Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 11, 2017

Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Το Νοσοκομείο Φλώρινας και το ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου το πρωί στις 10:00 θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο της Φλώρινας και στις 11:30 το ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 304 ΚΙΛΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 33 χρόνων, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν  σε περιοχή της Κοζάνης. Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, εντόπισαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς να κινούνται από κοινού κατά τρόπο ύποπτο -2- οχήματα.Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των προαναφερόμενων αστυνομικών, τα δυο οχήματα σταθμεύθηκαν σε περιοχή της Κοζάνης.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ"

Εικόνα
Η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών/Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν ενημέρωση-διαβούλευση με θέμα«Σχέδιο Δράσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη βιοποικιλότητα», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου.

13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε. – Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ: 3-0 (ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ) ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Η κατολίσθηση στο Ορυχείο Αμυνταίου της ΔΕΗ ΑΕ, που περιέλαβε σχεδόν όλη την έκταση εκσκαφής του ορυχείου, ήρθε να αναδείξει ότι η παραγωγή με κριτήριο το κέρδος, βάζει σε κίνδυνο τις ζωές εργαζόμενων και κατοίκων και τον εξοπλισμό που με ιδρώτα και αίμα πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Εδώ και χρόνια η ΔΕΗ Α.Ε με τη στήριξη όλων διαχρονικά των κυβερνήσεων και της σημερινής συγκυβέρνησης, προχωράει στην εξορυκτική της δραστηριότητα χωρίς να διασφαλίζει τις απαραίτητες μετεγκαταστάσεις των οικισμών που καταστρέφονται ή απειλούνται με καταστροφή.

ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΚΡΗΤΙΚΟΥ: "ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ"

Εικόνα
Επίσκεψη στο ορυχείο Αμυνταίου και στην κοινότητα Αναργύρων πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γραμματέας πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 24 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 15:00 μ.μ., στο Πέρασμα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΗ"ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 20εκατ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΡΟ"

Εικόνα
Εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που είχε στην Αθήνα την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης με τον πρόεδρο της ΔΕΗ Α.Ε. Μ. Παναγιώτη, υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων. Ο πρόεδρος της ΔΕΗ μετέφερε στον Περιφερειάρχη την πρόθεση της Επιχείρησης να καταβάλλει στην περιοχή 20 εκ. ευρώ μέσω του τοπικού πόρου, αλλά και να αναλάβει τα έξοδα διαμονής και σίτισης των κατοίκων των Αναργύρων.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΣΥΡΣΗΣ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΟ ΒΕΝΕΤΙΚΟ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Στις 14/06/2017 ημέρα Τετάρτη και περί Ω/12:30 , κλήθηκε η Υπηρεσία μας (Π.Υ. Γρεβενών), για επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης ατόμου εντός του ποταμού ΒΕΝΕΤΙΚΟΥ στην θέση ‘Τριβιά’’ του Δήμου Γρεβενών. Στο συμβάν επιχείρησαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 4 οχήματα και μια ομάδα δυτών της 2ης ΕΜΑΚ (Θεσ/νίκης) με τέσσερα (4) άτομα, οι οποίοι εντόπισαν και ανέσυραν άτομο αλλοδαπής καταγωγής χωρίς εμφανή σημεία ζωής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Γρεβενών.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Εικόνα
Κλιμάκιο των ΑΝΕΛ με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 16 Ιουνίου την πληγείσα περιοχή των Αναργύρων. Το κλιμάκιο θα επισκεφθεί στις 1:30 το ορυχείο Αμυνταίου για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο θέμα αυτό αλλά και για τα αίτια που προκάλεσαν τη μεγάλη αυτή κατολίσθηση ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Κοινότητα Αναργύρων όπου θα δει από κοντά τις ζημιές που προκλήθηκαν στις οικίες και στους οδικούς άξονες και θα έχει συναντήσεις με κατοίκους και φορείς της περιοχής. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΕΝ ΦΛΩΡΙΝΗ "Η ΕΛΠΙΣ"

Εικόνα
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την οικογένεια Ανδρέα και Αννέτας Κωνσταντίνου, για την προσφορά στον Σύνδεσμο μας του ποσού των εκατόν πέντε ευρώ (105 €) στην μνήμη της αγαπημένης αδελφής τους Φανούλας και των αλησμόνητων γονέων τους Κωνσταντίνου και Ελένης Διτσάκα.

