Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 16, 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ Ε.Κ. ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Δ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σε συνέχεια των παραπάνω σχετικών και κατόπιν της ολοκλήρωσης και της διαδικασίας προσέλευσης των υποψήφιων διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. σε συνέντευξη, και ύστερα από την αριθμ. 29/19-07-2017 Πράξη του ΠΥΣΔΕ Φλώρινας με διευρυμένη σύνθεση ως συμβουλίου επιλογής, η Διεύθυνση Δ.Ε. Φλώρινας ανακοινώνει τον τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα των υποψήφιων Διευθυντών σχολικών μονάδων και εργαστηριακών κέντρων αρμοδιότητάς της, κατά φθίνουσα σειρά αντικειμενικών μορίων των υποψηφίων, όπου περιλαμβάνεται το άθροισμα της μοριοδότησης της επιστημονικής-παιδαγωγικής συγκρότησης και κατάρτισης, της υπηρεσιακής κατάστασης διοικητικής και καθοδηγητικής εμπειρίας, καθώς και της μοριοδότησης από τη συνέντευξη του υποψηφίου ενώπιον του συμβουλίου επιλογής.

ΠΑΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την παύση του κ. Νίκου Κοτοπούλη από τα καθήκοντα του διοικητή του Γ.Ν. Φλώρινας αποφάσισε η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας με το αιτιολογικό τα σοβαρά προβλήματα δυσλειτουργίας στο νοσοκομείο, σε σχέση με την ποιότητα των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και σαφείς ενδείξεις διοικητικής ανεπάρκειας. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση ζητήθηκαν από τον κο Κοτοπούλη εξηγήσεις σχετικά με τα θέματα που τέθηκαν για τη δυσλειτουργία του Νοσοκομείου Φλώρινας, εξηγήσεις οι όποιες, σύμφωνα με τους αρμοδίους κρίθηκαν ανεπαρκείς. Προσωρινά και μέχρι το πέρας της διαδικασίας πλήρωσης της θέσης, χρέη διοικητή του Γ.Ν. Φλώρινας θα ασκήσει διοικητής άλλου νοσοκομείου της 3ης ΥΠΕ, ο οποίος θα επιλεγεί σε συνεννόηση με της διοίκησή της.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα με θύμα μια αρκούδα σημειώθηκε στη νέα εθνική οδό Αμυνταίου – Φλώρινας στο ύψος της τοποθεσίας «Κλειδί» Αμυνταίου, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Όροβου. Στο άτυχο ζώο, ένα νεαρό αρσενικό, o θάνατος επήλθε ακαριαία λόγω εσωτερικής αιμορραγίας που προκλήθηκε από την σφοδρή σύγκρουση. Παρά τις ζημιές στο αυτοκίνητο, ο οδηγός συνέχισε την πορεία του και η τροχαία ενημερώθηκε για το πτώμα του ζώου από άλλους διερχόμενους οδηγούς.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ" ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Τη Θεατρική παράσταση με τίτλο «Η Εθνικότητα μου το χρώμα του ανέμου» θα παρουσιάσει την Παρασκευή 21 Ιουλίου  στις 9:30 μ.μ. στον Φιλώτα Αμυνταίου Φλώρινας η θεατρική ομάδα Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμυνταίου.Για τη σύνδεση αυτού του σπονδυλωτού θεατρικού έργου χρησιμοποιείται η ιστορία ενός νεαρού πρόσφυγα που καταφέρνει να περάσει τα σύνορα και να μπει στη χώρα των απόλυτων ανθρώπινων δικαιωμάτων και της απόλυτης ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Εκεί συνδέεται με τους χαρακτήρες της κοινωνίας αυτής μη μπορώντας τελικά να αποφύγει την επιβαλλόμενη ενσωμάτωσή του.

ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ ETTU CUP!!!

