Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 21, 2021

ΔΩΡΕΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΏΝ ΜΑΣΚΏΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΉ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΔΉΜΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
800 χειρουργικές μάσκες δώρισε για τις ανάγκες του προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας ο Τζάλης Βασίλειος– Στέφανος.

ΔΙΑΚΟΠΉ ΗΛΕΚΤΡΟΔΌΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΈΡΑ

Εικόνα
Διακοπη ηλεκτροδοτησης θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 28 Φεβρουαριου και την Δευτέρα 1η Μαρτίου στην Καστοριά  ΚΥΡΙΑΚΗ 28-2-2021 08:00 ΕΩΣ 14:30 ΣΤΟ Δ/Δ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΤΣΙΑΡΗ – ΦΡΑΤΖΕΖΟΥ – ΜΠΟΥΡΤΖΟΥ – ΚΕΡΑΙΕΣ VODAFON – ΜETRO – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΚΛΙΑΓΙΑ ΑΦΟΙ – ΔΙΑΣΤΑΣΗ – ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΓΡΟΣΙΟΥ – ΑΝΤ. PΕΝΩ.

8 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 36 θέματα συνεδριάζει την Τρίτη 02 Μαρτίου στις 10:00 με τηλεδιάσκεψη η Οικονομική επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας με 8 θέματα από αυτά να αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΌ ΑΓΡΟΤΙΚΉΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ

Εικόνα
Τ α επιπλέον κονδύλια του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τους αγρότες των νομών Φλώρινας και Κοζάνης, ήταν το κυρίαρχο θέμα της συνάντησης του Υπουργού  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανου  με τους    βουλευτές Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης και Κοζάνης Μιχάλης  Παπαδόπουλος. Όπως αναφέρει ο κ.Αντωνιαδης κατά την διάρκεια της συνάντησης  συζητήθηκε και η συμμετοχή του υπουργείου στο πρόγραμμα για τη δίκαιη μετάβαση, με τον υπουργό να διαβεβαιώνει τους δύο βουλευτές πως μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι θα βγει στον «αέρα» το αυξημένο πρόγραμμα των νέων αγροτών, ενώ όσον αφορά στο πρόγραμμα δίκαιης μετάβασης, βρίσκονται υπό διαβούλευση μια σειρά από προτάσεις και ιδέες. ​

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΉ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΓΣΕΕ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΔΉΜΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα
Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Η έμφυλη βία στο χώρο εργασίας» διοργανώνουν την Τετάρτη 3 Μαρτίου το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00  με  19:30.. Για την εγγραφή  (είναι υποχρεωτική) ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:  https://bit.ly/ekdilosiFlorina   Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Ινστιτούτου Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε. στη Φλώρινα στο τηλέφωνο 2385046903 ή αποστολή email στο  florinainediktio@reg.inegsee.gr  ή στο Συμβουλευτικό Κέντρο Φλώρινας στο τηλέφωνο 2385024081 ή στο email  symv.kentro.flo@gmail.com .

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΊΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΏΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΧΟΛΕΊΟΥ

Εικόνα
Από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας, ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών Δημοτικού Σχολείου, για όσους συμπλήρωσαν το όριο ηλικίας της υποχρεωτικής φοίτησης, θα γίνουν στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:00 π.μ στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ και του Υπουργείου Παιδείας περί COVID-19.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΉ Ν.Δ. ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Θα ήθελα να συγχαρώ τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Παναγιώτη Γεωργιάδη για την ανάληψη των καθηκόντων ως Αστυνομικού Διευθυντή της Α. Δ Φλώρινας. Ο νέος διευθυντής είναι ένας αξιωματικός που όλα τα προηγούμενα χρόνια υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία σε πολλές υπηρεσίες της Α.Δ. Φλώρινας με χαρακτηριστικά την προσήλωση του στο καθήκον , την ικανότητα και το ήθος του. Με τον νέο διευθυντή έχουμε συνεργαστεί όλα τα προηγούμενα χρόνια και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει το ίδιο καλά και από την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή.

ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΉΓΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΏΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ

Εικόνα
Η δημοσίευση της λίστας με τις 1.728 επιχειρήσεις που εγκρίθηκαν να λάβουν οικονομική ενίσχυση από το πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 στην Δυτική Μακεδονία» πυροδότησε νέο κύκλο αντιδράσεων.

Ε.Κ.Φ. ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΚΑ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας πληροφορεί ότι στο πλαίσιο των δράσεων του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ, τέθηκε σε παραγωγική λειτουργία η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία «Απογραφής και χορήγησης Ασφαλιστικής Ικανότητας εμμέσων μελών». Με τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία δεν απαιτείται πλέον η αυτοπρόσωπη παρουσία στις κατά τόπου οργανικές μονάδες του e-ΕΦΚΑ, επιτυγχάνοντας τον στόχο της καλύτερης και αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησής τους.

ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΆΦΟΥ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΥ ΒΡΕΤΤΆΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Διάλεξη του Φωτογράφου Αλέξανδρου Βρεττάκου στο 3ικαστικό 3ργαστήριο την Τρίτη 23/ 2/ 2021 στις 10.00π μ στην διαδικτυακή αίθουσα 3 του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας https://zoom.us/my/uowm.eetf3 680-447-7017 Η αντίληψη του καθημερινού μας κόσμου μέσα από την δεδομένη μας όραση μας δημιουργεί μια γενική αίσθηση για το όλο γύρω μας. Αλλά τι θα γίνει αν αυτό το «όλο» το σπάσουμε σε μικρά κομματάκια; Μήπως δημιουργούνται μικροί ενδιαφέροντες κόσμοι εκεί μέσα;