Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 14, 2016

ΣΥΛΛΗΨΗ 64 ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Εικόνα
 Έναν 64χρονο ημεδαπό για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φλώρινας.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Ο Δήμος Πρεσπών θέτει σε διαβούλευση το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων, το οποίο συντάχθηκε σε συνεργασία με την ΔΙΑΔΥΜΑAE και στην τελική του μορφή θα εισαχθεί για απόφαση στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 24-2-2016.Το κείμενο για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΤΣΔΑ) του Δήμου Πρεσπών συντάχθηκε σύμφωνα με τις βασικές κατευθύνσεις του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων και προωθεί την αποκεντρωμένη διαχείριση, δίνοντας έμφαση στη διαλογή στην πηγή.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Προκειμένου ο Δήμος Φλώρινας να μπορέσει να προβεί στη σύνταξη του Τοπικού Δημοτικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων Δήμου Φλώρινας, θέτει προς δημόσια διαβούλευση το προσχέδιο αυτού.Το τελικό σχέδιο θα αποτελέσει μέρος του αναθεωρημένου Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ).Παρακαλούμε για την υποβολή των οποιωνδήποτε προτάσεων-παρατηρήσεων μέχρι και την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 15:00 στο Δημαρχείο Φλώρινας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τετάρτη  24 Φεβρουαρίου 2016 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 15:00΄ μμ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβούλιο στο Πέρασμα.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας με θέμα: «αξεπέραστα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, οι νεφροπαθείς στη Δυτική Μακεδονία» κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος.

ΣΤΟ 1ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας συμμετείχε στις 18 Φεβρουαρίου 2016 στο 1ο Επιχειρηματικό Ελληνοιταλικό Φόρουμ που διοργάνωσε η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθηνά και το Ιταλικό Υπουργείο Εξωτερικών. Το Επιμελητήριο μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Σαπαλίδης με επιχειρηματίες του νομού μας. Την Ελληνική Κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης ο κ. Σταθάκης, ο Υπουργός Εξωτερικών ο κ. Γκοτζιάς και η Υφυπουργός κα. Τσάκρη. Επίσης, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Μίχαλος, ο Δ/νων Σύμβουλος της Enterprise Greece κ. Στάικος , ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Σαββάκης καθώς και εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και επενδυτικοί κύκλοι της Ελλάδος.

Π. Κουκουλόπουλος: "Η πρωτοβουλία μας δεν στοχεύει μόνο στην ενότητα της παράταξης, αλλά πρωτίστως της κοινωνίας".

Εικόνα
"Η πρωτοβουλία μας να ενωθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις που κινούνται στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας, του προοδευτικού κέντρου και της ανανεωτικής αριστεράς δεν στοχεύει μόνο στην επανασυγκρότηση και την ισχυροποίηση της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης, που τόσο ανάγκη έχει η χώρα, αλλά πρωτίστως στο να περάσει ένα ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα ενότητας προς την κοινωνία. Αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, η κοινωνία μας καθώς οι πολίτες που έχουν καταλάβει πολύ καλά πως οδηγηθήκαμε σε τρία μνημόνια, και ίσως οδηγηθούμε σε τέταρτο, επειδή δεν υπήρξε ενότητα μεταξύ μας, απαιτούν να συμφωνήσουμε επιτέλους και να εργαστούμε όλοι μαζί κάνοντας όσα χρειάζεται για να βγούμε από τη μακροχρόνια κρίση".

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 23 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  15:00μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης).

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων εκπαιδευτικών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας ​(http://sepflorinas.blogspot.gr/) το πρώτο από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της σειράς i ­Teach.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Συγκροτείται με ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής το Περιφερειακό Συντονιστικό Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δυτ. Μακεδονίας την Κυριακή (21.2) στις 11πμ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 24 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει  τη Τρίτη 23 Φεβρουαρίου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Εικόνα
Μια καινοτόμα μεθοδολογία ανάλυσης των σχολίων που θα συγκεντρώνονται από τις δημόσιες ηλεκτρονικές διαβουλεύσεις θα προκύψει από τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με στόχο τη Νίκη Κόντρα στον Α.Ο.Κοζάνης ο Αμύντας Αμυνταίου

Εικόνα
Ο Αμύντας φιλοξενεί το Σάββατο (20/02 στις 16:00) τον Α.Ο.Κοζάνης, για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β Εθνικής Ανδρών.Με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να συνδυάσουν τη νίκη με μια καλή εμφάνιση, που θα ικανοποιήσει τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο πλευρό της.

