Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 1, 2017

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ

Εικόνα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΕΛΠΙΔΑ" ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ανακρίβειες, γενικότητες και προσπάθεια αποπροσανατολισμού των πολιτών χαρακτηρίζουν τις απαντήσεις των κ. Καρυπίδη και Μπίρου στο θέμα που αποκαλύψαμε σχετικά με την απευθείας ανάθεση έργου 400.000€ στη Φλώρινα.Εκεί που ο κ. Περιφερειάρχης ξεπέρασε τον εαυτό του είναι στο θέμα της απευθείας ανάθεσης έργων ύψους των 8 εκατομμυρίων ευρώ, περίπου, για τα οποία αντί να απαντήσει με στοιχεία και ονόματα, κατέφυγε και πάλι σε αφορισμούς και επικαλέστηκε το καινούργιο που έφερε στην πολιτική σκηνή του τόπου!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το 1ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας καλεί για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας τους υποψηφίους των παρακάτω ειδικοτήτων, 1.Βοηθός Νοσηλευτή 2.Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής 3.Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής, Σύγχρονης Επιχειρηματικής Γεωργίαςοι οποίοι πρέπει ναπληρούν αθροιστικά τις ακόλουθες προϋποθέσεις σύμφωνα με το Ν. 4473/2017 (ΦΕΚ 78Α’/2017)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΤΤΑ

Εικόνα

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Εικόνα
Η Ακαδημία του Ερμή σε συνεργασία με το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ διοργάνωσε τη Τετάρτη 04/10/2017 στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Άθλησης φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ των νεαρών αθλητών και των γονέων τους. Έγιναν παιχνίδια για τα τμήματα Μπαμπίνι, Προ Τζούνιορ, Τζούνιορ και Προπαιδικό. Οι γονείς των παιδιών της ακαδημίας μας έδωσαν το παρών και όλοι πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Εικόνα
Απάντηση στην εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ σχετικά με τον αριθμό  συμμετοχής συναδέλφων στην Απεργία Αποχή από τη διαδικασία της Αξιολόγησης η εκτελεστική γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Φλώρινας.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

Εικόνα
Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου & ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης σας προσκαλούν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 16:30, στο κτίριο της Π.Ε. Κοζάνης (Δημοκρατίας 27), στα εγκαίνια του Κέντρου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Τις αρχαιολογικές ανασκαφές της περιοχής του Αμυνταίου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Φλώρινας Κωνσταντίνος Σέλτσας. Στην ξενάγηση στον χώρο ήταν παρόντες ο επικεφαλής της ανασκαφικής δραστηριότητας κ. Χρυσοστόμου και ο Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στους αρχαιολογικούς χώρους της Π.Ε. Φλώρινας κ. Βασιλειάδης.Στην συζήτηση τονίστηκε ιδιαιτέρως η ανάγκη να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ανασκαφή με κάθε επιστημονική λεπτομέρεια έτσι ώστε να αναδειχθούν όλα αυτά τα αρχαιολογικά ευρήματα, που αποτελούν την πολιτιστική μας κληρονομιά.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με ευνοϊκούς όρους παρέχει ο Δήμος Πρεσπών μετά από αίτηση που μπορεί να κατατεθεί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017.Σύμφωνα με το άρθρο 53 του ν. 4483/2017, οι οφειλέτες που θα ενταχθούν στην ρύθμιση μπορούν να μειώσουν ή να μηδενίσουν τις σχετικές προσαυξήσεις ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων (ή την εφάπαξ καταβολή του ποσού) που θα επιλέξουν. Επίσης, με την καταβολή της πρώτης δόσης αναστέλλεται η όποια λήψη αναγκαστικών μέτρων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 1.459 ΑΝΕΡΓΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 18-24 ΕΤΩΝ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκινά την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, ώρα 15:00 και λήγει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, ώρα 15:00 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από τις επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την απασχόληση σε νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, συνολικά 1.459 ανέργων νέων, ηλικίας 18-24 ετών, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας (ΚΥΑ 35453/702/1-8-2016, ΦΕΚ2425/Β/5-8-2016).

