Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 28, 2022

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΔΕΎΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΊΑΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ-ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ

Εικόνα
Ξεκινούν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας και Αμυνταίου από την Πέμπτη 1η ως 30 Σεπτεμβρίου 2022 για τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023. Το ΣΔΕ είναι δημόσιο σχολείο που αντιστοιχεί σε βαθμίδα Γυμνασίου και η φοίτηση είναι δωρεάν. Απευθύνεται σε άτομα από 18 ετών και πάνω, που είναι απόφοιτοι Δημοτικού ή δεν έχουν τελειώσει το Γυμνάσιο. Η φοίτηση διαρκεί 2 σχολικά έτη. Προσφέρει: • Απολυτήριο Γυμνασίου • Εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ενηλίκων και στις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την εργασία • Συμβουλευτική υποστήριξη από Ψυχολόγο Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του είναι: από Δευτέρα έως Παρασκευή, και ώρες 5:00 - 8:30 μ.μ. το απόγευμα Διδάσκονται: Ελληνική Γλώσσα, Πληροφορική, Αγγλικά, Μαθηματικά, Κοινωνική Εκπαίδευση, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Φυσικές Επιστήμες, Αισθητική Αγωγή. Στη Φλώρινα στεγάζεται στο 1ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας, ενώ λειτουργεί και Παράρτημα του στο Αμύνταιο, που στεγάζεται στο 1ο ΕΠΑΛ Αμυνταίου. Οι α

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΜΕ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Εικόνα
Θέματα γενικότερης συνεργασίας, όπως η διοργάνωση αγώνων και εκδηλώσεων, που στόχο θα έχουν την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, την προσέλκυση επισκεπτών και την προβολή της Φλώρινας,  συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με αθλήτριες και προπονητές ξιφασκίας  με αφορμή τη διοργάνωση του Pre Season Fencing Camp της ΓΕΦ στην πόλη της Φλώρινας.

ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Δ.ΙΕΚ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ξεκίνησαν απο χθες μέχρι και την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 15:00, οι εγγραφές στις εφτά νέες ειδικότητες που Δημοσίου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Φλώρινας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΎ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εικόνα
Τη Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας κα Πίστη Κρυσταλλίδου, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού κ. Μιχάλης Χάτζιος, η Αντιδήμαρχος Φλώρινας κα Σοφία Φουδούλη - Τζώτζη, ο Πρόεδρος κ. Νίκος Ευαγγέλου και μέλη της ΔΕΕΠ Φλώρινας.