Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 26, 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Εικόνα
Εκδήλωση -γιορτη για τον μητρικό θηλασμο θα διοργανωθει αύριο Κυριακή 2 Νοεμβρίου στην Φλώρινα στην κεντρική πλατεία στις 11:00 το πρωί .

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ

Εικόνα
Στην πρόσληψη ενος ατόμου για την θέση του Γραμματέα προχωραει ο Σύλλογος Πολυτεκνων νομου Φλώρινας. 

ΣΥΛΛΗΨΗ 49ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Εικόνα
Συνελήφθη χθες (30-10-2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 49χρονος ημεδαπός για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη. 

740 ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 26 ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ

Εικόνα
Εικόνα αρχείου  Για κατοχη λαθραιων τσιγαρων συνέλαβαν 26 χρονο αλλοδαπό υπήκοο π.Γ.Δ.Μ. στη Βεύη Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών.

15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Δύο αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες, υπηκόους Αλβανίας (30 και 33 χρόνων), συνελαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς ,για εισαγωγή ναρκωτικών χθες τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ

Εικόνα
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος σχολιάζοντας όσα αναφέρει σε δήλωση του ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Γιώργος Κασαπίδης σχετικά με την απάντηση που έδωσε στις 30/10/2014 στη Βουλή σε ερώτηση του τελευταίου για το ελληνικό μέλι, είπε τα εξής: «Λυπάμαι, αλλά απ΄ τη δήλωση του κ. Κασαπίδη φαίνεται πως ή δεν άκουσε ή δεν κατάλαβε την απάντηση που έδωσα στη Βουλή στην ερώτηση του.

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανου Μπίρου, με τον δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στα γραφεία της αντιπεριφέρειας.

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ

Εικόνα
Ξεκινάει την Τέταρτη 5 Νοεμβρίου το Τμήμα Πλεκτικής του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ (ΕΘΝΙΚΑ) ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ

Εικόνα
Ζώντας στην Ελλάδα του μνημονίου, βιώνοντας σε καθημερινή βάση τον πολιτικό παραλογισμό, αλλά και -κυρίως- παρακολουθώντας ενέργειες ανθρώπων του «κρατικού μηχανισμού» τα τελευταία τραγικά για την χώρα, μνημονιακά χρόνια, διαπιστώνουμε και ταυτόχρονα αναρωτιόμαστε, πως είναι δυνατόν να μην συνεχίζεται ο κατήφορος, τη στιγμή που επιβραβεύονται (ή και λησμονούνται) εκείνοι που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνήργησαν στην διεθνή απαξίωση της χώρας αλλά και, πρωτίστως, στην δημιουργία προβλημάτων στην Εθνική ασφάλεια της πατρίδας μας.

ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΞΥΝΣΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Εικόνα
Οι τούρκοι απειλούν με θερμό επεισόδιο Γράφει ο Σωτήρης Σιδέρης Προς πλήρη ανατροπή οδηγούνται οι σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας, ενώ ενδείξεις αποσταθεροποίησης υπάρχουν και στις ευρωτουρκικές σχέσεις, παρά το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής της 24ης Οκτωβρίου ήταν ιδιαίτερα ανεκτική έναντι της επιθετικότητας της γείτονος στην Κύπρο.

ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΛΑΔΟΡΑΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΔΑΒΙΔ ΤΟΥ ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ

Εικόνα
Ιερές ακολουθίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1η Νοεμβρίου στην Ιερα Μονη Κοιμησεως της Θεοτοκου στην Κλαδοραχη.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 21ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ

Εικόνα
Για παράνομη εργασία συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πτολεμαΐδας 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίαςες  στους Πύργους Εορδαίας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ

Εικόνα
Στην σύλληψη μιας 45χρονης αλλοδαπης, υπηκοος Ουζμπεκιστάν, για κατοχή λαθραιων τσιγαρων προχώρησαν  στην Κοζάνη αστυνομικοι του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙ.ΠΕ. ΤΗΣ ΕΤΒΑ

Εικόνα
Με τον επικεφαλής λειτουργίας ΒΙ.ΠΕ. της ΕΤΒΑ κ. Μάνο Τσουρδαλάκη και τον κ. Πανταζόπουλο Παναγιώτη, συναντήθηκε στο γραφείο του τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ

Εικόνα
Στη Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται το Σάββατο 1/11 ο Αμύντας, όπου στις 16:00 αντιμετωπίζει στη Μίκρα το φιλόδοξο ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΦΙΛΩΝ ΕΚΛΕΙΠΟΝΤΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΕΛΛΙΟΥ

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την «παρέα του Λάζαρου Μέλλιου», για τη δωρεά διακοσίων πενήντα ευρώ (250 €), προς τον Σύλλογό μας, εις μνήμη του φίλου τους Λάζαρου Μέλλιου. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Κυριάκο Χολέρη, για τη δωρεά εκατό δολαρίων (100 $) Καναδά προς τον Σύλλογό μας, εις μνήμη του «αγαπημένου του φίλου» Λάζαρου Μέλλιου.

ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΒΡΑΝΤΣΗ

Εικόνα
Με τίτλο "Μικρές Ιστορίες"  ο φοιτητής του ΤΕΦΑ Θεσσαλονικης παρουσιάζει την εικόνα της Φλώρινας μέσα από βίντεο όπως ο ίδιος της έχει καταγράψει. Σκοπός του Νίκου Βράντση η προβολή της ομορφιάς της Φλώρινας με τρόπο σύγχρονο και κατανοητό.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ-ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;

Εικόνα
Σε περίοδο όξυνσης οι ελληνοτουρκικές σχέσεις Γράφει ο Σωτήρης Σιδέρης Προς πλήρη ανατροπή οδηγούνται οι σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας, ενώ ενδείξεις αποσταθεροποίησης υπάρχουν και στις ευρωτουρκικές σχέσεις, παρά το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής της 24ης Οκτωβρίου ήταν ιδιαίτερα ανεκτική έναντι της επιθετικότητας της γείτονος στην Κύπρο.

Ε.Α.Υ.Κ.:Η ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Εικόνα
Τη στήριξή του στα προβλήματα του κλάδου των αστυνομικών υπαλλήλων έδωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, κατά τη συνάντηση που είχε με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Π.Ε. Κοζάνης.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Εικόνα
Παράταση δόθηκε στην προθεσμία υποβολης των αιτησεων για την συμμετοχή στην Δημοτική Επιτροπή Διαβουλευσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημου Φλώρινας. 

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Εικόνα
Στη διυπουργική Επιτροπή για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής συμμετείχε εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Ελισσάβετ Παναγιωτίδου. 

Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Στις εκδηλωσεις που διοργανωνονται στο Αμυνταιο με αφορμη την Παγκόσμια Ημέρα προληψης του Καρκίνου του μαστού συμμετεχει ο Ε.Σ. "ΑΜΥΝΤΑΣ".

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης καλεί τα μέλη του την Κυριακή 2/11/14 και ώρα 9.30 πμ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης σε ομιλια με θέμα: - Βασιλοτροφία. Μετα το περας της ομιλιας θα ακολουθησει Συζήτηση και απαντησεις στις ερωτήσεις. 

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ», Γονέων του Ωδείου Φλώρινας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης και το Ωδείο Φλώρινας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σας καλεί στο Ρεσιτάλ πιάνου των ταλαντούχων πιανιστών, Αριστοτέλη Παπαδημητρίου και Αλέξιου Λίζου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας, «Θεόδωρος Αγγελόπουλος.

ΕΞΕΛΕΓΗ Η ΤΑΣΣΑ ΣΙΟΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με ευρεία πλειοψηφία και σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου 2014 η εκλογή της πρώτης Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης για τη Δυτική Μακεδονία Τάσας Σιόμου.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Εν όψει των εκλογών του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου στις 2 Νοεμβρίου 2014, σας προσκαλούμε σε Συνέντευξη Τύπου της παράταξης "ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ".

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 20 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ

Εικόνα
Στην προκηρυξη 20θεσεων ΥΕ Εργατών Γενικων καθηκόντων,ΔΕ29 οδηγών οχημάτων και ΔΕ28 Χειριστων Οχημάτων προχώρησε ο Δήμος Αμυνταίου, σύμφωνα και με την υπ’ αριθμ. 334/13-10-2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου που εγκρίθηκε με την υπ’αριθμ. 63468/2421/29-10-2014 απόφαση της Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ- ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Ημερίδα με θέμα: «Παρουσίαση – Ανάλυση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (Κ.Α.Π.)» διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο Αμύνταιο . 

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ξεκίνησε να λειτουργεί για τη φετινή χρονιά ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Φλώρινας.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1

Εικόνα
Προκηρύσσονται εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας 1 και Εισαγωγικού επιπέδου για την Β’ Περίοδο του 2014, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ

Εικόνα
Ξεκινάει από 1η Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι 15 Δεκεμβρίου η διαδικασία των ετήσιων απογραφών ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων για το έτος 2014,σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατριακής της Π.Ε. Καστοριάς.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Με θέμα "Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις- παγετό και την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων για την περίοδο 204-2015" συνεδριάζει την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

«Η ΜΑΚΡΑ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ 1944-2014»ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΧΑΓΚΕΝ ΦΛΑΙΣΕΡ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ (ΓΡΑΜΜΟΣ)

Εικόνα
Με την ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, το Ίδρυμα της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία διοργάνωσε φέτος στις 26 Οκτωβρίου 2014 εκδήλωση στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στο Γράμμο με ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή Νεώτερης Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ιστορίας κ. Χάγκεν Φλάισερ. 

ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ANNABELLE ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Με την ταινία  ANNABELLE συνεχίζονται οι προβολές της κινηματογραφικής Λέσχης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων διοίκηση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. θα διεξαχθούν σε όλη την επικράτεια την Κυριακή 2 Νοεμβρίουημέρα Κυριακή από τις 8:00 μέχρι τις 6:00 το απόγευμα. 

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Τρεις ημεδαπους,48,23 και 16 χρόνων συνέλαβαν στην Φλώρινα για κλοπή σε αγροτική περιοχή του Αρμενοχωρίου Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλωρινας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθησαν δυο άτομα στα Γρεβενά,ενας 25χρόνος αλλοδαπος υπηκοο Αλβανίας και ενας 43χρόνος ημεδαπος, απο αστυνομικούς  της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΕΥΑΦ-ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ

Εικόνα
Υπό την προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου- Μυλωνά και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, συνεδρίασε τη Δευτέρα 27Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με δεκατρία θέματα στην ημερήσια διάταξη. 

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Π.Ε.ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, σύσκεψη εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου με τον Δήμαρχο του Δήμου Πρεσπών κ. Πασχαλίδη Παναγιώτη, τους αντιδημάρχους και εκπροσώπους των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Πρεσπών.

ΕΚΘΕΣΗ "LOOKING NORTH" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "POLY_MORFωN"

Εικόνα
Η καλλιτεχνική ομάδα «POLY_MORFώN» του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης» παρουσιάζει έκθεση μελών της με θέμα: «Looking North», που θα πραγματοποιηθεί στην «Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων» του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» και θα διαρκέσει από 1 έως 15 Νοεμβρίου 2014.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
Αναβάλετε η προγραμματισμένη επιμορφωτική ημερίδα που ήταν να διοργανώσει  η ΕΜΑΣ ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα με θέμα: Τροποποιήσεις κανόνων ποδοσφαίρου της F.I.F.A.. την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τους Ελευθέριο και Βούλα Πηλείδη, για τη δωρεά εκατό ευρώ (100 €) προς τον Σύλλογό μας, εις μνήμη του «αγαπημένου τους αδελφού» Πλάτωνα Πηλείδη. 

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:Η ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΞΑΝΑΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνα
«Για να ξαναενωθεί η ελληνική κοινωνία που, δυστυχώς, διχάστηκε τα τελευταία χρόνια, χρειάζεται μια νέα προσδοκία. Και την προσδοκία αυτή τη δημιουργεί ο πρωτογενής τομέας, ο τομέας που πρωτοστατεί στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ: ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ

Εικόνα
Στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Οκτωβρίου για το θέμα της επαναλειτουργίας των ορυχείων της Βεύης αναφέρεται σε επιστολή του ο πρόεδρος Συλλόγου Προστασίας Περ/ντος Ευρύτερης Περιοχής Λαγκαδά Χρήστος Παραδείσης.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εικόνα
Ποδόσφαιρο Σε φιλικό παιχνίδι η Θύελλα Φιλώτα αναδείχτηκε ισόπαλη με τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα με σκορ 1-1.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Εικόνα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 01-11-2014 ΩΡΑ 3.00 μ.μ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ ΔΙΚ. ΑΕΤΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ. ΠΑΝΤ/ΝΑ ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ - ΒΙΤΣΙ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 02-11-2014 ΩΡΑ 3.00 μ.μ. ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΜΕΛΙΤΗΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΒΕΥΗΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΡΕΠΟ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1940 ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Με λαμπρότητα εορταστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Φλώρινα παρουσία πλήθος κόσμου, που παρακολουθησε την καθιερωμένη μαθητικη και στρατιωτική παρέλαση, και  του Υφυπουργου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδοπουλου που εκπροσώπησε την κυβέρνηση.

16 ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Για κλοπή συνελήφθη 16 χρόνος στα Γρεβενα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών.

ΣΕ ΚΑΖΙΝΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Δέκα ημεδαπους, απο 22 εως 64 ετων, για διενέργεια απαγορευμενων παιγνίων συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση διενέργειας απαγορευμένων τυχερών παιγνίων.