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ξεκίνησε η λειτουργία του Γραφείου Περιφερειάρχη και του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, που στεγάζονται στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στην Πτολεμαΐδα. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για την εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής είναι: Γραμματεία: 2463352470 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών: 2463352471

ΜΙΚΡΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Συλλαλητήριο φορέων σχετικά με τη διαφαινόμενη απώλεια θέσεων εργασίας, το κλείσιμο του Ορυχείου Αμυνταίου και του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα, πραγματοποιήθηκε από φορείς της περιοχής, το απόγευμα της Τρίτης 3 Οκτωβρίου, στο Αμύνταιο.Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η συμμετοχή του κόσμου σε παρόμοιες εκδηλώσεις διεκδίκησης, ήταν απογοητευτική…

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣ "ΣΑΡΙΣΕΣ"

Εικόνα
Ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, θέλω να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας "ΣΑΡΙΣΕΣ", για την επάξια πρόκριση στη δεύτερη φάση του E.T.T.U. Cup γυναικών, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Εικόνα
Το Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» καλεί τα μέλη του, που έχουν δικαίωμα ψήφου, σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11.30 π.μ. στην Αίθουσα Θεάτρου του Συλλόγου, στην οποία θα τεθούν προς έγκριση τα πεπραγμένα του Δ.Σ. της τελευταίας διετίας και θα προβεί σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Α.Σ.Ε.Α. « ΣΑΡΙΣΕΣ » ΦΛΩΡΙΝΑΣ :ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Εικόνα
Τη στιγμή που η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ πανηγύριζε την ιστορική πρόκριση στο 2ο γύρο του Ευρωπαικού Κυπέλλου τρία μικρά παιδιά του συλλόγου διέπρεπαν στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα μικρών ηλικιών στην Αθήνα, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της ομάδας. Το Όπεν του Ολυμπιακού είναι το 1ο από μία σειρά 13 που θα γίνουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και έγινε στο Ρέντη το διήμερο 30/9-1/10 με 189 συμμετοχές.

ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Αυτή την εβδομάδα έχουμε προγραμματίσει την ταινία κινουμένων σχεδίων "AYTOKINHTA 3" και την περιπέτεια "AMERICAN MADE"! AYTOKINHTA 3 (CARS 3) ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/10: 17.00 & 19.00 ΚΥΡΙΑΚΗ 8/10: 17.30 ΤΡΙΤΗ 10/10: 18.00 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ! Ακούγονται οι φωνες των: Σάκης Ρουβάς, Δανάη Σκιαδή, Γιάννης Στεφόπουλος, Ηλίας Ζερβός, Παύλος Κοντογιαννίδης, Μιχάλης Κοιλάκος, Άλκης Ζερβός, Χρήστος Θάνος, Βίκυ Καγιά, Μάγκυ Χαραλαμπίδου Κατηγορία: Animation Διάρκεια: 109'

«ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΠΙΚΑ»-ΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ

Εικόνα
H 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας εστιάζει φέτος στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών θέλοντας να δημιουργήσει καταναλωτική συνείδηση στροφής στα τοπικά προϊόντα της περιφέρειας. Για πέντε συνεχόμενες ημέρες από τις 7 έως και τις 11 0κτωβρίου το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης γεμίζει γεύσεις, μυρωδιές και αρώματα μέσα από ποικίλες εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και οινοποσίας.Κορυφαίοι τοπικοί σεφ μας εισάγουν στον πλούτο των τοπικών προϊόντων με τους τοπικούς οίνους και τα ανάλογα συνοδευτικά να κατέχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση. Δεν θα λείψουν και οι εκδηλώσεις για τα παιδιά, με τους μικρούς να παρασκευάζουν εδέσματα από τα δικά μας ξεχωριστά προϊόντα.

