Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 3, 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Εκδήλωση με τίτλο “ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ" διοργανώνει σήμερα το απόγευμα η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με θέμα «Νίκος Καζαντζάκης: Ταξιδεύοντας στη Μέση Ανατολή και στην Ασία» και ομιλητή των Γιώργο Κεχαγιόγλου και  "Ο Καζαντζάκης “πάει” στο σχολείο…Οι μαθητές γνωρίζουν την Ιαπωνία και την Κίνα» με φιλολογική επιμέλεια από τη Φιλόλογο  Χ. Αραμπατζή και τεχνική επιμέλεια από τον Φιλόλογο Γ. Σειδάρη. 

5ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου , την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ , πλαισιώνει μουσικά το 5ο Χριστουγεννιάτικο ‘’BAZAAR’’ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που θα λάβει χώρα στην ΄΄Οδό Ονείρων΄΄. Η Δ/νση του Σχολείου εύχεται στα παιδιά του Κέντρου και σε όλες τις οικογένειες Καλά Χριστούγεννα!!!

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με ένα και μοναδικό θέμα θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή της Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 16:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης).

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΙΡΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια προς τους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση της μεικτής ομάδας νέων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φλώρινας για την επάξια πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, στην οποία συμμετέχουν οι 13 καλύτερες ενώσεις από όλη την Ελλάδα.

Ε.Κ.Φ.: ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ο ΟΑΕΔ θέτει σε λειτουργία πιλοτική εφαρμογή με σκοπό την σταδιακή επικαιροποίηση στοιχείων των εγγεγραμμένων ανέργων. Στο πλαίσιο της εφαρμογής αυτής καλεί τους ανέργους που κατά την 31/10/2017 διέθεταν ενεργό δελτίο ανεργίας και η ηλικία τους ήταν 18 – 24 ετών, να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους και του τραπεζικού τους λογαριασμού (ΙΒΑΝ), πατώντας εδώ .

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της Μεικτής ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ Φλώρινας , τον προπονητή και τη διοίκηση για την πρωτιά στον 4ο όμιλο και την πρόκριση τους στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Η διάκριση αυτή είναι πολύ σημαντική για το τοπικό μας ποδόσφαιρο καθώς αναδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής και δίνει κίνητρα στη νεολαία μας για την ενασχόληση της με το δημοφιλέστερο άθλημα στον πλανήτη.

ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ 2ης ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ

Εικόνα
Στην αποεπενδύση του 40% της ΔΕΗ αναφέρθηκε σε ομιλία του στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου “28th Annual The Greek Economy Conference” ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης.  Ο  κ. Παναγιωτάκης είπε ότι το ζητούμενο   είναι αυτή η αποεπένδυση να γίνει με συμφέροντες όρους και με το καλύτερο δυνατό τίμημα ενώ θα φροντίσουν αυτή την αποεπένδυση,έστω και αν γίνεται αναγκαστικά, όπως είπε,να την μετατρέψουν σε ευκαιρία. Ολόκληρο το κείμενο της ομιλίας: Κυρίες και Κύριοι, Θέλω κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω το Επιμελητήριο για την ευκαιρία που μας δίνει να αναφερθούμε από αυτό το βήμα σε τόσο σημαντικό ακροατήριο για τα σοβαρά θέματα της ΔΕΗ και της αγοράς ΗΕ. Σας δηλώνω εξ΄αρχής ότι θα τοποθετηθώ στοεπίκαιρο θέμα της αποεπένδυσης του 40% της λιγνιτικής παραγωγής της ΔΕΗ. Και βέβαια δεν νομίζω ότι περιμένετε ότι η τοποθέτησή μου θα είναι στο πλαίσιο πολιτικής αντιπαράθεσης.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: Μεγάλη καθυστέρηση στην προμήθεια ξύλων για τους κατοίκους του νομού Φλώρινας, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

Ε.Κ.Φ.: ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 16Κ/2017 ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 62 ΑΤΟΜΩΝ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκδόθηκε η 16Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ ( ΦΕΚ 41/1-12-2017/τ. ΑΣΕΠ ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα δύο (62) θέσεων μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κεντρική Υπηρεσία- Εφορείες Αρχαιοτήτων- Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο), στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, στο Μουσείο της Ακρόπολης (Ν.Π.Δ.Δ.) και στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (Ν.Π.Δ.Δ.).Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

ΜΕ ΤΟΥΣ ONIRAMA ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ!

