Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 23, 2014

ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ Γ.Α.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα (28.11.2014) εκπαίδευση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης με θέμα «Παροχή πρώτων βοηθειών».

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 29ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Για κλοπή συνελήφθη στην Κοζάνη 29χρονος ημεδαπος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ:ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Εικόνα
"Εθνική κληρονομιά" χαρακτήρισε ο Ε.Βενιζέλος τους τέσσερις αιώνες τουρκικής κατοχής που παραλίγο να εξαφανίσου το ελληνικό Γένος από τις δέλτους της Ιστορίας.

ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ

Εικόνα
Στο πλαίσιο σύστασης ομάδας εργασίας για τον πρωτογενή τομέα, νέο μέλος της ομάδας, ως εκπρόσωπος του Α.Σ. Φλώρινας, ορίστηκε ο κ. Αλαβάκης Δημήτριος (Μέλος Δ.Σ. Α.Σ. Φλώρινας – Κτηνοτρόφος).

ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Εικόνα
Πέντε (5) ημεδαπούς σε διαφορετικές περιπτώσεις, για οφειλές προς το Δημόσιο συνέλαβαν χθες στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας. 

ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η συγκρότηση της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας στις 7 περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΘΡΑΚΗ:ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ TOYRKCELL

Εικόνα
Μοιάζει με ανέκδοτο, για την εποχή που ζούμε, αλλά τελικά είναι κατάντια και μάλιστα επικίνδυνη, με την Ελλάδα ανίκανη να προστατεύσει ακόμη και τα όσα από το Διεθνές Δίκαιο της προσφέρονται.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΓΩΓΟ ΤΑΡ

Εικόνα
Σχετικά με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, που υπογράφει ο κ. Χαράλαμπος Τριανταφυλλίδης και αναφέρεται ότι οι δηλώσεις του πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν διαψεύδουν τις δηλώσεις του κ. Κωνσταντινίδη για δημιουργία κόμβου φυσικού αερίου μέσω του αγωγού ΤΑP στην Π.Ε.Φλώρινας, ο κ. Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κ. Τριανταφυλλίδης εμμέσως θέλει να προβάλλει ότι αν δε γίνει το έργο υπεύθυνος θα είναι ο κ. Κωνσταντινίδης.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Ξεκινά η καταγραφή των πολιτών που αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα επιβίωσης σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδίου δράσης κοινωνικής προστασίας.

Ψάχνει Για Δεύτερη Σερί Νίκη ο Αίας Αμυνταίου

Εικόνα
Με στόχο τη δεύτερη σερί νίκη και τρίτη στο πρωτάθλημα, θα παραταχθεί ο Αίας Αμυνταίου, στο αποψινό παιχνίδι (29/11 στις 20:30) στο ΔΑΚ Αμυνταίου, με αντίπαλο τη Νεάπολη, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Θέλει Νίκη Κόντρα Στον Α.Ο. Κοζάνης, Ο Αμύντας

Εικόνα
Το πρώτου παιχνίδι στην έδρα του, δίνει απόψε (29/11 στις 18:00) η ανδρική ομάδα του Αμύντα, που αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Κοζάνης, στο πλαίσιο της 3ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος χάντμπολ της Β Εθνικής. 

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ INTERSTELLAR

Εικόνα
Με την ταινια INTERSTELLAR συνεχίζονται οι προβολές ταινιών απο την κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΡΥΦΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Εικόνα
Τέσσερα πολιτικά πρόσωπα άκουγαν κρυφά τα τηλεφωνήματα του Καραμανλή Ο ανακριτής κ. Φούκας ξετυλίγει το κουβάρι της πολύπλοκης υπόθεσης των παρακολουθήσεων του πρώην πρωθυπουργού.

ΣΕ ΣΩΜΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σε Σώμα συγκροτήθηκε το νεο Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ» Φλωρινας που προήλθε από τις αρχαιρεσίες στις 14 & 15 Νοεμβρίου 2014. 

