Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 1, 2021

ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Εικόνα
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν τα λογιστικά γραφεία της Φλώρινας για τον μήνα Αύγουστο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Φλώρινας. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους κ αθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, στο κάθε γραφείο έχουν προγραμματιστεί οι άδειες των απασχολούμενων σε αυτό, ανάλογα με τον προγραμματισμό της κάθε οικογένειας, τ ο κάθε γραφείο θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας σύμφωνα με τον προγραμματισμό του, στο διάστημα που εκείνο θα κρίνει ότι πρέπει να το κάνει, ο   κάθε επιχειρηματίας να επικοινωνήσει με το λογιστή του για να ενημερωθεί πότε θα είναι κλειστό το γραφείο, ώστε να προγραμματίσει τις όποιες εργασίες και να μην τις αφήσει τελευταία στιγμή, γιατί δεν θα εξυπηρετηθεί και τέλος κατά  την διάρκεια του Αυγούστου, δεν θα παραλάβει κανένα γραφείο από κανένα πελάτη, φάκελο με την επίδοση εντολής ελέγχου, στα πλαίσια του ίδιου τρόπου λειτουργίας με Διευθύνσεις Επίλυσης Διαφορών (ΔΕΔ).

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 23ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών,  συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας, 23χρονος αλλοδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -6,6- γραμμαρίων, καθώς και ένας τρίφτης. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.

ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΖΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 1033

Εικόνα
Στην εντατικοποίηση των ελέγχων στον Λόφο του Αγίου Παντελεήμονα και στο ύψωμα 1033 προχώρησε ο Δήμος Φλώρινας με πεζές περιπολίες της Πολιτικής Προστασίας. 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ 1ο και 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τη θεατρική παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης με τίτλο: «Ειδικές Περιστάσεις» του Μπέρναντ Σλέηντ, με την Μαριάννα Τουμασάτου και τον Θύμιο Κούκιο, θα φιλοξενήσει ο Δήμος Φλώρινας το Σάββατο 7 Αυγούστου. Η παράσταση θα δοθεί στον αύλειο χώρο του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, στις 21:00. Η είσοδος είναι δωρεάν, τηρώντας όλα τα μέτρα για την αποφυγή και τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Π. ΠΕΡΚΑ: «ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Εικόνα
Η πολιτική της κυβέρνησης για το σιδηρόδρομο στη Δυτική Μακεδονία εδώ και δύο χρόνια, είτε με την παροιμιώδη αδράνειά της είτε με αποφάσεις που αποδεικνύουν την ανυπαρξία σχεδίου, δεν μπορεί παρά να μας προβληματίζει όλο και περισσότερο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αυτό της σιδηροδρομικής σύνδεσης της χώρας μας με τη Βόρεια Μακεδονία μέσω της γραμμής ‘Φλώρινα – Μπίτολα’. Με ερώτηση που είχα καταθέσει στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, εξέφραζα την εύλογη απορία μου για τη μη επαναλειτουργία της γραμμής, τη στιγμή που το εν λόγω έργο είναι σχεδόν ολοκληρωμένο, με αμελητέο υπολειπόμενο κατασκευαστικό κόστος. Δεδομένου μάλιστα ότι με βάση τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, για τη λειτουργία κάθε νέας γραμμής απαιτείται διακρατική συμφωνία, ρωτούσα τον αρμόδιο Υπουργό αν υφίστανται άλλοι λόγοι, πέρα από τεχνικοί, οι οποίοι ‘εμποδίζουν’ την επαναλειτουργία της γραμμής.

ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

Εικόνα
Σε αυταπάγγελτους καθαρισμούς οικοπέδων προχώρησε ο Δήμος Φλώρινας  μετά τη δημοσίευση αλλεπάλληλων σχετικών ανακοινώσεων στον τοπικό τύπο κατά τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο της τρέχουσας θερινής περιόδου και έχοντας προχωρήσει στο μέγιστο σε κάθε εύλογη χρονική παράταση,  προς διασφάλιση της καθαριότητας του αστικού περιβάλλοντος, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την εξάλειψη εστιών πυρκαγιών. Οι αυτεπάγγελτοι καθαρισμοί εκτελούνται σε οικόπεδα των οποίων οι Κωδικοί Αριθμοί Eθνικού Kτηματολογίου (KAEK) έχουν δημοσιευθεί σε σχετικές ανακοινώσεις και οι ιδιοκτήτες τους δεν συμμορφώθηκαν και επέδειξαν πλήρη αδιαφορία.

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ : ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΥΓΚΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ MARK PINK

Εικόνα
Την συνεργασία του συλλόγου με τον σπουδαίο Ούγγρο προπονητή MarkPink, ανακοίνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας. Ο 29χρονος Mark, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει στο ενεργητικό του μία σπουδαία διαδρομή στο άθλημα πρώτα ως αθλητής και στη συνέχεια ως προπονητής. Έχει κάνει σπουδές προπονητικής και κατέχει δίπλωμα προπονητή 2ου επιπέδου, ενώ έχει εργαστεί σε ομάδες της Αγγλίας και της Ουγγαρίας. Τελευταία, ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ουγγαρίας. Σε ανακοίνωση του το Δ.Σ. αναφέρει "Καλωσορίζουμε τον Markστην οικογένεια των ΣΑΡΙΣΩΝ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!!!".

Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : " ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ"

Εικόνα
Στη δημοπράτηση του έργου αρδευτικό δίκτυο Παρορίου του Δήμου Φλώρινας αναφέρεται σε δήλωση του ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης υπογραμμίζοντας πως "οι εξελίξεις τρέχουν και με διαφορά λίγων ωρών από την ανακοίνωση της δημοπράτησης του αρδευτικού της Τριανταφυλλιάς, ενημερωθήκαμε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πως δημοπρατείται και το αρδευτικό δίκτυο του Παρορίου". Η δημοπράτηση αφορά στην κατασκευή αρδευτικού δικτύου για την ικανοποίηση των αρδευτικών αναγκών γεωργικής γης συνολικής έκτασης 3.630 στρεμμάτων. Το συνολικό μήκος του αρδευτικού δικτύου ανέρχεται σε 24.368,09m, εκ των οποίων τα 13.044,46m αφορούν τη Ζώνη Α και 11.323,63m τη Ζώνη Β. Το δίκτυο θα τροφοδοτείται από υφιστάμενο αγωγό, ο οποίος έχει αφετηρία το λιθόρριπτο φράγμα Παρορίου, με ταμιευτήρα χωρητικότητας 1.500.000m3, που τροφοδοτείται από τα ρέματα Προσηλιακό και Μάλα. Το φράγμα χωροθετείται 2km δυτικά του οικισμού Παρορίου.

Μ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ : "Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΟΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ"

Εικόνα
Μετά από σχετική επιστολή, που μου κοινοποίησαν αγροτικοί συνεταιρισμοί και σύλλογοι της Π.Ε. Καστοριάς και ευρύτερα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπου γνωστοποιούν στους αρμοδίους την καταστροφή που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους από τον παρατεταμένο καύσωνα, επικοινώνησα τηλεφωνικά σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο για να του μεταφέρω την αγωνία των φασολοπαραγωγών της περιοχής. Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ με διαβεβαίωσε ότι έως το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε πολύ θετικές εξελίξεις στο θέμα που τους απασχολεί.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIFE AMYBEAR

Εικόνα
Συνάντηση εργασίας, για το πρόγραμμα LIFE AMYBEAR με τον αντιπρόεδρο της LEVER , Κατσάνου Γιώργου, μηχανικό περιβάλλοντο, σύμβουλο της Περιφερειακής ανάπτυξης, στο Επιμελητήριο Φλώρινας με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Σάββα Σαπαλίδη. Στη συνάντηση  συζητήθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης για την νέα προγραμματική περίοδο και τα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στο Επιμελητήριο, το σήμα ποιότητας της καφέ αρκούδας του προγράμματος LIFE AMYBEAR.στο Επιμελητήριο Φλώρινας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ

Εικόνα
  ΠΡΟΣ: Πρόεδρο ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Δημήτριο Μελά ΚΟΙΝ.: Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιο Λιβανό Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιάννη Οικονόμου Υφυπουργό Αρμόδια για την Αλιευτική Πολιτική, Βουλευτής Σερρών, κα Φωτεινή Αραμπατζή ΜΜΕ: Προς ενημέρωση αρμόδιων φορέων αγροτών και κτηνοτρόφων Κύριε Πρόεδρε, Εδώ και έναν χρόνο υπάρχουν επίσημες και ανεπίσημες καταγγελίες, όσον αφορά το Εθνικό απόθεμα και την κατανομή του, όπως επίσης, υπάρχουν και δημοσιεύματα, και επιστολές προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ, για επιδοτήσεις που στο σύνολο τους (Βασική, Πρασίνισμα, Εξισωτική), ανά ΑΦΜ ξεπερνούν τις 100.000€. Είναι αδιανόητο, να δίνονται, τέτοια μεγάλα ποσά σε κάποιον, που δεν είναι αγρότης όταν στους Νέους αγρότες, δεν έχει δοθεί από το Εθνικό απόθεμα ποτέ πάνω από 6.500€ ανά δικαιούχο. Τα τελευταία τρία χρόνια κατασπαταλήθηκαν και χάθηκαν πολύτιμοι πόροι των αγροτών, και πήγαν στις τσέπες ανθρώπων, που εκμεταλλεύτηκαν το άνοιγμα του συστήματος των Δηλώσεων Καλλιέργειας, και τα πά

ΧΡΥΣΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΦ ΣΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Εικόνα
Στην κορυφή του βάθρου, προσθέτοντας από ένα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, ανέβηκαν οι αθλητές Νικολέτα Βόγλη και Ιωάννης Μπουκογιάννης, στον αγώνα Πεδίου “21th TFG PIRROS 2021”, στις κατηγορίες LONG BOW και INSTICTIVE, που διοργάνωσε ο Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑΣ στην Δαφνούλα Ιωαννίνων. “Στην Λέσχη μας εκτός από την Ολυμπιακή τοξοβολία αναπτύσσεται και η παραδοσιακή τοξοβολία και σε κάθε διοργάνωση οι αθλητές αυτών των τόξων βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας τους. Τα παραδοσιακά τόξα συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες, αλλά κυρίως σε αγώνες ανοιχτού πεδίου (Total Field Games), τους οποίους πολύ σύντομα θα γνωρίσει η Φλώρινα”, αναφέρεται σχετικά.

