Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 18, 2017

17 εκατ. ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Η κοινωνική συνοχή και η ανακούφιση των ανθρώπων που βιώνουν συνθήκες φτώχειας αποτελεί μια από τις κυρίαρχες προτεραιότητες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας/Αντιπεριφέρεια Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής υλοποιεί το συγχρηματοδοτούμενο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την ονομασία "Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους" (ΤΕΒΑ).

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας στηρίζει την 48ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει οι συμβασιούχοι του δήμου Φλώρινας στους τομείς Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Κοιμητηρίων και παρέστει στη σημερινή κινητοποίηση όπου πραγματοποιήθηκε, συμβολικά αποκλείστηκε το αμαξοστάσιο και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία προς το κτίριο του Δημαρχείου. Στο δημαρχείο Φλώρινας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους αντιδημάρχους κ. Αλεξιάδη και κ. Λουκά όπου κατετέθηκαν τα αιτήματα των εργαζομένων.

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν.Δ.: ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΕΞ ' ΟΙΚΟΝΟΜΩ"

Εικόνα
Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ και βουλευτής Φλώρινας κ. Γ. Αντωνιάδης συνυπέγραψε και κατέθεσε μαζί με περισσότερους από 40 συναδέλφους του βουλευτές από τη ΝΔ, την παρακάτω Ερώτηση (αρ. πρωτ. 6510-20/6/2017) ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης ΘΕΜΑ: Στην κατάψυξη το νέο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ Τεράστιο το κόστος για τα νοικοκυριά και την ελληνική οικονομία από την καθυστέρηση στην έναρξη του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ», του ΣΕΣ 2014-2020, για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΑΚΙΤΣΙΔΟΥ

Εικόνα
Συγχαίρω θερμά τη συμπολίτισσά μας κυρία Βακιτσίδου Αλεξάνδρα, πρέσβειρα του Queen Elizabeth Hospital, της Αδελαΐδας Αυστραλίας, η οποία σε ειδική εκδήλωση που έγινε στις 15 Μαΐου 2017 από το Κοινοβούλιο της Νότιας Αυστραλίας, βραβεύτηκε από τον Βουλευτή κύριο Mark Butler, εκπρόσωπο του Κεντρικού Κοινοβουλίου της Αυστραλίας, για την κοινωνική της δράση και την προσφορά της στον εθελοντισμό στη Νότιο Αυστραλία.

ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας με επιτυχία πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον εξωδικαστικό συμβιβασμό τη Δευτέρα 19/6/2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητήριου. Εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο Βουλευτής Κοζάνης κ. Θεοφύλακτος Γιάννης που είναι και ένας από τους συντελεστές του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού. Η συζήτηση που ακολούθησε παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς έδωσε απαντήσεις και διευκρινήσεις σε όλα τα ερωτήματα που κατατέθηκαν από τους ενδιαφερόμενους. Το Επιμελητήριό μας συνεχίζει να στηρίζει την τοπική επιχειρηματικότητα με δράσεις ενημέρωσης, σχεδιασμού και διεκδίκησης.

ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας διοργάνωσε με επιτυχία ενημερωτική ημερίδα με θέμα: ‘’ τα αρωματικά φυτά ως μοχλός ανάπτυξης’’, την Κυριακή 18/06/2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου. Εισηγήτρια της εκδήλωσης ήταν η κα. Μαλούπα – Δ/ντρια ΕΛΓΟ ‘’Δήμητρα’’, η οποία παρουσίασε με μοναδικό τρόπο την καλλιέργεια, την μεταποίηση αλλά και την προώθηση των αρωματικών φυτών ως διέξοδο από την οικονομική κρίση. Τέλος, αναδείχθηκε η ανάγκη εξειδικευμένης επιμόρφωσης των ενδιαφερόμενων που ασχολούνται με την καλλιέργεια αρωματικών φυτών.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ 1ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στο συγκρότημα ΄΄BALLΑ D΄ ORO΄΄ την Κυριακή 25-06-2017 θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του 10ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, μεταξύ ομάδων που συγκροτήθηκαν από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της περιοχής μας.

