποστήριξη διεθνώς αναγνωρισμένων Concept Αrtist από τον κόσμο του Hollywood και των Βίντεο Games διοργανώνει το Project «periapsis». Την πρώτη ελληνική Sci-Fi Concept Art - Εικαστική έκθεση σε γκαλερί της χώρας μας. Βασισμένο στο Concept - σενάριο του Κυριάκου Μπουρνά εννέα καλλιτέχνες, τρεις διεθνείς ConceptArtists και ένα χαρισματικός 10χρονος σχεδιαστής χτίζουν ένα κόσμο αποκαλυπτικής δυστοπίας στην τροχιά μιας αγγελικής πτώσης.

12η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Την 12η Πανελλήνια Γιορτή  Μανιταριού  και γεύσεις της Καστοριάς στηρίζει η Εταιρεία Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η γιορτη ξεκινά  σημερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Φουντουκλή – Χλόη στην Καστοριά και ολοκληρώνεται  την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (22, 26 και 27 χρονών), για εισαγωγή μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνέλαβαν σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς.

Ε.Τ.Α.Κ. : ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ. θα ξεκινήσει το πρόγραμμα των φετινών εκπαιδεύσεων  στο Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριά.Οι συναντήσεις – εκπαιδεύσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη στο κτίριο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Εικόνα
Από το τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΕ Καστοριάς και με βάση απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου, γνωστοποιείται ότι το ημερήσιο ωράριο κατά τις εργάσιμες ημέρες λειτουργίας κατά την Χειμερινή Περίοδο (Οκτώβριο 2015 – Απρίλιο 2016) των πρατηρίων υγρών και αερίων καυσίμων (αμιγών και μικτών) και των αντλιών καυσίμων σε σταθμούς αυτοκινήτων, είναι ελεύθερο.Το ωράριο νυκτερινής λειτουργίας για όλες τις εργάσιμες ημέρες καθορίζεται από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης, κατά την οποία θα λειτουργούν υποχρεωτικά όσα πρατήρια αναγράφονται στο σχετικό Πίνακας 1 Η λειτουργία των ανωτέρω πρατηρίων ξεκινά στις 21: 00 και δεν μπορεί να είναι διάρκειας μικρότερης των δύο (2) ωρών.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Εκδηλώσεις μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου. Ημέρα Εθνικής Μνήμης Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος θα διοργανωθούν στην περιοχή της Καστοριάς. Η 14η Σεπτεμβρίου, καθιερώθηκε ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας. Ο εορτασμός αυτός έχει σκοπό να τονίσει ιδιαίτερα και να υπενθυμίσει τα γεγονότα της δραματικής περιόδου των διωγμών, της γενοκτονίας και του ξεριζωμού των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στη 13:30 στο Γραφείο του Δημάρχου.

Απόψεις - προτάσεις στο πλαίσιο της διαβούλευσης του σταδίου Β1 του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (Π.Π.Χ.Σ.Α.Α.) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Εικόνα
Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας θεωρεί τόσο σημαντική όσο και απαραίτητη τη διαδικασία διαβούλευσης για τη διαμόρφωση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (Π.Π.Χ.Σ.Α.Α.) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δεδομένου ότι συμβάλλει καθοριστικά στην καταγραφή των προβλημάτων, των στοχεύσεων και των ευκαιριών για την πολύπλευρη, αειφόρο και ισόρροπη ανάπτυξη της Περιφέρειας.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Εικόνα
Μία ιδιαίτερη γιορτή για το χωριό του Αγίου Γερμανού και τους κατοίκους του αποτέλεσαν τα εγκαίνια του Παραδοσικου Νερομυλου στον Άγιο Γερμανό Πρεσπών,  μιας και ο νερόμυλος εκτός από σημαντικό μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς αποτελεί σημείο αναφοράς για τον τόπο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ευχαριστούμε θερμά τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας για τη δωρεά ενός μίνι τραπεζιού πινγκ-πονγκ στο Νηπιαγωγείο μας

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Εικόνα
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα  Πέμπτη  24/09/2015 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),  σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός  κυρίως  από τις  βραδινές ώρες της  Πέμπτης 24-9-2015.Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ τα φαινόμενα μπορεί κατά τόπους να είναι έντονα  και  πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και  ενισχυμένους ανέμους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. " Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Ευάγγελο Ιωάννη Ζήση, για τη δωρεά ενός (1) αντιτύπου του συγγράμματός του με τίτλο «ΙΣΤΟΡΙΚΟ - ΒΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ», προς ενίσχυση της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας. Ιδιαιτέρως, η προσφερόμενη δωρεά, αποτελεί πολύτιμη ενίσχυση για το Τμήμα της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας.

