Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 4, 2020

Ε.Κ.Φ. ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας πληροφορεί ότι από σήμερα καταβάλλοντα τα αναδρομικά στις συντάξεις χηρείας, Συγκεκριμένα, ολοκληρώνεται σήμερα η αποκατάσταση των συντάξεων χηρείας από το 50% στο 70% και για 7.444 συντάξεις χηρείας που ήταν εκκρεμείς από τον Αύγουστο του 2019 λόγω ελλείψεων στο λογισμικό, καταβάλλοντας, παράλληλα, τα αναδρομικά ποσά που προκύπτουν μέχρι και τον Οκτώβριο του 2020.

Ε.Κ.Φ. : ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι αύριο, Σάββατο 10 Οκτωβρίου ξεκινούν στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη» οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον Σεπτέμβριο. Ειδικότερα επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους του επισιτισμού, του τουρισμού, των μεταφορών, του πολιτισμού, του αθλητισμού και κάθε άλλου κλάδου που πλήττεται βάσει ΚΑΔ (πίνακας στο τέλος), όπως επίσης επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις εποχικής λειτουργίας ξενοδοχειακών καταλυμάτων και τουριστικών λεωφορείων υποβάλλουν τις δηλώσεις αναστολών των εργαζομένων τους από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- 3 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ

Εικόνα
Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας δια περιφοράς. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 4 το απόγευμα. Από τα 7 θέματα τα 3 αφορούν την Π.Ε. Φλώρινας με σημαντικότερα από αυτά την Έγκριση εισήγησης έργων στην επιτροπή παρακολούθησης του ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος (Ε.Α.Π.) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του τέλους ανάπτυξης 2012 – 2016.Τα θέματα ημερήσιας διάταξης : 1: Έγκριση σχεδίου και όρων Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας –Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠ.ΠΟ.Α.) και της και της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς για την υλοποίηση της μελέτης με τίτλο: «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ» ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΡΟΝΤΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ , προϋπολογισμού 15.000 ευρώ (με ΦΠΑ).

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΗ

Εικόνα
Ερώτηση προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης κατέθεσαν 33 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με συνυπογραφή της Βουλευτή Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας Π. Πέρκα, με θέμα τις απειλές για διακοπή αγροτικού ρεύματος από ΔΕΗ μέσω εισπρακτικών εταιρειών. Οι Βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επισημαίνουν: - Πολλοί αγρότες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις απειλές της ΔΕΗ για διακοπή της παροχής σε αγροτικές γεωτρήσεις και μάλιστα για οφειλές μικρών ποσών. - Πριν από δύο χρόνια υπήρξε ρύθμιση ώστε η έκδοση λογαριασμών αγροτικού ρεύματος να γίνεται μετά το πέρας της αρδευτικής περιόδου, δηλαδή μετά τον μήνα Σεπτέμβριο για τους αγρότες-πελάτες της ΔΕΗ.

ΔΡΑΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Φ. ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Εικόνα
Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας διοργανώνουν την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:00 – 17:00, δράση δια ζώσης νομικής πληροφόρησης εργαζομένων και ανέργων, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας (Ηπείρου 26, Φλώρινα). Νομικοί συνεργάτες του ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. θα απαντούν σε εξατομικευμένα ερωτήματα και προβληματισμούς, σχετικά με: Α) το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις κλπ.) και Β) τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ.). taliopoulos@reg.inegsee.gr , πρόσωπο επικοινωνίας: Ιωσήφ Ταλιόπουλος ΚΑΙ Β) Στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, Ηπείρου 26, Φλώρινα, τηλ. 23850 46903, e-mail: ekf@ekf.gr, Πρόσωπο επικοινωνίας: Μάρθα Τσακμάκη Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποσ

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
  Ι ερά Μητρόπολις Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Αμυνταίου Κατηχητικά Αμυνταίου Νεανικές Ενοριακές Συναντήσεις πρώτη συνάντηση-Αγιασμός!!!!! Σάββατο 10 Οκτωβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Αμυνταίου

74 ΔΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Θεσσαλών και φίλων Ν. Φλώρινας με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. στήριξε έμπρακτα τους πλημμυροπαθείς του Ν. Καρδίτσας συγκεντρώνοντας 74 δέματα με τρόφιμα μακράς διάρκειας, χαρτικά, καθαριστικά, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και ρούχα, στην Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας, όπου είναι και η έδρα του Συλλόγου μας.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Π. ΠΕΡΚΑ : «ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ».

