Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 7, 2014

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπέρ της απόφασης του Υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο άρσης της επιστράτευσης των εργαζομένων στη ΔΕΗ τάχθηκε ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Ευστάθιος Κωνσταντινίδης με ανακοίνωση του.

45ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Εικόνα
Για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου κατηγορείται 45χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.  

ΓΙΑ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Εικόνα
Για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου κατηγορείται αλλοδαπός υπήκοος Γερμανίας ο οποίος συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΩΝ

Εικόνα
Διακοπή ηλεκτροδότησης στο σύνολο της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου καθώς και στις Τοπικές Κοινότητες Κλειδίου και Πετρών θα γίνει την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Εικόνα
Με επιστολή που στέλνει στις νέες δημοτικές αρχές το ΥΠΕΣ καταρτίζει τις θέσεις που θα περιλαμβάνει η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για τις προσλήψεις με την Κοινωφελή Εργασία στους δήμους .Οι θέσεις που έχουν ζητήσει οι δήμοι αφορούν υπαλλήλους γενικών καθηκόντων , διοικητικούς υπαλλήλους , βρεφοκόμους και βρεφονηπιοκόμους , προσωπικό καθαριότητας , υπαλλήλους πληροφορικής αλλά και πλήθος άλλων ειδικοτήτων που θα ζητηθούν για πρόσληψη με τα γνωστά και ως πεντάμηνα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ Κ.Ε.Κ. ΚΑΙ Ι.Μ.Ε

Εικόνα
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλαδος κ Καββαθά Γεώργιο και τον Αντιπρόεδρο του Κ.Ε.Κ και Ι.Μ.Ε της Γενικής Συνομοσπονδίας κ. Παπαργύρη Ιωάννητου είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και της Ομοσπονδίας Επαγγελμ. Βιοτεχνών - Εμπόρων Φλώρινας κ Σαπαλίδης Σάββας.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Δύο κλοπές εξιχνιάστηκαν στα Γρεβενά από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 67ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Εικόνα
Έναν 67χρονο ημεδαπό συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας  γιατί όφειλε προς το Δημόσιο χρέη ύψους 426.661,13 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Εικόνα
Με μνημόσυνο στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Φλώρινας στις 10:30 το πρωί όπου θα παρευρίσκονται οι σημαιοφόροι των σχολείων της πόλης με τις σημαίες τους και επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Πλατείας Ι. Ιωαννίδη, οδός Κιουταχείας, (κοντά στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό) στις 11:15 θα εορταστεί την Κυριακή 14 Σεπτεβρίου η ημέρα εθνικής μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος.

ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ 2007

Εικόνα
Συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτονται σήμερα για τις φωτιές που έκαψαν την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2007 όταν κάποιοι θέλησαν να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση Καραμανλή, για να ακολουθήσουν τα απανωτά «χτυπήματα» με τούς εμπρησμούς των καταστημάτων της Αθήνας και τα βίαια επεισόδια στο κέντρο της πρωτεύουσας!!! Του Πέτρου Κασιμάτη Κάποιοι προσπάθησαν να αποδώσουν ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ μα αυτή η υπόθεση είναι 100% λάθος -λένε όσοι γνωρίζουν!! Άλλωστε και ο Α.Τσίπρας σε παρελθόντα χρόνο είχε παραδεχθεί ότι εάν δεν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Πρ.Παυλόπουλος, τότε η Αθήνα θα είχε αρκετούς νεκρούς! Φαίνεται ότι ο μετριοπαθής Παυλόπουλος λειτούργησε με ενδεδειγμένο τρόπο, καθώς τα γεγονότα που αποκαλύπτουμε σήμερα , δείχνουν: - Ένα στρατηγικό αποσταθεροποιητικό πλάνο που ξεκινά απ τις φωτιές στην Ηλεία και μετέπειτα σε ολόκληρη τη χώρα. - Μια πειθαρχημένη στρατιωτική μηχανή που απλώνει την ένταση στο κέντρο της πρωτεύουσας με όλα τα προβλεπόμενα σενάρια δυνατά.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:ΚΙΝΗΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ Η ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΚΔΜ

Εικόνα
Την αντίθεση του στην αναδιάρθρωση της Γενικής Διεύθυνσης Ορυχείων δηλώνει με ανακοίνωση του το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

