Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 13, 2016

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Εικόνα
Αγαπητοί Συνάδελφοι, Ήδη δεχόμαστε πολλά ερωτήματα από πολλούς συναδέλφους σχετικά με το τι ισχύει για τα φετινά Χριστούγεννα και τις Κυριακές του Δεκεμβρίου που είναι ανοιχτά τα καταστήματα, δεδομένου ότι η τελευταία Κυριακή του έτους, συμπίπτει φέτος με την ημέρα των Χριστουγέννων.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Εικόνα
Για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων – Αποστράτου/Βετεράνου την 21η Νοεμβρίου 2016 καθορίζουμε τις εκδηλώσεις στην πόλη της Φλώρινας ως εξής : Δευτέρα 21η Νοεμβρίου 2016 Ø Γενικός σημαιοστολισμός σε όλη την επικράτεια, από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2016. Ø Φωταγώγηση όλων των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2016. Ø ώρα 07:00 π.μ. : Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών. Ø ώρα 08:30 π.μ. : Επίσημη έπαρση της Σημαίας στην πλατεία Γ. Μόδη. Ø ώρα 10:00 π.μ. : Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος όπου θα παρευρίσκονται οι σημαιοφόροι με τις Σημαίες των Σχολείων. Η ομιλία θα εκφωνηθεί μετά το πέρας της δοξολογίας, μέσα στην εκκλησία. Ø ώρα 10:45 π.μ. : Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Πλατείας Γ. Μόδη, όπου θα παρευρίσκονται οι σημαιοφόροι με τις Σημαίες των Σχολείων.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με ένα και μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την "Έγκριση Απολογισμού – Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσεως έτους 2015 του Δήμου Φλώρινας»  συνεδριάζει τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00μ.μ.  στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πέρασμα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡ. 8544/26-09-2016 ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΈΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΓΓΕΙΟΟΙΔΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΣΤΟ 67%

Εικόνα
Απαντώντας στην με αρ. 8544/26-09-2016 ερώτηση, που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από το Βουλευτή κ. Γιάννη Αντωνιάδη, σχετικά με την ένταξη του κληρονομικού αγγειοοιδήματος σε ξεχωριστή κατηγορία για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και μείωση του απαιτουμένου ποσοστού αναπηρίας, για θέματα της αρμοδιότητας μας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

«ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ »

Εικόνα
Ο Περιφερειάρχης κος Θεόδωρος Καρυπίδηςπρότεινε την συζήτηση εκτός ηµερήσιας διάταξης θέµατος για την έκδοση ψηφίσµατος αλληλεγγύης προς τους υπόχρεους κόκκινων δανείων για την προστασία της πρώτης κατοικίας και των δανειοληπτών µε ρήτρα ελβετικού φράγκου. Αφού ελήφθησαν υπόψη οι προβληµατισµοί και οι σκέψεις του συλλόγου καταναλωτών και δανείων µε ρήτρα ελβετικού φράγκου(ΣΥΔΑΝΕΦ) http://www.daneia-chf.gr/katastatiko.html οι οποίες είχαν τεθεί υπόψη των µελών του Περιφερειακού Συµβουλίου,το Περιφερειακό Συµβούλιο αποφάσισε οµόφωνατην Έγκριση έκδοσης Ψηφίσματος, µε το οποίο:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 51 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου η Οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 10:30 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΝΕΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

Εικόνα
Ανακοινώνεται στους κτηνοτρόφους της ΠΕ Φλώρινας ότι  ξεκίνησε το Πρόγραμμα Περισυλλογής και Διαχείρισης Νεκρών Ζώων (βοοειδών, αιγών και προβάτων), για τα οποία υπάρχει υποχρέωση διενέργειας εξετάσεων για Μεταδοτικές Σπογγώδεις Εγκεφαλοπάθειες (ΜΣΕ), χρηματοδοτούμενο από τον κρατικό προϋπολογισμό και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από τους παραγωγούς-κτηνοτρόφους.  Οι κτηνοτρόφοι βοοειδών, αιγών και προβάτων οφείλουν να ειδοποιούν άμεσα την υπεύθυνη εταιρεία, για την ύπαρξη νεκρών ζώων ηλικίας άνω των 18 μηνών για αίγες και πρόβατα και άνω των 48 μηνών για τα βοοειδή ή άνω των 24 μηνών (για εισαγόμενα βοοειδή από τρίτες χώρες).

ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Εικόνα
Η 17η Νοεμβρίου είναι ένα ορόσημο, που όρισε τη μετάβαση της κοινωνίας μας σε μια νέα ιστορική περίοδο. Υπήρξε και εξακολουθεί να είναι σύμβολο ενότητας και ομοψυχίας, μια “δημοκρατική έκρηξη”, αποτέλεσμα των αγώνων πολλών δεκαετιών για ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια και δικαίωμα σε ένα καλύτερο και δημοκρατικό αύριο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Α'ΟΣΔΕ "ΘΩΔΑΣ Ε.ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ"

Εικόνα
Ο Πιστοποιημένος φορέας Α’ ΟΣΔΕ «ΘΩΔΑΣ Ε. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ» ενημερώνει τους παραγωγούς ότι εκδόθηκαν οι πίνακες Έγκρισης και Απόρριψης, που αιτήθηκαν το Μέτρο 13 "ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ" (Εξισωτική Αποζημίωση 2016).

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ 32η ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ PHILOXENIA 2016

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στοχεύοντας στον επανακαθορισμό της θέσης της στην τουριστική βιομηχανία με τη δημιουργία ενός διακριτού, ελκυστικού και αυθεντικού τουριστικού προϊόντος, το οποίο θα συνδέεται με την ταυτότητα της περιοχής και θα ενσωματώνει την εικόνα της, πρόκειται να υλοποιήσει τρεις (3) παράλληλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της 32ης διεθνούς τουριστικής έκθεσης Philoxenia 2016 στη Θεσσαλονίκη. 

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 43η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Εικόνα
Σαράντα τρία χρόνια μετά, θυμόμαστε και τιμούμε την εξέγερση της νεολαίας, τον Νοέμβρη του 1973, ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα. Θυμόμαστε και τιμούμε μια από τις πιο λαμπρές στιγμές των αγώνων αυτού του τόπου, γιατί το παράδειγμα του ξεσηκωμού εκείνου είναι ζωντανό ακόμα και σήμερα, και θα παραμένει για πάντα ζωντανό, αρνούμενο να γίνει μια συμβολική εκδήλωση χωρίς περιεχόμενο.Θυμόμαστε τον Νοέμβρη, γιατί τα αιτήματά του είναι επίκαιρα, και θα είναι πάντα επίκαιρα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΣΕΡΒΟ ΠΡΟΞΕΝΟ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε στις 15/11/2016 συνάντηση στο Προξενείο της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Θεσσαλονίκη παρουσία του Σέρβου Γενικού Προξένου, της Προξένου Σερβίας του Αντιπεριφεριάρχη Φλώρινας, του Προέδρου του Ελληνο-Σερβικού Επιμελητηρίου και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φλώρινας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η δικτύωση σε εμπορικές συνεργασίες των δυο χωρών σε εξαγωγές. Αναδείχθηκε η ανάγκη Ιστορικού τουρισμού με σημείο αναφοράς την περιοχή μας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΡΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με το Τοπικό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Φλώρινας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ενημερωτική μας εκδήλωση που αφορά τις δράσεις για την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών πληθυσμιακών ομάδων και ιδιαίτερα παιδιών σχολικής ηλικίας το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Πτολεμαίων 1, 53100 Φλώρινα).

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Εικόνα
Πολυτεχνείο, 43 χρόνια πριν: «Εμείς οι φοιτηταί των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ορκιζόμαστε στο όνομα της ελευθερίας, να αγωνισθούμε μέχρι τέλους για την κατοχύρωση των ακαδημαϊκών ελευθεριών, του πανεπιστημιακού ασύλου, της ανακλήσεως όλων των καταπιεστικών νόμων και διαταγμάτων. Ορκιζόμαστε αλληλεγγύη σ' όλο το φοιτητικό κόσμο της Ελλάδας που βασανίζεται. Η βία και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν. Ζήτω ο αδούλωτος φοιτητικός κόσμος της Ελλάδας».

Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ H YUHUA LIU No 1 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνα
Σύμφωνα με τον τελευταίο πίνακα αξιολόγησης των αντρών-γυναικών που δημοσίευσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. η αθλήτρια των ΣΑΡΙΣΩΝ Yuhua Liu καταλαμβάνει την 1η θέση μεταξύ όλων των αθλητριών της Ελλάδας. Η παρουσία της Yuhua στο ελληνικό πρωτάθλημα τιμά το σύλλογο και το άθλημα και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχουμε στις τάξεις μας μία τόσο σημαντική αθλήτρια!!!

Α.Σ.Ε.Π.Α.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Εικόνα
H Διεύθυνση Γεωπληροφορίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (Α.Σ.Ε.Π.Α), ενημερώνει τους παραγωγούς ότι εκδόθηκαν οι πίνακες Εγκεκριμένων και Απορριπτομένων, που αιτήθηκαν το Μέτρο 13 "ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ Ή΄ ΆΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ" του ΠΑΑ 2014-2020 (Εξισωτική Αποζημίωση 2016).

ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΕΥΦΛΕΚΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Εικόνα
Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αμυνταίου, με αφορμή επαναλαμβανόμενα περιστατικά απόρριψης εύφλεκτων υλικών, κυρίως στάχτες από καυσόξυλα ή λιγνίτη, σε κάδους απορριμμάτων, εφιστά την προσοχή των δημοτών προκειμένου να μην γίνεται απόρριψη εύφλεκτων υλικών στους κάδους απορριμμάτων, δημιουργώντας έτσι κίνδυνο πρόκλησης πυρκαϊάς, καταστροφές στους κάδους απορριμμάτων, ζημιές στον μηχανικό εξοπλισμό του Δήμου, επιβάρυνση του περιβάλλοντος και κινδύνους για την ασφάλεια των εργαζομένων.

Η ΔΕH τιμά τα 60 χρόνια των Ορυχείων της Δυτικής Μακεδονίας

Εικόνα
Τον Αύγουστο του 1956 ξεκίνησαν τα πρώτα έργα στη λιγνιτοφόρο περιοχή της Πτολεμαΐδας από τη ΛΙΠΤΟΛ, ιδιοκτησίας Μποδοσάκη. Η ΔΕΗ, που τότε διένυε ήδη τον έκτο χρόνο λειτουργίας της, πολύ γρήγορα ανέλαβε τα ηνία της ανάπτυξης των λιγνιτωρυχείων και της ηλεκτροπαραγωγής, εξαγοράζοντας από το 1959 την πλειοψηφία των μετοχών της ΛΙΠΤΟΛ και θέτοντας σε λειτουργία την πρώτη μονάδα του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Πτολεμαΐδας. Το Αλιβέρι, η Πτολεμαΐδα και η Μεγαλόπολη αποτέλεσαν τα λιγνιτικά κέντρα τα οποία τροφοδότησαν με το πολύτιμο εγχώριο ορυκτό καύσιμο τον εξηλεκτρισμό της Ελλάδας και τη μεταπολεμική ανάπτυξη της χώρας.

H Εθνική Χάντμπολ Γυναικών στο Αμύνταιο

Εικόνα
Σήμερα, Τετάρτη 16/11, η Εθνική Ελλάδος χάντμπολ γυναικών θα βρίσκεται στο Αμύνταιο, όπου θα πραγματοποιήσει στο ΔΑΚ Αμυνταίου το βασικό στάδιο προετοιμασίας της (7ημερών), εν όψει της Α προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που θα φιλοξενηθεί στη Σλοβακία από της 25-27/11.Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε στο Α γκρούπ, μαζί με την οικοδέσποινα Σλοβακία, την Ουκρανία και τη Λιθουνία.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΆΜΕΣΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Εικόνα
Απαντώντας στην Ερώτηση με αριθμό 8605/27-09-2016 , την οποία κατέθεσε ο Βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης, σχετικά με την πληρωμή των λειτουργικών δαπανών του Δ.Ι.Ε.Κ. Φλώρινας , σας κάνουμε γνωστά τα ακόλουθα : Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του ΠΔ 114/2014 (ΦΕΚ 181, τ/Α')το ΥΠ.Π.Ε.Θ. εγκρίνει και παρακολουθεί την εκτέλεση του Προϋπολογισμού του Ιδρύματος Νεολαίας Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) καθώς και την επιχορήγηση αυτού. Με την αριθμ.Κ1/10217/21-01-2015 Υ.Α. ανατέθηκε στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ η εκτέλεση υποέργων διαχείρισης των Δημοσίων ΙΕΚ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΕΝ ΦΛΩΡΙΝΗ "Η ΕΛΠΙΣ"

Εικόνα
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την κ. Πηλείδου Μαίρη και κ. Πηλείδη Αναστάσιο για την προσφορά στον Σύνδεσμο μας του ποσού των πενήντα ευρώ (50 €) στην μνήμη του Ελευθέριου Πηλείδη.

