Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 12, 2021

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 260 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΛΚΔΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ

Εικόνα
Στην πρόσληψη 260 ατόμων προχωράει η ΔΕΗ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας 8 μήνες, βάσει του άρθρου 4 του Ν.4643/2019, όπως ισχύει. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες, αναφέρονται λεπτομερώς στην Ανακοίνωση ΣΟΧ υπ.αριθμ. 1 και στα σχετικά παραρτήματα τα οποία αναρτώνται στη Μονάδα/Μονάδες της υπηρεσίας που προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις, καθώς και το χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων του δήμου/ των δήμων όπου αυτές εδρεύουν.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ ΣΚΑΚΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ξεκινάνε τμήμα Ενηλίκων τένις και σκάκι από την Λέσχη Πολιτισμού Φλώιρνας .  Η ομάδα αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας μέλος της Ε.Φ.Ο.Α (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ) ξεκινάει ένα πρόγραμμα16 βασικών μαθημάτων για ενήλικες. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 20-09-2021. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στους υπεύθυνους της ομάδας Κουτσοτόλη Βασίλη τηλ.6937032611 και Γυφτοπούλου Φανή τηλ.6948548658 μέχρι την Κυριακή 19-09. Δωρεάν δύο μαθήματα γνωριμίας και ρακέτα για όλη τη διάρκεια των βασικών μαθημάτων. Κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η Σκακιστική Ακαδημία της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας αποφάσισε την δημιουργία τμήματος εκμάθησης σκάκι για ενήλικες. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6937412010 (κ. Αντωνιάδη Χαράλαμπο).

ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στη διενέργεια ελέγχων στους χώρους της κεντρικής λαϊκής αγοράς και της παράλληλης λαϊκής αγοράς της πόλης της Φλώρινας προχώρησαν χθες, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας. Οι έλεγχοι είχαν ως αντικείμενο τη γνησιότητα των πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης και των πιστοποιητικών rapid test των πωλητών και εργαζομένων στους πάγκους των λαϊκών αγορών, ώστε να καθίσταται ασφαλής η διακίνηση των προϊόντων στους πολίτες του Δήμου Φλώρινας. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ

Εικόνα
Στην πορεία της απολιγνιτοποίησης και στην αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Αμυνταίου επικεντρώθηκε η συζήτηση μεταξύ  του Δημάρχου  Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκημε τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση.   Κατά την διάρκεια της συνάντησης  συζητήθηκαν και οι προτάσεις του Δήμου Αμυνταίου όπως αυτές καταγράφτηκαν στο Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης με κύρια αναφορά στη διασύνδεση της τηλεθέρμανσης Αμυνταίου με τη λιγνιτική Μονάδα Πτολεμαϊδα 5, στην αποκατάσταση του Ορυχείου της Βεγόρας και στο ΣΔΙΤ πρότυπου ιατρικού κέντρου. Από την πλευρά του ο κ. Παπαθανάσης εξέφρασε προς τον Δήμαρχο Αμυνταίου τη διάθεση συνεργασίας και την αμέριστη στήριξή του στον Δήμο Αμυνταίου.

Η ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εικόνα
Θέματα που σχετίζονται με την απολιγνιτοποίηση, αλλά και τις υποδομές του Δήμου Φλώρινας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση. Ο κ. Παπαθανάσης, με την ιδιότητα του αρμόδιου για τις ιδιωτικές επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ, επισκέφτηκε το Δημαρχείο Φλώρινας την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία. Ο Δήμαρχος Φλώρινας έθεσε μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν την δημοτική αρχή και το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

ΝΕΚΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ

Εικόνα
Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου εντοπίστηκε κοντά στο Βροντερό Πρεσπών, και συγκεκριμένα στην περιοχή «Πυξός», νεκρή από πυροβόλο όπλο θηλυκή αρκούδα ηλικίας περίπου έξι ετών. Για το περιστατικό ενημερώθηκε αρχικά ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ από ευαισθητοποιημένο πολίτη και άμεσα ειδοποιήθηκαν ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών, η Εταιρία Προστασίας Πρεσπών και η Διεύθυνση Δασών Φλώρινας, οι οποίοι έσπευσαν στην περιοχή μαζί με το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Φλώρινας, τον Δήμο Πρεσπών και την Περιβαλλοντική Οργάνωση ΚΑΛΛΙΣΤΩ. Όπως διαπιστώθηκε από την νεκροψία-νεκροτομή ο θάνατος του ζώου δεν ήταν ακαριαίος και προέκυψε από τραύμα στην ράχη που διαπέρασε τον πνεύμονα.

Π.ΠΕΡΚΑ : "Η Ν.Δ. ΞΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ"

Εικόνα
Στο σιδηρόδρομο στη Δυτική Μακεδονία και στη Φλώρινα, αναφέρεται με δήλωση της η Βουλευτής Φλώρινας και Αν. Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας Π. Πέρκα υπογραμμίζοντας πως "δεν έχουν τέλος οι παλινωδίες και οι άστοχες πολιτικές της κυβέρνησης για το σιδηρόδρομο στη Δυτική Μακεδονία. Εδώ κι ένα χρόνο μεθοδεύεται ένα σχέδιο ζοφερό που ουσιαστικά βάζει στο περιθώριο την περιοχή, ‘βγάζοντάς την από το χάρτη’ των συνδέσεων".

ΔΡΑΣΗ "ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ " ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Τη δράση «Ετοιμάσου για ένα καλύτερο μέλλον» με στόχο τη δημιουργία μίας γέφυρας ανάμεσα στους υποψήφιους που αναζητούν εργασία και στις εταιρείες που αναζητούν προσωπικό, διοργανώνει ο Δήμος Αμυνταίου. Στο πλαίσιο αυτό θα αναλυθούν οι πρωτοβουλίες που ενισχύουν τη μετάβαση των νέων από διάφορες μαθησιακές δραστηριότητες στην αγορά εργασίας. Η δράση έχει δύο στάδια. Στο πρώτο, Τετάρτη 29/09/2021 και ώρα 11:00, οι συμμετέχοντες (αφού δηλώσουν συμμετοχή) θα παρακολουθήσουν σεμινάριο με θέματα που ενδιαφέρουν όσους αναζητούν εργασία, όπως, για παράδειγμα, τη σωστή σύνταξη ενός βιογραφικού, τον τρόπο που δίνουμε συνέντευξη κα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι youtube, του Δήμου Αμυνταίου. Στο δεύτερο στάδιο της δράσης, Τετάρτη 06/10/2021 και ώρα 11:00 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κτήματος Δημόπουλου, θα βρίσκονται πληθώρα επιχειρήσεων που αναζητούν εργαζόμενους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, στις 18.30 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου. Σημαντικότερα θέματα η Έκθεση Πεπραγμένων Οικονομικής Επιτροπής Δ. Αμυνταίου (Α’ εξάμηνο 2021), η  Στέγαση μαθητών Νηπιαγωγείου Αετού Δ. Αμυνταίου και η Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την διεξαγωγή σεμιναρίου με τίτλο «Ετοιμάσου για ένα καλύτερο μέλλον».

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Σύμφωνα με το Π.Δ.304/2001 το οποίο εκδόθηκε σε εξουσιοδότηση του Ν. 2645/1998, καθιερώθηκε η 14η Σεπτεμβρίου ως Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τον Τουρκικό Κράτος.Η εν λόγω επέτειος έχει σκοπό να τονίσει ιδιαίτερα και να υπενθυμίζει τα γεγονότα της δραματικής περιόδου των διωγμών, της γενοκτονίας και του ξεριζωμού των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος που είχαν σαν αποτέλεσμα να μετατρέψουν τον λαό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας σε έναν λαό προσφύγων και διασποράς. Στην Π.Ε. Φλώρινας, οι φετινές εκδηλώσεις μνήμης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021. Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊου (COVID-19), οι εκδηλώσεις και η κατάθεση στεφάνων θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΧΟΒΙΤΩΝ "Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ"

