Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 13, 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΑΣ

Εικόνα
 Συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ Αριστείδη είχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης μας, πραγματοποίησε στην Αθήνα . Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Από πλευράς της Ένωσής μας τέθηκαν κυρίως το θέμα των συνεχών μετακινήσεων αστυνομικών δυνάμεων στην Κέρκυρα για το Χ.Υ.Τ.Υ. Λευκίμμης, η δυσλειτουργία στην εφαρμογή του σχεδίου ¨ΠΕΡΣΕΑΣ¨ για εμφανή αστυνόμευση στην περιοχή μας και η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού στις υπηρεσίες της Δ.Α. Φλώρινας. Ο κ. Αρχηγός από την πλευρά του, επέδειξε θετική διάθεση για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων και μας ενημέρωσε πως θα εξετάσει άμεσα τη δυνατότητα εξεύρεσης λύσεων για την βελτίωση της κατάστασης και την επίλυση των όποιων προβλημάτων. Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Εικόνα
Με τους εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» συναντήθηκε την Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας, κ. Νίκος Ευαγγέλου, η Αντιδήμαρχος, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, καθώς και η Διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κ. Αφροδίτη Κεσίδου. Στη συνάντηση ο κ. Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό του προγράμματος για την πολυετή προσφορά του στους ωφελούμενους συνδημότες μας, αναφέρθηκε στις ενέργειες που πραγματοποιούνται από τον Δήμο Φλώρινας, σχετικά με την πλήρωση μόνιμων θέσεων για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Τέλος, ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και καλή επιτυχία.

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΡΑΣΠΕΔΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΕ Τ.Κ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Υπογράφηκε η  σύμβαση εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή κρασπεδώσεων & οδοποιίας σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου» ανάμεσα στον Δήμο Αμυνταίου και την ανάδοχο εταιρεία που προέκυψε από την δημοπράτηση του έργου. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 225.613,06 € και χρηματοδοτείται από την ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών Δήμων. Αντικείμενο του έργου θα είναι η αποκατάσταση της ασφαλτόστρωσης σε δρόμους του δημοτικού οδικού δικτύου σε όλο το εύρος του Δήμου Αμυνταίου (Φιλώτας, Λεβαία, Αντίγονο, Βεγόρα, Μανιάκι, Αετός, Σκλήθρο, Πεδινό, Βαρικό).

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Μετά την ανακοίνωση των αλλαγών στο σύστημα εισαγωγής αλλά και στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, προκύπτουν νέα δεδομένα στον ακαδημαϊκό χάρτη και ιδιαίτερα μετά την αναβάθμιση πολλών τμημάτων ΤΕΙ της χώρας σε Πανεπιστήμια, δημιουργώντας έντονη ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και στους γονείς και τους μαθητές. Δέσμευση αλλά και προτεραιότητά μας, πέρα από το διδακτικό μας έργο, είναι να προσπαθούμε διαρκώς να είμαστε δίπλα στις ανησυχίες και τις ανάγκες σας για πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση, τόσο σε θέματα που αφορούν στο Εξεταστικό Σύστημα όσο και στο γενικότερο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού και της σωστής επιλογής σπουδών.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΕΝ ΦΛΩΡΙΝΗ "Η ΕΛΠΙΣ" ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Ο Σύνδεσμος Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», υποστηρίζει, συμμετέχει και καλεί στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στην Πλατεία Συντάγματος για τη μη ψήφιση της «Συμφωνίας των Πρεσπών».  Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας Σωτήρης Θ. Βόσδου Μιχάλης Ε. Χάτζιος

Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ 280.000ΚΛΗΣΕΙΣ

Εικόνα
Πάνω από 280.000 κλήσεις έχει λάβει μέχρι σήμερα το Χαμόγελο του Παιδιού για διάφορες υποθέσεις από τις οποίες οι 40.000 αφορούν δύσκολα περιστατικά και περιστατικά ασέλγειας σε ανήλικα παιδιά, ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο πρόεδρος και ιδρυτής του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος. Όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος «το χαμόγελο απευθύνεται αμέσως στις αρμόδιες υπηρεσίες μετά από τέτοιες καταγγελίες έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα οι περιπτώσεις είτε κακοποίησης είτε ασέλγειας. Αλλά και οποιαδήποτε περίπτωση κρίνουμε ότι χρήζει άμεσης παρέμβασης». Αυτό ακριβώς έγινε και στη περίπτωση σύλληψης του 40χρονου ο οποίος ασέλγησε στην ανήλικη κόρη του, τόνισε ακόμα, όπου οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και προχώρησαν στη σύλληψη του. Επεσήμανε δε ότι οι πολίτες δε θα πρέπει να μένουν απλοί θεατές σε τέτοιες περιπτώσεις προκειμένου να μη μπλέκουν ή να φοβούνται να καταγγείλουν τέτοια περιστατικά στη γραμμή 1056 καθώς οι καταγγελίες είναι ανώνυμες κα

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 40ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΟ ΣΚΛΗΘΡΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Εικόνα
Για παραβάσεις κατά ανηλίκων κακουργηματικού χαρακτήρα συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγες μέρες 40χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς της Αστυνομικής διεύθυνσης Φλώρινας στη Τοπική Κοινότητα Σκλήθρου του Δήμου Αμυνταίου Φλώρινας, κατόπιν εντάλματος της ανακρίτριας Φλώρινας. Η καταγγελία έγινε ανώνυμα στο Χαμόγελο του Παιδιού από όπου ξεκίνησε και η διαδικασία για την σύλληψη του 40χρονου που ασέλγησε σε δύο ανήλικα κορίτσια της οικογένειας του. Μετά την προανακριτική έρευνα που διενεργήθηκε, ο 40χρονος προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών, έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΣΤΙΣ 10:00 ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

Εικόνα
Στις 10:00 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου με απόφαση Δημάρχου λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή καθώς και σήμερα η θερμοκρασία κατά τις βραδινές ώρες έπεσε στους -16 ενώ το πρωί ήταν στους -9.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣ

Εικόνα
Με εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και όχι μόνο, συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε και κοπή Βασιλόπιτας. Παρόν στην εκδήλωση και ο Αντιπεριφερειάρχη ς Ενέργειας Κώστας Γέρου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αντωνιάδης και συνεργάτες του κ. Μπίρου.

ΚΑΤΑΡΙΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Οι γεννημένοι άρρενες του έτους 2003 και όσοι είναι γραμμένοι στο Μητρώο Αρρένων του Δήμου Φλώρινας καθώς επίσης και στις Δημοτικές Ενότητες: Κάτω Κλεινών Μελίτης και Περάσματος, ανεξάρτητα από τη Δημοτολογική τους εγγραφή και τον τόπο γέννησής τους, υποχρεούνται οι ίδιοι ή ένας γονέας να υποβάλουν σχετική υπεύθυνη δήλωση για την κατάρτιση του Στρατολογικού Πίνακα και να προσέλθουν στην υπηρεσία μας από 15/01/2019 έως τις 29/03/2019, στο Δημαρχιακό κατάστημα στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 97 στο ισόγειο, κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από τις 08:00 π.μ., έως τις 14:00.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη μη ψήφιση της «Συμφωνίας των Πρεσπών», στις 20/01/2019.  Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην αποστολή, μπορούν να απευθύνονται: Γραμματεία Συλλόγου: 23850-22754 Γούναρης Ιωάννης: 6973-351243 Αναχώρηση από Φλώρινα: Κυριακή 20/01/2019 και ώρα 02.00 πμ. Επιστροφή από Αθήνα:   Κυριακή 20/01/2019 και ώρα 17.00 μμ. Τιμή κατ’ άτομο: είκοσι ευρώ (20 €). ΚΑΛΕΣΜΑ Κυριακή 20 Ιανουαρίου οι Φλωρινιώτες οι Μακεδόνες κατεβαίνουμε στην Αθήνα και απαιτούμε να μας ακούσουν. Η Συντονιστική Επιτροπή Πολιτιστικών και άλλων φορέων. Πληροφορίες –Δηλώσεις συμμετοχής: Γούναρης Ιωάννης 6973-351243 Τάντση Αλεξία 6951-609456

