Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 17, 2016

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Εικόνα
Ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα μέλη και φίλους του Μ.Ο.Φ στην ετήσια Γενική Συνέλευση και Κοπή Βασιλόπιτας του Ομίλου μας που θα πραγματοποιηθεί στην Φλώρινα, το Σάββατο 30/01/2016 και από ώρα 20.00 στον χώρο του ξενοδοχείου King Alexander.Θα προσφερθεί φαγητό, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας συνοδευόμενη από κληρώσεις δώρων.

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΛΑΘΡΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

Εικόνα
Κατά το τελευταίο διάστημα κατόπιν καταγγελιών και έπειτα από αυτοψία των μελών του Συλλόγου καθώς και υπηρεσιών, παρατηρήθηκαν φαινόμενα λαθραλιείας στην Λίμνη Βεγορίτιδα. Ο Σύλλογος σε συνεργασία με το Α.Τ. Άρνισσας, το Δασαρχείο Έδεσσας, το Τμήμα αλιείας Π.Ε Πέλλας και λοιπούς υπηρεσιακούς παράγοντες εντόπισαν δίχτυα και λαθραλιείς καθώς και εργαλεία ψαρέματος σε αρκετά σημεία εντός της λίμνης τα οποία θα κατασχεθούν και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από τον Νόμο Διαδικασίες.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ-ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Να αποσύρουν το νόμο για την εφαρμογή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί και να συζητηθεί το θέμα από μηδενική βάση ζητούν οι οινοποιοί της Φλώρινας και του Αμυνταίου οι οποίοι συμμετέχουν στην πανελλήνια κινητοποίηση των οινοποιών της Ελλάδας κρατώντας τα οινοποιεία τους κλειστά τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου. Όπως είπε σήμερα ο εκπρόσωπος των οινοποιών του Αμυνταίου κ. Ιατρίδης "από τις αρχές του έτους που τέθηκε σε εφαρμογή ο Ειδικός Φόρος κατανάλωσης στο κρασί εκατοντάδες οινοποιεία εξαναγκάστηκαν να διακόψουν τις πωλήσεις τους και κάθε εμπορική δραστηριότητα ενώ αρκετές εξαγωγικές συμφωνίες  ανεστάλησαν η ματαιώθηκαν.

ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Πάνω από 150 τρακτέρ παρατάχθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Φλώρινας - Έδεσσας στο ύψος του κόμβου Αντιγόνου κλείνοντας συμβολικά το δρόμο για 1 ώρα. Οι αγρότες διαμαρτύρονται με αυτό το τρόπο στα νέα μέτρα που θέλει να προωθήσει η Κυβέρνηση στο ασφαλιστικό τα οποία, όπως είπαν, θα είναι η ταφόπλακα των αγροτών και των κτηνοτρόφων. Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους τις επόμενες μέρες εάν δεν αποσυρθεί η πρόταση για το ασφαλιστικό.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Εικόνα
Σε δυναμικές κινητοποιήσεις θα προχωρήσουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Αμυνταίου και της Φλώρινας αντιδρώντας στο νέο νομοσχέδιο που έχει προταθεί για το φορολογικό και το ασφαλιστικό των Αγροτών και των Κτηνοτρόφων. Όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας και στη Θωμαή Αδάμου ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αμυνταίου κ. Γιώργος Γιαννιτσόπουλος για πρώτη φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τόσο σκληρά μέτρα για το θέμα το ασφαλιστικό και το φορολογικό για αυτούς που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα που θα είναι και οι ταφόπλακα των μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων στο τομέα της Γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΟΝΟΠΟΙΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ -ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