ΒΟΛΕΙ: Φινάλε στα Γρεβενά για τον Αριστέα Φιλώτα

Εικόνα
Τελευταία αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ, με τον Αριστέα να φιλοξενείται την Κυριακή (21/01 στις 19:00) από τον Γ.Σ. Γρεβενών.Οι παίκτριες του Αριστέα, μετά την καθαρή τους νίκη με 3-0 σετ επι της Εδεσσαικής, θα πάνε στα Γρεβενά με ανεβασμένη ψυχολογία, με στόχο να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της αναμέτρησης και να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Όλα για τη Νίκη με Λασσάνη ο Αίαντας Αμυνταίου

Εικόνα
Το Λασσάνη υποδέχεται στο ΔΑΚ Αμυνταίου το Σάββατο (20/02 στις 19:00) ο Αίαντας για την 12ηαγωνιστική του Α τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ.Τα βαθμολογικά περιθώρια για τους παίκτες του Λάζαρου Φωτιάδη έχουν στενέψει επικίνδυνα, γεγονός που τους υποχρεώνει από εδώ και πέρα να κυνηγούν το αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει στις 22 Φεβρουαρίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  14:00 στο Γραφείο του Δημάρχου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 15o ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΑΔΗΝ

Εικόνα
Σύσκεψη φορέων με σκοπό τον συντονισμό τους για τη διοργάνωση των εξαιρετικής σημασίας αγώνων του 15ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Βάδην που θα διεξαχθεί στην πόλη της Φλώρινας σε συνδιοργάνωση με τον ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στην έδρα της Π.Ε. Φλώρινας.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΓΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ

Εικόνα
Φωτογραφίες:parathrhths.blogspot.com Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/02/2016 η εκδήλωση γιορτής προς τιμή του μπλόκου Αμυνταίου–Πύργων στον κόμβο Αντιγόνου ως ένδειξη συμπαράστασης και ενδυνάμωσης της συνέχισης του αγώνα των αγροτών. Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από τα μέλη αρχικά της συντονιστικής επιτροπής του Μπλόκου Αμυνταίου – Πύργων : Διαμαντούλα Κρητικού και Κωνσταντίνος Ηλιάδης.

ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΠΙΣΩ

Εικόνα
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόποτη νεοφιλελεύθερη πολιτική της Διοίκησης της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε για την πρόσληψη 65 εργαζομένων με ΑΤΟΜΙΚΕΣ!!!συμβάσεις εργασίας που μας γυρίζουν έναν αιώνα πίσω. Πιο συγκεκριμένα: Η ΔΕΗ ΑΝ.ΑΕ ως θυγατρική Εταιρεία που ανήκει 100% στον Όμιλο ΔΕΗ Α.Ε της οποίας Πρόεδρος είναι ο σημερινός Πρόεδρος & ΔΝΣ της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Παναγιωτάκης, με την 36/2014 απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου,ενέκρινε την κατανομή ανά Δ/νση και κατά κατηγορία/ειδικότητα, τις θέσεις προσωπικού που πρέπει να προσληφθούν στην Εταιρεία,αποστέλλονταςτο αίτημα στο ΑΣΕΠ μαζί με το αντίστοιχο έγγραφο της Δ/νσης Οικονομικών Λειτουργιών της ΔΕΗ ΑΝ. Α.Ε αρ. πρωτ. 4056/2014 με το οποίο βεβαιώνεται ότι έχει προβλεφθεί η δαπάνη μισθοδοσίας του προσωπικού που θα προσληφθεί.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ RIVER SIDE

