Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 3, 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣΗΜΕΡΑΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Εικόνα
Παρουσια των φορέων της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της ημέρας λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, που εχει καθιερωθει η 9η Μαιου ως ημέρα πανελλαδικού εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού, για την έμπρακτη απόδοση της οφειλόμενης από το έθνος τιμής προς τους πολεμιστές, τους αγωνιστές, τους νεκρούς και τα θύματα του ιερού αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 του Ελληνικού Λαού εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων κατοχής.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα

3ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας, διοργανώνει το 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 9/10 Μαΐου 2015, στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΑΝΟΙΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2015" ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Άνοιξη Μουσικής 2015» σας προσκαλεί στην συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίαςμε σολίστ τους Παύλο Νίκου και Αντώνη Σελεμίδη σήμερα Σάββατο 9 Μαΐου 2015 και ώρα 19.30 στην αίθουσα “Θ. Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 25ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

Εικόνα
Ένας 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και παράνομη είσοδο στη χώρα συνελήφθη στο Νεστόριο Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΚΗ ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ο Μάκης Αϊβάζογλου ανθολογεί και ερμηνεύει με το πιάνο και τη φωνή του τραγούδια δικά του αλλά και άλλων σπουδαίων και αγαπημένων Ελλήνων δημιουργών το Σάββατο 9 Μαΐου 2015, ώρα 21.00 στην Αίθουσα «Τραϊανού Μήρτσου» του «Αριστοτέλη» - Είσοδος Ελεύθερη

Ε.Κ.Θ.:ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΙΣ 9ης ΜΑΙΟΥ 1936

Εικόνα
Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους ηρωικούς νεκρούς που έπεσαν από τις σφαίρες της χωροφυλακής του Ντάκου στις 9 Μάη 1936 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 στις 12:00 στο μνημείο του Εργάτη (μπροστά από το κτίριο του Ε.Κ.Θ.) από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στο μήνυμά της η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ., με αφορμή στη συμπλήρωση 79 ετών αναφέρει: "Τιμούμε τους αγώνες των δικών μας νεκρών, των ανθρώπων της εργατικής τάξης που πάλεψαν για τη βελτίωση της θέσης του εργαζόμενου στη κοινωνία".

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΑΓΡΣ ΒΡΥΤΤΩΝ ΝΗΣΙΟΥ-ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ ΣΗΜΕΡΑ

Εικόνα
Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συλλόγου με τους φορείς – συλλόγους που δραστηριοποιούνται γύρω από την Βεγορίτιδα κατατέθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας μηνυτήρια αναφορά μέσω της οποίας ζητείται να διερευνηθεί εάν υπάρχει άδεια παροχέτευσης του νερού από την Σήραγγα της Άρνισσας στην λίμνη Άγρα Βρυττών Νησίου. Εάν οι παραπάνω ενέργειες δεν είναι σύμφωνες με την κείμενη νομοθεσία για τα ύδατα, ζητείται να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις στους υπαίτιους και μάλιστα με την αυτόφωρη διαδικασία λόγω του επείγοντος.

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ-35 ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 10-13 ΜΑΪΟΥ