Εικόνα
Με επιτυχία και τη τήρηση όλων των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοιού πραγματοποιήθηκαν οι  εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για την περίοδο 2021-2023 στον Ενωτικό Σύλλογο Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας».  Μετά την εκλογική διαδικασία και την συμμετοχή 50 μελών του συλλόγου το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ως εξής: Κάντσης Αναστάσης 33 ψήφοι Στεφανίδου Ελπινίκη 33 ψήφοι Γκάλαβου Σουλτάνα 32 ψήφοι Αντιγόνη Ζαρκαλή 29 ψήφοι Δημολιού Ελπινίκη 22 ψήφοι Σιανόπουλος Κωνσταντίνος 21 ψήφοι Τσάνης Ζήσης 21 ψήφοι Ζήκου Ευτυχία 18 ψήφοι Κάντσης Χρυσόστομος 18 ψήφοι

ΕΒΕ "ΔΙΚΤΥΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ"

Εικόνα
Σε συνάντηση εργασίας στο περίπτερο του Υπουργείου Ναυτιλίας παρουσίας του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Υπηρεσιακών Παραγόντων , βρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας  Σαπαλίδης Σάββας και ο αντιπρόεδρος Σιάτσκας Γρηγόριος, με αφορμή τα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κύριος Σαπαλίδης Σάββας στην τοποθέτηση του προς τα μέλη του δικτύου αλλά και στην ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας ανέλυσε βιωματικές καλές πρακτικές και δικτυώσεις που έχει κάνει το Επιμελητήριο Φλώρινας υπογραμμίζοντας πως "Οι επαφές αυτές έχουν να κάνουνε με εμπορικές συνεργασίες με την Κύπρο, την Γαλλία και την Σερβία. Το Επιμελητήριο Φλώρινας στηρίζει τέτοιες πρακτικές που δικτυώνουν   και δυναμώνουν τις συνεργασίες μεταξύ των επιχειρήσεων μας".

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ιερά Αγρυπνία στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου πόλεως Φλωρίνης, θα τελεσθεί την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 και  την  Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο εορτασμού της μνήμης της αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων. Η αγρυπνία θα ξεκινήσει στις  20:30. Κατά την ιεράν Αγρυπνία θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή της εξαπλώσεως της πανδημίας του κορωνοϊού Covid 19

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ KARPOS ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ “EUROPE FOR CITIZENS” ΣΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η πρώτη συνάντηση Διαλόγου μεταξύ φορέων πολιτών και στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος “Europe for Citizens”  από τον   Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας με τον Δήμο Αμυνταίου από την Ελλάδα, ο Δήμος Karpos και το Youth Alliance - Krusevo από τη Βόρεια Μακεδονία. Η ιστορική και πανέμορφη φύση του Νυμφαίου στο ξενοδοχείο La Moara, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης περισσότερων από 80 συμμετεχόντων όπου συζήτησαν διεξοδικά τις κοινές λύσεις και τις προοπτικές για τη διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο περιοχών.Το Διάλογο άνοιξαν με τις εισηγήσεις τους οι Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου κ. Χρήστος Θωμαΐδης, του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Karpos και του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας κ. Κώστας Φιλιππίδης και η Γενική γραμματέας του Youth Alliance - Krusevo. Στις αρχικές εισηγήσεις, μίλησε και η Πρόεδρος των Γυναικών Επιχειρηματιών της Βόρειας Μακεδονίας. Στο Διάλογο επίσης έδωσαν το παρών, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αμυνταίου κ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στη σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην ενεργειακή μετάβαση και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που δίνονται προς όφελος των πολιτών, προχώρησαν οι Δήμοι Φλώρινας και Πρεσπών . Η Ενεργειακή Κοινότητα αποσκοπεί στο να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων των δύο Δήμων για μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα, την ελάφρυνση των προϋπολογισμών με την μείωση των λογαριασμών ενέργειας μέσω εικονικού συμψηφισμού, την εξασφάλιση βιώσιμης (οικονομικά και περιβαλλοντικά) συγκοινωνίας μεταξύ Φλώρινας και Πρεσπών καθώς και την στήριξη των οικονομικά ευάλωτων. Το εργαλείο της Ενεργειακής Κοινότητας δίνει την ευκαιρία στους δύο Δήμους να δράσουν ενεργά για τη δίκαιη μετάβαση των περιοχών τους και να μεγιστοποιήσουν το όφελος της ενεργειακής μετάβασης για τις τοπικές κοινωνίες.

ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΥΝΕΛΗΘΦΗ 35ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ- ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο 29ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ

Εικόνα
Για απάτη συνελήφθη 35χρονος στη Φλώρινα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου 29χρονος συνεργός του. 55χρονος κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς τα δύο αυτά άτομα χθες το μεσημέρι στη Φλώρινα, παρουσιάζοντάς του ψευδή γεγονότα ως αληθινά, κατάφεραν να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 4.400 ευρώ, το οποίο προορίζονταν για αγορά και μεταφορά ποσότητας κρασοστάφυλων.

81ΧΡΟΝΗ ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΟ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τη ζωή της έχασε ηλικιωμένη στο Ξινό Νερό Αμυνταίου Φλωρινας μετά από φωτιά που ξέσπασε στο ισόγειο διαμέρισμα που έμενε με τον σύζυγο της. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με τον σύζυγο της ηλικιωμένης να προλαβαίνει να βγαίνει έξω από αυτό κάτι όμως που δεν κατάφερε η 81χρονη σύζυγος του με αποτέλεσμα να καεί Ζωντανή. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας με 1 όχημα, για την άμεση επιχείρηση κατάσβεσης της εστίας, ωστόσο για την 81χρονη ήταν πλέον αργά. Από την φωτιά η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς. Τα αιτία διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας. 

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ : ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εικόνα
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών-Γυναικών επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, συμμετείχαν οι αθλητές του συλλόγου ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας.   Με αυτή την διοργάνωση έληξε επίσημα η περσινή σεζόν και αμέσως μετά ακολουθεί η έναρξη της νέας 2021-2022. ν Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας συμμετείχαν στους αγώνες με δύο κορίτσια των ακαδημιών. Την 15χρονη Άμπα Δέσποινα και την 14χρονη Μάλο Αλεξία. Τα δύο κορίτσια αγωνίστηκαν στο απλό γυναικών και μαζί ως ζευγάρι στο διπλό γυναικών.  Στο αγώνισμα του απλού η Δέσποινα στη φάση των ομίλων σημείωσε δύο νίκες και μία ήττα και έτσι πέρασε στο κυρίως ταμπλό. Εκεί, στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι αντιμετωπίζοντας έμπειρη και διεθνή αθλήτρια ηττήθηκε και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΟΡΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Εικόνα
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ε. ΜΑΡΝΕΡΗ Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες, Ξεκινάει σήμερα μια ακόμα σχολική χρονιά! Μια νέα χρονιά γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, ελπίδα για αληθινή πρόοδο! Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, καλωσορίζουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες που επιστρέφουν στον φυσικό τους χώρο, τις σχολικές αίθουσες, και καλούνται να αντιμετωπίσουν για άλλη μια χρονιά με υπευθυνότητα και αυτοπειθαρχία τις νέες συνθήκες εκπαίδευσης, ώστε να επιτευχθεί η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή των μαθημάτων. Καλωσορίζουμε και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, ιδιαιτέρως τους νεοδιόριστους, και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και αγάπη στο πολύπλευρο έργο τους. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι κατάφεραν την περσινή σχολική χρονιά, παρά τις αντιξοότητες, να κερδίσουν το στοίχημα της διδασκαλίας καθώς και τα στελέχη της εκπαίδευσης, το διοικητικό προσωπικό των διάφορων εκπαιδευτικών δομών, που εργάζονται με