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ THE BACHELOR3

Εικόνα
Με τη ταινία The Bachelor 3 συνεχίζονται οι προβολές ταινιών από τη Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΠΛΟΚΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Εικόνα
Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων με τη συμμετοχή αγροτικών συλλόγων και αγροτών από όλη τη χώρα. Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συνεδρίασης αναδύθηκαν τα μεγάλα προβλήματα και αδιέξοδα στα οποία έχουν περιέλθει όλοι οι κλάδοι της φυτικής και ζωικής παραγωγής. Το αυξημένο κόστος παραγωγής αλλά και η ασυδοσία που υπάρχει στο εμπόριο των αγροτικών προϊόντων δεν έχει προηγούμενο.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 19 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 15 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Πέρασμα Φλώρινας. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι: 1. «Έγκριση της υπ.αριθμ. 137/2018 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σχετικά με τον πίνακα Οικονομικής Στοχοθεσίας έτους 2019 Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας». Εισηγήτρια κα Παναγιώτα Γαϊγάνη-Τίτα, Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Ελένης Γκορτσίλα, Προϊσταμένης Διεύθυνσης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας 2. «Σχετικά με τη συγκρότηση τριμελών Επιτροπών (Παραλαβής Προμηθειών και Υπηρεσιών) του άρθρου 221 παρ.11β του Ν. 4412/2016 κ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 10 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 16 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΔΣΘ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εικόνα
Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο, Στάθη Κουτσοχήνα, τον Α Αντιπρόεδρο, Στέλιο Μαυρίδη, τον Β Αντιπρόεδρο, Γιώργο Κουτσό, τον Γενικό Γραμματέα, Πέτρο Σαμαρά και τον Ταμία, Αναστάσιο Ντούγκα, είχε την χαρά και την τιμή να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και να θέσει στο ανώτατο πολιτειακό επίπεδο τα ζητήματα που απασχολούν τους δικηγόρους της χώρας και της Θεσσαλονίκης ειδικότερα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Σ. ΦΑΜΕΛΛΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!

Εικόνα
Οι δυνατότητες αξιοποίησης του περιβαλλοντικού πλούτου της Δυτικής Μακεδονίας ως κεφάλαιο στην παραγωγή εργασίας και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας μέσα από καινοτόμες δράσεις συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου. Στα πλαίσια επένδυσης των πόρων του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης, όπου έχουν διατεθεί 60 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση δράσεων καθαρού αναπτυξιακού χαρακτήρα στις λιγνιτικές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, προτάθηκε η δημιουργία ενός τεχνολογικού πάρκου καινοτομίας με βιομηχανική, βιοτεχνική, επαγγελματική και επιστημονική ζώνη, όπου θα επαναχρησιμοποιούνται οι φυσικοί πόροι της περιοχής και τα δευτερογενή υλικά, συμβάλλοντας στην κυκλική οικονομία και στην ενίσχυση της εργασίας.

ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤ. ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ

Εικόνα
Την επιχειρηματική συνέργεια μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διακίνησης προϊόντων και την προστασία της υγιούς επιχειρηματικότητας θα επισφραγίσει η υπογραφή κοινής απόφασης μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη και του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Δημήτρη Αυλωνίτη.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Εικόνα
ΘΕΜΑ : ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 38 ΤΟΥ Ν. 4497/2017. Έχοντας υπόψη: ΣΧΕΤ.: ΝΟΜΟΣ 4497/2017 Άρθρο 38 Εμποροπανηγύρεις, Κυριακάτικες αγορές, Χριστουγεννιάτικες και Πασχαλινές αγορές, λοιπές οργανωμένες αγορές. Παρ.3. Στις αγορές του παρόντος άρθρου συμμετέχουν πωλητές που διαθέτουν όλα τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά και δεν είναι αδειούχοι λαϊκών αγορών, πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου, εφόσον διαθέτουν βεβαίωση δραστηριοποίησης υπαίθριου εμπορίου ετήσιας διάρκειας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ

Εικόνα
Ερώτηση προς τους Υπουργούς  Οικονομικών,  Εσωτερικών και  Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με Θέμα: Έκτακτη ενίσχυση των κατοίκων του Ν. Φλώρινας για θέρμανση λόγω παρατεταμένων ακραίων χαμηλών θερμοκρασιών και χιονοπτώσεων, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.