Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 28, 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ – Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.: 1-4 12΄ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΟΠΚΕ): 0-1 26΄ ΒΙΔΙΝΗΣ ΗΛΙΑΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΟΠΚΕ): 0-2 40΄ ΓΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) (ΑΥΤΟΓΚΟΛ): 0-3 47΄ ΤΕΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ): 1-3 60΄ ΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΟΠΚΕ): 1-4

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Εικόνα
Αποχαιρετήσαμε σήμερα έναν μέγιστο πολιτικό ο οποίος με το ήθος, την πολιτική διορατικότητα και τη ρητορική του δεινότητα σφράγισε την πολιτική της πατρίδας μας για πολλά χρόνια.

Γ.ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ: Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

Εικόνα
Η πρόσφατη τροποποίηση της ΚΥΑ 6686/2014 περί χωροθέτησης σταθμών διοδίων που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ στις 29/5/2017, ενσωμάτωσε τα προαπαιτούμενα της τελευταίας αξιολόγησης και δυστυχώς επέφερε ένα ακόμα σοβαρό πλήγμα στην Περιφέρειά μας, που δεν προλαβαίνει πλέον να μετρά απώλειες σε όλους τους τομείς.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ

Εικόνα
Με σύσσωμη την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα με τον Υπουργό Ανδρέα Ξανθό, τον Αναπληρωτή Υπουργό Παύλο Πολάκη και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, συναντήθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου στην Αθήνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης.Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής αυτής συνάντησης συζητήθηκαν και τέθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την Υγεία στην περιοχή.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ

Εικόνα
Εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά με ειδικές ανάγκες διοργανώνει αύριο ο Ιππικός Αθλητικός Σύλλογος Φλώρινας σε συνεργασία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΠΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο του Ζωολογικού Κήπου από τις 9:00 έως τις 12:00.Βασικός σκοπός της εκδήλωσης είναι να συμβάλλει στην ενημέρωση και γνωστοποίηση της χρησιμότητας του αλόγου προς την ομάδα αυτών των παιδιών η θεραπευτική ιππασία. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει σεμινάριο γονέων και δασκάλων από ειδική ομάδα θεραπευτών και Φυσιοθεραπευτών και Ασκήσεις των παιδιών με ειδικές ανάγκες με το άλογο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΝΝΕΔ

Εικόνα
Με τον νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Φλώρινας κ. Τσακαλίδη Πέτρο συναντήθηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης.Ο κ. Βουλευτής συνεχάρη τον Πρόεδρο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο κ. Αντωνιάδης τόνισε ότι η ΟΝΝΕΔ , η νεολαία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας , μετά την επανίδρυση της από τον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι έτοιμη να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου με καινοτόμες ιδέες που είναι προνόμιο των νέων ανθρώπων αλλά και με τη φλόγα και την ορμή της νεότητας που είναι απαραίτητη για να γίνει μια επανεκκίνηση του κράτους με μπροστάρηδες τους νέους και τις νέες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά και κυρίως τους νέους της περιοχής μας με κορυφαίο ζήτημα το ιδιαίτερο υψηλό ποσοστό ανεργίας που υπάρχει στην περιοχή.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ"

Εικόνα
Στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές του Δήμου Αμυνταίου βρέθηκε ο Βουλευτής Φλώρινας Κωνσταντίνος Σέλτσας. Την Κυριακή 28/5/2017 επισκέφτηκε τον Άγιο Παντελεήμονα και την Τρίτη 30/5/2017 τη Βεγόρα. Μεγάλο μέρος των καλλιεργειών της περιοχής υπέστη σοβαρές ζημιές εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων των προηγούμενων ημερών.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ

Εικόνα
Επιστολή προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων απέστειλε  το Δ.Σ. της  Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Φλώρινας . Ολόκληρο το κείμενο Συνάδελφοι, Μετά την ψήφιση του, επαχθούς δυστυχώς για όλους μας, νέου ειδικού μισθολογίου από την κυβερνητική πλειοψηφία, θα θέλαμε να σταθούμε σε δύο συγκεκριμένα σημεία αυτού, στα οποία φρονούμε πως θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα από την Ομοσπονδία μας το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για διόρθωση αυτών των στρεβλώσεων. Πρώτον, η ύπαρξη της 3ης μισθολογικής κατηγορίας που αφορά τους συναδέλφους που προέρχονται από Συνοριακούς Φύλακες ή Ειδικούς Φρουρούς είναι απαράδεκτη και πρέπει να καταργηθεί. Δεν είναι δυνατόν οι Αστυνομικοί να διαχωρίζονται μισθολογικά με μόνο κριτήριο τον τρόπο εισαγωγής τους στο σώμα. Πως είναι δυνατόν να συνυπάρξουν αρμονικά στην διάρκεια της υπηρεσίας τους, ομοιόβαθμοι Αστυνομικοί που κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά και με τα ίδια χρόνια υπηρεσίας, όταν θα αμείβον