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας συγχαίρει το καφέ εστιατόριο River Side του Φιλίππου Τραϊανού μέλος του Επιμελητηρίου, για την τιμητική διάκριση που απέσπασε ως ένα από τα εστιατόρια υγιεινής, ποιοτικής και μεσογειακής διατροφής (Mediterranean Diet and Enhancement of Tradiational Food). Να σημειωθεί ότι η εν λόγω επιχείρηση έχει ήδη διακριθεί (12-09 2012), από τον Ε.Ο.Τ. με το ειδικό σήμα ποιότητας ελληνικής κουζίνας.Ανάλογες διακρίσεις αναδεικνύουν την τοπική επιχειρηματικότητα και όλη την περιοχή μας.Στην παραπάνω επιχείρηση ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
H Διεύθυνση Γεωπληροφορίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΑΣΕΠΑ), στα πλαίσια δημιουργίας τοπικού γραφείου στην Φλώρινα, με στόχο την υποστήριξη των αγροτών και κτηνοτρόφων σχετικά με το ΟΣΔΕ και τις αγροπεριβαλλοντικές δράσεις προκηρύσσει: 1 ΘΕΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΣΥΛΛΗΨΗ 64ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Εικόνα
64χρονο ημεδαπό για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φλώρινας. Από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε., διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας έναν (01) αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, έναντι χρηματικής αμοιβής .Κατασχέθηκαν: το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο,δυο (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 53ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
53χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών συνέλαβαν στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας - Κρυσταλλοπηγής (Α/Κ Μανιακών Καστοριάς), αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος Καστοριάς (Ο.Π.Δ.Ε). Aπό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος οδηγός του μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, τρείς (3) ομοεθνείς του (23, 24 και 27 χρονών), μη νόμιμους μετανάστες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Εικόνα
Οι Ελένη & Κωνσταντίνος Παπαθανασίου προσέφεραν το ποσό των εκατό ευρώ (100 €), στη μνήμη του πατέρα τους Αναστασίου Βόσδου, στον ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» για τις ανάγκες του Συλλόγου. Ευχαριστούμε. Το Δ.Σ. του ΦΣΦΑ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια προς το μέλος του Δ.Σ. κ. Παναγιώτη Κοΐδη για την απώλεια του πατέρα του. Το Δ.Σ.

Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΧΑΝΘ

Εικόνα
Πολύ δυνατές εμφανίσεις έκαναν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες των ΣΑΡΙΣΩΝ, που πήραν μέρος στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Χ.Α.Ν.Θ. (13-14/2/16) στη Θεσσαλονίκη και έκαναν αισθητή την παρουσία της Φλώρινας στο πολύ σημαντικό αυτό πρωτάθλημα.Το τουρνουά της Χ.Α.Ν.Θ. έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών (314) φανερώνοντας τη μεγάλη εξάπλωση του αθλήματος κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση 13 αθλητές/τριες των ΣΑΡΙΣΩΝ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κατακτώντας σημαντικές θέσεις.

3Ο ΚΥΠΕΛΛΟ “ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ”

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία το ολοκληρώθηκε το 3ο κύπελλο καράτε "Αντωνία Τσαμουρίδου", την Κυριακή 14/2/2016 στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» στο Μακροχώρι Βεροίας, που διοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, η Τοπική Επιτροπή καράτε Β. Ελλάδος και ο Πανημαθιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε υπό την αιγίδα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας. Στην διοργάνωση συμμετείχαν 30 σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα (Χίο, Θεσσαλονίκη, Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα, Βέροια, Αλεξάνδρεια, Πέλλα, Κατερίνη, Αθήνα, Κέρκυρα, Φλώρινα, κλπ) με πάνω από 450 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι αγωνίστηκαν στις κατηγορίες kata – kumite Παίδων – Κορασίδων – Εφήβων – Νεανίδων – Νέων Ανδρών – Γυναικών. Τσαρτσιταλίδης Κίμων (μέλος Δ.Σ ΕΛΟΚ) : «Η ΕΛΟΚ χαιρετίζει το 3ο κύπελλο Αντωνία Τσαμουρίδου.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Εικόνα
Στα έργα και τις ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας τα χρόνο που πέρασε αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος. Όπως ανέφερε ο κ. Μπίρος προτεραιότητα του είναι η ολοκλήρωση της μελέτης για τη κατασκευή του κάθετου άξονα Φλώρινας –Πτολεμαίδας έτσι ώστε να αποκτήσει η Φλώρινα το οδικό δίκτυο που τις αξίζει καθώς είχε αδικηθεί τόσα χρόνια με απώτερο σκοπό να βγει από την απομόνωση η περιοχή. «Στόχος μας επιπλέον είναι» είπε ακόμα «να υλοποιήσουμε και τη μελέτη για τη κατασκευή του οδικού άξονα Φλώρινα –Πρέσπα που αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής».

ΨΗΦΙΣΜΑ Φ.Ο.Ο.Φ. ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΟΙΔΗ

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου Φλώρινας (Φ.Ο.Ο.Φ.) μετά την αναγγελία του θανάτου του Βασιλείου Κοϊδη , μέλους του πρώτου του Δ.Σ. του συλλόγου, συνεδρίασε εκτάκτως και έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1.Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στην κηδεία. 2.Να παραδώσει το παρόν ψήφισμα στον υιό του αποθανώντα. 3.Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο. Με τιμή Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας Νικ. Ταμουτσέλης Κοσμάς Ρούφας

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΜΒΥΚΩΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Εικόνα
Το Τελωνείο Φλώρινας σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους-Αυτοτελές Γραφείο Χημικών Υπηρεσιών Φλώρινας και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας – Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί  σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12:00 στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας με θέμα ¨ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΜΒΥΚΩΝ¨ .

ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "WOMEN FROM THE UNDERGROUND" ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ "FESTIVAL STOBI"

Εικόνα
Την θεατρική παράσταση «Women from the Underground» θα παρουσιάσει στη Φλώρινα το «Festival Stobi», καλεσμένο του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών - Φλώρινας, ως εταίρος του προγράμματος «New Prespas Festival». Η παράσταση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Π.Ε. Φλώρινας - αίθουσα «Θόδωρος Αγγελόπουλος», είναι σε σκηνοθεσία του Andrej Cvetanovski. Πρωταγωνιστούν οι: Damjan Cvetanovski, Sergej Dimovski, Dushica Nastova, Angela Dimitrova, Dragana Levenska, Aleksandra Mihajlovska.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕΣΩ ΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο Δήμος Αμυνταίου συμμετέχοντας ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00μ.μ έως 16:00μ.μ, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου από τις 09:00π.μ. έως τις 15:30μ.μ, θα προβεί στη διανομή ποσοτήτων νωπών κοτόπουλων, οσπρίων, ζυμαρικών, ζάχαρης, απορρυπαντικών στο ισόγειο του Δημαρχείου Αμυνταίου.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Έναν 37χρονο ημεδαπό και έναν 49χρονο αλλοδαπό για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας με την συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΕΒΑ

Εικόνα
Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και η ιερά Μητρόπολη Φλώρινας συμμετέχοντας ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 18 Φεβρουάριου και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, τις ώρες 09:30 π.μ. με 15:30 μ.μ, στο χώρο της Εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής θα προβεί στη διανομή προϊόντων .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΕΠΑ- ΑΝΕΜ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει ότι στη σύνθεση της Διοικητικής Επιτροπής του φορέα Διαχείρισης Εθνικών και Κοινοτικών Προγραμμάτων ΚΕΠΑ- ΑΝΕΜ (Κέντρο Πολιτιστικής Ανάπτυξης- Αναπτυξιακής Ένωση Μακεδονίας), που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ.Σαπαλίδης Σάββας ως μέλος.

ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΕ ΣΚΕΠΗ ΜΕΖΟΝΟΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε σκεπή μεζονέτας και είχε σαν αποτέλεσμα να επεκταθεί και σε εφαπτόμενη σκεπή παρακείμενης μεζονέτας κλήθηκε τη Δευτέρα  η Πυροσβεστική Υπηρεσία . Στο συμβάν επενέβησαν 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στις σκεπές και των δυο μεζονετών.

ΣΥΛΛΗΨΗ 21 ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Εικόνα
21χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής.Σε βάρος του 21χρονου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης των Σουηδικών αρχών, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για αδικήματα κατά του ανθρώπου – βιασμός- πράξη που έγινε στη Σουηδία τον Ιανουάριο του 2015. 

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 62ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ

Εικόνα
62χρονο ημεδαπό για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος οδηγός του μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας δυο (02) αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοαλβανικής μεθορίου.

6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ -ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ "SING & SHINE WITH YOUR BODY & SOUL

Εικόνα
Στο 6o Φεστιβάλ Παιδικών - Νεανικών Χορωδιών: Sing & Shine with your Body & Soul, που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης συμμετέχει η Παιδική Χορωδία «Δημήτρης Λιώτσης» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016.

ΜΕ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ THE BOY ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με τη ταινία THE BOY συνεχίζονται οι προβολές ταινιών από τη κινηματογραφική λέσχη της Φλώρινας . Η προβολή της ταινίας θα γίνει: ΚΥΡΙΑΚΗ 21/2: 17.30 & 20.30 ΔΕΥΤΕΡΑ 22/2: 19.00 & 22.00 ΤΡΙΤΗ 23/2: 21.00 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ! Σκηνοθεσία: Ουίλιαμ Μπρεντ Μπελ Πρωταγωνιστούν: Λόρεν Κόαν, Τζιμ Νόρτον, Νταϊάνα Χαρντκάστλ, Μπεν Ρόμπσον Κατηγορία: Θρίλερ Διάρκεια: 98'