ΔΥΟ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Ένα πολύ μεγάλο βήμα για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας κάνει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με την επικύρωση της συμφωνίας και τον καθορισμό των επόμενων κινήσεων, προκειμένου να έρθει το φυσικό αέριο στην περιφέρεια.Για μια πολλή μεγάλη επιτυχία στη διαπραγμάτευση έκανε λόγο ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας Γ. Σταθάκης, ο οποίος δήλωσε σχετικά «όπως είναι γνωστό έχουμε προχωρήσει σε συμφωνία με τον TAP, για να αποκτήσει δύο εξόδους η Δυτική Μακεδονία. Σήμερα συζητήσαμε τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις και τους όρους, αλλά και τα βήματα που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στο φυσικό αέριο η Καστοριά και το Άργος Ορεστικό.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 19 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 4:00 το απόγευμα  στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης).

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
· Είσαι έμπορος- μαγαζάτορας, επιχειρηματίας; · Υπάγεσαι στο νόμο Κατσέλη και ως πότε; προστατεύεις την α’ κατοικία σου; · Υπάγεσαι στον εξωδικαστικό μηχανισμό για τα επιχειρηματικά χρέη; από πότε ισχύει; ποια η διαδικασία υπαγωγής και ποιες οι προϋποθέσεις; Για να δώσει απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα το Επιμελητήριο Φλώρινας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (οδός Μεγαρόβου 15- Φλώρινα - 2ος όροφος) με ομιλητή τον Βουλευτή Κοζάνης κ. Γιάννη Θεοφύλακτο. Φλώρινα, 14-6-2017 ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ

Εικόνα
Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: ‘’ Τα αρωματικά φυτά ως μοχλός ανάπτυξης της Π.Ε. Φλώρινας’’ διοργανώνει το Επιμελητήριο Φλώρινας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου με ομιλήτρια την κα. Μαλούπα Ελένη- Ερευνήτρια ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Δήμος Φλώρινας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας θα προβούν στη δωρεάν διανομή πορτοκαλιών στα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων του Δήμου Φλώρινας, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στους χώρους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, στην οδό 7ης Νοεμβρίου, από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 13:30 μ.μ.Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την τριτεκνική ταυτότητα.

ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ

Εικόνα
Προχωρούν ταχύτατα οι διαδικασίες για την αναγκαστική απαλλοτρίωση των Αναργύρων, όπως ανακοινώθηκε μετά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αθήνα. Ταυτόχρονα, ξεκαθαρίστηκε δια στόματος Σταθάκη ότι το Προεδρικό Διάταγμα της μετεγκατάστασης που προωθείται, περιλαμβάνει και τον οικισμό της Ακρινής, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Δήλωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, για την έλευση του Φυσικού Αερίου στη Δυτική Μακεδονία: «Την Τετάρτη υπήρχε ένα προγραμματισμένο ραντεβού με τον κ. Σταθάκη και για άλλα θέματα και για το αέριο στη Δυτική Μακεδονία, και να σας δώσω και αυτή την είδηση, που κάποιοι δεν θέλουν να το πιστέψουν, ότι αέριο θα πάρει και η Δυτική Μακεδονία, με δύο σταθμούς, ένα στον ενεργειακό άξονα κοντά στον Περδίκκα και ένα στην Πορειά της Καστοριάς».Η αναφορά του Περιφερειάρχη για το Φυσικό Αέριο έγινε κατά τη διάρκεια της Λαϊκής Συνέλευσης των κατοίκων των Αναργύρων την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ Ν.Δ. ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Εικόνα
Μετά την ενημέρωση για την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στο ορυχείο Αμυνταίου και στον οικισμό των Αναργύρων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης έστειλε στον πρόεδρο της Ν.Δ. την ακόλουθη επιστολή: Κύριε Πρόεδρε, Ενημερώθηκα για την αυριανή σας επίσκεψη στο ορυχείο Αμυνταίου και στον οικισμό των Αναργύρων, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον που δείχνετε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Εικόνα
Την πληγείσα Τοπική Κοινότητα των Αναργύρων από τη κατολίσθηση του ορυχείου Αμυνταίου θα επισκεφθεί σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ στιςστιθα 3:00 θα περιηγηθεί στο χώρο όπου έγινε η κατολίσθηση του Ορυχείου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το πληγωμένο χωριό των Αναργύρων όπου θα έχει συναντήσεις με τους κατοίκους και τις τοπικές αρχές της περιοχής.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Με δυο συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα θεάτρου του συλλόγου οι χορωδίες του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» υποδέχτηκαν το καλοκαίρι του 2017 και «έκλεισαν» το χορωδιακό έτος 2016 – 2017.Η πρώτη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στις 9 Ιουνίου και σε αυτήν παρουσιάστηκαν τα τμήμα Προχορωδίας Ι και Προχορωδίας ΙΙ, της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» του ΦΣΦΑ. Την διδασκαλία των τμημάτων είχαν η Σοφία Μούλη και η Βάσω Μαρκοπούλου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι προδημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η πρόσκληση των Σχεδίων Βελτίωσης που αφορά στη Δράση 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και στη Δράση 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 256 εκατ. ευρώ.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ, ΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ

Εικόνα
14 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη. Ημέρα καθιερωμένη για να τιμηθεί, διεθνώς, ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης και ο αλτρουισμός που επιδεικνύει προσφέροντας δύο πολύτιμα αγαθά χωρίς καμία ανταμοιβή: λίγα μόλις λεπτά από το χρόνο του και 400ml αίμα από τα 5 λίτρα που έχει.Φέτος το κεντρικό μήνυμα του εορτασμού της ημέρας είναι «Δώσε αίμα. Δώσε τώρα.  Δίνε συχνά», ένα μήνυμα που προβάλλει την ανάγκη για αίμα όχι μόνο σε περιόδους αυξημένης ανάγκης, αλλά συστηματικά.

12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ – Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 4-3 7΄ ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ): 1-0 15΄ ΤΕΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ): 2-0 16΄ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 2-1 24΄ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 2-2 25΄ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 2-3 45΄ ΔΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ) (ΑΥΤΟΓΚΟΛ): 3-3 56΄ ΤΕΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ): 4-3

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Κατά το σχολικό έτος 2017 -2018 στην ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Φλώρινας θα λειτουργήσουν οι εξής ειδικότητες: 1. ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Η/Υ (μαθητές 20) 2. ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΘΕΡΜΙΚΩΝ & ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (μαθητές 20) 3. ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (μαθητές 20) 4. ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (μαθητές 20) 5. ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ (μαθητές 20) 6. ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (μαθητές 20)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον άξιο και ικανό συμπολίτη μας Τάσο Χατζηχρήστο, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία Τ1, στο 5ο Διεθνές RALLY GREECE OFROAD που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο νομό μας.Θερμά συγχαρητήρια επίσης στον συνοδηγό του Άγγελο Μπερναλή καθώς και στο τεχνικό teem της ομάδας του, αλλά και σε όλους όσους στήριξαν με κάθε τρόπο την προσπάθειά του.Ο Τάσος Χατζηχρήστος με την εμφάνισή του αυτή επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την υψηλή μαχητικότητα και την αγωνιστική οδηγική του ικανότητα. Εύχομαι να συνεχίζει και στο μέλλον να μας χαρίζει τέτοιες επιτυχίες.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Εικόνα
ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Επιτακτική η ανάγκη άμεσης μετεγκατάστασης της Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου Φλώρινας» Οι νέες ρηγματώσεις που παρατηρήθηκαν πρόσφατα στην τοπική κοινότητα Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου Φλώρινας , επανέφεραν στο προσκήνιο το θέμα της μετεγκατάστασης ενός οικισμού στον οποίο η ζωή των κατοίκων έχει καταστεί αφόρητη και επικίνδυνη λόγω της δραστηριότητας του παρακείμενου ορυχείου Αμυνταίου της ΔΕΗ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΓΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ

Εικόνα
Τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017, και ώρα 11:00 πμ., στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γερμανού, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη παρουσίαση του παραμυθιού για την περιοχή της Φλώρινας, «Η μάγισσα Τσούσκα και το χιόνι», της Χριστίνας Καραγιάννη, φιλολόγου, με εικονογράφηση του Γιώργου Χρήστου, φοιτητή του Τ.Ε.Ε.Τ. Φλώρινας, το οποίο εξέδωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Φλώρινας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανάδειξη του νομού Φλώρινας ως εκπαιδευτικού και τουριστικού προορισμού. Η διοργάνωση της εκδήλωσης έγινε από την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, το Επιμελητήριο Φλώρινας, τον Δήμο Πρεσπών, τη Σχολική Σύμβουλο της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, τη Σχολική Σύμβουλο της 14ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Φλώρινας, το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Αγίου Γερμανού.