Εικόνα
Σύσκεψη για τους τρόπους αντίδρασης στην επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 23 Ιανουαρίου οι εκπρόσωποι των οινοποιείων της περιοχής Φλώρινας και Αμυνταίου. Η σύσκεψη θα γίνει στην Αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου, στις 12.30.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ & Ε.Β.Ε. ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Φωτογραφία από www.ert.gr Σε κοινή συνάντηση των Επιστημονικών Φορέων και του Ε.Β.Ε της Π.Ε. Φλώρινας, που έλαβε χώρα  στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας, επιβεβαιώθηκε η εναντίωση όλων με έντονο, ανεπιφύλακτο και κατηγορηματικό τρόπο, στις προτάσεις της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό. Οι φορείς απορρίπτουν το σχέδιο της κυβέρνησης, ακόμη και μετά τις «διαρροές» για, επουσιώδεις στην πραγματικότητα, βελτιώσεις και συμφώνησαν ομόφωνα να συνεχίσουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟ¨

Εικόνα
Η Τράπεζα Αίματος του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ¨ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία. Tη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 από 8:30 το πρωί μέχρι 13:00 το μεσημέρι, θα γίνει αιμοληψία στον ΑΗΣ Καρδιάς σε συνεργασία με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων είναι απαραίτητη σ΄αυτή την κορυφαία πράξη ανθρωπιάς.

ΣΥΛΛΗΨΗ 66ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ 14 ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Εικόνα
66χρονο ημεδαπό, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν συνολικά δεκατέσσερις (14) καταδικαστικές αποφάσεις, που αφορούσαν σε περιπτώσεις φοροδιαφυγής, πλαστογραφίας και απόπειρας εκβιασμού συνέλαβαν στα Σέρβια Κοζάνης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων .Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκε ληστεία που διαπράχθηκε στην Κοζάνη την 07-01-2016, σε βάρος 41χρονης ημεδαπής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης  . Ύστερα από ενδελεχή αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι την 07-01-2016 38χρονος ημεδαπός ενεργώντας από κοινού με ένα ακόμη άγνωστο άτομο, προσποιούμενοι υπαλλήλους της Δ.Ε.Υ.Α.Κ εισήλθαν σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 41χρονης και αφού την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, την ανάγκασαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των τεσσάρων χιλιάδων εφτακοσίων πενήντα ευρώ (4.750€).

ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Εικόνα
Οι νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Υπ. Οικονομικών είναι ακόμα ένα δείγμα προχειρότητας με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.Οι μειώσεις που υπήρξαν αποτέλεσμα απόφασης του ΣτΕ έγιναν οριζόντια αγνοώντας τις στρεβλώσεις στην αγορά ακινήτων και τις έντονες διαφοροποιήσεις από περιοχή σε περιοχή στις εμπορικές αξίες από το 2010 μέχρι σήμερα.

Κ.Κ.Ε.:Ανακοίνωση για το ασφαλιστικό των ελεύθερων επαγγελματιών

Εικόνα
Το σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό φορτώνει στην πλάτη χιλιάδων μικρεμπόρων, επαγγελματοβιοτεχνών και ελεύθερων επαγγελματιών το αναφαίρετο δικαίωμα της πρόσβασης σε αξιοπρεπείς παροχές υγείας, πρόνοιας, συνταξιοδότησης. Το κυβερνητικό νομοσχέδιο εκτινάσσει τις ασφαλιστικές εισφορές για εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους, πολλοί εκ των οποίων καλούνται να καταβάλλουν υπερδιπλάσιες εισφορές ασφάλισης.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κόντρα στον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου το Σάββατο (23/01) ο Αίαντας Αμυνταίου

Εικόνα
Τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου αντιμετωπίζει στα Γρεβενά, το Σάββατο (23/01 στις 17:00) ο Αίαντας Αμυνταίου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ.Μετά την βαριά ήττα από την Α.Ε. Κοζάνης, οι παίκτες του Αίαντα θα επιδιώξουν να αντιδράσουν στην προσεχή αναμέτρηση με την ομάδα των Γρεβενών , ούτως ώστε να πάρουν βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με Στόχο τη Νίκη Απέναντι στον Α.Ο. Κοζάνης ο Αμύντας

