Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 4, 2018

8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1912 - 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΤΟΤΕ - ΣΗΜΕΡΑ….ΑΥΡΙΟ ;;; (ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ)

Εικόνα
Εκατόνέξι χρόνια πέρασαν από την απελευθέρωση της Φλώρινας. Ήτανε μεσημέρι όταν ο επίλαρχος Ιωάννης Άρτης και οι άνδρες του, που αποτελούσαν την εμπροσθοφυλακή του υπολοίπου ελληνικού εκστρατευτικού σώματος, παρέλαβαν την πόλη: 

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 23 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Εικόνα
Το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τριών (23) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων, για ανάγκες καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας και των μονάδων αυτού, ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας και ΚΕΦΙΑΠ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ.Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ 7 συνοδευμένη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως , είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή θεωρημένη από δημόσια αρχή, στη Γραμματεία του Γ.Ν. Φλώρινας «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» Ταχ. Δ/νση: Εγνατίας 9 ΤΚ 53100 Φλώρινα.

ΟΛΙΓΟΩΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ Τ.Κ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Για τις ανάγκες υλοποίησης της Προμήθειας : ‘’Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης στις Δ.Ε. Μελίτης, Περάσματος και Κάτω Κλεινών του Δήμου Φλώρινας’’ της Πράξης ‘‘Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης στις Δημοτικές Ενότητες Μελίτης, Περάσματος και Κάτω Κλεινών του Δήμου Φλώρινας’’, και ειδικότερα για την εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης υδραυλικού εξοπλισμού στις δεξαμενές ύδρευσης, θα γίνει ολιγόωρη διακοπή υδροδότησης στους κάτωθι οικισμούς : * Την Πέμπτη 8/11/2018, λόγω εργασιών στο Διυλιστήριο Σκοπού, ενδέχεται να διαταραχθεί η υδροδότηση στους οικισμούς Δ.Ε. ΜΕΛΙΤΗΣ * Την Παρασκευή 9/11/2018 θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρη διακοπή υδροδότησης στους οικισμούς Φλαμπούρου και Υδρούσας

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ HUNTER KILLER ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με τη ταινία Hunter Killer συνεχίζονται οι προβολές ταινιών από τη Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Η προβολή της ταινίας θα γίνει: ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11: 17.30 & 20.30 & 23.00 ΔΕΥΤΕΡΑ 12/11: 19.00 & 22.00 ΤΡΙΤΗ 13/11: 21.00 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ΕΥΡΩ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ Τ.Κ. ΒΕΥΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με λαμπρότητα θα πραγματοποιηθούν σήμερα  οι εκδηλώσεις για την 106η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης της Φλώρινας από το Τουρκικό Ζυγό στη Τ.Κ. Βεύης από το Δήμο Φλώρινας. Στις 11.00π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Τοπικής Κοινότητας Βεύης του Δήμου Φλώρινας. Τελετάρχης και ομιλητής θα οριστούν με μέριμνα του κ. Διευθυντή του Γυμνασίου Βεύης. Μετά την ομιλία προσκλητήριο για τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Βεύης που έπεσαν για την Πίστη και την Πατρίδα.

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ. ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Φλωρίνης, σας προσκαλεί στην τελετή απονομής πτυχίων, στους εθελοντές Νοσηλευτικής του Ε.Ε.Σ. τάξεως Αμυνταίου, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αμυνταίου. Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή για το Τμήμα μας και θα βοηθήσει στον κοινό προβληματισμό γύρω από την φυσιογνωμία του Εθελοντισμού στην σύγχρονη κοινωνία μας, που δοκιμάζεται από πρωτοφανή κρίση, αλλά και την καλλιέργεια του Ερυθροσταυρικού Πνεύματος.

