ΕΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ

Σημερα Σαββάτο 14 Μαρτίου 2015 στις 5.30 μμ στο ξενοδοχείο «ΦΑΙΔΩΝ» στη πόλη της Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των διακριθέντων μαθητών και μαθητριών Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Φλώρινας που συμμετείχαν στους μαθητικούς διαγωνισμούς «Ο ΘΑΛΗΣ», «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», «ΥΠΑΤΙΑ» και «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της γιορτής του π που διοργανώνει το παράρτημα για την Παγκόσμια μέρα του π στις 14 Μαρτίου.
Η Διοικούσα επιτροπή του Παραρτήματος θα ήθελε να συγχαρεί για άλλη μια φορά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς και τους εύχεται να συνεχίσουν τις προσπάθειες για ακόμα υψηλότερες επιτυχίες.
Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς και που συνέδραμαν ουσιαστικά στην πραγματοποίησή τους.

Η Διοικούσα Επιτροπή
του Παραρτήματος Φλώρινας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)