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στη γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου Βέλτση έκοψε τη βασιλόπιτά του ο συνδυασμός «Αναπτυξιακή Πορεία» του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016.Παρόντες στην κοπή της βασιλόπιτας ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας και Σύμβουλοι αυτής, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, μέλη των τοπικών συμβουλίων, υποψήφιοι του συνδυασμού, καθώς και φίλοι αυτού.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΩΣ ΝΕΟΣ ΗΓΕΜΟΝΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΓΝΟΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο νέος πρόεδρος και Δ/νων σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Παναγιωτάκης, ως νέος ηγεμόνας της περιοχής αγνοώντας τις απόψεις των τοπικών φορέων προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούν στην περιοχή της Φλώρινας από την Κοζάνη. Δεν μπαίνω στην ουσία των δηλώσεών του γιατί για εμάς είναι ως μη γενόμενες.Άραγε υπάρχουν στο λεξιλόγιο του κ. Παναγιωτάκη οι λέξεις «διάλογος» και «διαβούλευση»; Γνωρίζουν οι κ. κ. Τσίπρας και Σκουρλέτης την αυταρχική συμπεριφορά του κ. Παναγιωτάκη; Να γνωρίζει ο ίδιος ότι θα ελεγχθεί ενδελεχώς στο τέλος της θητείας του πολιτικά και εύχομαι όχι ποινικά.

ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ

Εικόνα
Έπειτα από επιθυμία που εξέφρασαν αγρότες και μουσικοί καλλιτέχνες προς το μπλόκο Αμυνταίου – Πύργων για μια μουσική εκδήλωση, καλούμε όποιον μουσικό θέλει να συμμετάσχει σε ένδειξη συμπαράστασης και ενδυνάμωσης της συνέχισης του αγώνα των αγροτών, την Τετάρτη στις 17/02/2016 και ώρα 16:00 στον κόμβο Αντιγόνου με ποικιλία μουσικής και φαγητού.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:Το έργο της τηλεθέρμανσης χρησιμοποιήθηκε προεκλογικά για υφαρπαγή ψήφων

Εικόνα
Συνέντευξη τύπου για τον ενάμιση χρόνο λειτουργίας της Δημοτικής και την θέση της αντιπολίτευσης έδωσε χθες ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενότητα Συνεργασία του Δήμου Φλώρινας Στάθης Κωνσταντινίδης. Όπως είπε ο κ. Κωνσταντινίδης αίτημα των πολιτών είναι να υπάρχει ισονομία, δημοκρατία και διαφάνεια στη λειτουργία του Δήμου Φλώρινας κάτι που ως τώρα δεν έχουν δει γιαυτό και έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο Δήμο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΕΝ ΦΛΩΡΙΝΗ "Η ΕΛΠΙΣ"

Εικόνα
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους συμπατριώτες Μοναστηριώτες, οι οποίοι προσέφεραν στον Σύνδεσμο μας στην μνήμη του Αναστάσιου Βόσδου. Ειδικότερα ευχαριστεί: Την κ. Βιργινία Βόσδου, που προσέφερε 100€ Την κ. Αλίκη Λουκίδου, που προσέφερε 100€ Τους κ. Γεώργιο και κ. Πετρούλα Βεγήρη, που προσέφεραν 100€

Διανομή τροφίμων και απορρυπαντικών από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, τις ώρες 09:30π.μ. με 13:00μ.μ, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας θα προβεί στη διανομή ποσοτήτων νωπών κοτόπουλων, ζάχαρης, φακής, φασολιών, μακαρονιών και διάφορων απορρυπαντικών, από το χώρο των ψυγείων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, για όσους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ είχαν υποβάλλει αίτηση στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας και στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια).

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με  Θέμα: Παραβίαση της νομοθεσίας από τη ΔΕΗ Α.Ε. και έλλειψη διαφάνειας με τη διενέργεια διαγωνισμών χωρίς ενημέρωση των τοπικών επιχειρήσεων και του τοπικού τύπου, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Ιωάννης Αντωνιάδης.Πρόσφατα, κατά παράβαση κάθε νομιμότητας έγινε από τη ΔΕΗ Α.Ε. προσπάθεια παρέμβασης στο θέμα της υποχρεωτικής δημοσίευσης των πάσης φύσεως διαγωνισμών στον τύπο.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Εικόνα
Το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ διαχρονικά, (βρέθηκε και βρίσκεται) στο πλευρό όλων των εργαζομένων σε εργολάβους, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους, που αποκτά ιδιαίτερη σημασία, δεδομένων των δύσκολων και ιδιαίτερων συνθηκών εργασίας, στις οποίες καλούνται να φέρουν σε πέρας το έργο τους.Περαιτέρω, το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκεται αλληλέγγυο και στηρίζει τις 48ωρες κυλιόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις, τις οποίες αποφάσισαν οι εργαζόμενοι σε εργολαβικές εταιρείες στο Ορυχείο Μαυροπηγής.