Εικόνα
Στη Φλώρινα θα διεξαχθούν οι αγώνες του 4ου Ομίλου του ETTU Cup. Πρόκειται για τους αγώνες του 1ου γύρου του δεύτερου σε τάξη Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά το Champions League.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΙΤΖΙΟ

Εικόνα
Θέλω να συγχαρώ τον αθλητή του Αίολου Μακεδονίας ΓΕΠΘ Φίτζιο Στέργιο από το Λέχοβο , για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα 1000 μέτρα στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α’ που πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα στις 15 και 16 Ιουλίου 2017.

9ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΕΗ ¨ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ¨ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Εικόνα
Σε μια προσπάθεια να αναδείξει και να επιβραβεύσει, με κάθε τρόπο, την προσφορά των εργαζομένων της ΔΕΗ και τη συμβολή - ρόλο του λιγνίτη και της περιοχής στην ανάπτυξη της χώρας γενικότερα, το σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΗ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. συνδιοργανώνουν, τον 9ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου υπό τον διακριτικό τίτλο ¨ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ¨.

ΣΤΙΣ 21 ΚΑΙ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ 7ο ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗ ΣΙΤΑΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ώρα έναρξης της εκδήλωσης 8:30 μ.μ. Χώρος διεξαγωγής: Κεντρική πλατεία Σιταριάς. Στις 8:30μμ θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του 7ου Παμμακεδονικού Ανταμώματος από τον πρόεδρο Ιωάννου Νικόλαο του Π.Σ Σιταριάς Φλώρινας «Νέοι Ορίζοντες». Οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης είναι οι τοπικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Φλώρινας που θα παρουσιάσουν χορούς Μακεδονίας Πόντου Κρήτης και Θράκης.

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το κτιριακό ζήτημα του Νοσοκομείου μας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κου Στέφανου Μπίρου και του Περιφερειακού Συμβούλου κου Γεωργίου Αντωνιάδη από πλευράς Περιφέρειας και του Διοικητή του Νοσοκομείου, των Προέδρων των Συλλόγων Νεφροπαθών Φλώρινας, κα Φωστηροπούλου, και Κυκλάδων , κο Δεναξά, και της ιατρού Νεφρολόγου κας Βασιλείου από πλευράς Νοσοκομείου και ληπτών υπηρεσιών υγείας.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Παρόλο που οι εξελίξεις πιέζουν και οι καταστάσεις είναι «ασφυκτικές», δώσαμε κάθε περιθώριο. Παρόλο που όλο το προηγούμενο διάστημα επιμείναμε-υποστηρίξαμε-διεκδικήσαμε σε κάθε ευκαιρία και με κάθε αφορμή (ή και χωρίς αφορμή) τις θέσεις μας για την Ενέργεια, αφήσαμε στους καθ ύλην αρμόδιους τον χρόνο που ζήτησαν για να κάνουν τις δικές τους ενέργειες.

Απολογισμός της 77ης Πανελλήνιας Ορειβατικής Συνάντησης

Εικόνα
Με τη συμμετοχή 62 συλλόγων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ) και ομάδων ορειβατών και την συνολική παρουσία 600 και παραπάνω ατόμων ολοκληρώθηκε η 77η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση που οργανώθηκε φέτος από τον ΣΕΟ Φλώρινας στις 15 και 16 Ιουλίου 2017.

Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας :ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ CAMP Η ΦΩΤΙΑΔΟΥ

Εικόνα
Αναχώρησε για τη Βουλγαρία η Χρυσή Φωτιάδου, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές camp προετοιμασίας. Το camp φιλοξενείται στην πόλη Albena και παίρνουν μέρος 200 μικροί αθλητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Μετά την προετοιμασία διοργανώνεται τουρνουά με ηλικιακές κατηγορίες. Η Χρυσή με τη συμμετοχή της είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσει μεγάλες εμπειρίες χρήσιμες για την περεταίρω εξέλιξή της.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας με θέμα «Ενημέρωση για την ανασκαφή στην οχυρή θέση «Κάλε» του Δ.Δ. Αμυνταίου», την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

Ε.Β.Ε.: ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες Προβολής και Ηλεκτρονικού Εμπορίου για την μεγαλύτερη στήριξη της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του. Συμμετέχει ενεργά στην ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη www.filoxeno.com η οποία προβάλλει σήμερα σε 8 γλώσσες 25.000 επιχειρήσεις, ενώ διαθέτει την πιο σύγχρονη πλατφόρμα Online Κρατήσεων για Καταλύματα και Ξενοδοχεία ( www.bookoncloud.com ).