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "UNEVIE DE CHAT" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εικόνα
Με την προβολη της Παιδικής ταινίας: «UneVie de Chat» ολοκληρωνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών που διοργανωσε ο Δήμος Φλώρινας με το Κέντρο Συμβουλευτικης γυναικών Φλώρινας.

ΣΕ 58ΧΡΟΝΟ ΗΜΕΔΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΘΕΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ

Εικόνα
Ταυτοποιήθηκε το πτώμα άνδρα που βρέθηκε σε παραλίμνια περιοχή της λίμνης Πολυφύτου Κοζάνης. 

ΠΤΩΜΑ ΑΝΔΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Το πτώμα ανδρός αγνώστων στοιχείων, σε κατάσταση σαπωνοποίησης, βρέθηκε  σε παραλίμνια περιοχή της λίμνης Πολυφύτου Κοζάνης.

ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΙΑΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

Εικόνα
Δυο (2) ημεδαπούς, 47 και 25 χρονών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί τελωνειακού κώδικα συνελαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης,  σε περιοχή της Πτολεμαΐδας.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ" ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών διοργανώνει το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 μία Συνάντηση στη Μονή Λαζαριστών με θέμα “Πολιτισμός, κρίση & βιωσιμότητα. Δυνατότητες, προκλήσεις, κίνδυνοι για τους καλλιτεχνικούς οργανισμούς και τα φεστιβάλ που βρίσκονται στο κέντρο της κρίσης”. 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 21 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριαζει την Δευτέρα  01 Δεκεμβρίου 2014  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου.

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Εικόνα
Η 3η δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί  στο βουνό του Προφ. Ηλία στο χωριό Μανιάκι απο την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχειριση ( Κοιν. Σ. Επ) Οικοχωριό Το Αγνάντι της λίμνης Βεγορίτιδας στις 6 και 7 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί. 

ΕΚΦ:ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ-ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Εικόνα
Με την συμμετοχή αρκετών συνδικαλιστικων οργανώσεων της Π.Ε Φλώρινας και ελαχιστων εργαζομένων και ανεργων πραγματοποιήθηκε χθες η συγκέντρωση στην πλατεία της Φλώρινας που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας στο πλαίσιο τη24ωρης απεργίας που είχε κηρύξει η ΓΣΕΕ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται από το Δήμο Φλώρινας σε συνεργασία με το Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ HISTCAPE

Εικόνα
Μια ιδιαίτερη εκδήλωση που αφορά έναν ευαίσθητο τομέα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη με την επιμέλεια του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης (Π.Τ.Α.) της Δυτικής Μακεδονίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Εικόνα
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής των εκλογών της 2ας Νοεμβρίου 2014 του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. τα τελικά αποτελέσματα για το Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας και το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο είναι τα ακόλουθα:

Ρίκαρντ Σκούφιας, Δ/ντης του ΤΑΡ στην Ελλάδα: «Ο TAP θα δεσμεύσει οικονομικούς πόρους για να στηρίξει τις προτάσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Εικόνα
Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκαν την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, ο κ. Ρίκαρντ Σκούφιας, Διευθυντής του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ) στην Ελλάδα, και ο κ. Anton Mifsud-Bonnici, Διευθυντής Διαχείρισης Δέσμευσης Γης & Ενδιαφερόμενων Μερών του TAP.

ΕΚΦ:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας πραγματοποιεί σήμερα το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας συμμετέχοντας στην 24ωρη σημερινη απεργία.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Φυσικής Αγωγής για καθηγητές της πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Π. Ε. Φλώρινας με θέμα»Γραμματειακή υποστήριξη Σχολικών Αγώνων» στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Εικόνα
Την συστρατευση όλων στην σημερινή απεργία με την συμμετοχη τους στις κινητοποιήσεις των Εργατικών Κέντρων Δυτικής Μεκεδονιας ζητά το Σωματείο Παραγωγής Εργαζομένων στην ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ευρεία σύσκεψη με στόχο τον καθορισμό του συνολικού ενεργειακού σχεδιασμού για την Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αμυνταίου, με πρωτοβουλία της Π.Ε. Φλώρινας .

