Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 18, 2023

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΡΕΣΠΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Στην διανομή προιόντων στους δικαιο΄χους ΤΕΒΑ προχωράει η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, μέσω των κοινωνικών εταίρων της ήτοι, τους Δήμους Φλώρινας, Πρεσπών και Αμυνταίου και την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας. Η διανόμη προιόντων στον Δήμο Αμυνταίου την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 10:00 - με 15:00 στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Αμυνταίου, στον Δήμο Φλώρινας μέσω της κοινωφελούς επιχείρησης και στον Δήμο Πρεσπών στις 27 & 28 Ιουνίου 2023 ημέρες Τρίτη και Τετάρτη 9:00 -14:00 στον χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Κλειστό Γυμναστήριο), επί της οδού 3ο χιλιόμετρο Φλώρινας – Νίκης απέναντι από το Πανεπιστήμιο. Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του δικαιούχου της αίτησης, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος ή η ωφελούμενη αδυνατεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλειφθούν από έτερο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση (με η χωρίς γνήσιο της υπογραφής ) και την αστυν

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα  ανδρών και γυναικών  beach volley διοργανώνεται αρχές Ιουλίου στη Φλώρινα από τον ΗΦΑΙΣΤΟ Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας. Κορυφαίες ομάδες του αθλήματος από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στην πόλη της Φλώρινας από τις 30 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου.Το τουρνουά θα έχει διάρκεια τρεις ημέρες, με έναρξη την Παρασκευή το πρωί στις 30 Ιουνίου, και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Ιουλιου το απόγευμα με τους τελικούς ανδρών και γυναικών. Αναμένεται να διεξαχθούν περισσότεροι από 40 αγώνες στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο που θα κατασκευάσει ο Δήμος ΦΛΩΡΙΝΑΣ στο Νέο Πάρκο από το πρωί ως αργά το βράδυ, καθώς το γήπεδο θα διαθέτει τον κατάλληλο φωτισμό. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα είναι σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση και το αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων ιδιαίτερα υψηλό.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης καθώς και αποφοίτησης των φοιτούντων στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας και Αμυνταίου θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 26 Ιουνίου στο Αμύνταιο και την Πέμπτη 29 Ιουνίου στη Φλώρινα. Η εκδήλωση στο Αμύνταιο θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "ΑΤΕΡΟΝ" και στη Φλώρινα στις 6 στο Ξενοδοχείο ΛΙΘΕΑ".

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ -ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ

Εικόνα
Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο «Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Ε Φιλώτα Δήμου Αμυνταίου», το οποίο επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης.προκειμένου να δουν από κοντά τις εργασίες του έργου που βρίσκονται σε εξέλιξη. Σκοπός του έργου είναι η κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων πλησίον της γέφυρας του Σουλού επί τον οδικό άξονα Φιλώτα-Αντιγόνου. Ειδικότερα, τα αστικά λύματα που προέρχονται από τους οικισμούς Φιλώτα, Λεβαίας, Βεγόρας, Μανιακίου, Αντιγόνου και Πελαργού θα καταλήγουν μέσω των εξωτερικών δικτύων αποχέτευσης στην Ε.Ε.Λ. Από το φρεάτιο εισόδου θα ξεκινά και ο κεντρικός αγωγός παράκαμψης της Ε.Ε.Λ., ο οποίος θα καταλήγει στο φρεάτιο εξόδου και εν συνεχεία τα λύματα θα οδηγούνται στη μονάδα εσχάρωσης και στη μονάδα αμμολιποσυλλογής . Έπειτα, τα λύματα θα εισέρχονται στο στάδιο της βιολογικής επεξεργασίας. Προβλέπεται και αγωγός παράκαμψης της βιολογικής επεξεργασίας σε έκτακτη ανάγκ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την κεντρική πολιτική εκδήλωση του διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Φλώρινας. Η εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Χρυσογόνο, θα γίνει στις 8:00 το βράδυ στην αίθουσα πολλάπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ

Εικόνα
Την κεντρική ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου διοργανώνει στη Φλώρινα η Νομαρχιακή Επιτροπή Φλώρινας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 20:00 στο Εκλογικό Κέντρο Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ (Πεζόδρομος Παύλου Μελά 63). Στην εκδηλώση θα μιλήσει η Ράνια Θρασκιά, Υποψήφια Βουλεύτρια Α΄ Θεσσαλονίκης.

"Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ" ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΛΕΣΧΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το θεατρικό έργο «Ο έμπορος της Βενετίας» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ παρουσιάζει σε δύο παραστάσεις η νεοσύστατη Λέσχη Λογοτεχνίας και Θεάτρου του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» σε μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία της Μαργαρίτας Ρώμπαπα. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο του συλλόγου την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 με ώρα έναρξης στις 8:00 μ.μ. Μαζί με το κυρίως θεατρικό έργο θα παρουσιαστεί και το δραματικό μονόπρακτο «Κύκνειο Άσμα» του Αντόν Τσέχωφ. Συνδιοργάνωση: Δήμος Φλώρινας, Υποστήριξη: Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας Η είσοδος είναι ελεύθερη.