Ε.Κ.Φ.: ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ PORTAL ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι τέθηκε σε λειτουργία στο portal του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr) η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίξει την εφαρμογή της Υπουργικής Απόφασης 13097/661/13.04.17 για τη διευκόλυνση της αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων και μη οφειλών των οικιστών του τ. Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (τ.ΟΕΚ).Οι ενδιαφερόμενοι οικιστές καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά –μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας- αίτηση υπαγωγής στις ευνοϊκές ρυθμίσεις αποπληρωμής των οφειλών τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την νέα ενιαία τιμή μονάδας παραχώρησης των εργατικών κατοικιών ανά την επικράτεια, η οποία έχει ορισθεί στα 304,41 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Κ. ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΣΑ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΕΣΕΙΣ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

Εικόνα
Είναι εδώ και καιρό εμφανής η απελπισμένη προσπάθεια της κ. Ζεμπιλιάδου να δημιουργήσει ντόρο, μετερχόμενη κάθε μέσου για να πετύχει το σκοπό της. Θεωρεί, μάλλον, ότι με τις μακροσκελείς επιστολές της και παριστάνοντας δήθεν τον κήρυκα του ήθους, θα καταφέρει να πλήξει τον Περιφερειάρχη στην …αχίλλειο πτέρνα του. Πάνω στον αγώνα της αυτό, το μόνο που καταφέρνει είναι να στρέφεται εναντίον της ανάπτυξης αυτού του τόπου, να στέκεται απέναντι στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και τελικά να μαλώνει με τα ρούχα της.Αναφέρεται η κ. Ζεμπιλιάδου σε μια σειρά έργων συνολικού προϋπολογισμού 8εκ.€ που έχουν δοθεί προς υλοποίηση σε τρίτους φορείς, δηλαδή στα Επιμελητήρια, στα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα, στην Εγνατία Οδό, πολλά από τα οποία έπρεπε να έχουν γίνει χθες. Δηλαδή τι θέλει η κ. Ζεμπιλιάδου;

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΖΗΤΗΣΗ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ Γ. ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ

Εικόνα
Την παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στέφανου Μπίρου, ζήτησε σε συνέντευξη τύπου η επικεφαλής του συνδυασμού Ελπίδα κα. Γεωργία Ζεμπελιάδου από την Φλώρινα της σχετικά με την απευθείας ανάθεση του έργου " ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΓ. ΟΛΓΑ" προυπολογισμού 400χιλ.ευρώ. Η κα Ζεμπελίαδου υποστήριξε ότι ο κ. Μπίρος εξαπάτησε το Περιφερειακό Συμβούλιο για να υφαπάρξει τη σύμφωνη ψήφο των Περιφερειακών Συμβούλων για ένα έργο το οποίο οι ίδιοι ψήφισαν μόνο την ένταξη του στο Τοπικό Πόρο και όχι την απευθείας ανάθεση του σε ιδιώτη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ - ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ “ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ”

Εικόνα
Ολοκληρώνοντας τον κύκλο του Πρωταθλήματος Πρακτικής Σκοποβολής με τον πανελλήνιο αγώνα που έγινε στην Κόρινθο την 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017, στον οποίο διακρίθηκα καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην υποκατηγορία “JUNIOR” της “PRODUCTION” και την 5η θέση πανελλαδικά, μεταξύ κορυφαίων Ελλήνων αθλητών της κατηγορίας αυτής, θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον χορηγό της προσπάθειάς μου κ. ΜΕΣΣΗΝΗ Κωνσταντίνο, για την υλική και ηθική στήριξή του σε όλη την αγωνιστική περίοδο του Πρωταθλήματος.

ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΕΛΤΑ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΕΛΤΑ

Εικόνα
Στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας τους τα ΕΛΤΑ δυστυχώς έχουν μια άβουλη Διοίκηση η οποία αντί να λειτουργεί ως ο θεματοφύλακας της τήρησης και εφαρμογής του θεσμικού και κανονιστικού πλαισίου που διέπει τον Οργανισμό, πρωτοστατεί στην καταστρατήγησή τους,λειτουργώντας ουσιαστικά σαν κομματικός ιμπρεσάριος.Μια Διοίκηση η οποία αντί να μεριμνά για την όσο το δυνατόν καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιακών Λειτουργιών σπεύδει με πρωτοφανή σπουδή να κοινοποιήσει τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των Διευθυντών των Κεντρικών Καταστημάτων, τα οποία όμως είχε ήδη προαναγγείλει ο εκπρόσωπος της κυβερνητικής συνδικαλιστικής παράταξης κάποιες ώρες νωρίτερα στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου !!! (εδώ θα ταίριαζε παραφρασμένο το γνωστό «ποιος διοικεί αυτόν τον Οργανισμό»;).

ΞΕΚΊΝΗΣΕ Η ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΗ ΜΈΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 33Η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΉ & ΓΕΩΡΓΙΚΉ ΈΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ

Εικόνα
Μία μεγάλη διοργάνωση, που αποτελεί θεσμό για την περιοχή, με επίκεντρο τον πρωτογενή, δευτερογενή αλλά και τριτογενή τομέα ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου στα Κοίλα της Κοζάνης. Οι προετοιμασίες για την έναρξη λειτουργίας της 33ης Εμποροβιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας βρίσκονται στην τελική ευθεία και όλο το προηγούμενο διάστημα η διοίκηση του ΕΒΕ Κοζάνης σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Εκθεσιακού Κέντρου, που είναι και οι βασικοί διοργανωτές, δούλεψαν εντατικά για να υποδεχθούν στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του τόσο τους εκθέτες όσο και το μεγάλο όγκο επισκεπτών που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο οικονομικό και κοινωνικό γεγονός στην περιοχή.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας καλεί τους συναδέλφους, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εκπαιδευτικού την Πέμπτη, 5/10/2017 στις 1:15 μ.μ., σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ.Δ.Ε. Φλώρινας για την ανάδειξη των προβλημάτων της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών και της υπεράσπισης του δημόσιου σχολείου.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Για μία ακόμη φορά οι Δημοτικοί Σύμβουλοι γίνονται μάρτυρες της προχειρότητας, της ανοργανωσιάς και της ανευθυνότητας με τις οποίες χειρίζονται τις δημοτικές υποθέσεις ο Δήμαρχος και η παράταξη του.Με τη μορφή του κατεπείγοντος ήρθε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Φλώρινας, θέμα το οποίο σχετίστηκε με την εφαρμογή του νόμου της κινητικότητας των υπαλλήλων στο δημόσιο τομέα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ

Εικόνα
Το Τοπικό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προτίθεται να υλοποιήσει νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης Εθελοντών Νοσηλευτικής στην πόλη του Αμυνταίου, με την υποστήριξη του Δήμου Αμυνταίου. Στο πρόγραμμα αυτό θα γίνονται δεκτοί άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν έγκυρες γνώσεις και να καταστούν πολύτιμοι συνεργάτες υγείας και φροντίδας μέσα στο σπίτι, στην οικογένεια, στην γειτονιά, σε Δομές Υγείας, στην Έκτακτη Ανάγκη και στην κοινωνία ευρύτερα.Αναγκαίες προϋποθέσεις είναι το Απολυτήριο Λυκείου, ηλικία από 18 έως 65 ετών, και διάθεση για εθελοντική προσφορά.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Η ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η ΕΛΜΕ Φλώρινας καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς σε εθελοντική αιμοδοσία στο χρονικό διάστημα: 5-20 OKTΩBΡΙΟΥ 2017. ΤΟΠΟΣ: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (σε εργάσιμες ώρες και ημέρες) Υποσημειώσεις: 1) Σε περίπτωση προσφοράς δίνεται-εκτός της ημέρας αιμοδοσίας- άδεια 2 ημερών 2) Οι αιμοδότες οφείλουν να λαμβάνουν βεβαίωση από το Νοσοκομείο προκειμένου να την καταθέσουν στην υπηρεσία τους 3) Όσοι βρεθούν σε άλλο Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας-εκτός της Φλώρινας- να δηλώσουν ότι το αίμα αφορά την ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 4) Παρακαλούνται ιδιαιτέρως οι συγγενείς των ασθενών που έλαβαν αίμα από την Τράπεζα μας να προσπαθήσουν να συμμετέχουν στην αιμοδοσία.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Εικόνα
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 01/10/2017 ΕΩΣ 30/03/2018 ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 8:30-14:30  ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:30-13:30 & 17:00-20:30 ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 71 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τρίτη 3 Οκτωβρίου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 10:00  στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 6 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  2:00 μ.μ στο κτίριο της Π.Ε Κοζάνης, 2ος όροφος (αίθουσα οικονομικής επιτροπής).

