ΣΥΛΛΗΨΗ 52 ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Έναν 52χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη, καθώς και τον 29χρονο μεταφερόμενο, για πλαστογραφία συνέλαβαν σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) του Τμήματος Ασφαλείας Καστοριάς.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στον κάθετο άξονα Εγνατίας οδού Καστοριάς - Κοζάνης, στο ύψος του κόμβου Μανιάκων, διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος αλλοδαπός ως οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής, τον 29χρονο ομοεθνή του, μη νόμιμο μετανάστη, ο οποίος όπως προέκυψε από τον έλεγχο, έφερε διαβατήριο με πλαστό αποτύπωμα σφραγίδας.
Κατασχέθηκαν:το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,δύο (2) κινητά τηλέφωνα,
τρεις (3) κάρτες SIM .,το χρηματικό ποσό των τριάντα ευρώ (30€) και το διαβατήριο που έφερε πλαστή σφραγίδα.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)