ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με εκδηλωση για την ευαισθητοποίηση των μαθητών στην πλατεία Γ. Μοδη ( μπροστά απο την ΛΑΦ Φλώρινας)  όπου θα ενημερωθούν για τη βία κατά των γυναικών στολίζοντας  «Το Δέντρο της Ισότητας των Φύλων» ξεκινανε οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας. Ο Δήμος Φλώρινας και το Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Φλώρινας διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων ενόψει της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, όπως έχει καθοριστεί η 25η Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 25 Νοεμβρίου  και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου.
Οι εκδηλωσεις θα συνεχιστουν την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο)όπου σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ισπανίας στην Ελλάδα, θα προβληθούν δύο ταινίες με σχετικό θέμα. Συγκεκριμένα:
Ώρα 19:00 : El Bola («Ο Μπαλας»).
Ώρα 21:00: Solas (Γυναίκες μόνες), Benito Zambrano,
Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014,  στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο) σε συνεργασία με τις εταιρίες διανομής StraDa Films, Fellgood και FALIRO HOUSE PRODUCTIONS S.A. θα προβληθούν δύο ταινίες. Συγκεκριμένα:
Ώρα 19:00: Το Δέντρο και η Κούνια
Ώρα 21:00: Miss Violence
Η αυλαια των εκδηλωσεων πεφτει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο) οπου σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη και το Γαλλικό Ινστιτούτο στη Θεσσαλονίκη θα προβληθεί μία παιδική ταινία. Συγκεκριμένα:
Ώρα 19:00: Παιδική ταινία: Une Vie de Chat
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)