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 02 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 σε Ειδική συνεδρίαση (σύμφωνα με το άρθρο 163 παρ.4 του Ν. 3463/2006) του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης το παρακάτω: 1. Έγκριση Απολογισμού – Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσης έτους 2016 Δήμου Αμυνταίου. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ 90 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι οι υπουργοί Οικονομικών και Δικαιοσύνης προκηρύσσουν διαγωνισµό για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή ∆ικαστικών Λειτουργών ενενήντα (90) σπουδαστών.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Τρίτη 3 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  15:00 μ.μ., στο Πέρασμα.

ΤΟ 24ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ TOGETHER

Εικόνα
Το 24ο τεύχος έφτασε έτοιμο να μοιράσει το προσκλητήριο της αναδόμησης!24 όπως ο αριθμός των ωρών της ημέρας και της νύχτας όπως τα 24 καράτια, τα 24 στοιχεία του ανθρώπινου σώματος, τα γράμματα του ελληνικού αλφάβητου! Στο 24ο Together καλωσορίζουμε τα φθινοπωρινά πρωτοβρόχια και σας καλούμε να μπείτε κάτω από την ομπρέλα μας!Γνωρίσαμε την Τζώρτζια των ΜΠΛΕ , τον Παύλο Χαϊκάλη, τον Βασίλη Οικονόμου. Περάσαμε μια εβδομάδα με τον Χάρη Γκατζόφλια, βγήκαμε στις αγορές!

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΘΥΜΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΤΗΝ Ε.Ο ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Εικόνα Αρχείου Τροχαίο ατύχημα με θύμα μια αρκούδα σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στο Εθνικό Δίκτυο Φλώρινας-Θεσσαλονίκης στο ύψος του κλειδιού. Ο οδηγός του αυτοκινήτου,στο οποίο προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, παρέμεινε στο σημείο καλώντας τη τροχαία. Στο σημείο βρέθηκαν δύο οχήματα της τροχαίας για την ομαλή διεξαγωγή της κίνησης των υπολοίπων οχημάτων έτσι ώστε να μην προκληθεί και άλλο ατύχημα.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΚΡΥΒΕ 52ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
26 όπλα διαφόρων τύπων και 26 ξιφολόγχες είχε στην κατοχή του 52χρονος από το Αμύνταιο ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας. Οι αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, συνέλαβαν -2- ημεδαπούς, 52 και 60 χρόνων, για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και τελωνειακού κώδικα, κατά περίπτωση.

ΣΥΛΛΗΨΗ 36ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝΔΡΥΛΙΩΝ ΚΑΝΑΒΗΣ

Εικόνα
εικόνα αρχείου Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης  συνέλαβαν 36χρονο ημεδαπό στην Κοζάνη, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

Εικόνα
Τρεις ημεδαποί 29, 45 και 58 χρόνων για παράβαση του τελωνειακού κώδικα συνελήφθησαν στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης. Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 29χρονο και τον 58χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -24- φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών.