Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 10, 2014

ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2014 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2013

Εικόνα
10 τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν τον μήνα Ιούλιο του 2014 έναντι 13 τον Ιούλιο του 2013 σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας τα οποία αφορούν τα θέματα της οδικής ασφάλειας και της τροχονομικής αστυνόμευσης στην εδαφική αρμοδιότητα των Περιφερειακών Ενοτήτων Φλώρινας, Καστοριάς, Κοζάνης και Γρεβενών.

ΈΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ "ΣΥΖΕΥΞΗ"

Εικόνα
Την έκθεση των μελών της με θέμα "ΣΥΖΕΥΞΗ" θα παρουσιάσει η καλλιτεχνική ομάδα POLY_MORFώN» του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις Γκαλερί UNDERROOF και UNDERGROUND του «Αριστοτέλη» από 23 Αυγούστου ως 7 Σεπτεμβρίου 2014.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Εικόνα
Περίπτερο συλλογής ιατροφαρμακευτικού υλικού θα λειτουργεί στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας ο ΣΥΡΙΖΑ από την Δευτέρα 18 έως και Πέμπτη 21 Αυγούστου από τις 10.00 ως 13.00 και από τις 18.00 έως 21.00.

ΣΥΡΙΖΑ:ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Εικόνα
Στις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες αναφέρεται σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Και φέτος θα λειτουργήσει το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην Φλώρινα. Το Σ.Δ.Ε. είναι δημόσιο σχολείο και ισοδυναμεί με Γυμνάσιο.

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Εικόνα
Το πρόγραμμα της Δημιουργικής Αθλητικής Εβδομάδας, ανακοίνωσε ο Δήμος Φλώρινας που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και τις 24 Αυγούστου 2014 στο ΔΑΚ Φλώρινας (γήπεδο ποδοσφαίρου), στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου.

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Εικόνα
Για τις 25 και 26 Αυγούστου αναβάλλεται το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ 3χ3 που ήταν να πραγματοποιηθεί στις 19-20 Αυγούστου στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ Δ.Σ. ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΟΥ

Εικόνα
Ψήφισμα με το οποίο εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Παύλου Μπαμπάκου εξέδωσε ο Δήμος Πρεσπών σε έκτακτη συνεδρίαση του.

ΚΕΦΙΑΠ: ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΚΕΚΑΜΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τα δημιουργήματα των παιδιών του ΚΕΦΙΑΠ (ΚΥΚΕΚΑΜΕΑ) Φλώρινας θα παρουσιαστούν στις όχθες του ποταμού Σακουλέβα στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας. Η έκθεση των παιδιών με τις δημιουργίες τους θα ξεκινήσει την Δευτέρα 18 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 Αυγούστου.

ΟΑΕΔ:ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Εικόνα
Στις 21 Αυγούστου κλείνουν οι συμπληρωματικές αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα προώθησης στην απασχόληση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, 2.000 ανέργων νέων ηλικίας έως 35 ετών, με το διακριτικό τίτλο «Επιχειρηματικότητα νέων με έμφαση στην καινοτομία».

ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟΣ: 4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ

Εικόνα
Το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ χορευτικών συγκροτημάτων διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπλατάνου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" με  αφορμή τον εορτασμὀ της Κοιμἠσεως της Θεοτὀκου. Στο πλαίσιο των διήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα πραγματοποιηθεί πατινάδα και αναπαράσταση του Νυφοπάζαρου από τον κ. Κωνσταντίνο Κουγιουμτζή.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ 19ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Εικόνα
Δύο 19χρονους ημεδαπούς συνέλαβαν στην Κοζάνη αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κοζάνης, για κλοπή, αντίσταση, απείθεια και εξύβριση.

ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς, 34 και 28χρόνων, συνέλαβαν στην Καστοριά αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστείων για κλοπή.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Εικόνα
Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριάζει την Τετάρτη 20 Αυγούστου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης).

20 ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 14 Αυγούστου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου στις 2:00 μετά το μεσημέρι στο Γραφείο του Δημάρχου.

115 ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εικόνα
Με την υπογραφή ακόμα 55 Δημάρχων από όλη την χώρα ενισχύθηκε το Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση που δημιουργήθηκε αρχικά από μια ομάδα 60 Δημάρχων ενόψει των εκλογών της ΚΕΔΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Ο.Ε.ΝΕ.Φ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Εικόνα
Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας θέλει να ευχαριστήσει τους πολλούς συμπολίτες μας που σε αυτή την δύσκολη στιγμή προσέφεραν μαζικά από το υστέρημα τους φάρμακα, καταδεικνύοντας πάνω απ’ όλα την μεγάλη Φλωρινιώτικη ανθρωπιά.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΘΕΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ

Εικόνα
Συναυλία αφιερωμένη στον κορυφαίο Έλληνα λαϊκό συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τότε που έφυγε για πάντα από κοντά μας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Αυγούστου στο προαύλιο του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, με τη συμμετοχή σημαντικών ερμηνευτών και της Ορχήστρας «Βασίλης Τσιτσάνης».

