Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 14, 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ

Εικόνα
Ομιλία με θέμα "Η πρόκληση της νέας ΚΑΠ- Η περίπτωση της Δυτικης Μακεδονίας"θα πραγματοποιήσει ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ RUN GREECE ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Ξεκινάει αύριο η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού στην πόλη της Καστοριάς το RUN GREECE που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ- ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή ενότητα Καστοριάς και τον Δήμο Καστοριάς.

ΣΤΟ 424 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Εικόνα
Στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ο 62χρονος ορειβάτης που τραυματίστηκε στον Όλυμπο, έπειτα από πτώση σε χαράδρα 40 μέτρων.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΟΙΚΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ

Εικόνα
Ξεκίνησαν οργανωμένα οι δράσεις καταπολέμησης του εντόμου-φορέα μετάδοσης του καταρροϊκού πυρετού των αιγοπροβάτων στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. 

ΣΥΛΛΗΨΗ 21ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 4 ΔΕΔΡΥΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός στην Καστοριά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς.  

ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΔΕΣΚΑΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Εικόνα
Δύο περιπτώσεις απάτης εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης  Γρεβενών που διαπράχθηκαν τον Ιούνιο του 2013 στη Δεσκάτη Γρεβενών .

ΣΥΛΛΗΨΗ 28ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΒΙΑΣΗΣ

Εικόνα
Για δωροληψία υπαλλήλου, απόπειρα εκβίασης και ψευδή καταμήνυση κατηγορείται 28χρονος Ειδικός Φρουρός που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. 

ΕΛΛΑΣ: ΔΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΙΛΟΤΟΙ

Εικόνα
Διαψεύδει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τα όσα ακούστηκαν σε ρεπορτάζ σε δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού για την εκπαίδευση "Τζιχαντιστών" ως πιλότων στην Ελλάδα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα, ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ενότητα-Συνεργασία, κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης.

ΑΓΩΝΑΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑ- ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ

Εικόνα

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΓΟΝΟ ΚΥΠΡΙΝΟΥ

Εικόνα
  Σε εμπλουτισμό της Λίμνης Βεγορίτιδας με γόνο Κυπρίνου προχώρησε ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ 62ΧΡΟΝΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Εικόνα
Επιχείρηση διάσωσης για 62χρονο τραυματία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον Όλυμπο από μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Θεσσαλονίκης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΠΙΡΟ

Εικόνα
Με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο συναντήθηκε εθιμοτυπικά στις 19 Σεπτεμβρίου 2014, αντιπροσωπία του Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας του Νομού Φλώρινας.

ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Εικόνα
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε κοινή αστυνομική επιχείρηση των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Τροχαίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δραστών που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή και διακίνηση λαθραίων αλκοολούχων ποτών από γειτονική χώρα. 

25 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑN ΑΠΟ ΤΟ F.B.I. ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση 25 στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα ερευνών οργανωμένου εγκλήματος, που υλοποιήθηκε με μέριμνα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Αμυγδαλέζα Αττικής.

ΝΕΚΡΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΕΛΑΚΑΝΟΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΓΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΑΠΟ ΒΟΛΗ ΚΥΝΗΓΟΥ

Εικόνα
Νεκρός από κυνηγητικό όπλο εντοπίστηκε ένας πανέμορφος Αργυροπελεκάνος (Pelecanus crispus) κοντά στη λιμνοθάλασσα Αγίασμα, στη διάρκεια προγραμματισμένης κοινής περιπολίας εποπτών του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου- Βιστωνίδας- Ισμαρίδας με δασοφύλακα του Δασαρχείου Καβάλας στο Δέλτα Νέστου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επόπτευσης-Φύλαξης της Προστατευόμενης Περιοχής του Εθνικού Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (ΕΠΑΜΑΘ).

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

Εικόνα
Το Κέντρο Περιβάλλοντος, τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού και τη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπως επίσης, τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών και το Κ.Τ.Ε.Ο της Π.Ε Κοζάνης, επισκέφθηκαν χθες η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και η Εντεταλμένη Σύμβουλος, κ. Μαρία Καρυπίδου.

ΦΩΤΙΑ ΠΗΡΕ Ι.Χ.Ε. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΒΕΥΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
3 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 1 όχημα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας επενέβησαν για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Τ.Κ. Βεύης του Δήμου Φλώρινας.

ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Με την παρουσία πλήθους Κοζανιτών πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στην Κοζάνη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ Π.Δ.Μ. ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΓΙΑ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ

Εικόνα
Ενημερωτικό δελτίο για τον αιμορραγικό πυρετό Ebola, τους τρόπους μετάδοσης του, τα συμπτώματα και τους τρόπους αντιμετώπισης του, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόνοιας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Σταύρος Γιαννακίδης. 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα
 Για την προκήρυξη Ευρωπαϊκού Προγράμματος με σκοπό την είσοδο των ανέργων στην αγορά εργασίας ενημερώνει τα μέλη του ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας.

ΤΟ Τ.Ε.Ε.Τ. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΚΟΔΡΑ FRESH ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ.ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ"

Εικόνα
Στην ομαδική έκθεση 34 νέων καλλιτεχνών απόφοιτων και τελειόφοιτων Σχολών Καλών Τεχνών με τίτλο "ΚΟΔΡΑ FRESH Οι Ήρωες Πέθαναν. Ζήτω οι Ήρωες!" συμμετέχει το Τ.Ε.Ε.Τ. Φλώρινας.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ "ΤΟ ΜΕΣΟΛΛΟΓΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εικόνα
Στην ομαδική έκθεση με θέμα "Το Μεσολόγγι και ο Λόρδος Βύρωνας" στο ΤΕΧΝΟΧΩΡΟ art gallery στην Αθήνα, συμμετέχει ο γνωστός καλλιτέχνης απόφοιτος του Τ.Ε.Ε.Τ. Φλώρινας Γιώργος Κεβρεκίδης.

14η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΙΘΑΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ MARKERS ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΟΥΛΙΑ

Εικόνα
Την 14η εικαστική συνομιλία με τίτλο “Ιθάκη” Ζωγραφική με μελάνι και markers πανω σε μουσαμά" της Κατερίνας Καρούλια διοργανώνει την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου το εικαστικό εργαστήρι του Τ.Ε.Ε.Τ. Φλώρινας στο cafe GOOSE στις όχθες του ποταμού Σακουλέβα.

ΤΟ Τ.Ε.Ε.Τ. ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Εικόνα
Στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2014 με θέμα "Τα πρόσωπα του χρόνου" που διοργανώνει η ΚΘ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων συμμετέχει το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΤΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει σήμερα στις 8:00 το βράδυ ο Αθλητικός Σύλλογος "ΙΤΙΑ" Ιτέας στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ιτιάς. Την εκδήλωση θα πλαισιώνει η τοπική ορχήστρα "Φλαμπουριώτικη Κομπανία" ενώ θα εμφανιστούν τοπικά χορευτικά συγκροτήματα. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων θα ακολουθήσει γλέντι.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ

Εικόνα
Στο δρόμο της υλοποίησης μπαίνει το αρδευτικό της Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο  Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΔΗΣ: ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Εικόνα
Την θέση του σχετικά με την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας και τις αντιδράσεις που είχε ο συνδυασμός Ενότητα- Συνεργασία σχετικά με τις επιχορηγήσεις συλλόγων της περιοχής, επισημαίνει με ανακοίνωση του ο επικεφαλής του συνδυασμού και βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Ευστάθιος Κωνσταντινίδης.

ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 8 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας κατηγορούνται οχτώ άτομα- πέντε ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί που συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Εικόνα
Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι με στόχο τον εντοπισμό ιστοσελίδων, αλλά και χρηστών διαδικτύου, που προβαίνουν σε αθέμιτη εμπορική επικοινωνία για τυχερά παίγνια και παράνομο στοιχηματισμό από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση διενέργειας παράνομων τυχερών παιγνίων, παράνομου στοιχηματισμού και φοροδιαφυγής μέσω διαδικτύου. 

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ

Εικόνα
 Δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας 31 και 40 ετών συνελήφθησαν στην Καστοριά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς, για λαθρεμπορία.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ Π.Δ.Μ. ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ

Εικόνα
Σαφέστατα τα θέματα, τόσο του ρώσικου ΕΜΠΑΡΓΚΟ όσο και το θέμα της άρσης της επιστράτευσης των εργαζομένων της ΔΕΗ, είναι ιδιαίτερα σημαντικά.

ΕΚΦ: ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΗ

Εικόνα
  Την επαναλειτουργία του ορυχείου Κλειδίου, που αποτελεί εδώ και χρόνια πάγιο αίτημα όλων των φορέων της Π.Ε. Φλώρινας, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας.

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΒΕ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των εργασιών ανακαίνισης του Μητροπολιτικού Κτιρίου της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας τόνισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στέφανο Μπίρο, ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος.

ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΕΡΕΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΠΕΛΛΕΤ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Τις υποχρεώσεις των πωλητών καυσίμων στερεής βιομάζας (πελλετ) αναφορικά με τη διακίνηση των προϊόντων τους γνωστοποιεί με ανακοίνωση του το τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Εικόνα
Με το σύνθημα "Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ" θα πραγματοποιηθεί σήμερα αντιφασιστική συναυλία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στο τέλος του κεντρικού πεζόδρομου στην Κοζάνη.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η 30η ΕΜΠΟΡΟ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με μικρή συμμετοχή εμπόρων και επιχειρηματιών άνοιξε τις πύλες της χθες η 30η Έμπορο-βιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας» που πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων στην Κοζάνη.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΩΛΗΤΩΝ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Για τις υποχρεώσεις που έχουν οι πωλητές καυσόξυλων για τη διακίνηση των προιόντων τους σύμφωνα με το νόμο, ενημερώνει τους υπεύθυνους πωλητές το  τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Εικόνα
Ξεκίνησε η διαδικασία διαπραγμάτευσης για τη μεταφορά των μαθητών στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς και θα συνεχιστούν όλον τον Σεπτέμβριο. 

2.989 ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΙ Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εικόνα
1005 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ17, ΠΕ18 και ΠΕ19-20 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές για το σχολικό έτος 2014-2015 για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δημόσια σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η Α' ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Εικόνα
Η Α' Εκπαιδευτική Σειρά του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών με τη συμμετοχή 101 Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σε Αττική και Βέροια.

ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2008-2009 ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Εικόνα
Τις αγροτικές επιδοτήσεις που έλαβαν οι αγρότες το 2008 και το 2009 που κρίθηκαν από την Ε.Ε. ως μη συμβατές, θα κληθούν να επιστρέψουν οι αγρότες σύμφωνα με απάντηση που κατατέθηκε στην Βουλή του υπουργού Οικονομικών κ.Χαρδούβελη.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ Κ.Ε.Δ.Ε. ΚΑΙ ΣΤΙΣ Π.Ε.Δ.

Εικόνα
Οξύνεται η αντιπαράθεση όσο πλησιάζουν οι Εκλογές για την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και τις 13 Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων (Π.Ε.Δ.) της Χώρας, και με αφορμή το άρθρο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και συμμετέχοντα στην "Κίνηση των 8", Γιάννη Μπουτάρη, στην «Κυριακάτικη Καθημερινή», το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, επιτιθέμενο, τόσο προσωπικά κατά του κ. Γιάννη Μπουτάρη, όσο και κατά της «Κίνησης των 8 Δημάρχων». 

ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στο πολιτικό του γραφείο επί της οδού Αρχ. Παπαθανασίου 4 θα δεχθεί από τις 7:00 το απόγευμα τις ευχές των πολιτών ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα της ονομαστικής του εορτής. 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σήμερα στις 8:00 το βράδυ στην αίθουσα του ξενοδοχείου "ΦΑΙΔΩΝ" στην Φλώρινα ξεκινάνε οι εγγραφές και τα μαθήματα παραδοσιακών χορών από όλη της Ελλάδα στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας Νομού Φλώρινας,  

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Με μια πολύ σημαντική είδηση έκλεισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρις Κουκουλόπουλος το χαιρετισμό στα εγκαίνια της 30ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτ. Μακεδονίας.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ξεκινάνε τα μαθήματα στα χορευτικά τμήματα του Ε.Σ. "ΑΜΥΝΤΑΣ" για τη νέα χρονιά από το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου στο ανοιχτό γήπεδο Αμυνταίου στις εργατικές κατοικίες.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΩΝ AGROLOGISTICS

Εικόνα
Στην Πρόβλεψη του νέου νόμου για τη δημιουργία κέντρων agrologistics, αναφέρθηκε ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Ευστάθιος Κωνσταντινίδης κατά  τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής με θέμα την ανάπτυξη δραστηριοτήτων εφοδιαστικής (logistics). 

ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ- 4,3 ΡΙΧΤΕΡ

Εικόνα
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε μόλις  τώρα στην περιοχή της Φλώρινας που κράτησε λίγα λεπτά. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 12χιλιόμετρα Δυτικά- Νοτιοδυτικά της Φλώρινας  με εστιακό βάθος 10χιλιομέτρων. Η ένταση του σεισμού ήταν 4,3 της κλίμακας ρίχτερ.