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ENERGYNET ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος σας προσκαλεί στη διημερίδα του Δικτύου ENERGYNET για την Ενέργεια και το Περιβάλλον που θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη αίθουσα του Επιμελητηρίου Φλώρινας στην οδό Μεγαρόβου 15, στις 17/11/2016 και 18/11/2016 και ώρα 11:00πμ.

ΤΜΗΜΑ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Σ. "ΑΜΥΝΤΑΣ"

Εικόνα
Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» ανακοινώνει ότι ξεκινάει το Τμήμα Ντεκουπάζ Ενηλίκων την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο στα γραφεία του συλλόγου. Πληροφορίες : Γεωργίτσα Ευρυδίκη 6942672832 Καλυβά Μαγδαληνή 6980042273

ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ "ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ" ΠΡΟΒΑΛΕΙ Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με τη ταινία ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ (HACKSAW RIDGE) συνεχίζονται οι προβολές ταινιών από τη Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

“ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ”, ΤΟΝΙΣΕ Ο Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ Φ. ΚΟΥΒΕΛΑ

Εικόνα
Τα θέματα ισότητας των φύλων και της βελτίωσης των δομών για τη στήριξη των γυναικών θυμάτων βίας σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που έγιναν τη Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 στην Περιφέρεια, παρουσία της Γενικής Γραμματέα Ισότητας Φωτεινής Κούβελα. Καλωσορίζοντας την κ. Κούβελα, ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης δήλωσε ότι “επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει”, ενώ αναφερόμενος στη συνέχιση της λειτουργίας των δομών συμβουλευτικής γυναικών θυμάτων βίας, τόνισε ότι “η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί και οφειλόταν σε λάθος σχεδιασμούς της προηγούμενης περιόδου, διορθώθηκε, καθώς εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση αυτή. Δεν παίζουμε με την αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας”.

ΓΙΝΕ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εικόνα
Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Φλώρινας σας προσκαλεί για δεύτερη χρονιά να γίνεται μέλος της ομάδας Αγγελιοφόρων του μηνύματος ενάντια στη βία κατά των γυναικών. Για τον σκοπό αυτό πρόκειται να υλοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 12:00 μ.μ. εργαστήριο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την έμφυλη βία.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΕΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εικόνα
Ο Δήμος Φλώρινας, συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση ενός πρωτοποριακού προγράμματος προληπτικής ιατρικής με στόχο την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, το οποίο χρηματοδοτείται από την ΚΕΔΕ και υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.Στη σχετική δράση συμμετέχουν 10 Δήμοι, μεταξύ αυτών και ο Δήμος Φλώρινας.

ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΣΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ

Εικόνα
Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Σενάριο κέρδισαν τα παιδιά των Πρεσπών σε πανελλαδικό διαγωνισμό κινηματογράφου δημιουργώντας τη δική τους μικρή ταινία εμπνευσμένα από το βιβλίο του Φρανκ Βίβα «Η Μικρή Σάρλοτ Σκηνοθέτης». Οι ήρωες του βιβλίου, η Σάρλοτ και ο γάτος της ο Μουντζούρης, έγιναν οι πρωταγωνιστές των παιδιών που με πολύ φαντασία δημιούργησαν μία μικρή ιστορία επηρεαζόμενοι από το δικό τους κόσμο και ερεθίσματα.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΓΛΥΠΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΩΤΣΟΥ "KARESANSUI-Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΡΜΟΝΙΑ"

Εικόνα
Την έκθεση με τίτλο «Karesansui – Η κρυμμένη αρμονία» του Φλωρινιώτη γλύπτη Χρήστου Τσώτσου φιλοξενεί και οργανώνει ο Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης» από 23 Νοεμβρίου έως και 11 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα εκθέσεων «Στεφάνου και Βασιλικής Γώγου» της Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του «Αριστοτέλη». Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΦΣΦΑ για τα 75 χρόνια από την ίδρυσή του.