Εικόνα
Στην ομιλία της στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής για την ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/904 σχετικά με τη μείωση των επιπτώσεων ορισμένων πλαστικών προϊόντων στο περιβάλλον η κ. Πέρκα, ανέφερε τα εξής: «Και ο εισηγητής της ΝΔ, αλλά και ο κ. Υπουργός καμάρωσαν ότι στην Ελλάδα λέει έρχονται όλα νωρίτερα απ’ όσο χρειάζεται. Έχουμε τραγική εμπειρία - είμαι Βουλευτής Φλώρινας - είδαμε την εξαγγελία για την απολιγνιτοποίηση και βλέπω την περιοχή μου να ερημώνει, οι θέσεις εργασίας να χάνονται και τίποτα ουσιαστικό να μην έχει συμβεί, αλλά να έχει μείνει η εξαγγελία του Πρωθυπουργού. Για να πετύχει μια μεταρρύθμιση, δεν είναι πολύ απλό πράγμα. Απαιτεί να προσέξουμε και το χρόνο εφαρμογής και τη διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους και βεβαίως πάντα να έχει καθαρό θεσμικό πλαίσιο.

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα
Καμπάνια συζήτησης και ενημέρωσης για τα φαινόμενα αισχροκέρδειας και υπερκερδών που έχουν εμφανιστεί στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, από το πρώτο εξάμηνο του 2020, εν μέσω πανδημίας, με τους παραγωγικούς και τους κοινωνικούς φορείς της Ελλάδας ξεκίνησε ο Τομέας Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΠΥ.ΔΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποι μας στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και ιδιαίτερα ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ και ΦΑΡΣΑΛΩΝ ο Σύλλογος μας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των περιοχών αυτών κατόπιν και της επικοινωνίας που είχαμε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κο Αγοραστό. Σημείο συγκέντρωσης των αγαθών έχει οριστεί το κτίριο της Λέσχης Προσκόπων Φλώρινας (στον κυκλικό κόμβο – έναντι του 3ου Δημοτικού Σχολείου). Η συγκέντρωση των αγαθών θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 και θα ολοκληρωθεί τo Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 και ώρες 10:00π.μ - 14:00 μ.μ και 18:00 - 21:00 μ.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΦ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Εικόνα
Η Δ.Ε.Υ.Α. Φλώρινας γνωστοποιεί ότι οι αιτήσεις, που αφορούν πάσης φύσεως εργασίες σύνδεσης των διαφόρων ακινήτων στην πόλη της Φλώρινας και στις Τοπικές Κοινότητες περιοχής αρμοδιότητας της Δ.Ε.Υ.Α.Φ. με τα Δίκτυα Ύδρευσης και Αποχέτευσης (αρχικές συνδέσεις – μετατοπίσεις υπαρχουσών – βελτιώσεις κ.λ.π.), θα διεκπεραιώνονται εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες μέχρι την 30η Οκτωβρίου 2020 και όχι αργότερα, ώστε να είναι δυνατόν να αποκατασταθούν οι οδοί και τα πεζοδρόμια που τυχόν καθαιρούνται (τσιμέντα – ασφαλτικά κ.λ.π.). Τυχόν μεταγενέστερα αιτήματα θα διεκπεραιωθούν στην επόμενη κατασκευαστική περίοδο, κατά το έτος 2021.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ DROSOPIGIRACE X-COUNTRY ΚΑΙ MARATHON,

Εικόνα
Μία ακόμη, η δέκατη συνεχής διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στην Δροσοπηγή και κάνει ευρέως γνωστή στον τόπο μας και όχι μόνο την ορεινή ποδηλασία, άθλημα συναρπαστικό και ιδιαίτερα απαιτητικό. Η ετήσια διπλή διοργάνωση DrosopigiRace X-country και Marathon, προβάλει σε όλη την Ελλάδα το απίστευτου φυσικού κάλλους περιβάλλον της μαρτυρικής Δροσοπηγής και της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την Τρίτη 05 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Φλώρινας, η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας, προκειμένου να εξεταστούν τα αναγκαία προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα ενόψει της χειμερινής περιόδου 2020-2021.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ ΓΙΑ ΦΤΗΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Οικονομικών με  Θέμα: Φτηνό πετρέλαιο θέρμανσης και γενικά φτηνά καύσιμα θέρμανσης στην ΠΕ Φλώρινας κατέθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ:: Στην ΠΕ Φλώρινας ο χειμώνας κρατά πολλούς μήνες το χρόνο, τουλάχιστον επτά και οι θερμοκρασίες πέφτουν πολλούς βαθμούς κάτω, έως -27οC. Οι λαϊκές οικογένειες στην πλειοψηφία τους, για να θερμανθούν, χρησιμοποιούν ως καύσιμο το πετρέλαιο και τα ξύλα.