Εικόνα

ΖΕΙΜΠΕΚ ΚΑΤΑ ΙΒΑΝ

Εικόνα
Δέν ξέρω ἄν εἶναι σαφής ὁ ὅρος «κωλοέλληνες» σέ ὅλους µας. Ἄν πάντως κάποιοι δυσκολεύονται νά τόν ἀντιληφθοῦν, ἡ πρόσφατη ἱστορία τῆς ΣΕΚΑΠ µπορεῖ νά ἀποδειχθεῖ ἐξαιρετικά χρήσιµη. Πρίν δυό χρόνια λοιπόν, ἡ τότε Κυβέρνηση ἔβγαλε στό σφυρί τήν πάλαι ποτέ κραταιά συνεταιριστική καπνοβιοµηχανία τῆς Ξάνθης, τό ἄλλοτε καµάρι τοῦ συνεταιρισµοῦ, πού εἶχε πλέον βουλιάξει µέσα στήν γενικότερη παρακµή. Πολλά ἀκούστηκαν γιά τό ποῦ θά καταλήξει, κάποια στιγµή φάνηκε ὅτι προκρίνεται µεταξύ τῶν ὑποψηφίων ἀγοραστῶν ὁ Τοῦρκος ἐπιχειρηµατίας Σέµπα (SΕBA DIS TICARET VE NAKLIYAT A.S.) ἀλλά τελικά τήν ἀγόρασε ὁ ὁµογενής µας ἐπιχειρηµατίας Ἰβάν Σαββίδης µέ τήν “Agrokom Group”.

Η 1η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ(2,5 δις ΕΣΟΔΑ 40.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα
Πρώτη φορά γιορτή στο Σύνταγμα αύριο με δεκάδες φορείς και ανάμεσά τους τη Νεολαία και τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Η 1η Γιορτή της Κάνναβης στην Ελλάδα είναι γεγονός και πραγματοποιείται στην πλατεία Συντάγματος, απέναντι από τη Βουλή, το  Σάββατο 9 Μαΐου. Eνα μεγάλο κινηματικό φεστιβάλ των υποστηρικτών απελευθέρωσης των «μαλακών» ναρκωτικών, οι οποίοι έχουν επενδύσει πολλά στη σημερινή κυβέρνηση, εκτιμώντας ότι θα κινηθεί στην κατεύθυνση υλοποίησης των αιτημάτων τους.

ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ 29ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29 χρονου ημεδαπού για απάτη στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας. 41χρονος ημεδαπός κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς τον Μάρτιο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, απέστειλε με ταχυδρομική επιταγή το ποσό των τριακοσίων είκοσι ευρώ (320,00 €) στον 29χρονο, ο οποίος του συστήθηκε ως έμπορος ανταλλακτικών, για την αγορά ενός (1) κινητήρα αυτοκινήτου, τον οποίο όμως μέχρι σήμερα δεν έχει παραλάβει.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
O Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων, η Περιφερειακή Ενότητα και η ΕΛΜΕ Φλώρινας, προσκαλούν γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές και φοιτητές, σε ημερίδα με θέμα «Σχέσεις των φύλων και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση»,η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικό Σχολείο», το Σάββατο 9 Μαΐου και ώρα 7.00 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας ενημερώνει τα μέλη του ότι η Γ.Σ.Ε.Ε. επαναλαμβάνοντας το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ, σας γνωστοποιεί για τη περίοδο των φετινών διακοπών τις παρακάτω συνεργασίες, προσφέροντας προσιτές διακεκριμένες υπηρεσίες στον μέσο εργαζόμενο και την οικογένειά του. Για να δείτε την εγκύκλιο με όλα τα ξενοδοχεία πατήστε εδώ: 

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ "ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ "ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Εικόνα
Με την συμμετοχή αρκετών εκπαιδευτικων της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα "Οι Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση " που διοργάνωσε το Ίδρυμα Ελληνισμού και η Microsoft Hellas σήμερα στην Φλώρινα. Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν εφαρμογές και προγράμματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο τομέα της Εκπαίδευσης των μαθητών, της αναζήτησης πληροφοριών αλλά και στην μετάδοση γνώσεων μέσα από εφαρμογές ήχου και εικόνας κάνοντας πιο ευχάριστο και ενδιαφερον το μάθημα προς τους μαθητές.Στο στόχο της ημεριδας αναφέρθηκε σε δήλωση του στο liveflorinanews ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ανδρέας Αθηναίος.

ΕΡΏΤΗΣΗ 34 ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΤΙΧΑΛΑΖΙΚΩΝ ΔΙΚΤΎΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΊΧΗΣΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

Εικόνα

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.Δ.Μ.