Εικόνα
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης καθώς χιλιάδες κόσμου βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ, παρά το τσουχτερό κρύο, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Από νωρίς, ξωτικά, Αγιο-Βασιλίτσα, τάρανδοι και άλλα «κόλπα μαγικά» κράτησαν συντροφιά σε μεγάλους και παιδιά ενώ οι «Night trains» ζέσταναν το κλίμα μέχρι να φτάσει η μεγάλη ώρα.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας και το Παράρτημα Φλώρινας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με θέμα:« Το διαδίκτυο σήμερα– Πλοηγηθείτε με ασφάλεια», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:30 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας. Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι εξειδικευμένοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΣΥΛΛΗΨΗ 32ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
32χρονος Έλληνας για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθη στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 32χρονου στην Κοζάνη, όπου βρέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -434,3- γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ε.Κ.Φ.: ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Γ/2017 ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 548 ΑΤΟΜΩΝ Π.Ε. ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκε η 1Γ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ ( ΦΕΚ 40/01-12-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ ), που αφορά τη διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση συνολικά πεντακοσίων σαράντα οκτώ (548) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

ΣΥΛΛΗΨΗ 38ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

Εικόνα
38χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, πράξεις που έλαβαν χώρα στη Λέσβο το Μάιο του 2009 συνελήφθη στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ "ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΓΗ"

Εικόνα
Ξεκινάει η εφαρμογή του προγράμματος «Ευδόκιμη Γη» που αφορά την εκπαίδευση αγροτών και παραγωγών του Δήμου Αμυνταίου.Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τον ΤΑΡ, με διαχειριστή το Ίδρυμα Μποδοσάκη και φορείς υλοποίησης την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και το ΕΚΕΤΑ.Το πρόγραμμα ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΓΗ είναι ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της Αγροδιατροφικής Εκπαίδευσης μέσω του οποίου θα εκπαιδευτούν συνολικά 300 παραγωγοί, σε προεπιλεγμένα προϊόντα, που καλλιεργούνται στη γεωγραφική περιοχή από όπου διέρχεται ο αγωγός ΤΑΡ και στις κοινότητες που επηρεάζονται από την κατασκευή του έργου στις τρεις περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας. Στο Αμύνταιο θα εκπαιδευτούν όσοι ασχολούνται με την Αιγοπροβατοτροφία, τη Μελισσοκομία, Προϊόντα μέλισσας και τουριστικές επιχειρήσεις. ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ

ΈΡΓΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ «ΑΓ. ΌΛΓΑΣ» ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΟΔΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ 'ΧΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!

Εικόνα
Στις 1-12-2017 συνεδρίασε εκτάκτως το Περιφερειακό Συμβούλιο μετά από κοινό αίτημα της Αντιπολίτευσης και των Ανεξάρτητων Περιφερειακών Συμβούλων, για τις απευθείας αναθέσεις ποσών του Τοπικού Πόρου για την ανακατασκευή του κτιρίου της Αγ. Όλγας που θα στεγάσει την Σχολή Καλών Τεχνών της Φλώρινας.Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης αφού αρχικά διέψευσαν τα πάντα, όπως άλλωστε συνηθίζει αυτή η Περιφερειακή Αρχή, στη συνέχεια προσπάθησαν να αποκρύψουν στοιχεία και μετά την παρέμβαση του Εισαγγελέα, αναγκάστηκαν υπό το βάρος της αλήθειας σε άτακτη υποχώρηση.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Μετά τις εκλογές ,της 29ης Νοεμβρίου 2017 , το νέο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε Φλώρινας που προέκυψε από αυτές, έχει την εξής σύνθεση: Πρόεδρος : Νικολάου Νικόλαος (ΕΚΕΦ) Αντιπρόεδρος: Πολατίδης Ηρακλής (ΕΚΕΦ) Γεν. Γραμματέας: Αλεξίου Νικόλαος (ΔΑΚΕ) Ταμίας : Λαζαρίδου Ελένη (ΔΑΚΕ) Οργ. Γραμματέας : Δαγκλής Αστέριος ( ΕΚΕΦ) Μέλος: Κατσούρας Χρήστος (ΔΑΚΕ) Μέλος: Καλαμπαλίκης Γεώργιος ( Αγωνιστικές Παρεμβάσεις) Από το Δ.Σ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΤΟΥ "ΕΙΡΗΝΗ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΕΤΟΥ

Εικόνα
Στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ρούχων για την βοήθεια άπορων οικογενειών της περιοχής του Αετού προχωράει από σήμερα ο Σύλλογος Γυναικών Αετού "Ειρήνη" σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου. Η συγκέντρωση θα γίνεται από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Αετού.

ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ -ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Μία νεκρή θηλυκή αρκούδα νεαρής ηλικίας εντοπίστηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην παλιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης κοντά στη διασταύρωση Δροσοπηγής. Οι αστυνομικές αρχές που εντόπισαν το άτυχο ζώο ενημέρωσαν το Δασαρχείο Κόνιτσας άνθρωποι του οποίου μετέβησαν στο σημείο και μαζί με εκπροσώπους του Δήμου διαχειρίστηκαν το περιστατικό κατόπιν υποδείξεων της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

Εικόνα
Η Ιστορία της λίμνης Βεγορίτιδας , είναι λίγο έως πολύ γνωστή. Είναι η ιστορία ενός υδάτινου συνόλου που έχει υποστεί τεράστιες καταστροφές. Και η ευθύνη-είναι γνωστό-βαραίνει την κεντρική διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και την τοπική κοινωνία . Καθένας από τους 3 πόλους έπαιρνε αυθαίρετα ένα κομμάτι της, νερό ή εδάφη, για ίδιον όφελος.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΟΛΙΩΝ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ), ο Δήμος Νεστορίου και ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Καστοριάς διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Η καλλιέργεια των φασολιών στο Δήμο Νεστορίου και στην ευρύτερη περιοχή».

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΧΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Εικόνα
Συνάντηση με τους εκπροσώπους των τεσσάρων Αστικών ΚΤΕΛ της Περιφέρειας, του ΚΤΕΛ Κοζάνης και του συγκοινωνιολόγου κ. Παρασκευόπουλου, είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ, των δρομολογίων στις άγονες γραμμές των αστικών και υπεραστικών λεωφορείων. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί σε συνεργασία με τους Δήμους, οι οποίοι θα πρέπει να εντάξουν και να συμπεριλάβουν τις δράσεις αυτές στα επιχειρησιακά τους προγράμματα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Εικόνα
Στο παλλαϊκό συλλαλητήριο κατά της πώλησης των μονάδων της ΔΕΗ, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στην πλατεία Γ. Μόδη στη Φλώρινα, μίλησαν ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

Εικόνα
Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας σε συνεργασία με τα ΚΔΑΠ και τους Παιδικούς Σταθμούς, διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο , το οποίο στηρίζεται στο παραμύθι Ο Δικαιοματούλης και το μαγικό φίλτρο της αγάπης ,στα πλαίσια των προγραμμάτων φιλαναγνωσίας που υλοποιούνται στις Δομές των ΚΔΑΠ , όπως και της Παγκόσμιας ημέρας του Παιδιού (11Δεκεμβρίου).

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΟΛΓΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Σύσκεψη για το ζήτημα της ανακατασκευής του κτιρίου της Αγίας Όλγας, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας. Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας κ. Αντώνης Τουρλιδάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νος Γέρου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Αντωνιάδης, αντιπροσωπεία καθηγητών και φοιτητών του τμήματος Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Φλώρινας.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου η εκδήλωση «Μουσικές ευχές του Παγκόσμιου κλασικού κινηματογράφου». 

