Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 26, 2020

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Εικόνα
Σε «ιατρεία» θα μετατραπούν από την Πέμπτη 29 Ιουλίου έως και το Σάββατο 1 Αυγούστου οι αίθουσες του Γυμνασίου – Λυκείου Λαιμού του Δήμου Πρεσπών, καθώς θα φιλοξενήσουν τις δράσεις των Κινητών Ιατρικών Μονάδων , που επισκέπτονται για δεύτερη φορά την περιοχή, στο πλαίσιο υλοποίησης του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Στο χώρο του σχολείου από τις 09:00 έως τις 18:00 θα πραγματοποιούνται δωρεάν εξετάσεις από την εξειδικευμένη ομάδα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων, η οποία αποτελείται από Καρδιολόγο, Ορθοπαιδικό, Γυναικολόγο, Οφθαλμίατρο, ΩΡΛ, Διαιτολόγο, Γενικό Χειρουργό, Ακτινολόγο, Παιδίατρο, Νευρολόγο και Οδοντίατρο.

ΣΥΛΛΗΨΗ 52ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ένας 52χρονος αλλοδαπός συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών.Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 52χρονου, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα καπνού, βάρους 799,5 γραμμαρίων, για την οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φορολογικοί δασμοί. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ

Εικόνα
Συνελήφθησαν  σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φλώρινας, δύο ημεδαποί, ένας άνδρας 67 ετών και μία γυναίκα 38 ετών, για κλοπές που διαπράχθηκαν σε βάρος τριών πολιτών, σε περιοχές της Φλώρινας.

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΡΟΔΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Αφιερωμένη στην Πανδημία και την ιδιαίτερη σημασία της προσφοράς του εθελοντισμού που αναδείχθηκε ακόμη περισσότερο στην περίοδο του εγκλεισμού , είναι η Έκθεση ζωγραφικής της Αναστασίας Χαρίση που λειτουργεί από τις 26 Ιουνίου στο Καφέ «Ρόδι» στην πόλη της Φλώρινας και μπορούν όσοι θέλουν να την επισκεφθούν , μέχρι και τις 15 Αυγούστου.