ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΕΥΑΦ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η συγκροτηση του νεου Δ.Σ της ΔΕΥΑΦ ειναι ενα απο τα 5 θεματα της ημερήσιας διαταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας που  συνεδριαζει σήμερα στις 3:00 μετα το μεσημέρι.
Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στο παλιό Δημαρχείο Περάσματος. Τα υπολοιπα θέματα που θα συζητηθουν αφορούν:
Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, άρθρα 76 και 282 παρ.16 του Ν. 3852/2010» με εισηγήτρια την  κα Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, η «Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών εκμίσθωσης ακινήτων, για το υπόλοιπο του έτους 2014» με εισηγήτρια την κα Άννα Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας, η Έγκριση της με αριθμ. 338/2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με αναπροσαρμογή τελών χρήσης πεζοδρομίων και λοιπών κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2015» με Εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα Αντιδήμαρχο Φλώρινας και η Μεταβολή Συνοικισμού Σίμου Ιωαννίδη σε Τοπική Κοινότητα Σίμου Ιωαννίδη» με Εισηγητής τον κ. Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)