ΕΒΕ: ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΜΟ, ΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟΥΣ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα μέλη του ότι το Επιμελητήριο Σάμου σε συνεργασία με την Hellenic Seaways προσφέρουν εκπτωτικό πακέτο διακοπών για τα νησιά Σάμο, Ικαρία, Φούρνους.Το πακέτο διακοπών Hellenic Seaways προσφέρει στα μέλη των Επιμελητηρίων της Ελλάδος που πρόκειται να επισκεφθούν τα παραπάνω νησιά τη δυνατότητα έκπτωσης 30% επί των ναύλων ατόμων και αυτοκινήτων με τα πλοία της Hellenic Seaways από όλα τα λιμάνια της Ελλάδος είτε απευθείας είτε μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Σάμο, Ικαρία, Φούρνους.

Νατάσσα Μποφίλιου: "Μην κλικάρεις εν λευκώ"

Εικόνα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Κώστα Θεοδωρίδη και κλιμάκιο μηχανικών του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη δημιουργία αρχαιολογικού μουσείου στον χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Δήμου Αμυνταίου πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Αμύνταιο.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ: "ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ"

Εικόνα
Ανταποκρινόμενος στη δέσμευσή του προς τους κατοίκους της Τ.Κ. Αναργύρων ότι θα τους μεταφέρει αυτοπροσώπως τα αποτελέσματα των συναντήσεων που πραγματοποίησε στην Αθήνα σχετικά με το φλέγον ζήτημα της μετεγκατάστασης του οικισμού μετά και την πρόσφατη κατολίσθηση στο γειτονικό ορυχείο, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουνίου στην Τ.Κ. Αναργύρων, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νο Γέρου και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας της Π.Δ.Μ. κ. Ηλία Κάτανα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ

Εικόνα
Ανακοινώθηκε επίσημα από την Ελληνική Ομοσπονδία η συμμετοχή της γυναικείας ομάδας των ΣΑΡΙΣΩΝ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Το δικαίωμα συμμετοχής το απέκτησε η ομάδα μας μετά την εξαιρετική πορεία που είχε στην σεζόν που πέρασε που οδήγησε την ομάδα στην 3η θέση.

3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ

Εικόνα
Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ και βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης κατέθεσε την παρακάτω Ερώτηση (αρ. πρωτ. 6521-20/6/2017) ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τους υπουργούς 1) Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων 2) Οικονομικών Θέμα: Πολλά τα προβλήματα του Μητρώου Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (Μ.Α.Α.Ε.) Σύμφωνα με το νέο φορολογικό σύστημα που ισχύει από την 1/1/2017, εφαρμόζεται μείωση φόρου για τους ασκούντες αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα, δηλαδή στους κατ’ επάγγελμα αγρότες και σε όσους αποκτούν εισόδημα από ατομική επιχειρηματική δραστηριότητα η οποία υπάγεται στην ασφάλιση του Ο.Γ.Α. Για να χαρακτηριστεί κάποιος ως «κατά κύριο επάγγελμα αγρότης», απαιτείται εγγραφή στο ΜΑΑΕ (Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων» και επικαιροποίηση του κάθε έτος σύμφωνα με την απόφαση 273/21-2-2011.

Π.ΓΩΓΟΣ:Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

Εικόνα
Σάββατο 11:00 πμ κατολίσθηση στο ορυχείο Αμυνταίου. Μια ομολογουμένως από κάποιους αναμενόμενη εξέλιξη, για άλλους όχι! Τεράστια σε μέγεθος και έκταση καταστροφή! Η αρχή του τέλους ή η έναρξη μιας άλλης εποχής; Αν δούμε ρεαλιστικά το πρόβλημα, όπως βιώθηκε και βιώνεται από τους κατοίκους και τους εργαζόμενους, που δημιούργησε η κατολίσθηση στο ορυχείο του Αμυνταίου και διαχωρίσουμε το θέμα σε δύο διαστάσεις θα διαπιστώσουμε: 1 .Το τεράστιο πρόβλημα της Ανθρώπινης διάστασης όπου ένας οικισμός και οι κάτοικοί του εμπαίζονταν από ανθρώπους για πάρα πολλά χρόνια( από το 2009 ήδη έπρεπε να έχει λυθεί το θέμα),η Φύση, όμως, ενήργησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο, έτσι ώστε οι αποφάσεις να παρθούν βίαια και γρήγορα.

