Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 21, 2023

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στις 27 και 28 Μαΐου, τα επισκέψιμα οινοποιεία στους «Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» γιορτάζουν την Άνοιξη και μαζί, τον νέο κύκλο ζωής στο αμπέλι, που έχει ξεκινήσει με την άνθιση, για να καταλήξει από τον Αύγουστο και μετά, στον τρύγο. Οι «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» προσκαλούν τις φίλες και του φίλους του κρασιού στα οινοποιεία τους προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τους, το σαββατοκύριακο 27 και 28/5, από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα (γενικό προτεινόμενο ωράριο). Στη Φλώρινα το κτήμα Πάντου σας περιμένει να δοκιμάσετε τις γεύσεις των κρασιών της και να γνωρίσετε από κοντά τους οινοποιούς. Η είσοδος είναι δωρεάν!

"ΣΒΗΝΕΙ" ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι από αύριο Τετάρτη 24.05.2023 θα ξεκινήσει να μειώνεται η παροχή της Τηλεθέρμανσης, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η λειτουργία μας για την φετινή περίοδο έως την Παρασκευή 26.05.2023. Μετά το πέρας της λειτουργίας μας θα γίνουν οι τελευταίες καταμετρήσεις των καταναλώσεων θερμικής ενέργειας, και θα εκδοθούν οι τελευταίοι λογαριασμοί της περιόδου. Υπενθυμίζουμε ότι οι τελευταίοι λογαριασμοί που θα εκδοθούν, θα αφορούν το διάστημα από περίπου 10 Μαρτίου έως το πέρας της λειτουργίας μας. Κατά την θερινή περίοδο τα συνεργεία της Τηλεθέρμανσης θα εκτελέσουν εργασίες συντήρησης στις εγκαταστάσεις των καταναλωτών, όπου είναι απαραίτητο. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές να μην επεμβαίνουν στις εγκαταστάσεις της Τηλεθέρμανσης, και να μην διακόπτουν την παροχή ρεύματος προς τον θερμικό υποσταθμό,καθώς δεν καταναλώνει ρεύμα. Επίσης παρακαλούνται να φροντίζουν για την ασφάλεια και την καθαριότητα στους χώρους των εγκαταστάσεων (λεβητ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Στον προγραμματισμό νέων δράσεων, με χρονικό ορίζοντα τα μέσα Ιουλίου, προχώρησε το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας με τον υπεύθυνο του Γραφείου Μιχάλη Χάτζιο να παρουσιάζει τη νέα αυτή δέσμη δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στη Φλώρινα. Όπως ανέφερε ο κ. Χάτζιος "σε συνεργασία με τον κοινοτικό συμβούλιο Αμμοχωρίου, τους διευθυντές των σχολείων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, θα πραγματοποιηθούν δράσεις καθαριότητας, φύτευσης και καλλωπισμού στην κοινότητα σε μέρη που θα υποδείξουν οι εμπλεκόμενοι φορείς. Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 10:00' με πρωταγωνιστές τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων της κοινότητας. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί καμπάνια ενημέρωσης για όλα τα θέματα που έχει αναλάβει να επικοινωνήσει το Γραφείο Εθελοντισμού, όπως η Δωρεά Οργάνων και Ιστών, η λειτουργία της Κοινωνικής Ανταλλακτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου μας κ.ά". Επεσήμανε δε ότι "στο πλαίσιο της σταθερής επιδίωξης του κυρίου Δημάρχου προσωπικά και

ΝΕΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ - ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ Η ΠΕΤΗ ΠΕΡΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα
Νέος βουλευτής στην Περιφερειακή ενότητα Φλώρινας με τη Νέα Δημοκρατία εκλέγεται ο Σταύρος Παπασωτηρίου με 4999 ψήφους , ενώ την δεύτερη έδρα καταλαμβάνει η Πέτη Πέρκα που επανεξελέγη βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή ενότητα Φλώρινας συγκεντρώνοντας 3349 ψήφους.Στα 199 εκλογικά τμήματα της Φλώρινας η Νέα Δημοκρατία έλαβε 38,12% %, ο ΣΥΡΙΖΑ 24,74% ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ 13,12%, ΚΚΕ 4,89 %, Ελληνική λύση 4,72%, Νίκη 4,02%, Μέρα25 2,34% και Πλεύση Ελευθερίας 2,05%.

ΕΒΕ : ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Μεγάλο το ενδιαφέρον από ισραηλινή εταιρεία για τη Φλώρινα μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε   στο Επιμελητήριο Φλώρινας μεταξύ εκπροσώπων – νομικών συμβούλων μεγάλης ισραηλινής εταιρείας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σαπαλίδη Σάββα. Σκοπός της συνάντησης ήταν η πρόθεση της ισραηλινής εταιρείας να προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις στην ΠΕ Φλώρινας. Στο αμέσως επόμενο διάστημα οι ισραηλινοί θα επισκεφθούν το Επιμελητήριο μας για περαιτέρω συνεργασίες. Το Επιμελητήριο Φλώρινας εκφράζει την ικανοποίηση του για τις επαφές αυτές οι οποίες θα δυναμώσουν το επιχειρείν διασφαλίζοντας παράλληλα θέσεις εργασίες στην ΠΕ Φλώρινας.