ΕΚΔΟΣΗ-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΜΕΑ

Εικόνα
Για την ανανέωση αλλά και την έκδοση των νέων Δελτίων ημερομηνία έναρξης ορίζεται η 5η Νοεμβρίου 2018 και λήξης η 31η Δεκεμβρίου 2018. Το Δελτίο Μετακίνησης ισχύει για το χρονικό διάστημα έως 31-12-2018 ανεξάρτητα από την ημερομηνία έκδοσής του δελτίου και για όσο διάστημα από το επόμενο έτος (2019) απαιτείται για να εκδοθεί η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη χορήγησή του. Σύμφωνα με το άρθρο 1 της Δ12α/Φ.11/ΓΠ46292/1320 ΚΥΑ (ΦΕΚ 3933/Β΄/2018) (ΑΔΑ:7Δ3Ο465Θ1Ω-ΚΥΡ) σχετικής απόφασης για το έτος 2017 και της αριθμ. Δ12α/ΓΠοικ.56723/1649/30- 10 - 2018 (ΑΔΑ: 7ΤΥ8465Θ1Ω-Ν0Υ) εγκύκλιου της Διεύθυνσης Πολιτικών ΑμεΑ του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με αντικείμενο τη χορήγηση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2018 και την παροχή οδηγιών για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας, χορηγείται Δελτίο Μετακίνησης:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Καλούνται τα μέλη, οι φίλοι του Σωματείου καθώς και οι εργαζόμενοι που βρίσκονται στα πρόθυρα της συνταξιοδότησης, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο «Κλειώ» στο Αμύνταιο για ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τα συνταξιοδοτικά μας θέματα.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 106η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ

Εικόνα
Με Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Εκκλησία – Μακεδονία – Ελλάδα: Τρεις ταυτόσημες αιώνιες αξίες και οντότητες. Χρόνια 106 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της Μακεδονίας από τον οθωμανικό ζυγό»,  που διοργανώνεται από τον Δήμο Φλώρινας και το Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού «Μέλαθρον Αναστασίου και Ιουλίας Μπίλλη» ξεκινάνε σήμερα Τετάρτη 7 Νοεμβρίου οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 106ης επετείου απελευθέρωσης της Φλώρινας από το Τουρκικό ζυγό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το πρωί της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου με επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος, επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο της πλατείας Ηρώων και τη καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στις 12:00 στη Λεωφόρο Μακεδονομάχων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΜΕ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΖΥΓΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΑΞΙΑ

Εικόνα
Με εκπροσώπους του νεοσύστατου Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α ( Αξιοπρέπεια –Ισότητα –Αλληλεγγύη) , συναντήθηκε την Παρασκευή 02/11/2018 ο Βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης. Εκ μέρους του Συλλόγου η κ. Γρηγοριάδου Γαρυφαλλιά ενημέρωσε τον κ. Βουλευτή για τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε στις οικογένειες των θανόντων ο ανάλγητος νόμος Κατρούγκαλου (4387/2016) που ψήφισε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ . Συγκεκριμένα ο νόμος προβλέπει μείωση του ποσοστού της χορήγησης σύνταξης θανάτου από το 70% στο 50 % , βάζει ηλικιακά όρια χορήγησης σύνταξης και χορηγεί σύνταξη μόνο για τρία χρόνια σε όσες είναι κάτω των 52 ετών, την ημέρα θανάτου του συζύγου .

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕΛΤΣΑ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ (Γ’ ΣΥΝΟΔΟΣ)