: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΒΙΤΣΙΟΥ

Εικόνα
Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας εκφράζει την απόλυτη ικανοποποίησή της για την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε αίτημά της για τη βελτίωση της οδικής σύνδεσης Φλώρινας – Καστοριάς μέσω Βιτσίου και τη σημαντική επιχορήγηση για την κάλυψη της υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου, ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Ε.Κ.Φ. :ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκαν σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού, (στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2016»), σχετικά με το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, για 6.339 θέσεις εργασίας σε 34 Δήμους, θύλακες υψηλής ανεργίας – Α΄ κύκλος: Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων

Ε.Κ.Φ.:ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ

Εικόνα
Αυτά τα πρόσωπα δεν βολεύονται με λιγότερο ουρανό…
 Αυτά τα πρόσωπα δεν βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο. 
 Αυτές οι καρδιές δεν βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο. «Ρωμιοσύνη» Γιάννης Ρίτσος ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, αποδίδει φόρο τιμής στη μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ώρα που η Ελληνική κοινωνία βιώνει δραματικές καταστάσεις από τις συνεχιζόμενες μνημονιακές πολιτικές, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου για «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» είναι επίκαιρα και απαιτητά όσο ποτέ άλλοτε.

«Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» 14ΧΡΟΝΙΑ Η EUROBANK ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Βέροιαη τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Ημαθίας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Πέλλας, Πιερίας και Φλώρινας,στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank,«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».Σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα, βραβεύθηκαν στις 11 Νοεμβρίου 2016, παρουσία των οικογενειών τους, οι αριστούχοι μαθητές που διακρίθηκαν φέτος για τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Δύο άτομα, μία 51χρονη ημεδαπή και ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη και για παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

Ε.Β.Ε.: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Εικόνα
Με  αφορμή από την πραγματοποίηση του πρώτου βαλκανικού συνεδρίου Επιμελητηρίων που έλαβε χώρα πριν ένα χρόνο στη Φλώρινα τηρώντας τις δεσμεύσεις μας κάνουμε το ν απολογισμό μας . Τον Ιανουάριο του 2015 μετά από πρόσκληση του Επιμελητηρίου μας προς το ΕΒΕ Πάφου, υπογράφηκε σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων.

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Φλώρινας: Περί Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου και άλλων δαιμονίων

Εικόνα
ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ για το 2017 Τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Φλώρινας. Το Τεχνικό Πρόγραμμα της δημοτικής αρχής έρχεται να διαχειριστεί την ένδεια με τάσεις εξαθλίωσης πλέον, που επιβάλλει η κεντρική διοίκηση στους φορείς της. Αυτή τη φορά βέβαια μιλάμε και για τη βαριά σκιά του τρίτου μνημονίου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που καταγράφεται ως η επιτομή της προσκυνημένης αριστεράς, μαζί φυσικά με τα κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, που το ψήφισαν και κάνουν τις «μωρές παρθένες» για το έγκλημα.

Π.ΓΩΓΟΣ: "Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ,Ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ"

Εικόνα
“Η Ενέργεια - ο Λιγνίτης και τα Νερά είναι Αγαθά και ως Αγαθά πρέπει να είναι δημόσια» αυτό τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών του Ομίλου ΔΕΗ της Δυτικής Μακεδονίας και τομεάρχης συνδικαλισμού και ενέργειας των ΑΝΕΛ Πέτρος Γώγος.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Αυτοκτόνησε ο Αμύντας Αμυνταίου στο Αγρίνιο

Εικόνα
Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε ο Αμύντας, ο οποίος αν και προηγήθηκε στο 50λεπτό με διαφορά 4τερμάτων (21-25), υπέστη ολοκληρωτική καθίζηση στο τελευταίο 10λεπτο, με συνέπεια ο Παναιτωλικός να σημειώσει επι μέρους σκόρ 7-2 και να φτάσει στη -πρώτη του- νίκη με 28-27.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΒΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ

Εικόνα
Η διοίκηση και τα μέλη του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Λεβαίας, ευχαριστούν θερμά τον Ερυθρό Σταυρό Φλώρινας, για την εκπαιδευτική ενημέρωση των μικρών φίλων του συλλόγου, πάνω στις βασικές γνώσεις των πρώτων βοηθειών. 

ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020 ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ»

Εικόνα
Στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στοχεύει η πρόσκληση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 με τίτλο «Παρεμβάσεις Ενεργητικής Ασφάλειας Μεταφορών», που εκδόθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη. Το περιεχόμενο της πρόσκλησης περιλαμβάνει δράσεις αναβάθμισης της ποιότητας και ασφάλειας υπηρεσιών μετακίνησης προσώπων και αγαθών, δράσεις προμήθειας εξοπλισμού για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και της τροχονομικής αστυνόμευσης του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Ε.Σ. "ΑΜΥΝΤΑΣ" ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο σύλλογος Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» ανακοινώνει το πρόγραμμα για το 2016-17 για τα εξής τμήματα : · Τμήμα Χορωδίας Ενηλίκων Δευτέρα : 19:30 – 21:30 μ.μ. · Τμήμα Παιδικής Χορωδίας Δευτέρα : 18:30 – 19:15 μ.μ. · Τμήμα Δημιουργικού Εργαστηρίου Παιδικού Σταθμού Δευτέρα – Παρασκευή : 17:00 – 18:30 μ.μ. · Τμήμα Δημιουργικού Εργαστηρίου Νηπιαγωγείου Τετάρτη : 17:00 – 19:00 μ.μ.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ημερίδα με θέμα «Επίκαιρα θέματα κτηνοτροφίας: Κτηνίατρος εκτροφής – Οζώδης δερματίτιδα βοοειδών – Αδειοδότηση κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων» διοργάνωσε στην Φλώρινα τη Κυριακή 13 Νοεμβρίου το παράρτημα δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ "NEW PRESPAS FESTIVAL"

Εικόνα
Την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του «New Prespas Festival» έκανε η πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΠΡΕΣΠΕΣ» Χρύσα Μάντση παρουσία των μελών του Δ.Σ. Η κ.Μάντση σε δηλώσεις τόνισε την ικανοποίηση του Οργανισμού για τις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στην Φλώρινα, στο Αμύνταιο και στις Πρέσπες τόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όσο και κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου επισημαίνοντας πως τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν περί τους 20.000 επισκέπτες προβάλλοντας τον πολιτισμό της Φλώρινας και των γειτονικών βαλκανικών χωρών μέσω του προγράμματος Interreg που ήταν και ο κύριος χρηματοδότης των εκδηλώσεων. Πηγή:www.ert.gr/news/florina

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο Δήμος Αμυνταίου καλεί τους ενδιαφερόμενους δημότες του να υποβάλλουν δικαιολογητικά για την ένταξη τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου. Το κοινωνικό Παντοπωλείο θα παρέχει δωρεάν ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συγκεκριμένο αριθμό δικαιούχων.Κύριο κριτήριο ένταξης των ενδιαφερομένων είναι το ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει το ποσό 3.500 Ε Ενώ θα λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως η ανεργία, η οικογενειακή κατάσταση, τα κοινωνικά προβλήματα, οι συνθήκες στέγασης και διαβίωσης, προβλήματα υγείας και αναπηρίες.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Εικόνα
Με μεγάλη προσέλευση παλαιών και νέων μελών ξεκίνησε τα μαθήματα και τις οινογευστικές δοκιμές η «Ακαδημία Οίνου Αριστοτέλη» για την νέα οινική χρονιά 2016 2017. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκθέσεων της Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων «Στεφάνου και Βασιλικής Γώγου» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» μέσα σε ένα ατμοσφαιρικά εικαστικό περιβάλλον στο οποίο προσέδιδε η έκθεση ζωγραφικής «Εσωτερικά» του Σωτήρη Λιούκρα. Η συνάντηση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του συλλόγου κ. Κώστα Ραπτόπουλου – Χατζηστεφάνου.

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΥ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Την απονομή του θυρεού της Δυτικής Μακεδονίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, εκ μέρους του Περιφερειακού Συμβουλίου, το πρωί της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου 2016, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στο Δημαρχείο της Καστοριάς, παρουσία των μελών του περιφερειακού συμβουλίου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο   Δευτέρα 14 Νοεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  19:00.