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ PROJECT "ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΛΕΧΟΒΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ"

Εικόνα
Την Πέμπτη 27 Ιουλίου στο όμορφο και γραφικό Λέχοβο η εικαστικός Ελένη Κεσίσογλου παρουσιάζει το project: ‘’Οδοιπορικό στο Λέχοβο της φύσης, της παράδοσης, της πέτρας’’ και σας καλεί να συμμετάσχετε σε μία βιωματική εμπειρία σύμπραξης σύγχρονου εικαστικού λόγου, παράδοσης,φύσης, πέτρας. Πρόγραμμα: Συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεχόβου στις 9:00 π.μ. Ο χαριτωμένος ημίονος φορτωμένος με το υλικό των χτιστάδων- την πέτρα -θα μας οδηγήσει πεζή, διανύοντας μια εκπληκτική διαδρομή μέσα από το δάσος, μέχρι τον προαύλιο χώρο της εκκλησίτσας του Αγίου Παντελεήμονα, όπου μας περιμένει ‘’Ο Χτίστης’’ για να συνδημιουργήσει με την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα νέων Λεχόβου ‘’ΘΕΑΤΡΟ (Λ)’’

ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με ειδικούς ιατρούς από όμορα νοσοκομεία θα καλυφθούν τα κενά στη χειρουργική κλινική Φλώρινας που έχουν προκύψει από την παραμονή μόνο ενός επικουρικού χειρούργου στο νοσοκομείο της Φλώρινας.

ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 9.166 ΕΥΡΩ ΔΩΡΗΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ TAP ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Εικόνα
Στη δωρεά ποσού 9.166 ευρώ για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου, αλλά και στη χορήγηση ενός απορριμματοφόρου 16 κυβικών προς τον δήμο Αμυνταίου προχώρησε η εταιρεία κατασκευής του αγωγού TAP που θα περάσει από την περιοχή της Φλώρινας και του Αμυνταίου.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ

Εικόνα
Ο ιατρός Δαβίδ Τσούκας, ειδικότητας Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας, ξεκίνησε να εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας ως Επικουρικός ιατρός από 13 Ιουλίου 2017.Με τον τρόπο αυτό άνοιξε και πάλι, μετά από πάρα πολύ καιρό το ιατρείο Πνευμονολογίας του Νοσοκομείου μας, το οποίο είναι πλέον έτοιμο να προσφέρει και αυτή τη φροντίδα υγείας.

ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΛΑ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ακόμα μια εκκρεμότητα από το περσινό ρόστερ έκλεισε θετικά για τον Ερμή Αμυνταίου, αφού ο Βασιλειάνο Τσέλα παρέμεινε στην ομάδα.Ο 19χρονος αμυντικός (9/3/98) τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και θα είναι και αυτός παρών στο παρθενικό ταξίδι στη Γ΄ Εθνική.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Τις εντάξεις έξι νέων σημαντικών έργων που στοχεύουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας για τις ανάγκες των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της περιοχής, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης. Συγκεκριμένα, οι εντάξεις αφορούν σε προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τα Νοσοκομεία Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Πτολεμαϊδας, Φλώρινας και τα κέντρα και τις μονάδες υγείας του Π.Ε.Δ.Υ., με στόχο την αύξηση του ποσοστού του επωφελούμενου πληθυσμού που θα έχει πρόσβαση στην αναβαθμισμένη και εκσυγχρονισμένη δομή υγείας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.