Εικόνα
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Η κοινοβουλευτική Σύνοδος που εξετάζουμε, ήταν μια άκρως δημιουργική περίοδος στον τομέα της ψηφιακής πολιτικής. Η ταχύτητα με την οποία εντάσσονται οι ψηφιακές τεχνολογίες στην οικονομία αλλά και στην καθημερινότητα του πολίτη, είναι ραγδαία. Η σημασία τους στην παραγωγική διαδικασία είναι κρίσιμη. Ο ρόλος τους στην εξάλειψη των περιφερειακών ανισοτήτων και του ανοίγματος των τοπικών οικονομιών και κοινωνιών στην ευρωπαϊκή αγορά καθοριστικός. Το ίδιο όμως, σημαντικές είναι και οι προκλήσεις που συνοδεύουν την ένταξη των συγκεκριμένων ψηφιακών τεχνολογιών. Συνεχής μέριμνα μας ως Επιτροπή ήταν η παρακολούθηση της ανάπτυξης της εθνικής ψηφιακής στρατηγικής και η δημιουργία ίσων ευκαιριών και πρόσβασης για όλους – από τα πιο μικρά νησιά του Αιγαίου μέχρι τα πιο απομακρυσμένα ορεινά χωριά της Βορείου Ελλάδας. Το αρμόδιο Υπουργείο έχει αναπτύξει μια στοχευμένη πολιτική με σκοπό την διαμόρφωση ενός θεσμικού πλαισίου σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, για την

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΑΠΟΣΤΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας ανακοινώνουμε ό,τι με απόφαση της Προϊσταμένης της Τελωνειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, καθορίστηκε το δίμηνο απόσταξης για την παραγωγή τσίπουρου των μικρών αποσταγματοποιών (διήμερων) του Νομού Φλώρινας από τις 10-11-2018 έως τις 10-01-2019.Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι αμπελοκαλλιεργητές, όπως προσέρχονται στο Τελωνείο Φλώρινας για την έκδοση αδειών απόσταξης τσίπουρου, προσκομίζοντας τις σχετικές βεβαιώσεις αμπελοκαλλιεργητών, οι οποίες θα εκδίδονται μόνο από την Δ/νση Αγροτ. Οικονομίας Περιφ. Ενότητας Φλώρινας για την συνολική παραγωγή του καλλιεργητή και θα αφορούν όλη την αποστακτική περίοδο. Ο Προϊστάμενος του Τελωνείου Φλώρινας Κωνσταντινίδης Ευστάθιος

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
ΠΑΣΚΕΥΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Πρωί Ομιλίες στα Σχολεία Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης με θέμα το Ιστορικό της Απελευθέρωσης της Καστοριάς από τον τουρκικό ζυγό. Προσκύνημα στα Ηρώα των Πεσόντων από τους μαθητές ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ώρα 18:00 Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών ΄Αρτηςκ.κ.Καλλινίκουκαι Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ στον Ι.Ν.Πολιούχου Αγίου Μηνά Καστοριάς Ώρα 19:30 Εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης Φωτογραφιών του Λεωνίδα Παπάζογλου στο Αρχοντικό Βέργου. Δωρεά των δικαιωμάτων χρήσης προς το Δήμο μας από την οικογένεια του συμπατριώτη μα ςΙατρού,Συλλέκτη Γεωργίου Γκολομπία.

«ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΑΔΑΜ ΖΑΡΑΒΕΛΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ…»

Εικόνα
Με 22 άτομα αποστολή «κατέβηκε» ο ΟΞΙΦ στο Πανελλήνιο Κύπελλο -10,-13 και -17 χρονών στο Ξίφος Μονομαχίας στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σ/Κ με συνολική συμμετοχή 280 ξιφομάχων από όλη την Ελλάδα! Την καλύτερη εμφάνιση έκαναν η Φωτεινή Μπίνα με την κατάκτηση του Αργυρού Μεταλλίου και στην κατηγορία -10 αγοριών ο Αδάμ Ζαραβέλης ξεχώρισε για μια ακόμα φορά κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ-ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ - ΤΩΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ Σ ΑΜΗΧΑΝΙΑ

