Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς πραγματοποίησε την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Π.Ε. Καστοριάς.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ συνεχάρησαν τον κ. Αδαμόπουλο για την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ παράλληλα έθεσαν ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους. Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την πρόθεση του για στήριξη του έργου των αστυνομικών υπηρεσιών, δρώντας πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.