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Στα εγκαίνια του παραδοσιακού νερόμυλου του Αγίου Γερμανού Πρεσπών παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου. Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ. Μπίρος είπε αναλυτικά τα εξής: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό προσπάθειες που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την παραγωγική διαδικασία που ακολουθούνταν κατά τα προηγούμενα χρόνια να αναζωπυρώνονται, ειδικά σε μια πολύ όμορφη περιοχή με σημαντική ιστορία όπως είναι η Πρέσπα.

ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Τρεις ημεδαπούς, δύο άνδρες (29 και 22 χρονών) και μια γυναίκα (21 χρονών) για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής συνέλαβαν στην Καστοριά, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Ο 22χρονος και η 21χρονη, με τη συνδρομή του 29χρονου που είχε το ρόλο ¨τσιλιαδόρου¨, εισήλθαν σε κατάστημα εμπορίας ηλεκτρονικών υπολογιστών και αφαίρεσαν διάφορα ηλεκτρονικά είδη, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς και συνελήφθησαν εντός του καταστήματος, ενώ έφεραν μαζί τους σακίδια με κλοπιμαία.

ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ

Εικόνα
Το ποσό των 16,7 εκατ. ευρώ, πιστώθηκε σήμερα Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, σε 145.359 δικαιούχους, που έλαβα έτσι την γ' δόση της Κάρτας σίτισης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες για την κάρτα σίτισης η πίστωση στους ωφελούμενους θα γίνετε κάθε 23 με 24 του κάθε μήνα και δεν θα μπουν αναδρομικά καθώς το πρόγραμμα έχει πάρει παράταση υλοποίησης. Πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση που γίνεται μέσω της χρήσης αυτής της κάρτας και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι παραπάνω δικαιούχοι και η οποία ανέρχεται στο ποσό των 70 – 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πόσο χαμηλό είναι το εισόδημα που έχουν δηλώσει.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΘΕΣΜΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΕΚΤΡΟΦΗΣ-ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΤ.Ε.Ε/ΠΔΜ

Εικόνα
Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Κοζάνης, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:«Θεσμός Κτηνιάτρου Εκτροφής – Νέα δεδομένα στον Κτηνοτροφικό Τομέα»

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΞΑΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Εικόνα
Στο ίδιο έργο θεατές είναι ξανά οι κάτοικοι της Εορδαίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, καθώς εδώ και μία εβδομάδα δεν εφημερεύει το Παιδιατρικό τμήμα του Μποδοσάκειου νοσοκομείου, λόγω της γνωστής έλλειψης ιατρικού προσωπικού.Συγκεκριμένα, η Παιδιατρική του Μποδοσάκειου έχει σταματήσει να εφημερεύει από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι και τα τέλη του μήνα, αφού οι δύο και μοναδικοί παιδίατροι που την στελεχώνουν αδυνατούν να κάνουν περισσότερες εφημερίες για να καλύψουν τις εφημεριακές ανάγκες του μήνα, ενώ η κλινική δεν μπορεί να εφημερεύει μονάχα με ειδικευόμενους γιατρούς.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Εικόνα
Aπό το τμήμα Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται ο «Ορισμός καταληκτικών ημερομηνιών για τη χορήγηση άδειας παρέκκλισης για τη χρήση πολλαπλασιαστικού υλικού στη Βιολογική Γεωργία» (2016).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Εικόνα
Στις εκδηλώσεις για τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2015 -υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων θα συμμετέχει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς  σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς - υποδεχόμενη μαθητές Δημοτικών Σχολείων, την Τετάρτη 23, την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, ώρες 9.00 - 13.00.

1,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ

Εικόνα
Με απόφαση που υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Βαγγέλη Αποστόλου, εγκρίθηκε η πίστωση ποσού, ύψους 1.300.000 ευρώ, για την επιχορήγηση των Δήμων και Συνδέσμων Δήμων σχετικά με τις ενέργειες διαχείρισης των αδέσποτων ζώων. Συγκεκριμένα αφορούν στην κάλυψη των υποχρεώσεων που απορρέουν από την ΚΥΑ αριθμ. 1711/150664/28-11-2014 (ΦΕΚ 3249/Β/4-12-2014), όπως είναι η δημιουργία και λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για το ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ της νέα σχολική χρονιάς 2015-2016. Τι είναι το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας; Είναι δημόσιο σχολείο και ισοδυναμεί με Γυμνάσιο. Η φοίτηση είναι δωρεάν.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΖΩΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ- ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΑΡΡΩΣΤΑ ΖΩΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΥΔΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ 5 ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Εικόνα
Την αντίδραση τους για την παράνομη μετακίνηση ζώων στους πρόποδες του Καιμακτσαλαν όπου βρίσκονται οι κοινότητες Σκοπού, Μελίτης, Αχλάδας, Λόφων και Βεύης εκφράζουν οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων με έγγραφος τους στο Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Όπως αναφέρουν στο έγγραφο τους οι πρόεδροι τα ζώα μεταφέρονται από την Μαγνησία, την Λάρισα, τη Θεσπρωτία και την Πέλλα τα οποία περνάνε μέσα από τις πηγές που υδρεύονται οι κοινότητες.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ Α.Π.Θ.