Εικόνα
«Γιατί ολοφάνερα από παλιά εσείς είστε εξοικειωμένοι με το τι πράγματι εννοείτε όταν χρησιμοποιείτε την έκφραση ΄΄όντας΄΄. Εμείς όμως, ενώ παλιότερα νομίζαμε πως καταλαβαίνουμε, τώρα βρεθήκαμε σε αμηχανία» Πλάτωνος, Σοφιστής 244α. Πραγματοποιήθηκε στις 30/10/2018 συνάντηση για την Βεγορίτιδα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έπειτα από ενέργειες των Βουλευτών Πέλλας και Φλώρινας, Γιάννη Σηφάκη και Κώστα Σέλτσα, στην Αθήνα. Στην σύσκεψη συμμετείχε ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας με τον Νίκο Μούλα και τον Γιάννη Πρώιο. Μαζί τους η κα Μ. Μουστάκα, πανεπιστήμιο ΑΠΘ και ο κος Κ. Κορμάς, πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του ΕΚΒΥ, του Δημόκριτου, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, εκπρόσωπος από ΕΓΥ και φυσικά οι σύμβουλοι του υπουργού κα. Ν. Βότση και κα. Ν. Μιχαλοπούλου. Στην σύσκεψη θα παρευρίσκονταν και οι βουλευτές, όμως το υπουργείο έκρινε ως αναγκαία την σύσκεψη σε επίπεδο υπηρησιακών παραγόντων.

ΣΑΡΙΣΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εικόνα
Η Χρυσή Φωτιάδου έλαμψε για μία ακόμα φορά στο ΣΕΦ κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο διπλό των Νέων Γυναικών. Η κατηγορία αυτή (U21) απευθύνεται σε αθλητές/αθλήτριες μέχρι 21 ετών και πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 23-4/11/2018. Πήραν μέρος 150 αθλητές/τριες από την Ελλάδα. Την Φλώρινα εκπροσώπησαν η 14χρονη Χρυσή Φωτιάδου και η 12χρονη Δέσποινα Άμπα. Τα κορίτσια πρώτα αγωνίστηκαν στο ατομικό, όπου η Χρυσή έφτασε μέχρι την 8άδα, ενώ η Δέσποινα αποκλείστηκε στους ομίλους σημειώνοντας μία σημαντική νίκη. Στους αγώνες συμμετείχε ακόμα η Πατρινή Γιώτη Μαρία που ανήκει στις ΣΑΡΙΣΕΣ. Η 14χρονη Μαρία με 1 νίκη και 2 ήττες αποκλείστηκε από τους ομίλους. Στο διπλό έπαιξε η Χρυσή με παρτενέρ την 17χρονη Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο. Ταταύλα). Το δίδυμο αυτό αν και μικρότερο στην ηλικία από πολλές αντιπάλους χωρίς να σημειώσει ήττα έφτασε μέχρι τον τελικό. Εκεί επικράτησε των Τέρπου και Σοφρά του συλλόγου ΓΑΟ Πειραιά με σκορ 3-1 μετά από καταπληκτική εμφάνιση της Φλωρινιώτισσας πρωτα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥΧΗΜΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Με απόφασή του ο ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Χαρίτσης Α., ενέταξε τη πρόταση του Δήμου Πρεσπών για προμήθεια ενός πολυμηχανήματος αποχιονισμού με τον συνοδευτικό του εξοπλισμό, αξίας €155.000 στο πρόγραμμα « ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» (ΑΠ:60337/31-10-2018).Τα κονδύλια θα διατεθούν αποκλειστικά από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών και δεν θα επιβαρυνθεί καθόλου ο προϋπολογισμός ιδίων πόρων του Δήμου.Η συγκεκριμένη προμήθεια, αποτελεί μέρος της προγραμματισμένης ανανέωσης/αναβάθμισης του στόλου οχημάτων του Δήμου Πρεσπών, συνολικού εγκεκριμένου προϋπολογισμού 400.000€, που προβλέπει επίσης την αγορά απορριμματοφόρου 4Χ4, 2 ημιφορτηγών 4Χ4 και ενός επιβατικού αυτοκινήτου μετά από πολλά χρόνια μηδενικών επενδύσεων στον τομέα αυτό. Σχεδόν στο σύνολό τους οι προμήθειες αυτές θα χρηματοδοτηθούν από εθνικά ή ευρωπαϊκά προγράμματα