Εικόνα
Μέχρι και την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 θα υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2014.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΠΡΕΣΠΑ

Εικόνα
Την αναγκαιότητα κατασκευής και διαπλάτυνσης του δρόμου Φλώρινας- Πρέσπας επεσήμανε για ακόμα μια φορά ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στον 11 με 12 χιλιόμετρο της Εθνική Οδού Φλώρινας - Πρεσπών, κομμάτι το οποίο έχει υποστεί ζημιές λόγω των ισχυρών βροχοπτόσεων των τελευταίων ημερών.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με εφτά θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριάζει την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 3:00 μετά το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"-ΠΑΙΟΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ-ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΟΧΙ

Εικόνα
Απάντηση σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι η ΠΓΔΜ είναι "Μακεδονία" και οι κάτοικοι της "Μακεδόνες" δίνει σε επιστολή του ο διάσημος Αμερικανός Καθηγητής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλευ Στέφεν Μίλλερ.

ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΑΚΡΙΤΑΣ

Εικόνα
 Προσοχή στους οδηγούς που κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο Φλώρινας -Ακριτας και Ανω κλεινών συνιστά η διεύθυνση τεχνικών έργων της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Εικόνα
15 Επιμορφωτικά σεμινάρια δύο Κύκλων (Α και Β κύκλος) θα υλοποιηθούν σε κάθε περιφέρεια της Χώρας από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), στο  πλαίσιο του Έργου: «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις  πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής» του  ΕΠ Διοικητική Μεταρρύθμιση, βρίσκεται στη διαδικασία σχεδιασμού επιμορφωτικών δράσεων.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

Εικόνα
Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) θα πραγματοποιήσει στη Βέροια επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα:  Την ευαισθητοποίηση των γυναικών σε θέματα σεξισμού και χάραξης πολιτικής και δράσεων με στόχο την άρση των διακρίσεων των δύο φύλων και την καταπολέμηση των σεξιστικών σχολίων και θα είναι - γενικά - κατά του φυλετικού ρατσισμού . 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στις 2:00 μετά το μεσημέρι στο Γραφείο του Δήμαρχου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ

Εικόνα
Στη σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών, 51,43,39 και 37 χρονών για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και περί αθλητισμού προχώρησαν στην περιοχή της Φλώρινας αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
Πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της «ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και των παιδιών των τμημάτων υποδομής .

ΣΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

Εικόνα
Στα πιο απομακρυσμένα σχολεία της Περιφέρειας βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ξεκινάει την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου το Πρωτάθλημα Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Δυτικής Μακεδονίας.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΙΑΣ

Εικόνα
Τη δική τους θέση για το ζήτημα των επαγγελματικών δικαιωμάτων σε απόφοιτους πανεπιστημίου του εξωτερικού όσον αφορά στο νομικό κλάδο, η Ένωση Ασκούμενων και Νέων  Δικηγόρων Θεσσαλονίκης.

Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΩΤΣΗΣ"

Εικόνα
Από αύριο Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου ξεκινά το νέο χορωδιακό έτος για την Παιδική Χορωδία «Δημήτρης Λιώτσης» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης». 

ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ Τ.Ε.Ε.Τ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ευρεία σύσκεψη για το θέμα των δημοσιευμάτων που αφορούν το κλείσιμο του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στέφανου Μπίρου παρουσία του Κοσμήτορα της Παιδαγωγικής σχολής και εκπροσώπων του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστήμιου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Εικόνα
Ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος όπως η ενέργεια, οι υδάτινοι πόροι, το περιβάλλον, οι φυσικοί πόροι, ο τουρισμός, ο πολιτισμός και ο αγροτικός τομέας συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδηςμε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, στο γραφείο του στην Περιφέρεια, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.  

Ε.Σ.Δ.Ε.Π.ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Εικόνα
Μήνυμα αντίστασης σε όσους στοχεύουν στην απαξίωση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ζητά να στείλουν οι φορείς της Π.Ε. Φλώρινας και της Δυτικής Μακεδονίας, ο Σύλλογος Καθηγητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας υπογραμμίζοντας ότι "πρέπει όλοι και όλες μαζί θα αντισταθούμε στα «αναπτυξιακά» τους σχέδια".

