Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 30, 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνάντηση γνωριμίας και επικοινωνίας, όλους τους Θεσσαλούς φοιτητές που σπουδάζουν στα τμήματα του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα, διοργανωνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Θεσσαλών και φίλων της Θεσσαλίας του Νομού Φλώρινας.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΥΠΗΚΟΟΙ Π.Γ.Δ.Μ. ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Για κατοχή λαθραίων τσιγάρων συνελήφθησαν  δυο αλλοδαποί, υπήκοοι π.Γ.Δ.Μ. (36 και 28 χρονών)  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 36ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή συνέλαβαν 36χρονο ημεδαπό χθες το βράδυ στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Κοζάνης.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Εικόνα
Τρεις σημαντικές ανακοινώσεις έκανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας χθες στην εκδήλωση των εγκαινίων του 6ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας.

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 533ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Εικόνα
Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το σχολικό έτος 2014-2015, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές533 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ06, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ15, ΠΕ17 και ΠΕ18 για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δημόσια σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.  

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ 10ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΑΝΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εικόνα
Με την εκδοση ψηφισματος έληξε το 10ο συνέδριο των Αντιπροσώπων της Παμποντιακης Ομοσπονδίας Ελλάδος.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνεχιζεται μεχρι την Κυριακη 14 Δεκεμβριου η δράση «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» με σκοπό τη στήριξη συμπολιτών μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες που διοργανωνει η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας διοργανώνει .

ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Βαλκανικη συνάντηση χορωδιών διοργανώνει το σωματείο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας Δ.Ε.Η. Σπάρτακος σήμερα Σάββατο 6, Δεκεμβρίου στις οκτώ η ώρα.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εικόνα
  Στην επίσκεψη του Πρωθυπουργου της Τουρκίας κ. Νταβουτογλου στην Αθήνα αναφέρεται η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων.

ΠΑΝΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Εικόνα
Για πολλοστή φορά ο νέος Βεζίρης της Τουρκίας κ.Νταβούτογλου και οι συν αυτώ, πάνε και έρχονται περιφρονώντας ΑΟΖ Ευρωπαϊκών Κρατών, εναέριο και θαλάσσιο χώρο.

ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ

Εικόνα
 Τις θεσεις του προεβαλε ο Βουλευτης Ν.Δ. Φλωρινας κ. Ευστάθιου Κωνσταντινίδη στο Σχέδιο Νόμου του Υπ. Οικονομικών "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού και των προϋπολογισμών ορισμένων ειδικών ταμείων και υπηρεσιών οικονομικού έτους 2015".

ΕΚΦ:ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Εικόνα
Ημερίδα – Ενημέρωση για εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ

Εικόνα
Για την επικαιροποίηση των κανόνων αλιείας για την Λίμνη Βεγορίτιδα ενημερωνει με δελτίο τυπου ο Σύλλογος προστασίας της λίμνης Βεγοριτιδας.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας ενημερώνει τα μέλη του, ότι συνεχίζεται η διανομή πορτοκαλιών Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 και Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στην Ένωση Αγροτικών Συν/σμών Φλώρινας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 61ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Εικόνα
Για όφειλες προς το δημόσιο ύψους 94.227,98 ευρώ συνελήφθη 61χρονος ημεδαπός, πρατηριούχος υγρών καυσίμων, στα Γρεβενά, απο αστυνομικους του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών. 

ΜΠΑΣΚΕΤ: Έτοιμος Ο Αίας Αμυνταίου για το Τοπικό Ντέρμπι με τον Αριστοτέλη Φλώρινας

Εικόνα
Το Σαββατιάτικο (6/12) τοπικό ντέρμπι, ανάμεσα στον γηπεδούχο Αριστοτέλη Φλώρινας και τον Αίαντα Αμυνταίου, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας Ανδρών Μπάσκετ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με Απουσίες στην Καστοριά ο Αμύντας Αμυνταίου

Εικόνα
Το Σάββατο (6/12) η ανδρική ομάδα του Αμύντα ταξιδεύει στη γειτονική Καστοριά, όπου στις 19:00, θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Α.Ο.Α.Κ., για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 29ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Η 47ΧΡΟΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ INTERNET CAFE

Εικόνα
29χρονη ημεδαπή, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης Κοζάνης.

Σύλληψη 21χρονου ημεδαπού στη Νέα Χαραυγή Κοζάνης για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Εικόνα
Για κλοπή τροχοφόρου και αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Η.Π.Α. σήμερα  τις πρώτες πρωινές ώρες στη Νέα Χαραυγή Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 27ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Για κατοχή μικροποσοτητας καναβης συνελήφθη  στην Κοζάνη,από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, 27χρονος ημεδαπός.

Δήλωση Εντεταλμένου Συμβούλου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε θέματα γούνας

Εικόνα
Σχετικά με την τοποθέτηση της Ομάδας για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων του τμήματος Οικολογίας-Περιβάλλοντος-Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε θέματα γούνας Θεοφύλακτος Ζυμπίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Εκφράζουμε την έντονη αντίθεσή μας στην τοποθέτηση της Ομάδας για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων του τμήματος Οικολογίας-Περιβάλλοντος-Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Αυγή” σε ότι αφορά στην εκτροφή των γουνοφόρων ζώων στην περιφέρειά μας. 