Εικόνα
Τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στις αρχές του νέου έτους, θα προσπαθήσει να πετύχει η ανδρική ομάδα του Αμύντα, που φιλοξενείται το Σάββατο (23/01 στις 18:00) στην Κοζάνη από τον τοπικό Α. Ο. Κοζάνης, για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β Εθνικής.Οι παίκτες του Μάκη Κιοσέ πέρα απο τη νίκη, θα επιδιώξουν να προσφέρουν και καλό θέαμα, με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στα Γιαννιτσά το Σάββατο (23/01) ο Αμύντας Αμυνταίου

Εικόνα
Με φόντο την 4η θέση, που οδηγεί στα πλει-οφ, αναμετρώνται το Σάββατο (23/01 στις 16:00) στα Γιαννιτσά, ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος και ο Αμύντας Αμυνταίου, για την 12ης αγωνιστικής της Α1.Οι παίκτριες του Αμύντα έχουν ελάχιστες ελπίδες να βρεθούν στα πλει-οφ και θα επιδιώξουν να τις εξαντλήσουν στην αυριανή αναμέτρηση, από την άλλη τα Γιαννιτσά με νίκη ή ισοπαλία κλειδώνουν τη συμμετοχή τους στα πλει-οφ.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΝΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
6 χρόνια Ενεργοί Νέοι, 6 χρόνια δημιουργίας, προοπτικών και σημαντικών δράσεων που έκαναν την μικρή μας πόλη γνωστή στα πέρατα του κόσμου και δόθηκε η ευκαιρία σε εκατοντάδες νέα παιδιά να ανοίξουν νέους ορίζοντες και να δυναμώσουν τα φτερά τους! Μια βραδιά για να θυμηθούμε τα παλιά, να στηρίξουμε τα τωρινά και να οραματιστούμε τα επόμενα! Μια γιορτή με πολλά δώρα και εκπλήξεις, μουσική και καλή παρέα. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για γιατί οι Ενεργοί Νέοι είστε όλοι εσείς που τόσα χρόνια είστε ενεργοί και δημιουργικοί! Είσοδος ελεύθερη.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Ενότητα-Συνεργασία" Στάθης Κωνσταντινίδης, οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, σας προσκαλούν στην εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στην αίθουσα του ξενοδοχείου “Λύγκος” στις 12 το μεσημέρι.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Παρουσιάστηκε σε σύσκεψη στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας το πρωί της Πέμπτης από τη μελετητική ομάδα το σχέδιο της υπουργικής απόφασης για το Χωροταξικό Σχέδιο της Δυτικής Μακεδονίας. Στη σύσκεψη που κάλεσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, συμμετείχαν οι επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι αντιπεριφερειάρχες των Π.Ε., οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες, ο εκτελεστικός γραμματέας, ο γεν. διευθυντής της ΑΝΚΟ και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ομιλία Αντιπεριφερειάρχη στην ημερίδα «ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ- ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»

Εικόνα
Στην ημερίδα «ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Φλώρινας μετά από απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Εικόνα
Oι εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων των Αγροτικών Συνεταιρισμών και των Ομάδων Παραγωγών της Περιοχής Αμυνταίου, καλούν τους Αγρότες – Κτηνοτρόφους της Περιοχής να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:00, με θέμα : ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας διοργανώνει σεμινάρια πρώτων βοηθειών 14ωρης διάρκειας με παροχή Ευρωπαϊκής Πιστοποιήσεως. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν στιςαρχές Φεβρουαρίου 2016 και θα διενεργούνται σε ολιγομελείς ομάδες κατ’ εξακολούθηση με τήρηση της σειράς προτεραιότητας

ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ

Εικόνα
Το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) αποτελεί τον εθνικό κατάλογο επιχειρήσεων, ο οποίος ενημερώνεται συνεχώς, βάσει των τροποποιήσεων που καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι. Όλες οι πράξεις (τροποποιήσεις, λύσεις, διαγραφές, μεταβολές αντικειμένου, δ/νσης κλπ) αποκτούν νομική υπόσταση με την καταχώρησή τους στο ΓΕΜΗ.Η υποχρέωση από πλευράς των επιχειρήσεων (ατομικών και προσωπικών εταιρειών) είναι η καταχώρηση του αριθμού της φορολογικής τους δήλωσης και η ημερομηνία που υποβλήθηκε στο ΓΕΜΗ.

ΚΚΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΧΛΑΔΑΣ-ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Εικόνα
Η κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ- ΤΕΡΝΑ, που εκμεταλλεύεται το Ορυχείο Αχλάδας, εδώ και μέρες έχει σταματήσει τη λειτουργία του Ορυχείου, στα πλαίσια αντιθέσεων που έχει με την ΔΕΗ Α.Ε. για την τιμή του λιγνίτη που της παραδίδει. Εδώ και πάνω από ένα μήνα, - στην αρχή με διαθεσιμότητες και στην πορεία με απολύσεις, - κυνικά ομολογεί ότι αξιοποιεί την αντίδραση των εργαζομένων(πολυήμερες απεργίες και κινητοποιήσεις) στη διαμάχη της με τη ΔΕΗ Α.Ε.

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΡΩΤΟ-ΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,

Εικόνα
Εξώδικη διαμαρτυρία -καταγγελία κατέθεσαν στον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας κ. Γιώργο Κίρκο ο Σύλλογος Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Δυτικής Μακεδονίας για τη μετακίνηση ιατρών από τα Κέντρα Υγείας Σερβίων, Σιάτιστας και Αμυνταίου για την κάλυψη εφημεριών στα Νοσοκομεία Πτολεμαίδας και Κοζάνης.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με το δεξί στο 2016 οι Άνδρες του Αμύντα

Εικόνα
Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2016, η ανδρική ομάδα του Αμύντα, καθώς επικράτησε στο ΔΑΚ Αμυνταίου, του Θησέα Λεχόβου με το ευρύ 40-21.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ

Εικόνα
Συνάδελφοι αγρότες, κτηνοτρόφοι.Ευρωπαϊκή Ένωση και κυβέρνηση μας κήρυξαν τον πόλεμο. Με τα μέτρα της νέας ΚΑΠ και του τρίτου μνημονίου θέλουν να μας αφανίσουν. Οι μικρομεσαίοι αγρότες δεν έχουμε άλλον τρόπο να απαντήσουμε, παρά μόνο με τον αγώνα μας. Θα τους πολεμήσουμε με τα μπλόκα που θα στήσουμε σε όλη τη χώρα.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Σ. "ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ"

Εικόνα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Φλώρινας σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση για τα Συστήματα πιστοποίησης στον τομέα της βιομάζας στη Δυτική Μακεδονία. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος “GABE - Greek-Albanian cross border cooperation in Biomass Exploitation” και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο Φλώρινας (Μεγαρόβου 19) στις 17:30 το απόγευμα.

Ε.Κ.Φ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 456 ΘΕΣΕΩΝ Π.Ε. ΣΤΗ Γ.Γ.ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Εικόνα
Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2015 (ΦΕΚ 3/14-5-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τετρακοσίων εξήντα πέντε (465) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών.

ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει ότι μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Πάφου στο Επιμελητήριό μας, στις 8 &9 Ιανουαρίου 2016, από πλευράς του Επιμελητηρίου Πάφου εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για απασχόληση μαγείρων στην Πάφο. Αφορά όλους τους απόφοιτους πιστοποιημένων σχολών μαγειρικής. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο κ. Σάββα Σαπαλίδη στο τηλέφωνο: 6977977547.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΙΧΑΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Εικόνα
Με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληγεγγύης Γ. Κατρούγκαλο συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και ο πρόεδρος της  ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ  για το Ασφαλιστικό.Στη συνάντηση εκτός από τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη και το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συμμετείχαν, επίσης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης, καθώς και ο Πρόεδρος της ΠΟΣ/ΔΕΗ Θανάσης Τριανταφυλλίδης. Στο πλαίσιο της συνάντησης η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ έθεσε τα ζητήματα όπως ακριβώς εξειδικεύτηκαν στη σύσκεψη των φορέων στην Περιφέρεια με στόχο να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις από τον Υπουργό ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου στη Βουλή

ΠΑΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΓΕΝΑΡΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ

Εικόνα
Συλλαλητήριο διοργανώνει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου το ΠΑΜΕ Φλώρινας αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό. Το Συλλαλητήριο θα γίνει στις 11:30 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Σύλλογος εργαζομένων ΠΕ Φλώρινας διοργάνωσε την Τρίτη 19 Ιανουαρίου για πρώτη φορά εκδήλωση με κοπή Βασιλόπιτας σε ταβέρνα της πόλης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζομένους για την συμμετοχή του, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το κέφι κράτησε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΣΤΙΣ 9:00 ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΣΠΩΝ

Μια ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους Δήμους Αμυνταίου και Πρεσπών.

ΣΤΙΣ 9:00 ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00  λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών . Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Εικόνα
Με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορο Βερναρδάκη συναντήθηκε την Τρίτη στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Π. Πλακεντά, του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Π. Αργυριάδη και του Επιστημονικού Συνεργάτη της Περιφέρειας Ερευνητή του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου Θ. Καρούνου.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΙΓΛΑ-ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ

Εικόνα
Ο «Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΒΙΓΛΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ» σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του που θα γίνει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20.30 στην αίθουσα του κέντρου διασκέδασης «Μέγας Αλέξανδρος» στην Άνω Καλλινίκη Φλώρινας.

ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΒΕΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΕΔΕΣΣΑΣ

Εικόνα
Την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016, η Συντονιστική επιτροπή των Μπλόκων Βεγορίτιδας μαζί με τα μέλη του υπό  σύσταση Αγροτικού Συλλόγου Βεγορίτιδας, προχώρησαν σε συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το αγροτικό ζήτημα στα πλαίσια των πανελλήνιων αγώνων διαμαρτυρίας των Αγροτών.Συμϕώνησαν όλοι πως ο Αγώνας πρέπει να δοθεί στους δρόμους και είναι μονόδρομος απέναντι στα βάρβαρα μέτρα που προσπαθεί να μας επιβάλλει η Πολιτεία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας (όπως και το προηγούμενο) ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους για τη μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα που έγινε τη μέρα της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Εικόνα
Ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη (20/1) η εφαρμογή των απεργιακών μέτρων σε συνέχεια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, όπως είχε αποφασίσει το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατά τη διάρκεια πρόσφατης έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού του Συμβουλίου, με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις (Ασφαλιστικό & μείωση του πλαφόν) που φέρνουν νέες δυσχέρειες για τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21/1 ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Απόλυτα ταυτισμένος με την θέση των Επιστημονικών Φορέων και των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων της Δυτικής Μακεδονίας που ζητούν την άμεση απόσυρσή του προτεινόμενου προσχεδίου του ασφαλιστικού νομοσχεδίου διότι με τις διατάξεις του αποδομεί πλήρως το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και υποθηκεύει με το χειρότερο τρόπο το παρόν και το μέλλον μας, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στηρίζει και συμμετέχει στην Ανοιχτή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που αποφάσισαν οι Φορείς της Περιφέρειας.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Σύμφωνα με τον Ε.Ο.Φ. στην Ελλάδα έχουμε από τα υψηλότερα ποσοστά κατανάλωσης αντιβιοτικών διεθνώς ! Με αποτέλεσμα και ένα από τα υψηλότερα ποσοστά μικροβίων που είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά. Γιατί συμβαίνει αυτό; Τα αντιβιοτικά παρασκευάστηκαν 50 χρόνια πριν με σκοπό να καταπολεμήσουν τις μικροβιακές λοιμώξεις που ήταν έως τότε θανατηφόρες. Σήμερα θα μπορούσαν να ξαναγίνουν θανατηφόρες αυτή τη φορά γιατί τα μικρόβια που τις προκαλούν έχουν γίνει ανθεκτικά στα αντιβιοτικά που χρησιμοποιούμε.