Ημερίδα για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (Κοιν.Σ.Επ.)

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας, ημερίδα στο πλαίσιο προετοιμασίας της πρότασης για τη λειτουργία Περιφερειακού Μηχανισμού Υποστήριξης, Ανάπτυξης και Προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.) και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΕ 450 ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΟΓΑ

Εικόνα
Ξεκίνησε απο τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε 450 πολύτεκνες μητέρες, ασφαλισμένες στον ΟΓΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τους γονείς των παιδιών της Παιδικής Χορωδίας «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΩΤΣΗΣ» για την εθελοντική και ενεργή τους συμμετοχή κατά τη διάρκεια της 21ης Χορωδιακής Συνάντησης 2014 που πραγματοποιήθηκε στις 22/11/2014 στον Σύλλογό μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Χρήστου Αθ. Γούναρη, για τη δωρεά εκατό ευρώ (100 €) υπέρ του Συλλόγου μας, εις μνήμη Μιχαήλ Μαμελετζή. 

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την ταινία "Το Δέντρο και η Κούνια" της Μαρίας Ντούζα θα προβάλει σήμερα στις 7:00 το απόγευμα και την ταινια MissViolence, του Αλέξανδρου Αβρανά στις 9:00 το βραδυ ο Δήμος Φλώρινας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ

Εικόνα
Στην έδρα του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων, την Τοπική Κοινότητα Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014.

Με την Γκαλιτσάνκα στους «16» του Challenge Cup Γυναικών, ο Αμύντας

Εικόνα
Η κληρωτίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ανέδειξε αντίπαλο του Αμύντα την Ουκρανική Γκαλιτσάνκα, στη φάση των ‘’16’’ του Challenge Cup. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΜΘ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Εικόνα
Λόγω της απεργίας που κηρυξε η ΠΟΕΣΥ στην οποία συμμετέχει και η ΕΣΗΕΜΘ, μέλος της οποίας είμαστε,  σήμερα δε θα αναρτηθουν Ειδήσεις στο Δημοσιογραφικο -Ενημερωτικο μας blog.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος θα δοθει στην Φλωρινα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου.

ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΖ 60ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” στη Θεσσαλονίκη, εκδήλωση από τον Σύλλογο Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης με αφορμή τα 60 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ξεκίνησε η λειτουργία του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας, τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, Τουγρούλ Μπιλτεκίν.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου- Μυλωνά και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με τριάντα πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη.

ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΛΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ

Εικόνα
Με την συμμετοχή των μαθητών του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας στολιστηκε το δέντρο της ισοτητας των δυο φύλλων στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας στο πλαίσιο των εκδηλωσεων για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών.

ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Εικόνα
Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής τους αγωνιζόμαστε με αξιοπρέπεια και ελπίδα.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εικόνα
Μηνυμα για τη Διεθνή ημερα εξαλειψης της βιας κατά των γυναικών έστειλε ο Δήμαρχος Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπόριου στην Κοζάνη και στο Νυμφαίο Φλώρινας

Εικόνα
37χρονος ημεδαπός συνεληφθη στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης,  γιατί κατελήφθη να ασκεί δραστηριότητα υπαίθριου εμπορίου διαθέτοντας προς πώληση προϊόντα ένδυσης, στερούμενος την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή. 

ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 62ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ Ι.Χ.Φ. ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Εικόνα
 Τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού επιβατηγου αυτοκινητου που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός προκαλεσε η πλαγιομετωπικη συγκρουση του με Ι.Χ.Φ. αυτοκινητο που οδηγουσε 32χρονος ημεδαπος.