ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΝΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ Τ..Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στην κοινωνική δράση: «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» που διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας, συγκεντρώνοντας διάφορα είδη για να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη συμμετεχει ενεργα και φετος το Δ.Σ. της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας.
Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας είναι αξιέπαινη και αξιόλογη για να αποδείξουμε όλοι μας, σ΄ αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε, ότι το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο δεν έχει εξαλειφθεί.
Για το σκοπό αυτό καλούμε όλα τα μέλη μας να ευαισθητοποιηθούν και να συγκεντρώσουν είδη ένδυσης (ρούχα, παπούτσια) σε καλή κατάσταση, τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, βιβλία, γραφική ύλη και παιχνίδια, προκειμένου να διατεθούν από τους διοργανωτές σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Ένωσής μας, από την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Παρασκευή  12 Δεκεμβρίου 2014..
 Είμαστε σίγουροι ότι οι συνάδελφοί μας, παρ΄ όλες τις οικονομικές δυσκολίες και τις μειώσεις των μισθών μας, θα ανταποκριθούν, όπως και πέρυσι, γιατί η ΑΝΘΡΩΠΙΑ και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ δεν έχουν τελειώσει και θα αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι κι εμείς οι Αστυνομικοί είμαστε ένα μέλος ενεργό και ευαισθητοποιημένο, της κοινωνίας μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)