Ε.Κ.Φ.: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε. Κ. Φ. σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Ε. Κ. Φ. οδός Ηπείρου 26.Στην εκδήλωση θα τιμήσουμε τρεις μικρές επιχειρήσεις που σε πείσμα των καιρών, ξεχωρίζουν, αναπτύσσονται και σέβονται τους εργαζόμενους τους προσφέροντας τους ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Στις επάλξεις η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ μαζί με τους Επιστημονικούς Φορείς για την ανατροπή του Ασφαλιστικού Εκτρώματος. Συμμετέχουμε δυναμικά στο Συλλαλητήριο της Πέμπτης στα Προπύλαια

Εικόνα
Στο Συλλαλητήριο που έχουν προγραμματίσει για την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου οι εκπρόσωποι των Επιστημονικών Φορέων, κατά των μέτρων που προβλέπονται στο προσχέδιο για το ασφαλιστικό, συμμετέχει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, ενώνοντας τη φωνή της με αυτή των εκατομμυρίων εκπροσώπων των επιστημονικών φορέων που ζητούν την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και την έναρξη κοινωνικού διαλόγου από μηδενική βάση.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ENERGYNET ΣΤΟ ΔΗΜΟ VELES ΣΚΟΠΙΩΝ

Εικόνα
Η δεύτερη συνάντηση εργασίας του διασυνοριακού προγράμματος ENERGYNET, στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016, στον Δήμο Veles των Σκοπίων. Η συνάντηση αυτή γίνεται σε συνέχεια της πρώτης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Φλώρινας.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Κοπή Βασιλόπιτας - Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 - Hotel '' ΦΑΙΔΩΝ'' Palace

Εικόνα
Καλούνται τα μέλη της Ραδιολέσχης Φλώρινας όπως παρευρεθούν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και την Κοπή Βασιλόπιτας, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 7.00 μμ στο Hotel "Φαίδων Palace" στη Φλώρινα. Στην ίδια εκδήλωση θα γίνει και η απονομή Πτυχίων στους επιτυχόντες ραδιοερασιτέχνες, μέλη του Συλλόγου, καθώς και η απονομή Βεβαιώσεων από αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας. Από το Δ.Σ.

Ενημέρωση του κοινού για τη γρίπη απο το Σύλλογο Γενικων Οικογενειακών Ιατρών Δυτικής Μακεδονίας.

Εικόνα
Η γρίπη είναι μια μεταδοτική νόσος που προκαλείται απο τους ιούς της γρίπης.Μεταδίδεται μέσω του βήχα, φτερνίσματος και μέσω της επαφής με μολυσμένες επιφάνειες.Τα κρούσματα εμφανίζονται απο Οκτώβριο μέχρι και Μαϊο.
Στα συμπτώματα της γρίπης περιλαμβάνονται ο πυρετός (όχι πάντα), ρίγος, βήχας, πονόλαιμος, ρινική συμφόρηση, πονοκέφαλος, κόπωση. Επίσης μπορούν να παρουσιαστούν ναυτία, έμετοι, διάρροιες, πιο συχνά όμως στα παιδιά.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΩ

Εικόνα
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα: ‘’Επιχειρώ Ελληνικά- Καταναλώνω Ελληνικά- Τοπική καταναλωτική συνείδηση’’ σε συνεργασία με το Κίνημα Πολιτών ‘’Καταναλώνω ότι Παράγω’’, την Π.Ε. Φλώρινας, τον Δήμο Φλώρινας, τον Δήμο Αμυνταίου, τον Δήμο Πρεσπών, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Φλώρινας και τους Εμπορικούς Συλλόγους Φλώρινας και Αμυνταίου, την Κυριακή 17/01/2016 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Υπουργό Οικονομικών με Θέμα: Δράσεις αναστολής επιβολής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί υπέβαλε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. Ολόκληρο το κείμενο της Ερώτησης: Με την επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί, έχει δημιουργηθεί μία τεράστια αναστάτωση στο σύνολο του κλάδου των οινοπαραγωγών.

ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Μια ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα σχολεία στο Δήμο Πρεσπών με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Π.Πασχαλίδη.