98 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ 129 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα
98 θέσεις εγκρίθηκαν για το Δήμο Φλώρινας και 129 για το Δήμο Καστοριάς μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ.Τα νέα προγράμματα δίνουν τη δυνατότητα στον ωφελούμενο να βελτιώσει το βιογραφικό του, ώστε να διευκολυνθεί στην επανένταξη του στην αγορά εργασίας. Οι ωφελούμενοι θα εργαστούν στα νέα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας για οκτώ μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα. Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, οι οποίοι είναι έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54). Στα κριτήρια μοριοδότησης περιλαμβάνονται οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα στα νοικοκυριά χωρίς κανέναν εργαζόμενο.Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα ξεκινήσουν μέχρι την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

ΣΥΛΛΗΨΗ 62ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
62 χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας του 1ου Τμήματος του Πρωτοδικείου Βέροιας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας,. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -17- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογος Γέφυρα ζωής πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 09:00 π.μ. στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου  στην Π.Ε Φλώριμνας με θέμα "τη Δωρεάτου μυελού των οστών".Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΕΔΕΣΣΑΣ

Εικόνα
«Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας από το 38ο χιλιόμετρο (α/κ Παραβεγορίτιδας) μέχρι το 48,5 χιλ/τρο (όρια Νομού Πέλλας) της Ε.Ο.2 Φλώρινας- Έδεσσας και διεξαγωγή της κυκλοφορίας μέσω παρακαμπτήριων οδών για την πραγματοποίηση της ειδικής μεταφοράς υπέρβαρου– υπερμεγέθους φορτίου από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα.». ΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Α.

15ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΩΤΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας και η Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ. προκηρύσσουν το 15ο Ατομικό Σκακιστικό Τουρνουά "Κύπελλο Φωτιάς".„ Οι αγώνες του τουρνουά είναι με διεθνή αξιολόγηση ΕΛΟ της FIDE ( RAPIDratings) Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο φάσεις.

ΜΑΖΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ

Εικόνα
Με σύνθημα «η ενέργεια είναι δημόσιο αγαθό. Δεν πωλείται. Δεν ιδιωτικοποιείται» κάτοικοι και φορείς της Δυτικής Μακεδονίας και της Πελοποννήσου διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην πώληση των πλέον σύγχρονων ατμοηλεκτρικών σταθμών της Μελίτης και της Μεγαλόπολης. Παρόν στην κινητοποίηση και ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος υποστηρίζοντας το δίκαιο, όπως είπε, αίτημα όλων για δημόσια ΔΕΗ και ενέργεια.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΚΛΑΣΗΣ 2021 (ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000) ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε,ότι σύμφωνα με την ισχύουσα στρατολογική νομοθεσία, οι στρατεύσιμοι γεννημένοι το έτος 2000 (κλάσεως 2021) που διαμένουν στο Δήμο μας και ανεξάρτητα από τον τόπο εγγραφής τους στα Μητρώα Αρρένων, υποχρεούνται να καταθέσουν στη Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας στη Δ/νση : Κ. Δαβάκη 8 Κοζάνη ή στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), Δελτίο Απογραφής κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2018 (02 Ιανουαρίου έως και 02 Απριλίου 2018).Κατά την προσέλευσή τους πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν, πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα των παρακάτω δικαιολογητικών: α.Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ελληνικό Διαβατήριο ή εφόσον στερούνται τέτοιων εγγράφων πιστοποιητικό του Δήμου εγγραφής τους στα Μητρώα Αρρένων που φέρει τη φωτογραφίατους,

ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 έως και το Σάββατο 06 Ιανουαρίου 2018, θα λειτουργήσει στην πλατεία Γ. Μόδη, εντελώς δωρεάν, το «Ξύλινο Χωριό». Ο Δήμος Φλώρινας καλεί, όσους επαγγελματίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να υποβάλουν σχετική αίτηση μέχρι τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017, στο γραφείο Δημάρχου του Δήμου Φλώρινας (Δημαρχείο - Μεγάλου Αλεξάνδρου 97, Φλώρινα).

ΑΝΑΨΑΝΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΤΣΙΡΙΒΑΡΒΑΡΑ

Εικόνα
Με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου αναβίωσε για άλλη μια χρονιά το πατροπαράδοτο έθιμο "ΤΣΙΡΙ-ΒΑΡΒΑΡΑ " στο Αμύνταιο Φλώρινας όπου ανάψανε φωτιές στις γειτονιές με τους κατοίκους και τους επισκέπτες να απολαμβάνουν το παραδοσιακό κρασί της περιοχής, φασολάδα, λουκουμάδες και άλλα εδέσματα που πρόσφεραν οι σύλλογοι του Αμυνταίου ενώ γλέντησαν μέχρι το πρωί κάτω από τους ήχους των χάλκινων πνευστών της Φλώρινας.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εικόνα
Το Σάββατο 2/12/2017 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αντρών-Γυναικών. Πήραν μέρος συνολικά 100 άντρες διεκδικώντας τις 5 θέσεις πρόκρισης και 14 γυναίκες για 3 θέσεις πρόκρισης. Από τις ομάδες τις Φλώρινας δηλώθηκαν τα τρία κορίτσια της γυναικείας ομάδας Γεωργία Ζαβιτσάνου, Αλίκη Κιούφη και Θάλεια Κορδούτη καθώς και η 14χρονη Χρυσή Φωτιάδου.  Οι δύο πρώτες προκρίθηκαν απευθείας στα τελικά λόγω της υψηλής θέσης στον πίνακα αξιολόγησης της Ομοσπονδίας, ενώ η Κορδούτη και η Φωτιάδου αγωνίστηκαν στα προκριματικά.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 76 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Τρίτη 5 Δεκεμβρίου η οικονομική επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΠΓΔΜ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Στο ίδιο τραπέζι με έναν κοινό σκοπό που είναι η προστασία των πολιτών των Βαλκανίων από τον κίνδυνο των φυσικών καταστροφών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαϊδας συνάντηση μεταξύ των αρχηγών των Πυροσβεστικών Σωμάτων Ελλάδας, Αλβανίας, FYROM και Βουλγαρίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη που είχε και την πρωτοβουλία της συνάντησης.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ

Εικόνα
Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει στο παλλαϊκό συλλαλητήριο κατά της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων (Φλώρινας-Μεγαλόπολης) και καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα συμμετέχοντας, τη Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30,στην πλατεία Γεωργίου Μόδη στην Φλώρινα.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Εξωτερικών με Θέμα: Ποιος ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης Ερντογάν στην Ελλάδα κατά τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Εικόνα
Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και Εισαγωγικού επιπέδου, B’ Περιόδου 2017.

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Συνεχίζοντας την πολυετή επιτυχημένη πορεία της η Μικτή Χορωδία του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλη» παρουσίασε στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών – Ορχηστρών στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ένα εξαιρετικό πρόγραμμα αποσπώντας τα χειροκροτήματα των φίλων της μουσικής και πολλούς επαίνους.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της συναπόφασης, θέτει σε δημόσια διαβούλευση από την 1η έως την 15η Δεκεμβρίου 2017, το Σχέδιο Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους και τους εμπλεκόμενους φορείς, που επιθυμούν να εκφράσουν τις απόψεις τους.Στόχος του σχεδίου είναι η «επανεφεύρεση» της εικόνας της Δυτικής Μακεδονίας ως ποιοτικού εναλλακτικού τουριστικού προορισμού με εξωστρεφή χαρακτήρα.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΜΕΑ

Εικόνα
Για την ανανέωση αλλά και την έκδοση Δελτίων, νέα ημερομηνία λήξης ορίζεται η 29η Δεκεμβρίου 2017. Το Δελτίο Μετακίνησης ισχύει για το χρονικό διάστημα έως 31-12-2017 ανεξάρτητα από την ημερομηνία έκδοσής του δελτίου και για όσο διάστημα από το επόμενο έτος (2018) απαιτείται για να εκδοθεί η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη χορήγησή του.