ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ:"Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ" (video- συνέντευξη τύπου)

Στην γενικότερη πολιτική επικαιροτητα αλλά και στα τοπικά θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας αναφερθηκε σε συνέντευξη τύπου ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. Όπως ανέφερε ο κ.Αντωνιάδης έχουν περάσει δυο μήνες με τη νέα κυβέρνηση και τίποτα απο όλα όσα είχαν δεσμευτει προεκλογικα δεν έχει γίνει πράξη.
" Κανένα μνημονιο δεν σκισανε και καμιά καινοτομία δεν έχει γίνει " επεσημανε υπογραμμιζοντας οτι "δειχνει η κυβερνηση μια ασυνεπεια. Το μόνο που συζητάμε εδω και δυο μήνες είναι η ανθρωπιστική κρίση ".




Όσον αφορά στα τοπικά θέματα ο κ. Αντωνιάδης αναφέρθηκε στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο η Συνεδρίαση του οποίου έγινε στην Φλώρινα, στις ερωτήσεις του σχετικά με το πετρέλαιο θέρμανσης και τις αποζημιώσεις των αγροτών,  στα θέματα της ενέργειας και στις προτάσεις του για την αξιοποίηση των καλλιτεχνών της Φλώρινας και του τμήματος Εικαστικων και Εφαρμοσμένων τεχνών.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)