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ, ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ 10- ΈΦΥΓΑΝ 2

Εικόνα
Στις πρώτες του κινήσεις εν΄ όψει της νέας χρονιάς προχώρησε o Ερμής Αμυνταίου. Αναλυτικά η διοίκηση (θα γίνει κατανομή αξιωμάτων τις επόμενες μέρες σε ένα Δ.Σ. που με τα 7 καινούρια πρόσωπα που μπουν θα φτάνει τα 30 περίπου άτομα) ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Μαυροματίδη, Θεοδουλίδη, Σερσέμη, Κλάζογλου, Ηλιάδη, Πασχαλίδη, Δόνε, Λαζαρίδη, Παλληό και Δημητριάδη. Αντίθετα από την ομάδα παρελθόν αποτελούν οι Μπερμπερίδης και Τάσσιου. Παράλληλα ο Ερμής ανακοίνωσε και τη πρώτη του μεταγραφή με την απόκτηση του πολύπειρου τερματοφύλακα Γιάννη Περπερίδη που πέρσι αγωνίστηκε στο 2ο μισό του πρωταθλήματος στο Διαγόρα Βαρικού και συντέλεσε στα μέγιστα στη παραμονή του.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Δ.Σ. ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου Γονέων και Κηδεμόνων,του Δημοτικού Σχολείου της Τοπικής Κοινότητας Ιτιάς, συνάντησε στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γεώργιος Βασιλείου και τα μέλη Ελένη Μαυρουδή και Μαρία Δούμτση.

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Η Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου αποδεχόμενη πρόσκληση της διοίκησης του Ε.Κ.Φ. θα παραβρεθεί στη Φλώρινα για την ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο με κεντρικό θέμα “Τι ισχύει για τις εργατικές κατοικίες μετά την νέα Υπουργική Απόφαση” των δικαιούχων του τ. ΟΕΚ».

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Οι μαθητές που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2017-18, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ» μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://e-epal.minedu.gov.gr , με όλα τα στοιχεία τους από 19-6 ως 23-6- 2017. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών τη δήλωση καταθέτουν οι κηδεμόνες.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ 1967-1974, ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ"

Εικόνα
Η Τ.Ε. Φλώρινας του ΚΚΕ σας προσκαλεί, την Τετάρτη 21/6/2017, στις 7:00΄ μ.μ., στην «Οδό ονείρων», στην παρουσίαση του βιβλίου «Δικτατορία 1967 - 1974, κείμενα και ντοκουμέντα», που εκδόθηκε πρόσφατα από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή».

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ "Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ"

Εικόνα
Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά που βρίσκεστε σήμερα στη συνέντευξη τύπου. Όπως γνωρίζετε επρόκειτο να γίνει πριν από μερικές μέρες , αλλά λόγω της επίσκεψης του κ. Σκρέκα αναβλήθηκε. Στο διάστημα αυτό βέβαια οι εξελίξεις τρέχουν καθώς ζούμε έναν πρωτόγνωρο, συμπυκνωμένο πολιτικό χρόνο εδώ και επτά χρόνια με την κρίση. Τα σημερινά θέματα λοιπόν τα οποία θα σχολιάσω είναι η σημαντικότατη επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κ. Μητσοτάκη, το θέμα των Αναργύρων, το θέμα των αστυνομικών και φυσικά το ζήτημα της τηλεθέρμανσης, ωστόσο δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο χθεσινό Eurogroup, το οποίο μεσολάβησε σε αυτό το διάστημα.