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
-Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε. – Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ: 7-2 4΄ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΟΠΚΕ): 1-0 8΄ ΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΟΠΚΕ): 2-0 26΄ ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΟΠΚΕ): 3-0 29΄ ΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΟΠΚΕ): 4-0

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ ΣΚΑΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας γνωστοποιεί ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέων Οργάνων Διοίκησης και Αντιπροσώπων στις Δευτεροβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα από 11:00πμ. έως 19:00 στο εργατικό κέντρο Φλώρινας και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 και ώρα από 11:00 έως 17:00 στα γραφεία του Δ.Δ. Μελίτης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ

Εικόνα
Συνάντηση των τεσσάρων Περιφερειαρχών –Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστου Μέτιου- πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο μεσημέρι, στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και κατόπιν ενημέρωσης από τον Πρόεδρο της «Εγνατία Οδός ΑΕ» Απόστολο Αντωνούδη και τους εργαζόμενους στην εταιρία, αλλά και συζήτησης για το θέμα των διοδίων επί του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας Οδού, οι τέσσερις Περιφερειάρχες κατέληξαν στην εξής πρόταση προς την Κυβέρνηση:

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Τα εγκαίνια της Σχολής Πυροσβεστών πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην Πτολεμαΐδα, από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη, παρουσία του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη και του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Καπέλιου.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SCRAMBLE ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στην πίστα της περιοχήςΑεροδρομίου Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ScrambleΔυτικής Μακεδονίας& Ηπείρου μοτοσυκλετών, με συνολικές συμμετοχές -51- αναβατώναπό 8 σωματεία, εκ των οποίων οι -15- ήταν αθλητές του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Φλώρινας.

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΙ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ» ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ¨ΜΟΙΡΑΖΑΝ¨

Εικόνα
Τελικά το απευκταίο συνέβη, με τον χειρότερο μάλιστα τρόπο, διαψεύδοντας «επιστημονικές» προσεγγίσεις και διακαείς πόθους.Το γεωλογικό φαινόμενο που εδώ και καιρό «ούρλιαζε» -και πράγμα αδύνατον να μην το ακούσει κανείς- ότι έρχεται, κατέφθασε εν πλήρη δύναμη καταργώντας την «επιστημονική» διάσταση των μελετών και αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι οι έχοντες την ευθύνη σχεδιασμού και υλοποίησης της λειτουργίας του ορυχείου δεν μπορούν –έτσι, πολύ απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ- να «αποτυγχάνουν στις προβλέψεις τους γιατί το κόστος είναι δυσβάσταχτο, είναι απαγορευτικό.

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Η κατολίσθηση στο Ορυχείο Αμυνταίου ήρθε να αναδείξει ότι η παραγωγή με βάση το κέρδος, βάζει σε κίνδυνο τις ζωές εργαζομένων και κατοίκων και τον εξοπλισμό που με ιδρώτα και αίμα πλήρωσαν ο ελληνικός λαός. Εδώ και χρόνια η ΔΕΗ Α.Ε με την στήριξη των εκάστοτε κυβερνήσεων, προχωράει στην εξορυκτική της δραστηριότητα χωρίς να διασφαλίζει τις απαραίτητες μετεγκαταστάσεις των οικισμών που καταστρέφονται ή απειλούνται με καταστροφή.

ΜΟΥΣΙΚΟ-ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΓΑΜΟΥ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΙΑΠ

Εικόνα
Μουσικο-θεατρική παράσταση με τίτλο "Αναβίωση παραδοσιακού γάμου» διοργανώνουν τα παιδιά του ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου απέναντι από το ΚΕΦΙΑπ, τηΤετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 10:30 π.μ. Στη μουσική εκδήλωση που θα ακολουθήσει με το μουσικό σχήμα του κέντρου μας «Έν Φλωρίνη».Θα σας περιμένουμε να παραβρεθείτε και να χαρείτε μαζί με τα παιδιά τις δημιουργίες τους!!!

ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Η ζημιά που προκλήθηκε από το πρωτοφανές γεωλογικό φαινόμενο στο ορυχείο Αμυνταίου είναι τεράστια και επιβάλλεται να αποτιμηθεί ολόπλευρα, γρήγορα, μεθοδικά και με σοβαρή επιστημονική τεκμηρίωση.Το ΠΑΣΟΚ με τα στελέχη του στην περιοχή ενημερώνεται από την πρώτη στιγμή για όλη την εξέλιξη και σε σύντομο χρόνο θα ζητήσει επίσημη ενημέρωση τόσο από τη Διοίκηση της ΔΕΗ όσο και από τον αρμόδιο Υπουργό.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ

Εικόνα
Ο αθλητικός σύλλογος ερασιτεχνικής αλιείας Φλώρινας καλεί όλους τους λάτρες του ψαρέματος στον 10ο διαγωνισμό ερασιτεχνικής αλιείας κυπρίνου που θα διεξαχθεί στη λιμνοδεξαμενη Σκοπού το Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα έναρξης 12 μ. έως την Κυριακή 18 και ώρα λήξης 4 μ.μ!Η κλήρωση των θέσεων θα γίνει πριν την έναρξη του αγώνα. Η προέλευση των διαγωνιζόμενων θα ξεκινήσει 2 ώρες προτού την προαναφερόμενη ώρα έναρξης.Τηλέφωνα συμμετοχής: 6943105646, 698572886 Κόστος συμμετοχής: 5€ Απαραίτητη προϋπόθεση η εγγραφή στο σύλλογο για το τρέχον έτος.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Εικόνα
Ενημέρωση για τη συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά έκανε το πρωί της Παρασκευής ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας-Πολιτισμού-Τουρισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Θεόφιλος Ζυμπίδης.Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της συνάντησης, ο κ. Ζυμπίδης τόνισε ότι αντικείμενο ήταν η κατάθεση ενιαίου προγράμματος τουριστικής προβολής, με στόχο να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα για την περιοχή μας και όλη τη χώρα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ἀπό τίς Ἐκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις «ΑΓΙΟΣ ΘΑΛΛΕΛΑΙΟΣ» τῆς Μητροπόλής μας ἀνακοινώνεται ὅτι τήν Τετάρτη 14 Ἰουνίου ἐ.ἔ. στίς 5:30μμ στόν χώρο τῶν Ἐκκλησιαστικῶν μας Κατασκηνώσεων στό χωριό Πρώτη Φλωρίνης γιά πρώτη φορά θά πραγματοποιηθεῖ Συνάντηση Γονέων τῶν ὁποίων τά παιδιά θά μετάσχουν κατά τό φετινό καλοκαίρι στίς Κατασκηνώσεις μας.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Εικόνα
Την αναγκαστική απαλλοτρίωση του οικισμού των Αναργύρων, που βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο 10.6.2017 σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής από τη λαϊκή συνέλευση των Αναργύρων, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, παρουσία του προέδρου της ΔΕΗ Α.Ε. Μ. Παναγιωτάκη, βουλευτών και αυτοδιοικητικών της Περιφέρειας και υπηρεσιακών στελεχών.

Γ. ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ: ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Εικόνα
Η σημερινή καταστροφική κατολίσθηση στο ορυχείο Αμυνταίου και η κήρυξη του οικισμού των Αγίων Αναργύρων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μόνο κεραυνός εν αιθρία δεν ήταν. Η κραυγή αγωνίας των κατοίκων είχε γίνει το τελευταίο διάστημα κραυγή τρόμου. Το χωριό τους μέρα με τη μέρα βούλιαζε και τα ρήγματα σε σπίτια και δρόμους πολλαπλασιάζονταν.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ 68 ΜΠΛΟΚΩΝ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Η πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του Δήμου Αμυνταίου και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, κα Διαμάντω Κρητικού, συμμετείχε στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Πέμπτη 08 Ιουνίου 2017, στη Λάρισα, η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Εικόνα
Την αναγκαστική απαλλοτρίωση του οικισμού των Αναργύρων, που βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο 10.6.2017 σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής από τη λαϊκή συνέλευση των Αναργύρων, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, παρουσία του προέδρου της ΔΕΗ Α.Ε. Μ. Παναγιωτάκη, βουλευτών και αυτοδιοικητικών της Περιφέρειας και υπηρεσιακών στελεχών.