Συνελήφθησαν σε Καστοριά και Κοζάνη δύο ημεδαποί για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση

Εικόνα
52χρονος ημεδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς, στο Νόστιμο Καστοριάς,  για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Εικόνα
Ανοιχτή εκδήλωση, διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας με θέμα: «Ασφαλιστικό, φορολογικό και Μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

75ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ Ι.Χ.Φ.

Εικόνα
Τον θανάσιμο τραυματισμό 75χρονου οδηγου Ι.Χ. Αυτοκινητου και τον τραυματισμό δύο ατόμων ενός 20χρονου ημεδαπού και μιας 19χρονης υπηκόου Αλβανίας, ειχε ως αποτελεσμα η μετωπική σύγκρουση ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινητου με Ι.Χ.Φ.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 3ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Εικόνα
Η προγραμματισμένη σημερινή επίσκεψη του διοικητή και του υποδιοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας,αναβληθηκε λόγω του απροσδόκητου θανάτου του υποδιοικητή της 4ης ΥΠΕ Κώστα Μόσχου.

ΝΟΔΕ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εικόνα
Το Σάββατο13 Δεκεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ Η ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ

Εικόνα
αιδώς Αργείοι ή τίτλοι τέλους του Θανάση Παπαδημητρίου Οχλοβοή αποστασιών και εκλογών. Που να ακούσει ο αοιδός των μνημονιακών απαιτήσεων;

H ιστορία πίσω από την συγκλονιστικότερη φωτογραφία των διαδηλώσεων στις ΗΠΑ Ποιος είναι ο μαύρος 12χρονος που ξέσπασε σε κλάμα στην αγκαλιά του λευκού αστυνομικού;

Εικόνα
Την στιγμή που σε όλες τις ΗΠΑ η εξαγριωμένη φωνή των χιλιάδων διαδηλωτών εξακολουθεί να ηχεί, μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, έρχεται να στείλει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα και να συγκινήσει. 

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Εικόνα
Στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας συμμετείχαν από τη Δυτική Μακεδονία ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Καναβός και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος. Η διοργάνωση του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε από το νέο φορέα «ΓΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» που αποτελεί μια σύμπραξη της Τράπεζας Πειραιώς, της ΠΑΣΕΓΕΣ και της Euro Public στοχεύοντας στην ανάδειξη των αναπτυξιακών προοπτικών της Ελληνικής Γεωργίας και τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου και ανταγωνιστικού αγροδιατροφικού τομέα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 3ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Εικόνα
Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, θα επισκεφθούν σημερα Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, στις 12:30 μ.μ., στο γραφείο του στη ΖΕΠ, ο Διοικητής 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Δημοσθένης Ανδριόπουλος και ο Υποδιοικητής Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

Ε.Α.Υ.Φ.: ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΗΛΙΑ ΚΩΣΤΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 08.30΄ στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιτιά – Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής, του αδικοχαμένου συναδέλφου μας, εν ώρα υπηρεσίας, ΚΩΣΤΕΝΗ Ηλία.                         Για το Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝ.ΜΠΑΡΟΣ ΓΕΩ.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ-ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟ

Εικόνα
Το Δ. Σ. της ΕΠΟ με απόφασή του ενέκρινε τον σχεδιασμό του υποβιβασμού των ομάδων από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2014 – 2015 στα πρωταθλήματα ευθύνης των Ε. Π. Σ.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Εικόνα
Κάθε χρόνο την 3η του Δεκέμβρη μιλάμε για τα αυτονόητα.

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Εικόνα
Τη νέα της ιστοσελίδα, www.hrt.org.gr.εγκαινίασε πρόσφατα η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης προχωρώντας ένα βήμα ακόμα στον εκσυγχρονισμό των μέσων επικοινωνίας της με το κοινό.

ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Σαββάτον 6 Δεκεμβρίου 2014 εορτή του Άγιου Νικολάου επισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού εορτάζει ο ομώνυμος Ναός της πόλεως της Φλωρίνης

48ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Εικόνα
Για όφειλες προς το δημόσιο ύψους 402.001,53 ευρώ, που προέρχονταν από ατομική επιχείρηση με αντικείμενο εργασιών εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών και ειδών τεχνολογίας συνεληφθη στην Πτολεμαΐδα 48χρονος ημεδαπος, απο αστυνομικους του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 45ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
45χρονος ημεδαπος συνελήφθη στην Καρδιά Κοζάνης (εργοτάξιο), συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, για κλοπή.

Κουκουλόπουλος: «Προτεραιότητα του Υπουργείου η στήριξη των ομαδικών και συλλογικών δράσεων στην παραγωγική διαδικασία»

Εικόνα
Τη Δυτική Αττική επισκέφθηκε χθες ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πάρις Κουκουλόπουλος, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με αγρότες και πτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής των Μεγάρων. 