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
-Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.: 4-1 40΄ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΟΠΚΕ): 0-1 48΄ ΚΟΥΤΣΙΠΕΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 1-1 54΄ ΚΟΥΤΣΙΠΕΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 2-1 55΄ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 3-1 58΄ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 4-1

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH HANDBALL ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ

Εικόνα
Η ομάδα φωτογραφίας των έφηβων προσφύγων της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης "ΑΝΤΙΓΟΝΗ" στο πλαίσιο των φωτογραφικών εξορμήσεων και των διαδραστικών εκδηλώσεων της, σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση MediaTerraNea, διοργανώνουν 2ήμερο φωτογραφικό σεμινάριο στις 20 και 21 Ιουνίου στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης.Διδάσκουν / καθοδηγούν ο φωτογράφος Νεκτάριος Μπασδέκης, η Όλγα Καρίκη που σπούδασε Οπτικοακουστικές Τέχνες και ο Φίλιππος Πολυζωίδης που ασχολείται με τη φωτογραφία και την αφήγηση ιστοριών.
Εικόνα
Συνάντηση με τον Υπουργό υποδομών και μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη στην Αθήνα, είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.Σε ότι αφορά στο φλέγον θέμα των διοδίων, για το οποίο ο Θ. Καρυπίδης ανέλαβε πρωτοβουλία, η οποία οδήγησε σε έκδοση κοινών θέσεων από πλευράς των Περιφερειαρχών της Β. Ελλάδας, ο κ. Σπίρτζης ταυτίστηκε απόλυτα, δηλώνοντας σχετικά «οι απόψεις μας συμπίπτουν και για το πώς πρέπει να διαμορφωθεί το αναλογικό σύστημα διοδίων, αλλά και για την ειδική μέριμνα που πρέπει να ληφθεί για τους μόνιμους κατοίκους και τις ειδικές κοινωνικές ομάδες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας συναντήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής Σταύρος Γιαννακίδης. Ο Αντιπεριφερειάρχης παρέδωσε στον Υπουργό κ. Ξανθό και στον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πολάκη, επιστολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, που αφορά αίτημα του συλλόγου Πολυτέκνων Δυτικής Μακεδονίας και της Ομοσπονδίας τους, για τη μοριοδότηση των πολυτέκνων στις προσλήψεις του Υπουργείου Υγείας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 57 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τρίτη 21 Ιουνίου στις 10:00 η Οικονομική Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας,  λόγω ανάγκης λήψης απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων: Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης Έγκριση διάθεσης πίστωσης για το έργο «Αποχιονισμός χειμερινής περιόδου 2017-2018 στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης»

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ

Εικόνα
Η Τράπεζα Αίματος του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ¨ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία.Συγκεκριμένα την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 από 8:30 το πρωί μέχρι 13:00 το μεσημέρι, θα γίνει αιμοληψία στο Ορ. Κυρίου Πεδίου σε συνεργασία με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων είναι απαραίτητη σ΄αυτή την κορυφαία πράξη ανθρωπιάς.Σημείωση: Όσοι συμμετέχουν είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ ή την ταυτότητά τους.

“ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΕΛΕΝΗ Θ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»

Εικόνα
Το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της κοινωνίας της πληροφορίας, δημιούργησε νέα ιστοσελίδα florinahospital.gr δίνοντας στους πολίτες τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα κυριότερα θέματα του Νοσοκομείου.Η νέα ιστοσελίδα του Γ.Ν.Φ. είναι σύγχρονη και δυναμική, εύκολη στην πλοήγηση, έχει πληρότητα περιεχομένου και καλαίσθητο σχεδιασμό. Επίσης, ενημερώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, αποτελώντας για τον χρήστη ένα φιλικό και πολύτιμο εργαλείο πρόσβασης στην έγκυρη πληροφόρηση και την άμεση επικοινωνία.

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΤΑΡ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου με Θέμα: "Κίνδυνος για τα μελλοντικά δικαιώματα βασικής ενίσχυσης χιλιάδων αγροτών λόγω του αγωγού TAP" κατέθεσαν βουλευτές της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων και ο ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

"ΧΑΣΜΑ ΓΕΝΕΩΝ" ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Εικόνα
Το παιδικό τμήμα του θεατρικού εργαστηρίου της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας παρουσιάζει την θεατρική παράσταση “Χάσμα Γενεών”, μια σπαρταριστή κωμωδία βασισμένη σε κείμενο αγνώστου συγγραφέα. Ένα κρεοπωλείο που περνά από γενιά σε γενιά, ξετυλίγει μπροστά μας τον καμβά της ελληνικής κοινωνίας από το 1930 μέχρι σήμερα, μέσα από πέντε διαφορετικές οικογενειακές ιστορίες.