Εικόνα
Σε συνέχεια της ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 07-05-2015 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με το θέμα: Συμπλήρωση Ερωτηματολογίων στο πλαίσιο του Σχεδιασμού της «Στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την Κοινωνική Ένταξη και την Καταπολέμηση της Φτώχειας» για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020: Σας καλούμε την Τρίτη 12 Μαϊου 2015 και ώρα 10:00 π.μ., στην Αίθουσα του Αμφιθέατρου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΖΕΠ), σε Σύσκεψη με θέμα: Οδηγίες Συμπλήρωσης Ερωτηματολογίων στο πλαίσιο του Σχεδιασμού της «Στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την Κοινωνική Ένταξη και την Καταπολέμηση της Φτώχειας» για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΩ ΟΝΤΕ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΑΝΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗ’ΝΕ ΒΑΖΕΙΣ Ο Σύνδεσμος Γυναικών Φιλώτα σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί την «Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας» την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ.στην ταβέρνα  ‘Κατσουπάκης’. Θα σας υποδεχθούμε «γευστικά και λουλουδάτα».

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΚΗΜΑΤΟΣ:ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ-ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΡΕΣ- ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΞ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΑΥΤΩΝ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της προληπτικής δράσης της, ενημερώνει τους πολίτες για την πρόληψη και αποφυγή κακόβουλων πράξεων και συνεχώς μεταλλασσόμενων μορφών εγκλημάτων, μέσω του Διαδικτύου.Συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανακοινώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, άτομα προσεγγίζουν ανυποψίαστους χρήστες του Διαδικτύου, κυρίως άνδρες, τους οποίους προτρέπουν σε διαδικτυακό σεξ (cybersex) και προβαίνουν στην αθέμιτη βιντεοσκόπηση τους.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εικόνα
Νικόλας Αντωνίου | Η ευμένεια της ατέλειας | 08.05.2015 Ατομική έκθεση του απόφοιτου της σχολής καλών τεχνών Φλώρινας στην Αθήνα. Ενεργοποίηση της πλατφόρμας Μακρύ Όχημα με παρουσίαση του συναπόφοιτου καλλιτέχνη Χρήστου Δημητριάδη.Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος μας προσκαλεί στην τρίτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του νέου ανερχόμενου εικαστικού Νικόλα Αντωνίου με τίτλο «Η ευμένεια της ατέλειας», που θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 8 Μαΐου.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΙΛΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΝΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Εικόνα

ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ "ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ MICROSOFT HELLAS

Εικόνα
Το Ίδρυμα Ελληνισμού και η Microsoft Ηellas  συνδιοργανώνουν σημερα στην Φλώρινα ημεριδα με θέμα "Οι Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση" στις 10:15 το πρωί στην Αίθουσα Θ. Αγγελόπουλος στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας. Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση σύγχρονων εργαλείων για την ενίσχυση της διδασκαλίας στην β/βαθμια εκπαίδευση. Επίδειξη εφαρμογών που μπορούν να κάνουν το μάθημα πιο δημιουργικό βοηθώντας ταυτόχρονα τους μαθητές να εξοικειωθούν με το τεχνολογικό οικοσύστημα. Παρουσίαση «εύκολου τρόπου» για την εισαγωγή στον Κόσμο του Προγραμματισμού.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΛΚΗ ΖΕΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθηκε χθες η εκδήλωση προς τιμήν της συγγραφέας Αλκη Ζεη στην Φλώρινα που διοργάνωσε το  Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Φλώρινας, η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Για τη συγγραφέα και το έργο της μιλησαν οι φιλόλογοι Σοφία Ζαχαροπούλου, Βασιλική Παλιάτσου, Δανάη Τσουλιά. Αποσπάσματα από τα βιβλία της διαβασανοι δάσκαλοι Νατάσα Καππάτου και Κώστας Σεχίδης. Την εκδήλωση πλαισιώνει μουσικά με την κιθάρα του ο μαθητής Γιάννης Μπαμπάρης. Την εκδήλωση συντονισε η δασκάλα Πέπη Παπαθανασίου.

ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ

Εικόνα
Με παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη και  την ανταπόκριση της νέας διοίκησης της ΔΕΗ ξεμπλοκάρει το ζήτημα της εκμίσθωσης των αγροτεμαχίων σε αποκατεστημένες και απαλλοτριωμένες εκτάσεις της επιχείρησης. Η διαδικασία της εκμίσθωσης των αγροτεμαχίων από τη ΔΕΗ είχε “κολλήσει” από τα τέλη του 2013.

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ BIENALLE ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ

Εικόνα
Διάκριση πέντε καλλιτεχνών της Σχολής καλών τεχνών, του ΤΕΕΤ,Φλώρινας Χριστίνας Τζάνη,Κυριάκου Μπουρνά,Άννας- Μαρία Σαμαρά και Ειρήνης Πουλιάση, Δήμητρα Ξενάκη στην Βienalle της Φλωρεντίας.Οι επί πτυχίω καλλιτέχνιδες Άννα Μαρία Σαμαρά, Χριστίνα Τζάνη και οι προπτυχιακός καλλιτέχνης Κυριάκος Μπουρνάς και καλλιτέχνιδα Ειρήνη Πουλιάση και η απόφοιτος καλλιτέχνιδα Δήμητρα Ξενάκη από την Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας επιλέχτηκαν από την Διεθνή επιτροπή επιλογών να συμμετάσχουν στην X Edition στην Bienalle της Φλωρεντίας.

ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ INFLUENCE ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΝΕΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε.Τ.

Εικόνα

ΜΙΚΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2015 ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Απρίλιο του 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ 36 ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΕ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες, απέτρεψε ακόμα μία περίπτωση αυτοκτονίας, η οποία εκδηλώθηκε από ημεδαπό.Ειδικότερα, το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώθηκε μέσω της καινοτόμου online διαδικασίας «CYBER ALERT», απογευματινές ώρες της 06-05-2015, ότι 36χρονος ημεδαπός εκδήλωσε σε οικείο του πρόσωπο, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ "ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΡΩΓΜΩΣΕΩΝ ΣΡΗΝ Τ.Κ. ΒΑΛΤΟΝΕΡΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ"

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι έγινε παρουσίαση της μελέτης «Έρευνα και προτάσεις για την εμφάνιση ρωγμώσεων στην Τ.Κ. Βαλτονέρων του Αμυνταίου Π.Ε. Φλώρινας» στην πολιτική ηγεσία και σε υπηρεσιακούς παράγοντες, στην οποία γίνεται αναφορά των προβλημάτων από την εξορυκτική δραστηριότητα της ΔΕΗ στην Τ.Κ. Βαλτονέρων.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΣΤΗΝ 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΑΡΣΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Η Παιδική Χορωδία του ΦΣΦΑ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΩΤΣΗΣ» υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κας Σοφίας Μούλη, θα συμμετάσχει στην 1η Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 και ώρα 18,30 στην Αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Κέντρου Πολιτισμού Πανοράματος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ

Εικόνα
Από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης ανακοινώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε αυξημένη συγκέντρωση αιωρούμενων σωματιδίων (ΑΣ 10) στους σταθμούς μέτρησης ποιότητας της ατμόσφαιρας και κυρίως στο Σταθμό του οικισμού ΔΕΗ.Η αύξηση των συγκεντρώσεων εντείνεται από μεταφορά σκόνης (Β. Αφρική) και στις μετεωρολογικές συνθήκες που επικρατούν το τελευταίο χρονικό διάστημα (άπνοια, θερμοκρασιακή αναστροφή).

