Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 5, 2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΕΤΗΣ ΠΕΡΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την Τετάρτη 08/07/2020, η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Π. Πέρκα, έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Περιφερειακό Σταθμό της ΕΡΤ Φλώρινας.  Η κ. Πέρκα τοποθετήθηκε αρχικά για τα ενεργειακά ζητήματα και την δίχως σχέδιο και βίαιη απολιγνιτοποίηση της περιοχής, ως εξής: · Δυστυχώς για την Φλώρινα επιλέχθηκε να κοπεί το έργο της τηλεθέρμανσης και έτσι να χαθεί ένα ήδη επενδυμένο κεφάλαιο και η προμήθεια των υλικών. Είναι απαράδεκτο την ώρα που όλη η Ευρώπη επενδύει σε τηλεθερμάνσεις με ΑΠΕ και άλλα θερμικά φορτία και μεις εδώ να μην έχουμε τηλεθέρμανση. Εγώ θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την τηλεθέρμανση και δεν θα τα παρατήσω.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (VIDEO)

Εικόνα
Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από υποθέσεις που χειρίσθηκαν όλες οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας από το έτος 2015 μέχρι και το έτος 2019, καταστράφηκαν με μέριμνα του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας. Από τους αστυνομικούς καταστράφηκαν με καύση σε υψικάμινο στο εργοστάσιο του ΑΗΣ Μελίτης · 1 τόνος, 371 κιλά και 727,248 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, · 2260 δενδρύλλια κάνναβης, · 166 σπόροι κάνναβης, · 277,54 γραμμάρια ηρωίνης, · 27,81 γραμμάρια κοκαΐνης, · 45,311 γραμμάρια μεθαδόνης και · 10,51 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης,  

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ

Εικόνα
Ξεκίνησαν την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 οι πλόες των πράσινων σκαφών ( Solar Boats ) στην μικρή λίμνη Πρέσπα. Η Κοιν.Σ.Επ. “Φύση και Πολιτισμός” σε συνεργασία με τον Δήμο Πρεσπών “βάζουν μπροστά” τα πράσινα σκάφη και προσφέρουν δωρεάν πλόες μέσα στην μικρή λίμνη Πρέσπα δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν καλύτερα την περιοχή μέσα από τα υπέροχα τοπία αλλά και να ενημερωθούν για τις μοναδικότητες της . Οι πλόες θα γίνονται από την Μικρολίμνη και ένα στην Γέφυρα του Αγίου Αχιλλείου.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Στην ενίσχυση της αντιπυρικής προστασίας του Δήμου ΑμυνταίουΠ προχωρούν ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Κιοσές σε συνεργασία με τον Ταξίαρχο Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας Ιωάννη Ράπτη.Προσεχώς πυροσβεστικό όχημα και προσωπικότης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας θα σταθμεύει,επι 24ωρου βάσεως, στην πόλη του Αμυνταίου σε κατάλληλο χώρο που έχει υποδειχθεί από τον Δήμο Αμυνταίου, με στόχο την αντιμετώπιση και διαχείριση των συνεπειών που προκαλούνται από δασικές πυρκαγιές και την αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων αναγκών.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΙΓΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Εικόνα
Tο Σάββατο 04/07/2020 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης συναντήθηκε με την διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φλώρινας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης, ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Πραπαβέσης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος Απόστολος Πάνος και η οικονομική επόπτης Αθηνά Παπαδοπούλου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Εικόνα
Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, συμμετείχε σε συνάντηση στο γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη μεταξύ του υπουργού και αντιπροσωπείας ξενοδόχων από τη Δυτική Μακεδονία. Από τη Φλώρινα συμμετείχαν η κα Θεοδότα Τόττη Θεοδότα και ο κ. Τάσος Τόττης. Οι εκπρόσωποι των ξενοδόχων έθεσαν μια σειρά από θέματα και προβλήματα που τους απασχολούν και ζήτησαν τη στήριξη του υπουργού και της κυβέρνησης στη δύσκολη συγκυρία που έχει διαμορφωθεί για τον ξενοδοχειακό κλάδο της Δυτικής Μακεδονίας. Αναφέρθηκαν στο πετρέλαιο θέρμανσης, στην επιστρεπτέα προκαταβολή, στον κοινωνικό τουρισμό, στις επισκέψεις μαθητών μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ, στην παροχή ρευστότητας από την πολιτεία και σε άλλα θέματα. Ο υπουργός τους διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει όλα τα αιτήματα, γνωρίζοντας πως η περιοχή δοκιμάζεται από τις συνέπειες της απολιγνιτοποίησης. Για κάποια από τα αιτήματα που ετέθησαν έχουν ήδη δοθεί λύσεις από την κυβέρνηση, γι

ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΙΟΣΕΣ

Εικόνα
Συνιστούμε στους κατοίκους της Π.Ε. Φλώρινας να αποφεύγουν τις μετακινήσεις σε χώρες που παρουσιάζουν υψηλό αριθμό κρουσμάτων, καθώς αυτές λαμβάνουν συνεχώς νέα μέτρα, μεταξύ των οποίων απαγόρευση εισόδου και εξόδου αλλοδαπών πολιτών. Επισημαίνουμε στους Έλληνες πολίτες που πρόκειται να μετακινηθούν στο εξωτερικό, να βρίσκονται σε επικοινωνία με τις κατά τόπους Ελληνικές Προξενικές Αρχές, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής τους. Συνεχίζουμε και τηρούμε τα μέτρα ατομικής ασφαλείας και συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα, καθώς στα ζητήματα της δημόσιας υγείας δεν χωρούν εκπτώσεις.

ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Την απόφαση ένταξης νέου έργου για τη βελτίωση της ποιότητας του ατμοσφαιρικού αέρα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Κασαπίδης, με Δικαιούχους την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Αμιγή Επιχείρηση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας «Κέντρο Περιβάλλοντος».

STREET WORK ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Φλώρινας, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας στη θεματική της ισότητα των φύλων και της βίας κατά των γυναικών,διοργανώνει δράση ενημέρωσης - street work,η οποία θα πραγματοποιηθεί από τα στελέχη και τους εθελοντές του Κέντρου, αύριο Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, από τις 10:00 έως τις 13:00 στην οδό Μητροπολίτου Αυγουστίνου Καντιώτη (ποτάμι), έναντι του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας. Κατά τη διάρκεια της δράσης θα γίνει διανομή έντυπου υλικού για τη βία κατά των γυναικών, καθώς επίσης διανομή υλικού των υπηρεσιών του Συμβουλευτικού Κέντρου. 

ΜΑΒΕ: ΑΠΟΥΣΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Εικόνα
Η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κατέθεσε πρόσφατα τις προτάσεις της για την μετάβαση στην μεταλιγνιτική εποχή. Μεταξύ των προτάσεων υπάρχει και η πρόταση για «Δημιουργία ΧΥΤΑ Αμιάντου στις εγκαταστάσεις των πρώην ΜΑΒΕ» με εισήγηση του Δημάρχου Σερβίων. Η πρόταση επηρεάζει τη ζωή 1800 ανθρώπων καθώς σε ακτίνα έως 1,5 χιλιομέτρου από τα ΜΑΒΕ βρίσκονται 4 χωριά που ως κύρια δραστηριότητα έχουν την γεωργία και την κτηνοτροφία, ενώ βόρεια σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τα μεταλλεία διέρχεται ο ποταμός Αλιάκμονας, από τον οποίο υδροδοτείται η Θεσσαλονίκη, αλλά και σημαντικές αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Εικόνα
Συμπατριώτες μου, Ο Δήμος Φλώρινας από την αρχή της εμφάνισης της πανδημίας βρέθηκε σε πλήρη ετοιμότητα και σε συνεργασία με τους τοπικούς και περιφερειακούς φορείς, αλλά κυρίως με τη δική σας συνεργασία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που σας χαρακτηρίζει, αντιμετωπίσαμε με επιτυχία τον κορωνοϊό. Τα κρούσματα σε χαμηλή κλίμακα τα οποία αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία από το προσωπικό του νοσοκομείου μας και τους ευχαριστούμε δημόσια γι’ αυτό. Η μείωση των περιοριστικών μέτρων από τον ΕΟΔΥ έφερε και την δική μας χαλάρωση που είχε ως συνέπεια να μην τηρούμε πολλές φορές τα μέτρα ασφαλείας και να αυξάνουμε τον κίνδυνο επέκτασης της πανδημίας στον τόπο μας.

ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗ Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ

Εικόνα
Θετικός στο κορονοιο βρέθηκε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αστυνομικός της Βόρειας Μακεδονίας που υπηρετούσε στα σύνορα με τη χώρα μας από την πύλη εισόδου Νίκης στην Φλώρινα.Το προσωπικό της γείτονας χώρας μπήκε σε καραντίνα ενώ έντονη είναι η ανησυχία από την ελληνική πλευρά καθώς εκατοντάδες Έλληνες από την Φλώρινα και τη Βόρεια Ελλάδα επισκέπτονται καθημερινά τη Βόρεια Μακεδονία για ψώνια η καφέ. ΠΗΓΗ: www.ert.gr/news/florina

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παύλο Βαφειάδη για την ευγενική δωρεά ενός πιάνου. προς τον Σύλλογό μας. Ευχαριστούμε. Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ

Εικόνα
Την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, είχε συνάντηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) κ. Δημήτρη Σκάλκο, καθώς και με την ειδική Γραμματέα Διαρθρωτικών Προγραμμάτων κα Νίκη Δανδόλου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, εξαιτίας της γνωστής κατάστασης που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού, η Αντιδημαρχία Τουρισμού, Πολιτισμού & Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Καστοριάς κατάφερε να ετοιμάσει ένα προσαρμοσμένο, στις νέες συνθήκες, καλοκαιρινό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται συνολικά για 28 εκδηλώσεις, προγραμματισμένες για όλες τις Δημοτικές Ενότητες, οι οποίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 10 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου.

Ε.Κ.Φ. ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε την παράταση του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2019 – 2020 για διάστημα ίσο με τη διάρκεια των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΦ ΣΤΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Εικόνα
Επανεκκίνηση   μετά την αναστολή λόγω πανδημίας των αθλητικών δραστηριοτήτων και για το αγωνιστικό μέρος της τοξοβολίας της Σ.Α.Λ. Φλώρινας   με την συμμετοχή τριών αθλητών στον αγώνα τοξοβολίας ανοιχτού χώρου που διοργάνωσε την 28-6-2020 ο σύλλογος Κατερίνης ΄΄ΑΡΧΕΛΑΟΣ΄΄ στην Νέα Χράνη Πιερίας.Στην κατηγορία Αναπτυξιακό Γυναικών  Ολυμπιακού τόξου 30Μ η ΤΣΩΤΣΟΥ Ελένη κατέλαβε την  1η   θέση,  και στην κατηγορία  Αναπτυξιακό Σύνθετο  Ανδρών 30Μ o ΜΑΡΓΑΡΗΣ Κωνσταντίνος κατατάχθηκε στην 2η θέση. Η ΚΕΣΙΔΟΥ Άννα στην κατηγορία  Ολυμπιακού τόξου  γυναικών Β΄ 70Μ   αγωνίστηκε  μόνη χωρίς ανταγωνισμό αφού δεν συμπληρώθηκε κατηγορία.

22 ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Στα 22 έφτασαν τα θετικά κρούσματα κορονοιού στη Καστοριά σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του εκπροσώπου του ΕΟΔΥ στη Δυτική Μακεδονία κ. Ρωμιόπουλου.Μεταξύ των θετικών κρουσμάτων περιλαμβάνεται άτομο ηλικίας άνω των 70 ετών με υποκείμενο νόσημα το οποίο διαγνώστηκε με λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος και από χθες νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Σήμερα η κλινική του εικόνα κρίνεται ικανοποιητική. Τα υπόλοιπα κρούσματα χαρακτηρίζονται μέχρι στιγμής ως ασυμπτωματικά και παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

ΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 11 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Έντεκα (11) προτάσεις για ενεργειακές αναβαθμίσεις σχολείων υπέβαλε ο Δήμος Φλώρινας, για χρηματοδότηση στην πρόσκληση 108 της ΕΥΔΕΠ Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο «Δράσεις βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των δημοσίων κτιρίων», με συνολικό προϋπολογισμό 3.231.400,00 €. Πρόκειται για 11 συγκροτήματα σχολικών δομών και οι προτάσεις υποβλήθηκαν ως εξής: Ενεργειακή Αναβάθμιση 1ου Γυμνάσιου Φλώρινας Ενεργειακή Αναβάθμιση 2ου Γυμνάσιου Φλώρινας Ενεργειακή Αναβάθμιση 1ου Λυκείου Φλώρινας Ενεργειακή Αναβάθμιση 2ου Λυκείου Φλώρινας Ενεργειακή Αναβάθμιση 3ου Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Φλώρινας Ενεργειακή Αναβάθμιση 5ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας Ενεργειακή Αναβάθμιση 6ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας Ενεργειακή Αναβάθμιση Γυμνασίου Βεύης Ενεργειακή Αναβάθμιση Γυμνασίου Μελίτης Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Βεύης Ενεργειακή Αναβάθμιση Νηπιαγωγείου Καλλινίκης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΕΤΗΣ ΠΕΡΚΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο των συνεργασιών, του ανοιχτού δίαυλου επικοινωνίας, η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πέρκα, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φλώρινας μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Σ. Σαπαλίδη, το Σάββατο 04 Ιουλίου 2020.