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εικόνα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ   Ποδόσφαιρο Στο Ηρακλή Ψαχνών θα συνεχίσει για ένα χρόνο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ ο Φλωρινιώτης γκολκίπερ Νίκος Μελίσσας. Μπάσκετ Στην ομάδα του Φίλλιπου Βέροιας και το πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της Α2 έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής από τον Άγιο Παντελεήμονα Τάσος Τραϊανός Ποδόσφαιρο Σε φιλικό παιχνίδι η Θύελλα Φιλώτα νίκησε την ομάδα της Βέροιας Κ20 με 3-1 Απο τον συνεργάτη της εβδομαδιαίας εφημερίδας "Ματιές στα σπορ" Ηλία Βίτκα. Περισσότερα στο matiestaspor.blogspot.com

Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΜΕ ΦΟΛΑ

Εικόνα
Την απάνθρωπη και αποτρόπαια πράξη δηλητηρίασης των αδέσποτων ζώων στην Φλώρινα καταγγέλλει και καταδικάζει ο Δήμος Φλώρινας με ανακοίνωση του υπογραμμίζοντας ότι  "ο Δήμος Φλώρινας καταγγέλλει τέτοιου είδους ενέργειες οι οποίες προσβάλλουν το σύνολο των συνδημοτών μας. Δε πιστεύουμε σε καμία περίπτωση, ότι αυτές οι απαράδεκτες κινήσεις, οι οποίες οδηγούν σε βίαιο θάνατο ζωντανές υπάρξεις, μπορούν να χαρακτηρίσουν τους Φλωρινιώτες".

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ξεκινάνε την Δευτέρα 18 Αυγούστου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας με τίτλο "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2014" που θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 24 Αυγούστου.

ΠΛΗΘΟΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ-ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ

Εικόνα
Λατρευτικές- Πανηγυρικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τον Δεκαπενταύγουστο, που έχει χαρακτηριστεί και ως το Πάσχα του καλοκαιριού, διοργανώνονται σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

ΣΑΡΙΣΕΣ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Εικόνα
Ανοιχτό Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης διοργανώνουν οι ΣΑΡΙΣΕΣ στο Νέο Πάρκο το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Αυγούστου στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας.

ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Εικόνα
Να καταβληθούν άμεσα οι οφειλές από την εξισωτική αποζημίωση, με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ), ζητούν οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι προειδοποιούν με κινητοποιήσεις, μέσω συμβολικών αποκλεισμών στα κτίρια των κατά τόπους Περιφερειών, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα.

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Εντός των επιθυμητών ορίων οι τιμές των παραμέτρων των δειγμάτων νερού της λίμνης Καστοριάς που εξετάστηκαν μετά από δειγματοληψία που πραγματοποιήθηκε εκ νέου στις αρχές Αυγούστου στο πλαίσιο παρακολούθησης της ποιότητας του νερού της λίμνης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Εικόνα
Έναν 34χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για παράνομη μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη συνέλαβαν χθες το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή – Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

27 ΚΙΒΩΤΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Ε.ΝΕ.Φ.

Εικόνα
27 κιβώτια γεμάτα εκατοντάδες παυσίπονα, δεκάδες αντιβιοτικά, αντισηπτικά και γάζες και πολλά άλλα διάφορα φάρμακα,συγκεντρώθηκαν  στην μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο Ο.Ε.ΝΕ.Φ. το τετραήμερο από 10 έως 12 Αυγούστου για τη συγκέντρωση φαρμάκων για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν στην Γάζα.

ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Εικόνα
Ομόφωνα ψηφίστηκαν τα 14 από τα 15 θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του. Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε το θέμα  «Σχετικά με αλλαγή έδρας του Νηπιαγωγείου Τροπαιούχου», με εισηγητή τον κο Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας  καθώς οι κ.κ. Ρασάικος Τραϊανός και Μπέλτσος Αθανάσιος δήλωσαν «παρών».

ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 372,642 ΕΥΡΩ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Tην εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης ύψους 372,642.14 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προέβη η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας- Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, για την εκπόνηση του συνόλου των αναγνωριστικών – προκαταρκτικών μελετών για τον υπόγειο εμπλουτισμό της Λίμνης Καστοριάς.

ΚΑΤΑ 40 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Εικόνα
Την αύξηση της χρηματοδότησης κατά 40 εκατ. ευρώ, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες με βάση τις αιτήσεις και να φιλοξενηθούν φέτος 89.000 παιδιά στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, αντί των 68.000 που ήταν πέρσι (περίοδος 2013-2014) ενέκρινε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, η οποία έγινε στο γραφείο του υφυπουργού Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και έλαβαν επίσης μέρος ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου και αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της, Κώστα Ασκούνη.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΖΩΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ- ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Εικόνα
Σε μια ανεπτυγμένη κοινωνία του 21ου αιώνα, σε μια ευρωπαϊκή κοινωνία  κάποιοι που θέλουν να φέρουν τον τίτλο "άνθρωποι" επέλεξαν να δείξουν τον χαρακτήρα τους και την κατ' αλλά ανθρωπιά τους, κρυμμένοι πάντα πίσω από το προσωπείο του ευυπόληπτου πολίτη, οικογενειάρχη και ανθρώπου, ρίχνοντας φόλες στην Φλώρινα σκοτώνοντας δεκάδες αδέσποτα ζώα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΩΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ

Εικόνα
Τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη επισκέφθηκε σήμερα ο νέος διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας κ. Χήρας Δημήτριος. 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριάζει την Πέμπτη 14 Αυγούστου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου στις 2:00 μετά το μεσημέρι  στο Γραφείο του Δημάρχου. 

Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.: ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2011

Εικόνα
Στην πληρωμή για την εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης για το 2011 προχώρησε τη Δευτέρα 11 Αυγούστου ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, η πληρωμή για την εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης για το 2011, σε 103.532 δικαιούχους αγρότες, πιστώθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων, με ποσό που ανέρχεται στα 11.282.961,21 ευρώ.

ΥΠΑΑΤ: ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013

Εικόνα
Την πληρωμή της πρώτης δόσης της εξισωτικής αποζημίωσης του 2013 ανακοίνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Εικόνα
Στη δημοσιότητα δόθηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της ΕΛΑΣ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Εικόνα
Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στον πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργανώνει η Δομή υποστήριξης του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου με σκοπό τη βράβευση δικαιούχων συγχρηματοδοτούμενων έργων του ΠΑΑ 2007-2013 ενημερώνει το τμήμα Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 118 ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΚΔΜ

Εικόνα
Στην πρόσληψη 118 εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου 60 ημερομισθίων για την κάλυψη εποχικών η παροδικών αναγκών των ορυχείων και των μονάδων της Δυτικής Μακεδονίας, προχωράει το ΛΚΔΜ Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Τη δική του περιβαλλοντική κυψέλη απέκτησε το Βελβεντό. Πρόκειται για το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ένα υπερσύχρονο κτίριο που δένει αρμονικά την εικόνα ενός γνήσιου Βελβεντινού σπιτιού της συγκεκριμένης εποχής με το σήμερα.

6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ- ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΠΛΕ

Εικόνα
Για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται φέτος το Φεστιβάλ Μουσικής από τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Φλώρινας στο προαύλιο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας. Το φεστιβάλ ξεκινάει στις 23 Αυγούστου με το συγκρότημα ΜΠΛΕ που συνδυάζουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, φανκ αλλά και τζαζ μουσικής.

Ο.Ε.ΝΕ.Φ.: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LET'S TALK ABOUT FUTURE ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Εικόνα
Τη συμμετοχή  δύο νέων ηλικίας 18 έως 30 ετών στο πρόγραμμα "Let's Talk about Future" διάρκειας 8 ημερών  από 23 έως 30 Αυγούστου 2014 στην Πολωνία, εξασφάλισε ο Ο.Ε.ΝΕ.Φ. 

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7:00 ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Ε.ΝΕ.Φ

Εικόνα
Ολοκληρώνεται σήμερα στις 7:00 η συγκέντρωση φαρμάκων για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στη Γάζα από τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας. Η ανταπόκριση των Φλωρινιωτών στο κάλεσμα συγκέντρωσης φαρμάκων από τον Ο.Ε.ΝΕ.Φ. ήταν άμεση και ήδη μέχρι τώρα έχει συγκεντρωθεί αρκετό υλικό το οποίο θα αποσταλεί στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα για να φτάσει και στα χέρια των αρμοδίων στη Γάζα.

42 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Δ.Μ.

Εικόνα
Με 42 θέματα στην ημερήσια διάταξή της συνεδριάζει αυτή την ώρα στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος) η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Από τα 42 θέματα τα 10 θέματα αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ

Εικόνα
Με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριάζει σήμερα  Τρίτη 12 Αυγούστου στις 8:00 το βράδυ, με αυτή τη σύνθεση, το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Περάσματος.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΟΙΚΟ ΠΥΡΕΤΟ ΖΗΤΑ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Επιστολή προς τον Υπουργό και Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ.κ. Γεώργιο Καρασμάνη και Πάρι Κουκουλόπουλο, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, προκειμένου να υπάρχει μέριμνα για την άμεση οικονομική αποζημίωση των κτηνοτρόφων που έχουν πληγεί από τον Καταρροϊκό Πυρετό.