YOUTHPASS NAVIGATORS ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Εικόνα
Youthpass Navigators στην Ιταλία… Εκπροσωπώντας τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας είχαμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στη γειτονική Ιταλία με σκοπό τη συμμετοχή μας σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο (Training Seminar). Η διαμονή μας ήταν στην πόλη Casal Velino της περιφέριας Καμπανία , στην νότια Ιταλία,.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΓΩΓΟ ΤΑΡ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Το συντονισμό και τις προτάσεις των τοπικών κοινωνιών των περιοχών, μέσα από τις οποίες περνάει ο Διαδριατικός Αγωγός TAP, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης με την αυτοδιοίκηση και φορείς της περιοχής.

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ , ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Εικόνα
Ο συμβολικός εορτασμός της 3ης Δεκεμβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία έγινε πλέον θεσμός και σε ένα σύγχρονο αστικό φιλελεύθερο κράτος οφείλει να διασφαλίζει ίσες ευκαιρίες και ίσες αφετηρίες για όλους τους πολίτες του και με τις πολιτικές του θα πρέπει να τους παρέχει τις δυνατότητες να ξεπερνούν το όποιο μειονέκτημά τους. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Εικόνα
Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑ» εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια τους στον προπονητή και στις παίκτριες της ομάδας χάντμπολ γυναικών για τη νίκη που πέτυχαν απέναντι στην H.C.Ηolon Ισραήλ κατατάσσοντας την ομάδα στις 16 καλύτερες της Ευρώπης. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

Εικόνα
Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους μαθητές του Τμήματος Σκάκι που διακρίθηκαν στο 11Ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι που διεξήχθη στην Φλώρινα στις 29/11/2014 και πήραν μέρος 125 μαθητές και μαθήτριες από το Νομό μας. Φυσικά και ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον δάσκαλο μας κ. Θόδωρο Μίχτη για την επιμονή, υπομονή και αγάπη που δείχνει στα παιδιά μας. 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνεχίζεται η διανομή πορτοκαλιών και ακτινιδίων απο τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας και αυριο. Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 στην Ένωση Αγροτικών Συν/σμών Φλώρινας.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας οπου συζητηθηκε και το τεχνικό πρόγραμμα αναφέρεται με δελτίο τύπου της η παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του Δήμου Φλώρινας.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας, με θέμα : «Λήψη προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων για την αντιμετώπιση χιονοπτώσεων- πλημμυρών» πραγματοποιειται αυριο Τετάρτη 03 Δεκεμβρίου.

ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΤΣΙΡΙ ΤΣΙΡΙ ΒΑΡΒΑΡΑ

Στο πατροπαραδοτο εθιμο ΤΣΙΡΙ-ΤΣΙΡΙ ΒΑΡΒΑΡΑ που αναβιωνει στον Δήμο Αμυνταίου την Τεταρτη 3 Δεκεμβρίου αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ Φλώρινας και στην Θωμαη Αδαμου ο Δήμαρχος  Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Π.Δ.Μ.

Εικόνα
Διήμερο σημαντικών επαφών πραγματοποίησε από τις 27 έως και τις 28 Νοεμβρίου στην Αθήνα ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Κάτανας.

Κουκουλόπουλος: «Δημιουργούμε για πρώτη φορά εθνικό θεσμικό πλαίσιο για τον αγροτουρισμό και τον οινοτουρισμό»

Εικόνα
Με την πρόσφατη ψήφιση του ν. 4276/2014 δημιουργείται για πρώτη φορά εθνικό θεσμικό πλαίσιο που αφορά τον αγροτουρισμό καθώς και τον οινοτουρισμό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Αποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. 1/12/2014.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ 13ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ 28ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς, 28 και 13 χρονών, συνέλαβαν στην Καστοριά αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού Καστοριάς,  στην επαρχιακή οδό Άργους Ορεστικού - Χιλιόδενδρου γιατί προχθές (29-11-2014) αφαίρεσαν από εργοτάξιο στο Χιλιόδενδρο Καστοριάς διάφορα παλιά σίδερα, ενώ ακολούθως, χθες (30-11-2014) επιχείρησαν να αφαιρέσουν από τον ίδιο χώρο άλλα μεταλλικά αντικείμενα.

ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ Η ALFA BANK ΚΑΙ Ο. κ.ΚΑΡΑΠΟΥΛΟΥΤΙΔΗΣ ΣΤΗΝ Ι.Μ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ,ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Εικόνα
Ευχαριστηριο προς τους υπεύθυνους της ALPHA BANK και τον κ. Καραπουλουτιδη για την προσφορά τους στην Μητρόπολη Φλωρινης, Πρεσπών και Εορδαίας σε είδη πρώτης ανάγκης εκφράζει με επιστολη της η Ιερά Μητροπολη Φλωρίνης,Πρεσπών και Εορδαιας.