Εικόνα
Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. και η ομάδα όπερας The Medium Project, παρουσιάζουν, σε πανελλήνια πρώτη, τη μουσική γαστριμαργική περιπέτεια του Αμερικανού συνθέτη Lee Hoiby «Bon Appétit!», για τρεις παραστάσεις, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 στις 21:00 και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 στις 18:00 και τις 21:00.Η «πεντανόστιμη» όπερα του Lee Hoiby «Bon Appétit!» παρουσιάζεται με αφορμή την πρωτότυπη έκθεση «Δώρα της Γης με αντοχή στο χρόνο», που αποτελεί τη συμμετοχή του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ. στην 5η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Εικόνα
Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, πρόκειται να διοργανώσει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 εξετάσεις για την πιστοποίηση της Ελληνικής γλώσσας και στοιχείων της Ελληνικής ιστορίας και του Ελληνικού πολιτισμού για πολίτες τρίτων χωρών, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος για το πρώτο εξάμηνο του 2015.

ΤΟ NEW PRESPAS FESTIVAL ΣΤΗ FYROM

Εικόνα
Με την παράσταση «Αρχαία ελληνική τραγωδία και μουσική» συμμετείχε το New Prespas Festival στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράματος του Stobi, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στο Βέλες της FYROM.Η «Αρχαία ελληνική τραγωδία και μουσική» παρουσιάστηκε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 στο "Jordan Hadzi Konstantinov Dzinot" Θέατρο του Βέλες, αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα και τις καλύτερες κριτικές από τους θεατές.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2015-2016 1η-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ

Εικόνα
ΣΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/9/2015, ώρα 10.00: Ο.Ε.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/9/2015, ώρα 12.00: ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Σε συνέχεια των συναντήσεων και της επικοινωνίας για την Καταγραφή των Μαθητών και των Οικογενειών τους, σύμφωνα με την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Αρμόδιας Αντιπεριφέρειας Υγείας - Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής, σας ενημερώνουμε πως ο χρόνος για την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών των Σχολείων, για την Καταγραφή τους σύμφωνα με το Σχέδιο : “Υποσιτισμός Μαθητών - Παιδική Φτώχεια”, βάση των Κριτηρίων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, που πραγματοποιείται από τις Διευθύνσεις Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας των Δήμων και από τις Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, παρατείνεται έως και τις 02-10-2015.

ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (23, 30 και 35 χρονών) για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνέλαβαν  στην Κρυσταλλοπηγή αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΛΕΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ- ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΛΣΙΣΙΟΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Εικόνα
Δέκα -10- Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα με παραποιημένους αριθμούς πλαισίου, εντοπίστηκαν στη Φλώρινα και κατασχέθηκαν στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Βουλευτής Αντωνιάδης Γιάννης επισκέφτηκε σήμερα 23 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ τον πρόεδρο Σιάκο Κωνσταντίνο και το Δ.Σ Εργατικού Κέντρου Φλώρινας. Τον ενημέρωσαν ενδελεχώς για θέματα της αρμοδιότητάς τους και συζήτησαν εκτενώς επί των μεγάλων προβλημάτων του τόπου.

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Εικόνα
Από τη δόση του Οκτώβρη, χιλιάδες φορολογούμενοι οι οποίοι εντάχθηκαν στην ρύθμιση των 100 δόσεων για χρέη στην εφορία θα βρεθούν αντιμετωπίσουν τις αλλαγές που επέβαλαν οι δανειστές στο τρίτο μνημόνιο με αύξηση στα επιτόκια καθώς και μείωση στις δόσεις. Όσοι κριθούν έχοντες, με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, θα δουν το ύψος των δόσεων της ρύθμισης να αυξάνονται και να μεταφέρονται τουλάχιστον μια κατηγορία χαμηλότερα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που έχει ρυθμίσει το χρέος τους σε 100 δόσεις, είναι πιθανόν να υποχρεωθεί να το εξοφλήσει τελικά σε 80 δόσεις.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑ ΣΕΛΤΣΑ

Εικόνα
Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Π.Ε. Φλώρινας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον ΣΥΡΙΖΑ, τον πολιτικό φορέα που σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία έχω την τιμή να εκπροσωπώ ως βουλευτής του στην Π.Ε Φλώρινας.Οι εκλογές αυτές έστειλαν πολλαπλά μηνύματα και έδειξαν ότι η κοινωνία μέσα από τις δυσκολίες της κρίσης ωρίμασε βίαια. Ηωριμότητά της πολλές φορές ξεπέρασε αυτή των πολιτικών κομμάτων που προσπαθούν να την εκπροσωπήσουν.

"ΡΑΤΟΠΟΥΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις ετήσιες εκδηλώσεις «Ρατοπούλεια 2015» που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1

Εικόνα
Προκηρύσσουµε εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και Εισαγωγικού επιπέδου. 2. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν µε χρήση του Μηχανογραφικού Συστήµατος Θεωρητικής Εξέτασης Υποψηφίων Οδηγών (Μ.Σ.Θ.Ε.Υ.Ο) για την εξέταση των Ραδιοερασιτεχνών, στην αίθουσα εξετάσεων της ∆ιεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΈΚΘΕΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015» ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Εικόνα
Το έργο καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εκτελείται στην ευρύτερη περιοχή των 4 περιφερειακών ενοτήτων (Γρεβενών,Καστοριάς,Κοζάνης,Φλώρινας) με έμφαση στα παραλίμνια και παραποτάμια υγροτοπικά συστήματα.Εντός του Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν : · Εβδομαδιαίοι έλεγχοι – δειγματοληψίες παρακολούθησης της παρουσίας προνυμφών κουνουπιών στο σύνολο των σημαντικών εστιών αναπαραγωγής στο φυσικό, αγροτικό και περιαστικό σύστημα.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Εγκαίνια για την έναρξη λειτουργίας τους Παραδοσιακού Μύλου του Αγίου Γερμανού στην Πρέσπα θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 2:00 μετά το μεσημέρι.Το έργο αποκατάστασης και ανάδειξης του παραδοσιακού μύλου του Αγίου Γερμανού ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με στόχο τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής με τέτοιο τρόπο που να προβάλλεται παράλληλα το μοναδικό περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 19 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
19χρονο ημεδαπό, γιατί σε αστυνομικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε συνέλαβαν στη Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης. 

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 25 και 32 χρονών, για κατοχή ναρκωτικών συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας . Κατόπιν αστυνομικού ελέγχου που διενεργήθηκε στους προαναφερόμενους από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πτολεμαΐδας με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας βρέθηκαν στην κατοχή του 25χρονου 8,5 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, ενώ σε έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 32χρονου, βρέθηκαν 20 ναρκωτικά χάπια, των οποίων την κατοχή δε μπόρεσε να δικαιολογήσει.

ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΣΕ 3Η ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΆΤΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΈΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΏΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΈΤΟΣ 2015.

Εικόνα
Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Παρακολούθησης – Πιστοποίησης για τον Έλεγχο των Προγραμμάτων Καταπολέμησης Κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2015, ΚΑΛΕΙ τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής Παρακολούθησης – Πιστοποίησης για τον Έλεγχο των Προγραμμάτων Καταπολέμησης Κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2015,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Αισθάνομαι, την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και ψηφοφόρους, που εμπιστεύθηκαν και τίμησαν δια της ψήφου τους, το ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Φλώρινας και εμένα προσωπικά.Ευχαριστώ τους συνυποψήφιούς μου Ηλία Ευαγγέλου, Χρήστο Δεληγιώργη και Ελένη Ζαμπούνη, για τον συλλογικό και έντιμο αγώνα που δώσαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΛΑΡΙΣΑΣ, ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΑ ΕΩΣ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΑΥΛΕΣ – ΡΥΜΝΙΟ

Εικόνα
Από τη Π.Ε. Κοζάνης ανακοινώνεται ότι λόγω έναρξης των εργασιών του έργου «Διαπλάτυνση τμημάτων της Ε.Ο. Κοζάνης - Σερβίων (Β’ φάση)» η Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας θα εκτρέπεται στη διασταύρωση της Ε.Ο. με την κοινοτική οδό προς Κρανίδια, θα διέρχεται από την Τ.Κ. Κρανιδίων, θα διεξάγεται εκ περιτροπής σε μια κατεύθυνση με τη βοήθεια φωτεινών σηματοδοτών για 1700 μέτρα, εν συνεχεία θα διέρχεται από την Τ.Κ. Αυλών και τέλος θα διοχετεύεται στην Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας.

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ:ΣΥΛΛΗΨΗ 21 ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Εικόνα
Συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, με τη συνδρομή αστυνομικών του οικείου Τμήματος Ασφαλείας, 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, καθώς και για απειλή, εξύβριση και δυσφήμηση.Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο 21χρονος την απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει μέσω διαδικτύου προσωπικές φωτογραφίες της, που είχε στην κατοχή του.