5η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Τους στόχους της διοργάνωσης της 5ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Ελεύθερης Ιππασίας που  θα πραγματοποιηθεί στην Φλώρινα το τριήμερο  21 με 23 Ιουλίου, παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου το Δ.Σ. του Ιππικού Συλλόγου Φλώρινας. Όπως είπε ο γραμματέας του Συλλόγου κ. Ιορδανίδης στη συγκέντρωση θα βρεθούν πάνω από 160 αναβάτες και αμαζόνες από όλη την Ελλάδα.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΛΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στη σημερινή του συνέντευξη ο Βουλευτής Φλώρινας κ.Σέλτσας Κωνσταντίνος τάσσεται υπέρ της επένδυσης για την κατασκευή νέου εργοστασίου εμφιαλώσεως στο Ξινό Νερό, είτε αυτή γίνει από την Δημοτική Επιχείρηση, είτε από την εταιρία του κ. Ιωσηφίδη. Δηλώνει πως κύριο μέλημα του είναι η απασχόληση κατοίκων από την τοπική Κοινότητα, αλλά και ο σεβασμός των δικαστικών διαδικασιών και αποφάσεων, οι οποίες θα προκύψουν έπειτα από τις προσφυγές των εμπλεκόμενων μερών σχετικά με τις μετοχές της εταιρίας «Μαλαματίνα».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά: 1. Την κα Μαρία Σιδερίδη, για τη δωρεά ενός ηλεκτρονικού φωτεινού ψηφιακού πίνακα, στη μνήμη του πατέρα της Παντελή Σιδερίδη. 2. Τον κ. Αθανάσιο Γερμανίδη, για τη δωρεά της πρώτης του Ποιητικής Συλλογής με τίτλο «Μνήμες…», για τον εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου. 3. Την Οικογένεια Γρηγορίου και Αντιγόνης Χάσου για τη χρηματική δωρεά ύψους εκατό ευρώ (100 €), στη μνήμη της Βασιλικής Ιωάννου Φίσκα, για τις ανάγκες του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε. Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΟΜΗΛΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ. ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ «ΕΚΟΨΕ» Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΠΑΡΩΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 δόθηκε σε κυκλοφορία το τμήμα Κορομηλιά – Κρυσταλλοπηγή, το οποίο ήταν το τελευταίο τμήμα του Κάθετου Άξονα 45 της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής.Πρόκειται για ένα μεγάλο οδικό, αναπτυξιακό έργο, τόσο για την περιοχή μας όσο και για ολόκληρη τη χώρα καθώς αποτελεί τμήμα του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών και η ολοκλήρωση του οδηγεί στην σύνδεση της Ελλάδος με το νότιο τμήμα της Αλβανίας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 90 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Τρίτη 18 Ιουλίου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 10:00  στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

Α.Ρ.Κ.Ε. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΕΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ:Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΕΗ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ

Εικόνα
Η απουσία του προεδρείου του Σπάρτακου από τις διεργασίες και τα τραπέζια συζητήσεων στο Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας, δημιουργεί απορίες και ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν.Στην πιο κρίσιμη καμπή που διέρχεται η περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, με τις εξελίξεις που δρομολογούνται στα ενεργειακά, αλλά και σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία της Δυτ. Μακεδονίας, το προεδρείο του Σπάρτακου επέλεξε να είναι απών από τις διαδικασίες του συνεδρίου, την ώρα που θα έπρεπε να δίνει δυναμικό παρών για να εκφράσει τις θέσεις του συνδικάτου, να καταγγείλει -αν χρειάζεται- αυτά που δρομολογούνται, αλλά και να προτείνει τι πρέπει να γίνει για να δοθεί προοπτική και να έχει μέλλον η περιοχή.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με Θέμα: Έγκριση ρυμοτομικού σχεδίου Πανεπιστημίου Φλώρινας, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.