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΔΙΒΙΜ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ξεκινάει ο  2ος κύκλος λειτουργίας του μοριοδοτούμενου προγράμματος 600 ωρών, που θα υλοποιηθεί από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (σύγχρονης και ασύγχρονης) με τίτλο «Διδασκαλία της Ελληνικής ως Γ2/ΞΓ σε Διαπολιτισμικά Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα». Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή εξειδίκευσης σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, υποψήφιους εκπαιδευτικούς, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές και άλλους επαγγελματίες που έχουν να διαχειριστούν πολυπολιτισμικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ : ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ

Εικόνα
Έκκληση στους κατοίκους του Δήμου Αμυνταίου να χρησιμοποιούν το νερό με σύνεση και να περιορίσουν όσο είναι δυνατόν την άσκοπη χρήση του καθώς η υπερκατανάλωση έχει δημιουργήσει προβλήματα στην επαρκή υδροδότηση, απευθύνει εκ νέου ο Δήμο. Όπως αναφέρει "οι μέρες που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες και θα συνεχίσουν και την εβδομάδα που διανύουμε με ανάλογους ρυθμούς εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών και τις συνθήκες καύσωνα.Ωστόσο όλοι μας θα πρέπει να ήμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπεύθυνοι προκειμένου να αποφύγουμε προβλήματα με την ύδρευση και τις ελλείψεις σε νερό, που όλοι χρειαζόμαστε αυτές τις ζεστές ημέρες".

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κ.Π.Α.Π.Α.) Δήμου Φλώρινας ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής – δηλώσεων στο Πρόγραμμα «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ» έτους 2021-2022, ξεκινά από την Κυριακή 1 Αυγούστου έως και Κυριακή 8 Αυγούστου και ώρα23:59 βάσει του αποδεικτικού του Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου που θα δίνεται αυτόματα. Το ΝΠΔΔ καλεί όσους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα από 1/8 –08/8/2021. Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων»)

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

Εικόνα
Σε διακοπή της υδροδότησης στην πόλη της Φλώρινας λ όγω μείωσης της παροχής του νερού στο ποτάμι της Δροσοπηγής  και περιορισμού των αποθεμάτων του πόσιμου νερού,    θα προχωράει από σήμερα Κυριακή 1η Αυγούστου η ΔΕΥΑΦ. Η διακοπή θα γίνεται νυχτερινές  ώρες, από τις 10.00 μ.μ. μέχρι τις 6.00 π.μ., προκειμένου να δημιουργούνται τα απαραίτητα αποθέματα πόσιμου νερού για τις υπόλοιπες ώρες του 24ωρου. Η ΔΕΥΑΦ απευθύνει έκκληση, για άλλη μια φορά, στους καταναλωτές να περιορίσουν τη χρήση του πόσιμου νερού για τις οικιακές και μόνο ανάγκες τους και να μην το σπαταλούν για πότισμα, κατάβρεξη δρόμων, αυλών και άλλες χρήσεις.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Εικόνα
Με επιτυχία ολοκλήρωσε την παρουσία της η Δέσποινα Άμπα στο Πανευρωπαϊκό Κορασίδων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Βαραζντίν της Κροατίας. Η διεθνής αθλήτρια των ΣΑΡΙΣΩΝ πήρε μέρος στα αγωνίσματα του ομαδικού, του ατομικού απλού, του διπλού και του διπλού μικτού. Στο ομαδικό η ελληνική ομάδα κατατάχθηκε στις θέσεις 19-20, αφού προηγουμένως σημείωσε 1 νίκη και 4 ήττες. Η ομάδα αποτελούνταν από τις Γκαϊτατζή Λεμονιά, Τζαρίδου Στελλα και Άμπα Δέσποινα. Πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της Εθνικής Κορασίδων ήταν: Ελλάδα-Λευκορωσία: 2-3 Ελλάδα-Ουκρανία: 0-3 Ελλάδα-Κροατία: 1-3 Ελλάδα-Σουηδία: 3-1 Ελλάδα-Βουλγαρία: 0-3 Στο απλό ατομικό η Δέσποινα, πέρασε bye από τη φάση των ομίλων, μπήκε στο κυρίως ταμπλό. Εκεί, σταμάτησε στο γύρο των 64 γνωρίζοντας την ήττα από Λευκορωσίδα αθλήτρια με σκορ 0-4.

ΔΗΜΟΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ : ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ 8ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ξεκιναει το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση 8ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας»,, μετά την υπογραφή της σύμβασης στου έργου   μεταξύ του Δημάρχου Φλώρινας  Βασίλη Γιαννάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας. Πρόκειται για ένα έργο ενταγμένο στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014 – 2020, με συμβατικό προϋπολογισμό 88.198,89 €.