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Α.Τ. ΝΙΚΗΣ – Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ: 9-3 5΄ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ): 1-0 13΄ ΠΕΪΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ): 2-0 14΄ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ): 3-0 23΄ ΜΗΝΟΥ ΠΑΥΛΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ): 4-0 25΄ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ): 5-0 26΄ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡΜ.): 5-1 28΄ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡΜ.): 5-2 32΄ ΜΟΡΙΧΟΒΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ): 6-2 36΄ ΠΕΪΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ): 7-2 39΄ ΓΚΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡΜ.): 7-3 42΄ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ): 8-3 53΄ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ): 9-3

Ο "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», συγχαίρει τα παιδιά - μέλη και την υπεύθυνη του Παιδικού Κινηματογραφικού Εργαστηρίου του Συλλόγου μας, κα Νικολέτα Αντωνίου, Πτυχιούχο του Τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., για τη δημιουργία της κινηματογραφικής ταινίας «Η Ανταρσία των ονείρων» του Παιδικού Κινηματογραφικού Εργαστηρίου του Συλλόγου μας, που παρουσιάστηκε στις 28/05/2017, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ L3 ALEXANDERTHEGREAT 2017

Εικόνα
Στον διεθνή αγώνα L3 ALEXANDERTHEGREAT 2017 αφιερωμένο στον Μιχάλη Γκανά (που διοργάνωσε η Μακεδονική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολής την 28-5-2017), έλαβαν μέρος τρεις αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας. Ο αγώνας διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία στο σκοπευτήριο Πεντάλοφου της Θεσσαλονίκης. Οι συμμετοχές των αθλητών ανήλθαν στις 70 περίπου.

ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΤΗ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Με πρωτοβουλία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Τ.Κ. Πύργων, με τη συμμετοχή της διοίκησης του συνεταιρισμού, του προέδρου του τοπικού συμβουλίου, αγροτών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Θέμη Μουμουλίδη και Μίμη Δημητριάδη. Τη Ν.Ε. εκπροσώπησαν ο συντονιστός της Ν.Ε. Πασσαλίδης Κώστας και ο αναπληρωτής συντονιστής Μιμίκος Κώστας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα προβλήματα από την πρόσφατη χαλαζόπτωση που έπληξε τις δενδροκαλλιέργειες κυρίως μήλων και κερασιών, ολοκληρώνοντας τη καταστροφή μετά την καταστροφή από τον παγετό που υπέστησαν οι ίδιες καλλιέργειες, πριν από λίγο χρονικό διάστημα.

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΠΕΡΙΟΧΩΝ (REGIONS)

Εικόνα
Μεγάλη τιμή για την Ειρήνη-Μαρία Τσαρτσιταλίδου, για την Πόλη μας και για τον Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ, η κλήση της στo αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βόρειας Ελλάδας.Η Ειρήνη-Μαρία κλήθηκε να αγωνιστεί με το Εθνόσημο στο στήθος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Περιοχών (regions) στην Πρίστινα του Κοσόβου με την ομάδα “MACEDONIA GREECE” της Βόρειας Ελλάδας. Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία: Είμαι περήφανη για την συμμετοχή μου σε αυτούς τους αγώνες.

1η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 22ΧΡΟΝΟ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Εικόνα
Οι Περιφερειακοί Αγώνες Γενικής Αεροπορίας, διοργανώνονται από την ΕΛ.Α.Ο. (Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία), πουείναι η ανωτάτη αεραθλητική αρχή της χώρας. Είναι αθλητική Ομοσπονδία, αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και εκπροσωπεί την χώρα μας στην ΔιεθνήΑεροναυτική Ομοσπονδία (F.A.I.), της οποίας είναι μέλος από το 1931. Κάθε χρόνο διοργανώνονται από την Ομοσπονδία 6-7 περιφερειακοί αγώνες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπου στο τέλος βγαίνει μια γενική κατάταξη με τους καλύτερους βαθμολογημένους χειριστές - αεραθλητές.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο των δράσεων της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Φλώρινας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας ανακοινώνεται η συμμετοχή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Φλαμπούρου (Κ.Δ.Α.Π. - Φλαμπούρου) και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.μεΑ) στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» για το έτος 2017 - 2018.

ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Την συμπαράσταση του στους πληγέντες παραγωγούς εξαιτίας των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κατά την επίσκεψη του σε Τ.Κ. της Δ.Ε. Φιλώτα. Παράλληλα με επιστολή του απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. ζήτησε άμεση καταγραφή και δίκαιη εκτίμηση των ζημιών από τον ΕΛ.Γ.Α. καθώς και την έγκαιρη εν συνεχεία καταβολή των αποζημιώσεων στους παραγωγούς του Δήμου μας.

ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ "ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ"

Εικόνα
Εξασφαλίσαμε εκτάκτως την ταινία "ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ" και θα την προβάλλουμε από Παρασκευή 2 Ιουνίου έως και Δευτέρα 5 Ιουνίου σε κανονικές αλλά και σε τρισδιάστατες (3D) προβολές!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση «ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ ΑΕ» και τους ιδιοκτήτες της κ.κ. Μάκη Μαυρίδη & Άγγελο Ιατρίδη στο ΑΜΥΝΤΑΙΟ - ΦΛΩΡΙΝΑΣ, για την άριστη φιλοξενία και ξενάγηση σε όλους τους χώρους του οινοποιείου και στον αμπελώνα καθώς και, για την κάθετη γευστική δοκιμή «ΕΡΥΘΡΟΥ ΟΙΝΟΥ - ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ», κατά την επίσκεψή της «Ακαδημίας Οίνου» του Συλλόγου μας στις 28/05/2017.

ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Εικόνα
H ΔΑΚΕ καθηγητών Δ.Ε. κατέρχεται στις διαδικασίες για εκλογή αντιπροσώπων για το 18ο Συνέδριο έχοντας επεξεργαστεί ολοκληρωμένο πακέτο προτάσεων για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

ΣΥΛΛΗΨΗ 58ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Για κλοπή πετρελαίου συνελήφθη επ' αυτοφόρω 58χρονος Έλληνας στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, o 58χρονος κατελήφθη από τους αστυνομικούς στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Φλώρινας να έχει αφαιρέσει -1- πλαστικό δοχείο που περιείχε ποσότητα πετρελαίου περίπου -20- λίτρων από την αμαξοστοιχία , το οποίο είχε τοποθετήσει εντός οχήματος ιδιοκτησίας του

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας τη Τρίτη 30 Μαίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Πέρασμα. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: «Πρόσληψη προσωπικού για ανάγκες πυρασφάλειας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 41, παρ.2 του Ν.4325/2015 (αντικατέστησε το άρθρο 206, παρ.1 του Ν.3584/2007) με διάρκεια σύμβασης έως τρείς (3) μήνες».

ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ 164 ΚΙΛΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν σε περιοχές της Κοζάνης, δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 55 χρόνων, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία. Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, εντόπισαν σε περιοχή της Καστοριάς να κινούνται κατά τρόπο ύποπτο 2 οχήματα.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΔΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Θέματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και επαγγελματικής αποκατάστασης ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες και Αναπηρία» διοργανώνεται τη Δευτέρα 29 Μαΐου σε συνεργασία του γραφείου της Σχολικής Συμβούλου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Φλώρινας. Η ημερίδα θα γίνει από τις 8:30 έως τις 14:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ SCRAMBLE ΛΟΓΩ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Εικόνα
Λόγω ασταμάτητης βροχόπτωσης των τελευταίων τριών ημερών, η κατάσταση της διαδρομής του αγώνα SCRAMBLE κρίθηκε επισφαλής κι επικίνδυνη για την ασφάλεια των αναβατών και ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ο αγώνας και ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ για την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ στο ίδιο μέρος με τις ίδιες ώρες διεξαγωγής. Λυπούμαστε πολύ αλλά η ασφάλεια των αγωνιζομένων είναι η πρώτη και κύρια προτεραιότητα για όλους. Για τον Μ.Ο.Φ

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ -ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και η Σχολική Σύμβουλος της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π. Ε. Φλώρινας, σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας διοργανώνουν βιωματική δράση με θέμα: Με τα μάτια των παιδιών – Ταξίδι δημιουργίας 2016-2017.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, στον χώρο του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου, από τις 9:30΄ π.μ. έως τη 1:00΄ μ.μ. Στόχος είναι, με απλές και πρωτότυπες δράσεις, δρώμενα, παρουσιάσεις, βιωματικά εργαστήρια, επιδείξεις κ.λπ., να γίνει παρουσίαση και διάχυση των προγραμμάτων που υλοποιούνται στις σχολικές μονάδες της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π. Ε. Φλώρινας.

Ε.Κ.Φ. ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκαν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας, οι θέσεις κατάταξης στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας και στο Ορυχείο Αμυνταίου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων. Δείτε αναλυτικά τους πίνακες εδώ