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Εικόνα
Η πλειοψηφία των σημαντικότερων ζητημάτων που αυτή τη στιγμή απασχολούν την Επιχείρηση, τους Εργαζόμενους και τους Πολίτες/Καταναλωτές, βρέθηκαν στο τραπέζι του διαλόγου που αναπτύχθηκε κατά την πρώτη συνάντηση του νέου Προεδρείου του Σωματείου με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη.

"ΑΠΟ ΤΟΝ SHERLOCK HOLMES ΣΤΟΝ SHAKESPEARE "

Εικόνα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ" ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Γυμνάσιο Φιλώτα, στο πλαίσιο υλοποίησης Προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα «Μη φοβάσαι τους κινδύνους, αντιμετώπισέ τους!», σας προσκαλεί στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία Τοπικών Φορέων στο χώρο του Γυμνασίου, την Τρίτη 12 Μαΐου 2015 στις 10.00 π.μ. με θέμα: «Το Αλκοόλ και οι συνέπειές του»

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ 40η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Η Ακαδημία Γραμμάτων και Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης», θα συμμετέχει στη 40η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας μέχρι της 09 Μαΐου 2015, με τουριστικό περίπτερο στο οποίο θα εκθέσει μια σειρά παλαιών φωτογραφιών από τη περιοχή της Καστοριάς, οι οποίες έχουν σκοπό να αναδείξουν την ιστορικότητα και τη πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της στη διαχρονική της πορεία.

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΚΙΛΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥ

Εικόνα
Από το τμήμα Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται ότι σύμφωνα με υπουργική απόφαση εφέτος δεν θα γίνει υποβολή αιτήσεων των παραγωγών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δικαιώματα φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου από το Εθνικό Αποθεματικό, για το έτος 2015.

ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 21 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριάζει τη Δευτέρα 11 Μαϊου το Περιφερειακό Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, στις 16:00 μμ, στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου της Π.Ε. Καστοριάς (Στο ισόγειο του Διοικητηρίου).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Εικόνα
ΣΑΒΒΑΤΟ 9-05-2015 ΩΡΑ 5.00 μ.μ. ΔΟΞΑ ΚΟΛΧΙΚΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΕΛΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 10-05-2015 ΩΡΑ 5.00 μ.μ. ΠΑΣ ΠΡΕΣΠΑΣ - ΑΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΡΙΚΟΥ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΙΤΑΡΙΑΣ - ΒΟΡΡΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ- ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Ρεπορτάζ:  Ηλίας Βιτκας συνεργάτης εβδομαδιαίας Αθλητικής Εφημερίδας Φλώρινας ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς, 50 και 51χρονών, για κλοπή συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας. Οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν γιατί είχαν αφαιρέσει από κοινού, από μηχάνημα (εκσκαφέα) που βρισκόταν στον χώρο του ορυχείου Μαυροπηγής της Δ.Ε.Η., καλώδιο υψηλής τάσης μήκους οχτώ (8) μέτρων, όπως διαπιστώθηκε από υπάλληλο φύλαξης του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας .

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΛΚΗ ΖΕΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Το Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Φλώρινας, η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με την αγαπημένη συγγραφέα μικρών και μεγάλων Άλκη Ζέη σημερα Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, στις 7:30 μ.μ., στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο). Το πρωί στις 11:30 η κ.Ζεη θα επισκεφθεί το Πρότυπο Δημοτικό Σχολείο για να εγκαινιάσει τη Βιβλιοθήκη του σχολείου. Το απόγευμα για τη συγγραφέα και το έργο της θα μιλήσουν οι φιλόλογοι Σοφία Ζαχαροπούλου, Βασιλική Παλιάτσου, Δανάη Τσουλιά. Αποσπάσματα από τα βιβλία της διαβάζουν οι δάσκαλοι Νατάσα Καππάτου και Κώστας Σεχίδης. Την εκδήλωση πλαισιώνει μουσικά με την κιθάρα του ο μαθητής Γιάννης Μπαμπάρης. Συντονίζει η δασκάλα Πέπη Παπαθανασίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Αντιπροσώπων για το 17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΛΜΕ

Εικόνα
Την Τεταρτη 6 ΜΑΪΟΥ 2015 διεξήχθησαν στην ΕΛΜΕ Φλώρινας οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΟΛΜΕ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ.Ε.Ε.Ε. ΣΤΟ ΕΒΕΑ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο ΕΒΕΑ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββα Σαπαλίδη με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος  κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο. Συζήτησαν για τη βιωσιμότητα του Επιμελητηριακού θεσμού καθώς και θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΪΟΥ

Εικόνα
Διακοπη ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 7 Μαϊου σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών κατασκευών.

ΜΕ 18 ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Με σημαντικό αριθμό οχημάτων ενισχύθηκαν οι Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καστοριάς και Φλώρινας, στο πλαίσιο ετήσιου προγράμματος 2013 του Ταμείου Εξωτερικών Συνόρων. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αφορά τη χορήγηση συνολικά 18 φορτηγών αυτοκινήτων, τύπου « Nissan Navara », από τα οποία 9 κατανεμήθηκαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς και 9 στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας, ώστε να διατεθούν σε Υπηρεσίες που βρίσκονται κοντά στα σύνορα και ασχολούνται με την δίωξη της παράνομης μετανάστευσης.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΟΠΕΡΑΣ:Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ"

Για την έκθεση με τίτλο "Κουστουμια Όπερας:  Η εκδοχή των παιδιών " μιλησαν η δασκάλα  μουσικης Αναστασία Καπατου και οι μαθητές της ΣΤ τάξης του Προτυπου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας στην ΕΡΑ Φλώρινας και στην Θωμαη Αδαμου. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Εικαστικο Θεατρικό Εργαστήριο του Τ.Ε.Ε.Τ. Φλώρινας και θα φιλοξενηθει στην αίθουσα Πινακοθήκης του Φ.Σ.Φ. " Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ".

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Για όλα τα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματιες της Φλώρινας αλλά και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Διοίκηση του ΕΒΕ Φλώρινας μίλησε σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ Φλώρινας και στην Θωμαη Αδαμου, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σ.Σαπαλιδης ​ ​

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Εικόνα
Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, υπενθυμίζεται ότι η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διεξαχθούν από την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015  μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015.  

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΟΥ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Σάββατο 2 Μαΐου 2015, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης συναντήθηκε με το Προεδρείο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του ΤΕΙ Φλώρινας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων σχετικά με φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους φοιτητές της Φλώρινας. Βασικό αίτημα αποτελεί η έκπτωση στο εισιτήριο μετακίνησης των φοιτητών από και προς ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο που βρίσκονται εκτός πόλης.

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ

Εικόνα
Ο ΠΑΣ Φλώρινας την Κυριακή  στις 17:00 στο ΔΑΚ Φλώρινας μπαίνει στη μάχη των Μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία με αντίπαλο τον Εορδαϊκό τον πρωταθλητή της Ε.Π.Σ. Κοζάνης. Ρεπορτάζ:  Ηλίας Βιτκας συνεργάτης εβδομαδιαίας Αθλητικής Εφημερίδας ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΠΟ Γ. ΔΑΜΑΣΚΟ

Εικόνα
Τα κυριότερα μιας σειράς ζητημάτων που αφορούν τους εργαζόμενους της Επιχείρησης και άπτονται της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων, η ΑΜΕΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ όλων όσων προβλέπονται στην ΕΣΣΕ που υπεγράφη πριν από λίγο καιρό καθώς και οι τυπικές λεπτομέρειες επί θεμάτων που έχουν ήδη δρομολογηθεί από τη ΔΑΝΠΟ, αποτέλεσαν τον βασικό άξονα της κουβέντας που είχε το νέο Προεδρείο του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με τον Γενικό Διευθυντή ΑΝΠΟ κ. Γιώργο Δαμάσκο.