ΣΥΛΛΗΨΗ 26ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΧΑΛΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Για απόπειρα κλοπής μεγάλων ποσοτήτων χαλκού από το ορυχείο Αμυνταίου συνελήφθη 26 χρόνος από το Τμήμα Ασφαλείας Αμυνταιου, μετά από άμεση ενεργοποίηση του υποτομέα φύλαξης του ΛΚΔΜ. Σε καθιερωμένο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ε από την κινητή μονάδα Υποτομεα φύλαξης του ΛΚΔΜ διαπιστώθηκε απόπειρα κλοπής μεγάλων ποσοτήτων χαλκού από 26 χρόνο στο ορυχείο Αμύνταιου από κεφαλή αποθέτη. Άμεσα ενημερωθηκε η ασφάλεια Αμύνταιου για την σύλληψη του .

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση γονέων πραγματοποίησε την Παρασκευή 2/10/20 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Αίθουσα του ΣΔΠ Φλώρινας στο ΔΑΚ σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που επιτάσσει ο ΕΟΔΥ κατά της διασποράς του Covid -19.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ LATIN ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Οι Latin και Ευρωπαϊκοί χοροί, είναι κατάλληλοι για όλες τις ηλικίες και δεν απαιτούν συγκεκριμένη φυσική κατάσταση… Αρχίζουμε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020. Τμήμα αρχαρίων 8.30-9.30 Τμήμα προχωρημένων 9.30-10.30 Σας περιμένουμε!!! Ενημερωθείτε στα τηλέφωνα 6978482151 Φανή Βραντση – Δασκάλα Χορού 6938040240 Νουλή Πέρκα – Υπεύθυνη Τμήματος

ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 7 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 30ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Για παράνομη μεταφορά επτά (7) αλλοδαπών συνελήφθη στην Φλώρινα από αστυνομικούς  του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, 30χρονος αλλοδαπός. Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε περιοχή της Φλώρινας, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ακινητοποιήθηκε το  όχημα σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας, ενώ ο οδηγός και οι επιβαίνοντες, εκμεταλλευόμενοι το σκότος και το δύσβατο της περιοχής προσπάθησαν να διαφύγουν, πλην όμως εντοπίσθηκαν άμεσα και ακινητοποιήθηκαν.

Ε.Κ.Φ. : ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΕΦΚΑ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας πληροφορεί ότι το Δ.Σ του ΕΦΚΑ αποφάσισε νέα παράταση μέχρι 30/04/2021 της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών περιόδων απασχόλησης Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου 2020. Ειδικότερα με τα υπ΄αριθμ. 68084/31-03-2020 και 99857/27-05-2020 Γενικά Έγγραφα του e-Ε.Φ.Κ.Α., κοινοποιήθηκαν οι διατάξεις των ανωτέρω σχετικών Κοινών Αποφάσεων των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με τις οποίες παρασχέθηκε παράταση στην προθεσμία καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο 2020 και επανακαθορίστηκαν οι Κ.Α.Δ. των επιχειρήσεων ή εργοδοτών, που εντάσσονται στο πλαίσιο της εν λόγω παράτασης.

Ε.Κ. Φ. : ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ : ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ e- ΕΦΚΑ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ προς τους ασφαλισμένους του αλλά και της αποφυγής προσέλευσης και συνωστισμού στις οργανικές του μονάδες, η Διοίκηση του Φορέα θέτει σε λειτουργία την νέα Ηλεκτρονική Υπηρεσία με την ονομασία «Βεβαίωση Απογραφής».

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΩΤΩΝ -ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

Εικόνα
Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κιουταχειωτών – Μικρασιατών Φλώρινας “Ο Άγιος Μηνάς” λόγω μη επίτευξης απαρτίας στην 1η ορισθείσα Τακτική και Έκτακτη Γενική Συνέλευση προσκαλεί τα μέλη του: A) Σε Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για την ανάδειξη μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ενόψει της λήξης της θητείας του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 1. Εκλογή Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής 2. Έκθεση πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 11/2017 - 09/2020 3. Υποβολή Οικονομικού Απολογισμού και πρακτικού Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο 11/2017 - 09/2020 4. Απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο 11/2017 - 09/2020