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Δ.Κ. ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Εικόνα
Ανοιχτή συνέλευση διοργανώνει η Δημοτική Κίνηση “Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας” σήμερα Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στις 8.00 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Εικόνα
Εξετάσεις πιστοποίησης της Ελληνικής Γλώσσας και στοιχείων της Ελληνικής Ιστορίας και του Ελληνικού πολιτισμού για πολίτες τρίτων χωρών διοργανώνει το Σάββατο 25 Οκτωβρίου η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Από την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στο Τμήμα Σκάκι του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης».Θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων. Υπεύθυνος του Τμήματος Σκάκι είναι ο Προπονητής της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας Δημήτρης Παυλίδης. Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 6972424959.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
10 τμήματα αθλητικά, τεχνών και παράδοσης θα λειτουργήσει ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» για την περίοδο 2014-2015.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ξεκίνησαν οι εγγραφές  και επανεγγραφές για τα αθλητικά τμήματα του συλλόγου ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ για τη χρονιά 2014-2015. 

ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Εικόνα
Το μήνυμα του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απέστειλε ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Ευστάθιος Κωνσταντινίδης.

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Εικόνα
Αυξημένα ήταν τα τροχαία ατυχήματα με ελαφρύς τραυματισμούς ενώ μειωμένα ήταν τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα στη Δυτική Μακεδονία τον Αύγουστο του 2014 έναντι του 2013  σύμφωνα με τη στατιστική της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, που δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Αύγουστο του 2014, στην εδαφική αρμοδιότητα των Περιφερειακών Ενοτήτων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
11 άτομα συνελήφθησαν και βεβαιώθηκαν 37 παραβάσεις στο πλαίσιο εξόρμησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας με στόχο την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση το διήμερο 9 και 10 Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας.

ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Εικόνα
Με τα πιο ευοίωνα και αισιόδοξα μηνύματα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στην περιφερειακή ενότητα Φλώρινας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ 14ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ 68ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
Στην σύλληψη ενός ανηλίκου, 14 χρόνων για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης προχώρησαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ- ΔΥΟ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Εικόνα
16 άτομα προσήχθησαν προχθές στην Κοζάνη μετά από επεισόδιο συμπλοκής οπαδών ομάδων στην Κοζάνη.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΔΙΑΝΕΜΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΝΣΤΟΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
εικονα αρχείου Ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς διανεμήθηκαν σήμερα από το  ένστολο προσωπικό της Τροχαίας σε όλη τη Δυτική Μακεδονία με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

ΣΥΛΛΗΨΗ 41ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εικόνα
Στη σύλληψη ενός 41χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Εικόνα
Με κυρίαρχο θέμα την υποβολή εμπεριστατωμένων προτάσεων που θα συμβάλλουν στην προώθηση του αιτήματος των φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στον Υπουργό Υγείας κ. Βορίδη σε επικείμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα με θέμα την αναβάθμιση του νοσοκομείου της Φλώρινας και την ενίσχυση του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,

ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

Εικόνα
Στους αγιασμούς των σχολικών μονάδων της περιοχής της Φλώρινας θα βρεθεί ο αντιπεριφερειάρχης και οι θεματικοι αντιπεριφερειάρχες της περιφερειακής ενότητας Φλωρινας αυριο Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, με αφορμη την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΩΝ Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ Ε.Φ.Κ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εικόνα
Στην κατάθεση 2 τροπολογιών για επαναφορα του Ε.Φ.Κ πετρελαιου θερμανσης στα επιπεδα τκυ Μαρτιου του 2011 και για την παροχη δωρεαν ρευματος σε φτωχες κ ευπαθεις ομαδες πληθυσμου προχωρησε σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥ.ΡΙΖΑ.

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Εικόνα
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, εύχομαι στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα της Περιφέρειάς μας καλή δύναμη και δημιουργική σχολική χρονιά.

ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Εικόνα
Αύριο θα χτυπήσει το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ Τ.Ε.Ε.Τ ΣΥΓΚΑΛΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΕΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σύσκεψη για το θέμα της σχολής καλών τεχνών του τμήματος εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών της Φλώρινας προκαλεί ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπιρός.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, βρίσκει την πατρίδα μας σε μια δύσκολη  συγκυρία.

ΖΙΩΓΑΣ Τ.Ε.Ε.Τ: Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ

Εικόνα
Την δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου, δημοσιογράφου της Εφημερίδας "Έθνοσ", καταγγέλλει ο Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας για το άρθρο περί κλεισίματος του Τ.Ε.Ε.Τ.